ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ (ΦΩΤΟ – VIDEO)

    Κοινοποίηση:
    πορεια-υποχρεωτικοτητα-εμβολια1

    Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα στον Λευκό Πύργο νέα μεγάλη συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων.

    Σε αυτήν συμμετέχουν διάφορες ομάδες με τα καλέσματα τους για συμμετοχή να απευθύνονται τόσο στους μη εμβολιασμένους, όσο και στους εμβολιασμένους για πρώτη φορά.

    Νωρίτερα στο σημείο έφτασε η πορεία της Πανελλήνιας Ομάδας Υγειονομικών που διαδήλωσε έξω από την ΕΡΤ3.

    Σε λίγη ώρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί πορεία μέσω κεντρικών οδών της πόλης.

    grtimes.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Το πιο λυπηρο δεν ειναι οτι αυτοι κανουν οτι κανουν αλλα στα σχολια βλεπεις οτι ενας στρατος απο χειραγωγουμενα υποτελη ανθρωπακια προωθουν το εγκλημα τους και το σχεδιο υποδουλωσησς μας ειτε λογω βλακειας ειτε λογω δουλοπρεπειας.

    2. αυτοι που εχουν κανει το εμβολιο τους κατηγορει κανεις γιατι το εκαναν; οχι αυτοι που δεν το εκαναν γιατι τους κατηγορειται ; ε δικαιωμα του καθενος ειναι να κανει οτι θελει αυτο ειναι συνταγματικα κλειδωμενο με ευρωπαικες συνθηκες αλλα εγκεφαλικα αρρωστοι εχουν γεμισει τον κοσμο κακοι ανθρωποι η βολεμενοι που ζουν εισβαρος των υπολοιπων τελευταια φορα που σσχολουμε με εγκεφαλικα αρρωστους ο θεος να σας λυπηθει

    3. “ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ? 💥 ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ…! ”

      https://www.brighteon.com/e31d429c-3f70-4692-b514-3d5ebef88025

      Βίντεο αποκάλυψη της ΑΠΑΤΗΣ Κυβέρνησης και … Ακαταδίωκτων ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, από τον ιατρό ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟ
      Τα όσα αποκαλύπτει στο βίντεο αυτό, ο γνωστός γιατρός Δημήτρης Αντωνίου, είναι πέραν πάσης φαντασίας.
      Με στοιχεία που περιλαμβάνονται στο υπό έκδοση βιβλίο του, δίνει μια συνέντευξη ποταμό που ανατρέπει όλη την ΑΠΑΤΗ των εμβολίων, καθώς αποκαλύπτει και ντοκουμέντα από την αλληλογραφία του με την PFIZER, τα οποία επιβεβαιώνουν τις τρομακτικές παρενέργειες του εμβολιασμού.

    4. Οι τρυπιοι πανε για 3 σουτι
      Μην ξεχασετε το ξηνο να σπατε την πρεζα απο τα εμβολια

    5. Όταν είσαι ΤΕΝΕΚΕΣ δεν χρειάζεται να βάζεις το όνομα σου στο πληθυντικό, και τέλος πάντων 200 τενεκέδες κάνουν θόρυβο, ενώ ένας που είσαι εσύ είναι για να πετάνε τα ΣΚΑΤΑ!!! Τελικά ΕΣΥ είσαι ο ποιο χρησιμος!!!

      1. Τράβα στην σπηλιά σου ρε ξεφτίλα οπαδέ του μεσαίωνα. Αν πληρώνατε τις νοσηλείες σας, δυό δυό θα τις κάνατε τις δόσεις των εμβολίων. Τζάμπα μάγκες. Εσύ ρε ΤΕΝΕΚΕ με κεφαλαία, όταν πήγες φαντάρος (αν πήγες και δεν είσαι κανά Ι5) ήξερες τι εμβόλιο σου έκαναν όταν παρουσιάστηκες; Ήξερες την σύνθεσή του; Τα υποχρεωτικά εμβόλια που έκανες μικρός, ήξερες τι έχουν μέσα; Άντε μπαγλαμάδες, επαναστάτες του κώλου, μας έχετε ζαλίσει. Αποτύχατε σε ότι κάνατε στην ζωή σας, τρώτε παντόφλα από την κυρά, χάνετε στο στοίχημα, δεν σας αρέσει το αμάξι που έχετε και για όλα αυτά φταίνε οι άλλοι. Ο Μπιλ Γκέιτς, η Μοσαντ και όλοι οι μπολιασμένοι. Φοβάστε μια ενεσούλα και μια μάσκα και θέλετε να πολεμήσετε και τους Τούρκους, λούληδες ψέκες.

    6. Να πάρει πίσω το κράτος του ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

    7. Οι οπαδοί του Αστέρα ραχουλας πιο πολλοί είναι

    8. Σιγά, ξεχείλισε ένα παρτέρι από τον πολύ κόσμο! Αρέα αρέα καιμιά διακοσαρέα ψέκες.

      1. ΨΕΚΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΝΕΚΈ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙΣ!
        ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ
        ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ. ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
        ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    Comments are closed.