ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΡΑΪΒΑΖ – ΤΑ ΕΝΟΧΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΛ.ΑΣ. – ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ: SMS ΑΙΜΑΤΟΣ, ΑΓΧΟΝΗ ΓΙΑ ΜΑΞΙΜΟΥ – Ο ΑΡΧΙΜΠΑΤΣΟΣ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ»!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_2-5-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    SMS ΑΙΜΑΤΟΣ, ΑΓΧΟΝΗ ΓΙΑ ΜΑΞΙΜΟΥ. Ανθρωποκτονία Γιώργου Καραϊβάζ . Ο αρχιμπάτσος- κυπατζής πρωθυπουργικού ανηψιού και Μητσοτάκη, «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ στα ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ» –ΤΑ ΕΝΟΧΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ του «ανώνυμου πληροφοριοδότη» που κρύβουν ΕΛ.ΑΣ- Θεοδωρικάκος.

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Μου αρεσει που στο ελλαδισταν πεφτετε απο τα συννεφα με καθε ειδηση. Απο ιδρυσης αφτου του κρατους καπου στο μακρινο 1821 η καλυτερα το 1823 δεν εγινε τιποτα παραπανω απο λαμογιες και παγαποντιες.Ακομη και στους παγκοσμιους πολεμους οι μισοι εκλεβαν τους αλλους μισους και τους αλληλοσκοτωμους για λογους βλακειας.Παντα υπηρχε μια μαφια που ελεγχε τα παντα πισω απο τους πολιτικους.Απο τον Καποδιστρια και μετα ολα τα ιδια. Μεχρι και βασιλιαδες μας εφεραν μπας και μας μαντρωσουν αλλα τιποτα. Στον Ελληνα αρεσει η λαμογια και η κλεψια. Ετσι εμαθε ετσι θα συνεχισει για παντα.

    2. Άρα τα ήξεραν όλα εξαρχής και τα έβγαλαν τρεις βδομάδες, πριν τις εκλογές! Τι σας λέει αυτό; Μαύρο στους μαυρογιαλούρους της συμμορίαςΝΔ

    3. Στέφανε, κατέβα με Ηλία, έχει τρομοκρατηθεί το ανθελληνικό σύστημα. Έρχεται ο Ηλίας για να ξανακάνει την Ελλάδα ελληνική. Για να τιμωρηθούν οι κλέφτες και όσοι έκαναν κουρελόχαρτο το Σύνταγμα προσπαθώντας να μην ψηφίσουν 1.000.000 Έλληνες.

    Comments are closed.