ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ: Η ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ – ΜΕΣΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ, ΕΞΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ! ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ;

    Κοινοποίηση:
    putin1-thumb-large-2-thumb-large-3-thumb-large-2

    Ο Ρώσος Πρωθυπουργός Mikhail Mishustin ενέκρινε τη «μαύρη λίστα» με κράτη που προωθούν καταστροφικές ιδεολογίες και τα οποία «έρχονται σε αντίθεση με τις ρωσικές πνευματικές και ηθικές αξίες».
    Στον σχετικό ρωσικό κατάλογο, περολαμβάνεται και η Ελλάδα, όπως και η συντριπτική πλειονότητα των κρατών της ΕΕ, ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει και για την Τουρκία.

    Ο κατάλογος περιλαμβάνει 47 χώρες και περιοχές που “εφαρμόζουν πολιτικές που προωθούν καταστροφικές νεοφιλελεύθερες ιδεολογικές αντιλήψεις, οι οποίες αντιβαίνουν στις παραδοσιακές ρωσικές πνευματικές και ηθικές αξίες”.
    Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνονται οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η Μεγάλη Βρετανία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιαπωνία και άλλα κράτη.

    Η Σλοβακία και η Ουγγαρία δεν βρίσκονται ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ που στοχοποιούνται, ενώ η Τουρκία δεν περιλαμβάνεται στις αντίστοιχες χώρες του ΝΑΤΟ.
    Όπως ανέφερε πηγή του TASS που είναι εξοικειωμένη με την προετοιμασία του εγγράφου, ο κατάλογος εγκρίθηκε σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα σχετικά με την παροχή ανθρωπιστικής υποστήριξης σε ξένους που μοιράζονται τις παραδοσιακές πνευματικές και ηθικές αξίες της Ρωσίας.

    Η εντολή τίθεται σε ισχύ την ημέρα της επίσημης δημοσίευσής της.
    Έτσι, οι κάτοικοι αυτών των χωρών θα μπορούν να αποκτήσουν το δικαίωμα προσωρινής διαμονής στη Ρωσία με απλοποιημένη διαδικασία, εφόσον απορρίπτουν τις καταστροφικές ιδεολογικές αντιλήψεις των χωρών τους.

    Στήριξη προς ξένους που δεν αποδέχονται δυτικές αξίες

    Τον Αύγουστο, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin υπέγραψε διάταγμα για απλοποιημένη διαδικασία υποβολής αίτησης μετεγκατάστασης στη Ρωσία για ξένους που δεν αποδέχονται τις καταστροφικές νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις στις χώρες τους.
    Σε τέτοιους ανθρώπους δίνεται η δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για προσωρινή διαμονή στη Ρωσία χωρίς να ληφθεί υπόψη η κυβερνητικά εγκεκριμένη ποσόστωση και χωρίς να χρειάζεται να προσκομίσουν έγγραφο που να πιστοποιεί την επάρκεια στη ρωσική γλώσσα, τη γνώση της ρωσικής ιστορίας και των βασικών αρχών της νομοθεσίας.
    Ο λόγος μπορεί να είναι η μη αποδοχή των πολιτικών και της κυρίαρχης ιδεολογίας των χωρών τους.
    Ο κατάλογος των παραδοσιακών ρωσικών πνευματικών και ηθικών αξιών καθορίζεται από τις Βάσεις Κρατικής Πολιτικής.
    Το Υπουργικό Συμβούλιο είχε εντολή να καταρτίσει έναν κατάλογο κρατών που επιβάλλουν «ανήθικες αντιλήψεις» στους πολίτες τους.

    Ο αναλυτικός κατάλογος με τις μη φιλικές χώρες

    Η Ρωσία διαθέτει και άλλους καταλόγους μη φιλικών κρατών για τη χρήση διπλωματικών και οικονομικών αντιμέτρων.
    Ο πρώτος εγκρίθηκε την άνοιξη του 2021 και περιλάμβανε μόνο δύο χώρες – τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Τσεχία.
    Για αυτές επιβλήθηκαν περιορισμοί στη λειτουργία των διπλωματικών αποστολών.
    Ο δεύτερος κατάλογος εγκρίθηκε τον Μάρτιο του 2022 και ενημερώθηκε τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.
    Συναλλαγές με τις χώρες που περιλαμβάνονται σε αυτόν πρέπει να εκτελούνται με ειδική διαδικασία.
    Αυτή τη στιγμή, ο κατάλογος αυτός περιλαμβάνει 46 χώρες και περιοχές: όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, καθώς και την Ουκρανία, το Μαυροβούνιο, την Ελβετία, την Αλβανία, την Ανδόρα, την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, τη Μεγάλη Βρετανία, το Μονακό, τη Νορβηγία, τον Άγιο Μαρίνο, τα Σκόπια, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, την Αυστραλία, τη Μικρονησία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σιγκαπούρη και την Ταϊβάν (η οποία θεωρείται περιοχή της Κίνας, αλλά από το 1949 διοικείται από τη δική της κυβέρνηση).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ

    2. Το αποτέλεσμα είναι ότι όλοι οι πατριώτες έχουμε αποκτήσει το δικαίωμα προσωρινής διαμονής στη Ρωσία… Το θέμα είναι τι θα κάνεις εκεί θα πας να πολεμήσεις τον εγκληματία πολέμου Zelensky που έχει ξεπουλήσει την χώρα του ή θα βρεις κάποια δουλειά στο Rostov κοντά στον πρόεδρο για να μην μας πληρώνουν με ρούβλια… Το σίγουρο είναι ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες παραδοσιακές και ηθικές αξίες με την Ρωσία, όποιος τολμήσει να το κάνει αυτό η λογική λέει ότι θα βγει κερδισμένος…

      1. Σε 3 λεπτά ο Satan II είναι στις Βρυξέλλες όμως παππού δεν είναι αυτή η λύση εμείς θέλουμε να ζήσουμε χωρίς πυρηνικά άλλα 50 χρόνια…

    3. Η μεγαλύτερη ηγετική μορφή του 20 και 21ου αιώνα, έχει ξεφτιλίσει τη δύση και τους ψεύτικους ηγετίσκους της με πρώτη και καλύτερη την κούλα, πάτα το Βλαδίμηρε η πλεοψηφία των Ελλήνων είναι μαζί σου.

    4. Να πέσουν πυρηνικά στην Ελλάδα να εξαφανιστεί αυτός ο ναζιστολαός που καταπιέζει όλους τους γύρω του! Η Ρωσία έχει το δίκαιο με το μέρος της και οι ναζιστέλληνες θα πρέπει να απολογηθούν, στον άλλο κόσμο όμως, αφού τιμωρηθούν εδώ…

      1. Τα έχεις μπερδέψει όλα οι Ρώσοι πολεμάνε τον φασισμό μόνο οι ουκρανοί νεοναζί σκοτώνουν άμαχους… Αν δεν χτυπούσαν με πυροβολικό, ρουκέτες και drones στα τύφλα το Donbass και δεν ήθελαν να μπουν στο ΝΑΤΟ δεν θα ξεκινούσε ποτέ ο πόλεμος…

    5. Στα αα μας. Ούτε εμείς θέλαμε άλλωστε κολλητιλίκια με τους ρώσους συνεργάτες της τουρκίας.

    6. Ναι αλλά εμείς τι φταίμε ως λαός επειδή ανέλαβε την εξουσία ένας τρελός που με το έτσι θέλω άρχισε να στέλνει όπλα στην Ουκρανία.

    7. Ο Έλληνας ήθελε και τα έπαθε και ακόμα κάθεται και το xαϊδεύει.Πουτιν πάτα το κουμπί να εξαφανιστεί από την γη το μπουρδέλο κράτος των ηλιθίων Ελλήνων.

    8. Πουτιναρε θελω να δω στην θεση της Αλεξανδρουπολης των Κομματοσκυλων Ραγιαδων ( δειτε τι εχουν ψηφισει οταν τους εχουν κανει νο.1 στοχο αφου τους δωροδοκησαν φυσικα ) μια ΤΡΥΠΑ με υπογραφη ΙΣΚΑΝΤΕΡ ( Μεγας Αλεξανδρος δλδ η οργη του στα κεφαλια των Ραγιαδων ) ωστε να μην μεινει απολυτως τπτ απο τα Ναζιδια των ΗΠΑ , της ΕΕ κ τους Ραγιαδες του Κρατιδιου με το ονομα Ελλαδα .

    9. Δεν έπρεπε ο κατάλογος να γράφει Ελλάδα……έπρεπε να γράφει Μ Η Τ Σ Ο Τ Α Κ Η Σ….
      ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ …ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ …. ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ 41% ΖΩΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ

    10. Οι στοχοι στην Ελλαδα ειναι πολλοι και ειναι γνωστοι σαν αμερικλανικες βασεις! Διπλωματια της πλακας μη πω καμμια βαρυτερη εκφραση και βοηθεια μας οταν ερθει η ωρα!
      Μονο Βλαδιμηρε πριστατεψε το περιβολι της Παναγιας!

    11. Όσο πήγε στο στρατό ο μπαμπάς άλλο τόσο και ο γιος. Ο γιος της κουλας είναι τόσο άντρας όσο και ο πατέρας. Μόλις σταματήσει να “παίζει” με τη ρακέτα θα πάει να παίξει με τις κούκλες της. Ευτυχώς που ο Βλαδίμηρος ξέρει πως υπάρχουν Έλληνες χριστιανοί και δε θα πατήσει το κουμπί. Όπως κάνει άλλωστε και στην Ουκρανία όπου επειδή υπάρχουν εκατομμύρια Ρώσοι χριστιανοί, πάει αργά και σταθερά και καθαρίζει το τοπίο. Εάν δεν είχε δικούς του στο κομμάτι που λέγεται χώρα της Ουκρανίας θα ήταν ζήτημα ωρών να το κάνει οικόπεδο. Από την άλλη η fsb ξέρει τις διευθύνσεις εντός και εκτός Ελλάδος όλων των ελληνόφωνων ρουφιάνων. Και δε θα τους σώσει ούτε όλη η δύναμη της αστυνομίας και του στρατού. Καλά κόλλυβα να ευχηθώ στους ρουφιάνους. Να ζήσουμε να μην τους θυμόμαστε.

      1. Ο Πούτιν θα παίζει με τα κουμπιά σστην φυλακή στην Χάγη. Τα κουμπιά της φόρμας του φυλακισμένου, Τιμή μας που είμαστε σ αυτή την λίστα

        1. Ποια Χάγη ρε; Η Ρωσία δεν ανήκει στο ICC, όπως η Αμερική.
          Όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ έπρεπε να σαπίζουν στη Χάγη τόσα χρόνια. Ξύπνα. Κόψε το σανό.

          1. Καλά όταν τον συλλάβουν να τους το πει αυτό και θα τον ακούσουν. Από την άλλη καλύτερα να αυτοκοτονήσει να γλυτώσουμε και τα έξοδα της δίκης

      2. Δεν το παταει γιατι περιμενει τις Αμερικλανικες εκλογες..μολις γινουν αν δεν βγει ο Τραμπ ή τον φανε πριν βγει τοτε μας βλεπω να κανουμε Χριστούγεννα αν προλαβουμε στα καταφυγια..

        1. Όμως και με τον Τραμπ έχει διαφορές. Ο Πούτιν υποστηρίζει τη Χαμάς ενώ ο Τραμπ το Ισραήλ.

        2. Ακόμα και να προλάβεις που θα πας δεν έχουμε αρκετά πυρηνικά καταφύγια στην Ελλάδα… Όταν έρθει ο Trump δεν σημαίνει ότι ο πόλεμος τελείωσε, απλά δεν θα στέλνουν όπλα και μισθοφόρους… Ποια χαμάς στηρίζουν οι Ρώσοι τα μπέρδεψες, μόνο οι αλλόθρησκοι είναι υπερ τους αλλά δεν μπορούν να τους στείλουν ούτε σφαίρες…

          1. Δεν είπα εξοπλίζουν, είπα στηρίζουν. Δε στέλνουν όπλα στη Χαμάς, αλλά έμεσα την υποστηρίζουν. Μην ξεχνάς ότι ο Πούτιν είναι σύμμαχος με το Ιράν.

          2. Ποια χαμάς στηρίζουν γράφω και τα μπέρδεψες επειδή έμμεσα είναι υπέρ του λαού της Παλαιστίνης όχι φυσικά της τρομοκρατικής οργάνωσης, βέβαια οι συμφωνίες που έχουν με τους Εβραίους ακόμα ισχύουν μην τα εξηγώ πάλι…

    12. H μαύρη λίστα είναι για την πστροπροπαγάνδα στα σχολεία και την κοινωνική ζωή, το σπρώξιμο του ΛΟΑΚΤΙσμού κλπ.

    13. Αφού έχει τόσες χώρες αντίθετες, ας ψάξει ο Πούτιν τι έχει κάνει λάθος. Δεν κατάλαβα τι θέλει να κάνει ο Πούτιν με την κατάσταση των 46 χωρών. Να τρομοκρατήσει τις 46 χώρες; Οσο για την Τουρκία που την έχει απέξω, να του θυμίσω γιατί έχει επιλεκτική μνημη, ότι η Τουρκία ζητά επίμονα από την Ρωσία να επιστρέψει την Κριμαία στην Ουκρανία.

      1. Ποιες 46 χώρες ρε φίλε, η ΗΠΑ είναι με τά 45 πιόνια της, πού μάλιστα στις περισσότερες χώρες από αυτές οι λαοί τάσσονται υπέρ της Ρωσίας σε αντίθεση με τίς υποταγμένες ηγεσίες τους.

      2. Εισαι τελειως ηλιθιος για να σου απαντησω . Δεν καταλαβαινεις Χριστο τι γινεται γυρω σου , εισαι Λοβοτομημενος , Ραγιας κ Πιονι εν αγνοια σου λογω χαμηλης νοημοσυνης .

    Leave a Response