ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ! ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΠΥΡΩΝ – ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΕΦΟΔΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΠΛΑ – ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ

    Κοινοποίηση:
    γαλλια

    Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στην Γαλλία καθώς κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν έφοδο σε αστυνομικά τμήματα και έκλεψαν όπλα, πυρομαχικά και στολές. Χθες βράδυ σημειώθηκαν ακόμη δύο θάνατοι, ενός 50χρονου και ενός 19χρονου. Σύνολο τρεις μέχρι τώρα.

    Στα βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα οι κουκουλοφόροι να ανοίγουν πυρ στη μέση του δρόμου.

    Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας GIGN και SOBR BRI έχουν αναπτυχθεί σε Παρίσι, Val-de-Marne και Hauts-de-Seine.

    Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν, δείχνει να τα έχει χαμένα. Ο Μακρόν κατηγόρησε τα «βιντεοπαιχνίδια και την κακή ανατροφή των παιδιών» για την ένοπλη εξέγερση που συνεχίζεται σε όλη τη χώρα για πάνω από τρεις νύχτες.

    Δύο Γάλλοι μυστικοί αστυνομικοί συνελήφθησαν από τους ταραχοποιούς στη Μασσαλία το βράδυ της Πέμπτης.

    Μάλιστα, ένας αυτούς ξυλοκοπήθηκε τόσο πολύ που κινδύνευσε η ζωή του μέχρι οι γιατροί καταφέρουν να τον σταθεροποιήσουν στο νοσοκομείο.

    Όπως έγινε γνωστό, ένας άνδρας έπεσε νεκρός από αδέσποτη σφαίρα στη Γουιάνα.

    Κατά τη διάρκεια της νύχτας στην πρωτεύουσα, Καγιέν, σημειώθηκαν συγκρούσεις με την αστυνομία, με έναν 50χρονο να δέχεται αδέσποτη σφαίρα ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του και να χάνει τη ζωή του.

    “Τα ευρήματα και η έρευνα αποδεικνύουν χωρίς αμφιβολία ότι οι πυροβολισμοί προέρχονταν από τους ταραξίες, η αστυνομία δεν χρησιμοποίησε ποτέ φονικό όπλο καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς” δήλωσε ο επικεφαλής της εθνικής αστυνομίας (DTPN).

    «Θα μπορούσαμε να είχαμε έναν νεκρό συνάδελφο», πρόσθεσε.

    «Όταν κάναμε επέμβαση, υπήρξαν αρκετοί πυροβολισμοί με πυροβόλα όπλα και όταν φύγαμε, υπήρξε μια δεύτερη σειρά, συμπεριλαμβανομένου του θανατηφόρου πυροβολισμού που χτύπησε το θύμα στο μπαλκόνι του», διευκρίνισε το DTPN .

    Ο εισαγγελέας της Καγιέν δήλωσε από την πλευρά του:

    “Καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις αποσύρονταν, πυροβολήθηκε προς την κατεύθυνση της αστυνομίας. Ένας 50χρονος άνδρας χτυπήθηκε στο στήθος και πέθανε πολύ σύντομα από τα τραύματά του”.

    Νέες πληροφορίες για τον 19χρονο που βρίσκεται εγκεφαλικά νεκρός θέλουν το νεαρό να πήδηξε από την ταράτσα του Lidl σε περιοχή της Νορμανδίας, όταν όροφος του σούπερ μάρκετ «χτυπήθηκε» κατά τη διάρκεια των ταραχών το βράδυ της Πέμπτης 29/6.

    Αυτό αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο BFM, επικαλούμενο την εισαγγελία της Ρουέν, στη βόρεια Γαλλία.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες:

    “Ένας 19χρονος άνδρας που συμμετείχε σε διαδήλωση για τον 17χρονο Ναέλ, έπεσε στο κενό από ύψος 5 μέτρων, ενώ βρισκόταν στη στέγη ενός καταστήματος Lidl στο Petit-Quevilly του προαστίου Seine-Maritime της Νορμανδίας το βράδυ της Πέμπτης 29/6.

    Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ρουέν και κηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρός, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν αφήνει ελπίδες, σύμφωνα με το Rtl.fr.

    Κτήρια και αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν, καταστήματα λεηλατήθηκαν, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 471 προσαγωγές.

    Στη Μασσαλία, κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε κατάστημα όπλων και έκλεψαν κυνηγετικά τυφέκια, αλλά όχι πυρομαχικά, σύμφωνα με τις αρχές. Ένας άνδρας συνελήφθη με τυφέκιο που πιθανότατα είχε αρπάξει από συγκεκριμένο κατάστημα, σύμφωνα με την αστυνομία.

    Η στιγμή μιας ισχυρής έκρηξης στην περιοχή του παλιού λιμανιού της Μασσαλίας καταγράφηκε σε ερασιτεχνικό βίντεο που κοινοποιήθηκε σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς στην περιοχή.

    Ο δήμαρχος της Μασσαλίας Μπενουά Παγιάν απηύθυνε έκκληση στην κυβέρνηση για ενίσχυση των δυνάμεων ασφαλείας. «Σκηνές λεηλασίας και βίας είναι απαράδεκτες», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter.

    Σε Λυών, Στρασβούργο και Γκρενόμπλ αναφέρθηκαν λεηλασίες καταστημάτων και συγκρούσεις νεαρών με αστυνομικούς

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Μακρον θα φυγεις ινκογκνιτο με τεθωρακισμενο αεροπλανο του γαλλικου στρατου… αν προλαβεις… για μονιμες διακοπες στις μπαχαμες

    2. Γαλλία ότι έκαμες θα σου κάνουν. Πάντα στη ζωή εισπράτεις το αντίτιμο.

    3. Εμεις να ασχοληθουμε με την ανοδο της ακυοδεξιας. Αυτο ειναι το ανησυχητικο. Ρε δε γα@μιστε λεω γω.

    4. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠ@ΤΣΟΥΣ ???

    5. Οι βόρειο Αφρικανοί είναι φυλές ΑΡΑΒΩΝ πού έκανε το ίδιο με τους αυτόχθονες βόρειο Αφρικανούς!!
      Δεν σέβονται τίποτα και κανέναν!
      Μόνο την ψεύδο θρησκεία τους!
      Μέσα τους έχουν βαθύτατα μίσος για τους χριστιανούς! Οποία μόρφωση και να έχουν εάν τους πεις ότι γίνεται μουσουλμανοποίηση της Ευρώπης, τα μάτια τους ξαφνικά αστράφτουν!!

    6. Εχουν εξαπλωθει σε ολη την Ευρωπη, μετα απο Γαλλια σιγουρα Αγγλια, Σουηδια, Γερμανια, Ιταλια και σε καποια στιγμη και σε εμας για αυτο κονσερβες, ρυζια, ζυμαρικα γιατι οταν ολα θα καιγονται που να πηγαινεις για ψωνια

    7. Λιαν προσεχως και στην γειτονια μας

    8. Ποιοί 2ης και 3ης γενιάς πολίτες; Ρε τό γονίδιο αλλάζει; Βαπτίζεις τό lada porse και έγινε; Όσο για την ευλογημένη εβραιόδουλη Ελλάδα με τον Βρωμοπιθηκολαό της , έχουμε ότι τής αξίζει… ο Αυνάν να ευλογεί τους Αυνάνιδες και τίς Αυνανούδες.

    9. Αυτά συμβαίνουν όταν κυριαρχεί η αριστερή αντίληψη σε μια κοινωνία. Για την αριστερά, δίκαιο είναι η πλήρης υποταγή των Ευρωπαίων στην κ@υλα του λαθρομετανάστη.

    10. Θα έρθει και η σειρά μας γιατί έτσι θέλουν κάποιοι να γίνει και το θέλουν πολύ δεν κρατιούνται.

    11. ο ενας μιλαει γαλλικα σπαστα οπως τα μιλνε οι “ευγενικοι” βροειο αραβες και λεει πολυ ομορφα¨
      οι αραβες θα σας γ..ν απο πισω.
      το μισος που εχουν οι βοριεο αφρικαοι γαι την=Γαλλια και το Βελγιο ειναι εκτος λογικης.
      Τι στο διαολο κανουν τοτε στις ομορφες μας δυτικες χωρες?
      πεταξανε τους γαλλους απο την Αλγερτια, και αυοτι τρεξανε στην Γαλλια.
      Καποιος να μου εξηφησιε λογικη???

    12. Η εκδίκηση των αλλοδαπών γιατι τους έδιναν επιδόματα πενιχρά των 650 ευρω.

    13. Στέφανε, οι Γάλλοι μιλάνε για ισλαμικές επιθέσεις και οι εφοπλιστές καναλάρχες στην Ελλάδα μαζί με τους αριστερούς δημοσιογράφους και τους συστημικούς του Μητσοτάκη βρίζουν την Αστυνομία και όχι αυτούς που καίνε τα πάντα! Και μιλάνε για …ανισότητες! Γιατί Μαροκινοί και Αλγερινοί δεν γυρνάνε στις χώρες τους να περάσουν καλύτερα; Είναι όπως εδώ ο Τσίπρας και το κεερφα βρίζουν τους Έλληνες για την κατάσταση των μεταναστών και δεν βρίζουν τους δουλέμπορους ούτε τις χώρες τους που ζούσαν εξαθλιωμένοι χωρίς δικαιώματα. Στο Πακιστάν δεν ακούω ταραχές, μόνο στην Ευρώπη των κουλοτσιπραίων και του διεθνιστή Μακρόν κάνουν ταραχές οι αλλοδαποί!

    14. Γκάζια τώρα να τους χωνέψετε έτσι όπως κάνατε τη χώρα και την Ευρώπη….και δεν στρώνει με τιποτα…να δω εδώ αν λάχει κάτι τέτοιο

      1. Ποια 15-20 χρονια ρε;;;;;;;
        Πότε βρεθηκες τελευταια φορα στο κεντρο της Αθηνας ή της Θεσσαλονικης;;;;
        Αυριο το πρωί θα γινουν!!!!!!
        Και μη σου πω οτι ειμαστε ηδη χειροτερα απο τη Γαλλια…

      2. ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

      3. Ήδη έγιναν και θα γίνουν, οι μάζες αυτές ελέγχονται από ξένα κέντρα, απλώς τώρα δεν υπάρχει λόγος να ξεσηκωθούν αφού όταν οι ξένοι ζητάνε απο τον Μητσοτάκη 1 αυτός τους δίνει 10 εις βάρος των Ελλήνων. Οπότε δεν υπάρχει λόγος για ξεσηκωμό του 1.000.000+ φανατικών ισλαμιστών στην Ελλάδα. Η διαφορά με τους Γάλλους ισλαμιστές είναι ότι αυτοί σε εμάς έχουν ήδη όπλα και δε θα χρειαστεί να πάνε στα Α.Τ.

      4. Ποια εικοσι χρονια ρε μεγαλε ;
        Εχεις κατεβει καμμια φορα στο κεντρο της Αθηνας να δεις τι κυκλοφορει ;
        Με τρια εκατομμυρια λαθροεισβολεις ηδη μεσα και καθε μερα να μπουκαρουν αλλοι χιλιοι ;
        Αυριο το πρωι θα γινουν και εδω,αν γινει κατι παρομοιο.
        Θα τα ισοπεδωσουν ολα,θα σφαξουν τους ραγιαδες νεοελληνες στο γονατο.
        Και αυτο τους αξιζει,αφου ψηφιζουν τη Μαφια επι πενηντα χρονια και θελουν τη χωρα τους μπουρδελο.
        Καμμια λυπηση για κανενα ηλιθιο ραγια.

    15. Επειδή κάποιος φίλος έγραψε ότι όλοι αυτοί δεν είναι απλά Λαθρο αλλά Γάλλοι πολίτες. Ναι όντως ισχύει αυτό. Αφού οι πιο πολλοί απο αυτούς είναι παιδιά μεταναστών απο τις πρώην αποικίες της Γαλλίας. Δηλαδή Αλγερία, Μαρόκο κτλ. Αλλά με την τεράστια διαφορά ότι όλοι αυτοί οι νεαροί Ισλαμοφασιστες κατσαπλιαδες μισούν θανάσιμα την Γαλλία. Έτσι εννοείται πως δεν την αισθάνονται για πατρίδα τους και θέλουν να την καταστρέψουν. Και να την μετατρέψουν σε Ισλαμική χαβουζα ακριβώς όπως είναι οι άθλιες πατρίδες τους.

      1. Παρα πολύ σωστά από αποικίες της Γαλλίας,η Γαλλία δεν άφησε τπτ στης χώρες τους , λεηλάτησε , βίασε , έκλεψε τον πλούτο τους την γη τους και αλλά πολλά , αυτά αδελφούλη με την σειρά πάνε , η Γαλλία ειναι καταδικασμένη ειναι θέμα χρόνου , σειρά θα πάρουν και άλλες χώρες : ) που ακόμη έχουν αποικίες ,

      2. Σωστότατος. Αυτα να τα βλέπουν αυτοί που λενε πως όσα παιδιά αλλοδαπών γεννιούνται στην Ελλάδα νιώθουν Έλληνες. Ίσως να ισχύει για μια μικρή μειοψηφία. Οι περισσότεροι απ αυτούς ειναι ετοιμοπόλεμοι και εμπειροπόλεμοι και, όπως και στη Γαλλία, θα προκαλέσουν εδω χάος που δε το χουμε ξαναδεί. Αλλά είπαμε, για τους περισσότερους, το μισθουλακι απ το λεφτοδεντρο να πέφτει και δε πα να καούν όλοι οι υπολοιποι, γι αυτό ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, και μπάνιο στη παραλία πήραν 95 %

    Comments are closed.