ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!! ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ – ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ… ΑΙΓΥΠΤΟ

    Κοινοποίηση:
    FTGNFG

    Τα γερμανικά στρατεύματα της Bundeswehr ξεκίνησαν την εκκένωση του προσωπικού της πρεσβείας, καθώς η Σουηδία σχεδιάζει να στείλει τις δικές της δυνάμεις για να υποστηρίξει την απομάκρυνση των Σουηδών υπηκόων, όπως έχουμε αναφέρει σχετικά.

    Ο γερμανικός στρατός, η Bundeswehr, ξεκίνησε επιχειρήσεις εκκένωσης στο Χαρτούμ, σύμφωνα με το γερμανικό υπουργείο Άμυνας και τελικά όλες οι χώρες έχουν μπει στο Σουδάν για να πάρουν τον κόσμο τους εκτός από τους Έλληνες που τους έστειλαν στην… Αίγυπτο.

    Όπως γράψαμε νωρίτερα στο makeleio.gr, οι Έλληνες που απεγκλωβίστηκαν, έφυγαν με τη βοήθεια του ιταλικού κονβόι. Άλλοι Έλληνες που κόντεψαν να σκοτωθούν, ακολούθησαν το γαλλικό κονβόι. Τώρα, παρακαλούν τους Γερμανούς να τους πάρουν κι αυτούς μαζί γιατί μέχρι ο Δένδιας να στείλει τα ελληνικά κομάντο, οι Σουδανοί θα τους έχουν αποκεφαλίσει.

    Η Γερμανία έχει προσχωρήσει σε μια σειρά από άλλες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Ολλανδία και το Βέλγιο, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει την εκκένωση του προσωπικού της πρεσβείας και των οικογενειών τους.

    Η αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Σουδάν εκκενώθηκε επίσης με ασφάλεια την Κυριακή, δήλωσε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας Ζοζέπ Μπορέλ.

    Ο Μπορέλ ευχαρίστησε σε ένα tweet το Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Άμυνας της Γαλλίας που κατέστησαν δυνατή την εκκένωση, με τη βοήθεια του Τζιμπουτί.

    Ο πρεσβευτής της ΕΕ στο Σουδάν συνεχίζει να εργάζεται από τη χώρα της ανατολικής Αφρικής, πρόσθεσε ο Μπορέλ. Ο πρεσβευτής δέχθηκε επίθεση στην κατοικία του εν μέσω των συγκρούσεων την περασμένη εβδομάδα.

    Εμείς ακόμα πηγαίνουμε…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Νά στείλουμε τόν Κασιδιάρη, επιτέλους μιά ευκαιρία νά εφαρμόση αυτά που διακηρύττει καί μετά ως ήρωας θά κερδίση τήν ελευθερία του από τήν μπουζού.

    2. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΟΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΣΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

    3. τι λετε μωρε, πάτε καλά? Οι χώρα πηγαινε σε εμφύλιο και κάποιοι ηλίθιοι αποφασισαν να μεινουν να το ρισκάρουν και τώρα τους φταίει το κράτος? Προφανώς και δεν θα ρισκάρουμε τις ζωές των Ελληνων στρατιωτικων για μερικούς ηλίθιους που αποφάσισαν να μεινουν εκει ενω ηταν ξεκαθαρη η κατάσταση και τωρα κλαιγονται, ο καθένας πρεπει να έχει μια καποια ευθυνη για τον εαυτό του

    4. Εδω θαψανε την ελληνικη μειονοτητα στην Ουκρανια και καλα συμπαραστεκομενοι σε μια ναζιστικη γοβα, τους Ελληνες στο Σουδαν θα γλυτωσουνε τα κυβερνητικα τομαρια της Μαξιμου ΑΕ?

    5. Έλληνες κομμαντο, τι άλλο ανέκδοτο θ ακούσουμε

    6. Το predator το ρίξαν με αλεξίπτωτο ή μεσολάβησε η εκεί ελληνικη διπλωματία;
      Αν μεσολαβησαν, να κάτσουν εκεί να αντιμετωπίσουν τις ευθυνες τους.

    7. αμα περιμενεις απο το σαχλαμαρα το καταφλο με το κοιπα και τον ΜR. BIN να σε σωσουν ζητω που καηκαμε. φανταστειτε να γινει και τιποτα πιο σοβαρο τι μας περιμενει!

    8. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Τι έγινε ρε παιδιά όταν αυτά τα μελαμψα από το Σουδάν έρχονται από την Τουρκία στην Ελλάδα είναι “κακόμοιροι και ταλαιπωρημενοι μετανάστες” και είμαστε όλο welcome και τωρα Ξαφνικά έγιναν κακοί;

    9. δεν έχει τα @@ να στήλη απλά για τον προεκλογικό αγώνα “στείλαμε μεν αλλα” να προσεύχονται να τους μαζέψουν οι τούρκοι η από κάποιο άλλο κράτος

    10. Σπευδε βραδεως, που ελεγε και ο αειμνηστος Φωτοπουλος. ΖΩΑ!

    11. Μόνο λόγια κ από ουσία μηδέν…..τώρα στην φωτιά τα κομμαντο να γράψουν ιστορία!…. βαρεθηκα μια ζωή τις παρελάσεις κ τα μεγάλα λόγια…………..

    12. εχέσθημεν για τους “Έλληνες” του Σουδάν….τι είναι αυτοί;;; τι κάνουν εκεί;;; ποιος τους πληρώνει;;; αφήστε τους εκεί, είναι αντιρατσιστές και δεν θα έχουν πρόβλημα…

    13. Mε τι να πάνε; Μεταγωγικά ούτε έχουμε σε αριθμό, ούτε σε ποιότητα. Το ένα από τα δύο γύρισε με βλάβη από τουρκία. Χώρα μέλος νάτο (λέμε τώρα) και ούτε 10 λειτουργικά μεταγωγικά σύγχρονα αεροπλάνα δεν έχουμε. Για μπόνους και επιδόματα βέβαια στο Δημόσιο υπάρχουν λεφτά. Άχρηστε κούλη. Όχι ότι ο τσίχλας είναι καλύτερος, άλλο παρτάλι αυτό.

    14. “”……. εκτός από τους Έλληνες που τους έστειλαν στην… Αίγυπτο. …….”” , “” Εμείς ακόμα πηγαίνουμε…”” 👍👍👍 παντου μεγαλεια και αριστεια!!!!!!

    15. Και ειναι πολυ περιεργο που σε ολες τις ασκησεις με τα κομαντα βγαινουμε δηθεν πρωτοι ενω φυσικα εχουμε και τους καλυτερους πιλοτους. Ποτε θα το αποδειξουν αυτο ? Οταν παρουν συνταξη για να λενε τις ιστοριες στα εγκονια τους?

      1. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΠΟΤΕ???

      2. Για τα μπάζα πιλότους έχουμε και για τα μπάζα κομάντα. Μούφα ασκήσεις με μούφα βραβεύσεις, όπως τα παράσημα που έχουν καμιά 50αριά ο κάθε άκαπνος βλάχος στρατηγός… Πρέπει να καταλάβεις πως αυτή τη στιγμή, η Αλβανία μας έχει για πλάκα αν κάνει ένα ντου. Δε μιλάμε για Τουρκία…. Οι ένοπλες δυνάμεις είναι μόνο για να τρώγονται λεφτά. Πήγα φαντάρος σχετικά πρόσφατα και τα είδα.

      3. Οι Έλληνες πιλότοι έχουν να πετάξουν επιχειρησιακά από το 1974… αυτό μονό θα σου πω.

    16. Θα φανούν πάλι οι κοπρίτες όσο άξιοι παρουσιάστηκαν στις διασώσεις συμπατριωτών από τις Ελληνικές κοιτίδες στη βρωμοουκρανία;;;

    Comments are closed.