ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΟΥΛΗ: Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ ΡΩΣΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ – ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    ΡΩΣΟΙ

    Συνολικά 12 μέλη Διπλωματικών και Προξενικών Αποστολών της Ρωσίας στην χώρα μας, απευλαύνονται, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. Όπως αναφέρει το ΥΠΕΞ, οι Ρώσοι διπλωμάτες χαρακτηρίζονται ως πρόσωπα μη αρεστά στην Ελλάδα (personae non gratae).

    Συνολικά πάνω από 200 Ρώσοι διπλωμάτες έχουν απελαθεί στην Ευρώπη τις τελευταίες τρεις ημέρες ώρες, μετά την οργή που προκλήθηκε σε ολόκληρη την ήπειρο και τον κόσμο για τις αναφορές για την ανακάλυψη ομαδικών τάφων και δολοφονιών αμάχων στην ουκρανική πόλη Μπούτσα μετά την απόσυρση του ρωσικού στρατού.

    Πρόκειται για μία διπλωματική ανοησία του Κούλη. Απελαύνει διπλωμάτες μιας ηγεμονικής δύναμης και για μία κατάσταση που δεν έπρεπε να πάρει θέση. Τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια και τις συνέπειες θα τις βρει μπροστά του ο ελληνικός λαός.

    Ο υποτακτικός πρωθυπουργός δεν έχει απελάσει Τούρκους και Αλβανούς, που καταπατούν διεθνείς συμφωνίες και προκαλούν συνεχώς επεισόδια, δεν έχει απελάσει ούτε έναν πράκτορα του προξενείου της Κομοτηνής και απελαύνει Ρώσους διπλωμάτες!

    Πόση ανοησία να αντέξει ακόμα ο ελληνικός λαός;

    Μετά τα όπλα στους Ουκρανούς, τώρα η απέλαση των Ρώσων διπλωματών. Στο κάδρο των εχθρικών χωρών για τη Ρωσία η Ελλάδα. Μας έβαλε κυριολεκτικά στο στόχαστρο ο ανίκανος πρωθυπουργός!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Ηταν μια μοναδικη ευκαιρια τωρα, η κυβερνηση να δειξει την δυσαρεσκεια της προς την ξεπουλημενη στις ΗΠΑ ΕΕ, διοτι ποτε δεν εβαλε κυρωσεις στην Τουρκια για τις επανελειμενες προκλησεις εις βαρος της Ελλαδας και της Κυπρου, με το να μην συμμετασχει στις κυρωσεις εις βαρος της Ρωσιας, αντ’ αυτου και οπλα εστειλε στους ουκρανους και τωρα απελαυνει και Ρωσους δηπλωματες !!!!! Πιο ηλιθιος δεν γινεται!!!!!! Αν μπουκαρει…μεθαυριο ο Τουρκος περιμενετε το ΝΑΤΟ να σας σωσει γελοιοι, με τον Ρωσο τα χαλασατε, για να σταματησει τον Τουρκο!!!!!! Η δηπλωματια σας ειναι για τα μπαζα!!!!!!!!

    2. Αν ξανακάνω το ίδιο λάθος στην κάλπη, να μου κοπούν και τα δύο χέρια από τον ώμο. Γηράσκω αεί διδασκόμενος…

    3. Τούς Τούρκους δέν τολμάει νά τούς πεί κουβέντα διότι δέν τό επιτρέπουν τά αφεντικά του οί Γερμανοί.Συνεχίζει ό γιός τού δοσίλογου τό εθνικό έγκλημα με τήν παντοδύναμη Ρωσία καί φουντάρει τήν Ελλάδα γιάτί τό διέταξε τό γέρικο ψοφίμι ό Μπάιντεν.Ελπίζω ότι ό προέδρος Πούτιν γνωρίζει ότι οί Ελληνες πατριώτες είναι μέ τό μέρος του.Μόνο τά πουλημένα απόβλητο ό γουρλομάτης είναι τό δουλοπρεπές πιόνι τών μασώνων.
      Γιάννης Λάκων

    4. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ) ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΧΑΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ . ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΝΟΝΤΑΙ , ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΦΑΓΜΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ . ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΧΟΥΝ ΔΩΔΕΚΑ ΜΙΛΛΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΞΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ , ΚΑΡΠΑΘΟ , ΡΟΔΟ , ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΟΙ ΒΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ (ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΧΟΡΙΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ,ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΚΑΙ ΑΕΡΟΣ) ΑΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΔΗΛΩΣΟΥΝΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΥΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΤΕΞΑΣ.
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      06/04/2022

    5. OK…
      Ο Μητσοτάκης κάνει ότι του λέει το ΝΑΤΟ…
      Μήπως όμως πρέπει να απελαθει και κάποιος άλλος??….Ο νοών νοειτω….

    6. Θα μας μπλεξει ο Κομπλεξικος.. χασου παραιτησου να ησυχασουμε

    7. Δεν είναι ανοησία…Είναι προδοσία και χρεώνεται στην Δεξιά…Θα ξυπνήσεις επιιτέλους ρε Χίε που παριστάνεις τον αντικομουνιστή και δεν πολεμάς μαζί με τον Τραϊανού τα σκουπίδια…Άντε επιτέλους…Πήγες και έμπλεξες με το σκουπιδαριό της φυλακής και του παρακράτους..

      1. ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ…..ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ …..ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ……

    8. Πολιτες με καλασνικοφ , δεν θεωρουνται αμαχοι .

    9. ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΣΟ ΤΑ ΣΚΑΤΩΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

    10. Επικινδυνα δουλοπρεπης γλυφτης.

    11. Γιατι πρεπει να ημαστε παντα υποτακτικοί καποιον???? Της ΕΕ Γερμανιας Αμερικης??? Καλα το λετε… Να φυγουν οι νταβαντζιδες… Αλλα οχι να βαλουμε αλλους νταβαντζιδες στο κεφαλι μας επειδη ταχα ειναι ορθοδοξοι. Ξεχναμε τις ιντρικες των Ρωσων στο Φαναρι??,? Ή το Ρουβλι που ρεει αφθονο ειναι καλυτερο ή περισσοτερο??? Ή καποιοι δημοσιογραφοι ζηλεψαν τα πανω απο 100 εκ ευρω και τις σπιταρωνες στην Ζυριχη καποιου που εφυγε τωρα τελευταια και θελουν να βαλουν και αυτοι το χερι στο μελι????? Γιατι απο την δημοσιογραφια αυτα δεν γινανε ουτε απο την διαφημιση αλοε βερας. Προς τι η στροφη προς το Ρουβλι????

    12. Η ορντινατσα της ΕΕ στην πατριδα μας ενεργει συμφωνα με τα ιδια του τα συμφεροντα , τη καρεκλα του και μερικες χιλιαδες βολεμενων απο το συστημα που τον? ψηφιζουν.Οι υπολοιποι που τραβανε το καθημερινο κουπι της επιβιωσης σε τι φτιανε?Οι ιαβερηδες της καθημερινης ρουτινας της μιζεριας γιατι να πληρωνουν το μαρμαρο? Αρκει που περνανε καλα οι γλυψιματιες της εξουσιας και οι αλλοι στα ταρταρα…

    13. ο τζεφρυ παιτ κυβερναει αυτη η βρωμικη λινατσα , η ανθελληνικη κουλα ειναι για το θεαθηναι

    14. Αυτός ο ξεφτίλας ο Μητσοτάκης κάνει το πάν για να βλάψει τα Ελληνικά εθνικά συμφέροντα.

    15. Ο Μητσοτάκης μέσω Γερμανίας που είναι υποτακτικός και ο Δένδιας υπάλληλος Ροτσαιλντ απέλασαν Ρώσους διπλωμάτες Χάθηκε η Ελλάδα σύντομα εξελίξεις στο Αιγαίο Η Ρωσία δεν αστειεύεται θα προωθεί τη Τουρκία να κάνει παραβιάσεις έως και σε πολεμικό επεισόδιο αφού τα χωρικά μίλια είναι μόνο 6 Αλοιμονο στα ρεζίλια τους Έλληνες και ειδικά στους κατοίκους του Αιγαίου και Θράκης θα υποφέρετε

    16. Χρονια τωρα αλωνιζουν οι πρακτορες της ΜΙΤ στο προξενειο της Τουρκιας στην Κομοτινη και απο την αλλη οι Αλβανοι κακοποιουν την Ελληνικη μειονοτητα στην Βορεια Ηπειρο και οι αχρηστοι της Μπανανιας δεν απελασαν ποτε κανεναν!!!!!! Και τωρα απελαυνοι Ρωσους ο υποτακτικος για να του πουν μπραβο οι Νατοικοι και οι αθλιοι γραφειοκρατες της ΕΕ, οι οποιοι τοσα χρονια ειναι βουβοι στο θεμα της κατοχης του 37% του εδαφους της Κυπριακης Δημοκρατιας μελους της ΕΕ!!!!!!! Ποιος εδωσε αυτο το δικαιωμα στον πρωθυπουργο να κανει εχθρο μια μεγαλη χωρα και να υπακουει τυφλα στο αναξιοπιστο ΝΑΤΟ, χωρις να ρωτησει τον Ελληνικο λαο;;;;;;;;;;

    17. Kατι εχουν παθει οι πολιτικοι οι δικοι μας δεν εξηγείται αλλιως…. δεν εξυπηρετούν τα συμφεροντα τις ελλαδας τι κακο και αυτο με τους αχρηστους

    18. Καποιος πρεπει να τον γκρεμισει! Τη γ……ολοκληρωτικα και ψωφησε!
      Ο Θεος να μας λυπηθει!

    Comments are closed.