ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΦΡΟ – ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΟΠΩΣ ΚΟΜΠΟΡΡΗΜΟΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ! ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ Ο ΒΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ! ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΛΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    μπεος

    Για δέκατη ημέρα συνεχίζονται οι δυσκολίες για τους χιλιάδες κατοίκους του Βόλου, χωρίς πόσιμο νερό. Τα νερά που φτάνουν στις βρύσες τους κατά διαστήματα που δεν είναι πόσιμα και δεν ενδείκνυνται σύμφωνα με τους επιστήμονες ούτε για στοιχειώδη χρήση αφού οι αναλύσεις δείχνουν ότι είναι ακατάλληλα.

    Την ίδια ώρα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ μαζί με συνεργεία της ΔΕΥΑ Μείζονος Βόλου, εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών που έχει υποστεί στο σύνολό του το υδροδοτικό δίκτυο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας,ώστε να επανέλθει η κανονικότητα στη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

    Μέσα στον Βόλο, που η ατμόσφαιρα είναι επιβαρυμένη ιδιαίτερα από τη σκόνη που αιωρείται εξαιτίας της ξηραμένης λάσπης,συνεχίζονται οι προσπάθειες καθαρισμού συνοικιών και δρόμων της πόλης.Οι δυσκολίες όμως είναι μεγάλες αφού ο όγκος και η έκταση της λάσπης είναι τεράστια και οι κάτοικοι των συνοικιών που επλήγησαν περισσότερο από τις πλημμύρες προσπαθούν να βάλουν σε μία τάξη τη ζωή τους με αφετηρία τα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά την καταστροφή.

    Νεάπολη, Παλαιό Λιμεναρχείο, Παπαδιαμάντη, Παλαιά, Άγιος Παντελεήμονας, Οινόπνευμα, Καλλιθέα, Νέο Δέλτα είναι οι συνοικίες που επλήγησαν και εξακολουθούν να βρίσκονται μέσα σε λάσπη και με υποδομές που διαλύθηκαν από την καταρρακτώδη βροχή και τα νερά του χειμάρρου Κραυσίδωνα που υπερχείλισαν σε πολλά σημεία.

    Μέσα στο λιμάνι του Βόλου αλλά και σε μαρίνες σκαφών και δεκάδες ακτές της περιοχής η εικόνα είναι αποκαρδιωτική αφού η επιφάνεια της θάλασσας είναι καλυμμένη από φερτές ύλες που κατέβασαν τα ποτάμια από το Πήλιο, μετατρέποντας τον κλειστό κόλπο του Παγασητικού σε μία θάλασσα που χρήζει προσοχής για τη κίνηση σκαφών σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

    Ιδιαίτερη ανησυχία υπάρχει τις τελευταίες ώρες και στα βόρεια της Μαγνησίας στη λίμνη Κάρλα (αρχαία Βοιβηίς) όπου το ύψος των νερών ανεβαίνει συνεχώς και απειλεί να πλημμυρίσει ακόμα μεγαλύτερες εκτάσεις του θεσσαλικού κάμπου μεταξύ των νομών Μαγνησίας και Λάρισας.

    Κινδυνεύουν χωριά
    Από την υπερχείλιση της Κάρλας, στην οποία κατευθύνονται πλέον τεράστιες ποσότητες υδάτων από τον πλημμυρισμένο Πηνειό, κινδυνεύουν άμεσα όλα τα παρακάρλια χωριά και ο πληθυσμός έχει ενημερωθεί για τους πιθανούς κινδύνους. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο σε κίνδυνο βρίσκονται οι οικισμοί Σωτήριο, Νίκη, Μόδεστος, Καστρί και Αμυγδαλή της Λάρισας και οι κωμοπόλεις Στεφανοβίκειο και Ριζόμυλος του Δήμου Ρήγα Φεραίου, αλλά και τα Κανάλια στη Μαγνησία.

    Σύμφωνα με τους ντόπιους κατοίκους, αλλά και τους ειδικούς, η έκταση της πλημμυρισμένης λίμνης έφτασε στα επίπεδα του 1960 όταν είχε αρχίσει η αποξήρανσή της, που αποδείχθηκε αποτυχημένη και πενήντα χρόνια αργότερα άρχισαν οι προσπάθειες για την επαναφορά της με τη μορφή ελεγχόμενου μεγάλου ταμιευτήρα που εγκαινιάστηκε το 2018.

    Στο Πήλιο που επλήγη από τη θεομηνία με τρομερή σφοδρότητα και κυρίως το ανατολικό τμήμα του καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες να αποκατασταθούν οι οδικές συνδέσεις στην περιοχή.

    Δραματική η κατάσταση στη Μηλίνα Πηλίου

    Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου Παναγιώτη Κουτσάφτη «με ταχείς ρυθμούς, περισσότερες δυνάμεις και μέσα και μεγαλύτερες κρατικές ενισχύσεις από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης ,πάνω των 1,2 εκατ. ευρώ, συνεχίζονται στο δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου οι πολυδιάστατες ενέργειες για αποκαταστάσεις μετά την καταστροφική κακοκαιρία Daniel.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Από παραμύθια πως πάτε τι δουλειά έχει ο Μαρινάκης με τονΜπεο και τι φταίει ο Μαρινάκης για τα χάλια το θεσσαλικού κάμπου βγάλατε τα αποθημενα αλλά τις παροπιδες οχι

    2. Μπέος, ο καλύτερος δήμαρχος ever. Μόνον οι ΛΟΑΤΚΙ+ διαμαρτύρονται, όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα.

    3. Προ ημερων διαβασα, οτι η αποκατασταση μπορει να κρατησει απο εναν εως δυο μηνες! Θα δειξει!

    4. Την γλύτωσε την φυλάκα μία, δεύτερη δεν έχει…..

    5. Οι προηγούμενοι δήμαρχοι πριν τον Μπέο δηλαδή τα είχαν όλα εντάξει; Ο Βόλος ψήφισε Μπέο πριν χρόνια από αντίδραση, γιατί οι πολιτικοί τα είχαν κάνει μαντάρα. Πάντως όταν πήγα Βόλο – τουλάχιστον στο κέντρο – ήταν άλλη πόλη. Από πλευράς υποδομών δεν γνωρίζω τι γίνεται στο Βόλο. Αλλά και η κακοκαιρία παιδιά ήταν μεγάλη. Για να είμαστε δίκαιοι. Το αν θα ξαναεκλεγεί δήμαρχος δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι στην τελευταία δημοσκόπηση -όπως μου είπε ο θείος μου που μένει Βόλο μαζι με τον παππού μου- έπαιρνε 63/100. Οπότε ας μιλήσει ο λαός του Βόλου. Αυτός ξέρει καλύτερα.

      1. Τον Κουντούρη τον γνωρίζεις ή είσαι περαστικός από Βόλο;…ο λαός του Βόλου είναι αμόρφωτος κ δε μπορεί να ξεχωρίσει τα λαμόγια, δυστυχώς

    6. Ο υπόδικος που έπρεπε να είναι ισόβια φυλακή, τον οποίο ο σοφός λαός του Βόλου τον εξέλεξε δήμαρχο και θα ξαναψηφίσουν τα ζώα.

    7. Τουλάχιστον ο Μπέος κυκλοφορεί στην πόλη του και ότι βλέπει με τη ματιά του πολίτη, το διορθώνει. με φωνές, με μπραβιλικια, βγαίνει πάντως. Δεν βλέπω κανέναν άλλο δήμαρχο να είναι στο πόδι όπως αυτός…

      1. Με φωνές και μπραβιλίκια θα γλυτώσει ο Βόλος απ΄τα σκατ@νερα;
        Και με τα επόμενα; Τι γίνεται; Πάλι με φωνές και σόου θα κάνει … έργο;

        1. Σε καταλαβαίνω.. Εγώ προσωπικά εάν ήμουν Βολιώτης θα ψήφιζα μπεο. Ότι είναι να γίνει σε 7 μέρες, αυτός θα το κάνει σε 3. Ναι ακόμη και με σόου και φωνές, θα το πετύχει διότι όπως ξέρουμε όλος ο μηχανισμός εδώ στην Ελλάδα λειτουργεί με κωλοδαχτυλο, δεν γίνεται διαφορετικά. Αυτή είναι η διαφορά με τους άλλους.

    8. ΜΠΕΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ ΞΕΚ@ΛΙΑΡΗ !

      1. Τι σου φταίει η Παναγία αλήτη;Με τέτοια που λές Μητσοτάκης και Μπεος σου αξίζουν.

    9. Βγήκε το ζώο, ο χοντροπατσάς Μπέος και έπιασε στο στόμα του τον Αλκίνοο Ιωαννίδη…αντε να φας κανά πατσά χοντρέ… που θα πιάσεις στο βρωμόστομά σου τον Ιωαννίδη.. ασε να ξέρουμε εμείς που τον ακούμε χρόνια, εσύ αντε στα πανηγύρια να ακούσεις Εφη Θόδη

    10. Έκανε τον Βόλο από Μονακό, όπως έλεγε για τους Χριστουγεννιάτικους στολισμούς και εκδηλώσεις που έκανε τα προηγούμενα χρόνια, Μοναχικό μέσα στο νερό!!! Κι έτσι λοιπόν εκεί δεν είναι Μπερνα-Μπεου…. Είναι η έδρα του Αχιλλέα Μπεου…. Ου… Ου…. Ου….
      Παλιοτσατσε του χοντρού!!! *
      *Και αυτός κάποτε από κολλητός του χοντρού, έγινε και καλά φανατικός του πολέμιος. Για να δεις τι δούλεμα τρως προσκυνημενε ραγιά τόσα χρόνια!!!!
      ***Ρε Βαγγέλα για πες μας, πώς τα καταφέρνεις και όλο με αυτούς που σε εχθρευονται επισήμως, τελικά να κάνεις πολύ μεγάλες δουλίτσες, όλα αυτά τα χρόνια;;;; ;
      **** Νδουλικοι νεογαυροι…. γιουσουφακια, υπαλληλακια…. ΞΥΠΝΗΣΤΕ…. Το ίδιο και οι οπαδοί όλων των υπολοίπων ομάδων, στην πλειοψηφία τους… ΔΥΣΤΥΧΏΣ… (Ότι πει ο πάρεδρος παιδιά….!!!Έχει 20ακι,30ακι,50ακι…χαρτζιλίκι)!!!!!

    11. noname δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι εδω μεσα ολα ειναι ναι και οχι για το ιδιο θεμα …. χαχαχα το πρωι μαυρο το βραδυ ασπρο… ειδε ο χαζος τον τρελο και φοβηθηκε…. με ολους και με κανενα….

    12. θ φερει αργυρο τα χριστουγεννα κ θ ξεχαστουν ολα. οπως κανει τοσα χρονια κ εχει κατακλεψει το δημο. που ειναι τα 20 μυρια? ε?

    13. Όταν το χειροκροτουσατε σαν αποβλακωμενα ζωαδια στο Βόλο και σε άλλες πόλεις ήταν καλά;;;; Φάτε τώρα στη μάπα το θωρηκτό παιδοβουβαλο τίγκα στη χοληστερίνη και μην μιλάτε…. Τσουλιστε στον από το Πήλιο να κυλάει μέχρι να βρει θάλασσα!!!

    14. Αχιλλεας Μπεος γνωστος και ως ” Αρχιδεας μΠΕΟΣ “

    15. Δήμαρχος Κάφρος … ψηφοφόροι κρετίνοι όλα πάνε χέρι χέρι .
      Σε μια κοινωνία χωρίς κρετίνους όλοι αυτοί δεν θα έβλεπαν την ψήφο τους αλλά έτσι όπως καταντήσαμε και οι άχρηστοι μας φαίνονται θεοί !
      Κατά τα άλλα η ευγονική ήταν ο εχθρός … γιατί τέτοιους βλάκες χρειάζονται να τους ψηφίζουν !

    16. Έχει κάνει ενημέρωση πως οι ζημιές στο δίκτυο που κατεβάζουν το νερό από τις πηγές είναι διαλυμένο…και η αποκατάσταση τους θα πάρει 15-20 μέρες
      δλδ μέχρι και τα τέλη του μήνα σεπτεμβρίου
      Δεν πέρνω το μέρος του …ουτε είμαι ο δικηγόρος του Μπέου….αλλά μου κάνει εντύπωση σε άλλα άρθρα που ανεβάζετε λέτε μπράβο στον Μπέο
      και σε άλλα άρθρα τον κατηγορείτε….
      Οσο αφορά για τις ενημερώσεις από τα υπουργεία τους …έχασαν την αξιοπιστία τους όπως και η πλειοψηφία των ιατρών…..
      Γιατί;; Επειδή…”είναι πληρωμένοι και ελεγχόμενοι όλοι τους”
      και με τα γνωστά μπόλια που ήταν ”άκρως επικίνδυνα” στο να τα βάζει μέσα στον οργανισμό του ο κόσμος …εκεί λέγανε άλλα…έλεγαν κάντε τα μπόλια και θα πάρετε την ζωή σας πίσω…εδώ γελάμε δυνατά…χαχαχα
      …..
      Το νερό της βρύσης (για Βόλο αναφέρομαι) το περνάω από σύστημα φίλτρων που κάνει διπλό καθαρισμό στο νερό σε 2 στάδια καθαρισμού,με τα 2 φίλτρα που διαθέτει
      και με αυτό το νερό γίνεται και το πλύσιμο στα πιάτα,
      και με αυτό γίνεται και το μαγείρεμα,
      χτες μπόρεσα και έκανα μπάνιο με το ”ακατάλληλο νερό” που αναφέρεται στο άρθρο…
      έκανα μια πατέντα και έστειλα με αντλία το νερό στην ταράτσα (λόγω χαμηλής πίεσης του νερού) έτσι μπόρεσε να πάρει νερό ο ηλιακός θερμοσίφωνας,το μπό’ιλερ
      που ως γνωστόν αν δεν πάρει κρύο νερό δεν βγάζει το ζεστό νερό στην βρύση.
      Ήθελα να ξέρω οι άλλοι εδώ στον Βόλο πως κάνουν μπάνιο, ζεσταίνουν το νερό από τα εμφιαλώμενα και πλένονται;;
      …..Αλλά παντού η τρομολαγνεία καλά κρατεί παντού.
      Άραγε θα το δημοσιεύσετε το σχόλιο μου ή δεν αρέσουν τα όσα γράφω;

      1. Το σχόλιο σου αποδεικνύει γιατί έχουμε βλακοκρατεία στο Βόλο.

    17. Σε κανα μηνα δεν θα θυμαται κανεις τιποτα εχει χαζονταρα και λαδοποντικες ο Μπεος και ο Αγοραστος πρωτοι θα βγουν.

    18. Ο τύπος είναι μονο για μαγκιά, κλανια και κωλο φινιστρινι. Φιγουράρει στα φιλαράκια του στα βοθροκαναλα για τα ψηφαλακια.

    19. τσατσος του τιγρη ειναι. ολη η φιλαθλη ελλαδα το ξερει

    20. Να δούμε πόσες ψήφους θα πάρει και αυτός και ο Αγοραστός.

    21. Ρε καλά σας κάνει ο Τραμπουκος μ πεος αυτος σας αξίζει, όπως αι ο άλλος της Αθήνας ο χαζοχαρουμενος.

    Comments are closed.