ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ 27ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ – ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_19-06-2023

    Η ανατριχιαστική αναπαράσταση της ΦΡΙΚΗΣ με δράστες Πακιστανικά και Μπαγκλαντεσιανά γουρούνια–Γαλάζια κυβερνητικά στελέχη έκρυβαν το πτώμα ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και απασχολούσαν τους λαθραίους στα μαγαζιά τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Με αυτά το τσογλάνια τα μουσλιμάνια που στη Φρεαττύδα πήγαν να βιάσουν την κοπέλα τί έγινε; Τίποτα.
      Πάμε πιο πίσω…
      Η Μυρτώ η καημένη τί έπαθε πριν τόσα χρόνια; Από σκατόχρωμο μουσλιμάνο πάλι. Τί άλλαξε από τότε. Τίποτα.

      Αλωνίζουν οι γιδογ@μηδες ταλιμπαν στη χώρα.
      Παλουκωστε τους, τσιμεντώστε τους και πετάξτε τους στη θάλασσα.

    2. Όταν τα λέγαμε μας ελεγαν φασιστες και ρατσιστές. Λες και είναι ρατσισμός το να θέλω να ξέρω ποιοι και γιατί μπαίνουν μέσα στο σπίτι μου. Ρατσισμός είναι το να βάζεις κάποιους ανθρωπους στο σπίτι κάποιου (η πατρίδα μας είναι το σπίτι μας) χωρίς να έχεις ελέγξει τι σόι άνθρωποι είναι αυτοι. Αν έχει διαπραξει εγκλήματα στην δίκη του πατρίδα πριν έρθει στην δίκη μας. Δυστυχώς όχι μόνο δεν νοιάζονται για τέτοιες ..λεπτομέρειες..αλλά μας κατηγορούν κι από πάνω αν τολμήσουμε να πούμε πως φοβόμαστε. Μας κατηγορούν για ξενοφοβία. Καινούργια λέξη κι αυτή. Τι σημαίνει ξενοφοβία; Σημαίνει πως φοβάμαι το ξένο, το άγνωστο. Που είναι το παράλογο να φοβάται καποιος το άγνωστο, είτε αυτό είναι κάποιο γεγονός η καποιος άνθρωπος. Είναι ανθρώπινο και φυσιολογικό να φοβάσαι το άγνωστο. Το αντίθετο είναι το αφύσικο και παράλογο.

    3. Αυτή είναι η Ελλάδα πλέον !
      Η Ελλάς της ξεφτίλας των επενδυτών που λιάζονται.
      Σκίστε τους και πάρτε τους τα όργανα δώστε τα σε κανέναν άνθρωπο να σωθεί .

    4. Αυτά τα πιθήκια η μόνη θέση που έχουν στην Ελλάδα πρέπει να είναι είτε σας δούλοι με αλυσίδες και βούρδουλα είτε για όργανα για τους Έλληνες , μιλάμε για υπάνθρωπους δεν πιάνονται για άνθρωποι αυτά τα καθυστερημένα ζώα έχουν κάτι εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης ακόμα.

    5. Να συλληφθούν άμεσα όλα τα αλλοδαπά από όλη την χώρα και να τους βάλουμε σε πτήσεις και πίσω στις χώρες τους(μαζί με το λογαριασμό).Αρκετά φάγατε όσοι ασχοληθήκατε με ΜΚΟ και με φιλανθρωπίες.Έχετε κάνει την χώρα μας βόθρο με αυτούς που μαζέψατε.Αν ήταν καλοί και νοικοκυραίοι θα καθότανε σπίτια τους και θα πάλευαν για καλύτερες συνθήκες.Δεν θα κουβαλιόταν εδώ

    6. Θάνατος στα λαθροπιθίκια!!Για την δολοφονημένη Πολωνέζα δεν έχει εθνικό πένθος όμως.Την ίδια τύχη να έχουν όλες οι καραβιές με λαθροεισβολείς σαν το σαπιοκάραβο που έγινε τροφή για ψάρια στην Πύλο.

    7. Στέφανε βάλε πρωτοσέλιδο τις φωτογραφίες του Μηταράκη που πήγε στο Μπαγκλαντές και στο Πακιστάν να τους ζητήσει να έρθουν! Και τους έφερε με τον προδότη της Μακεδονίας Τσίπρα και όλο το ανθελληνικό ανώμαλο αντισυνταγματικό τόξο να τον αποθεώνει! Για το άνοιγμα στο Πακιστάν! Και βάλε και καμιά παλιά δήλωση των Βοριδοπλευρογεωργιάδηδων για το ισλάμ και τον ισλαμικό εποικισμό και το τζαμί που άνοιξε τελικά! Με αυτούς υπουργούς και τον Ηλία στη φυλακή! Μη τους ξεχάσει κανένας και μη ξεχάσει κανένας τη Μυρτώ, τον Καντάρη που δολοφονήθηκε για μία κάμερα από Αφγανούς όταν γένναγε η γυναίκα του και την κοπέλα από την Πολωνία όταν πάρουμε πίσω την Ελλάδα! Βάλτο πρωτοσέλιδο Στέφανε γιατί τα πρωτοσέλιδά σου ξυπνάνε κόσμο και πονάνε τα τουρκοκάναλά τους!

    8. Να μην έρχεται κανείς πλέον για τουρισμό στην Ελλάδα όπως την κατάντησαν οι νεοραγιαδες. Κυβέρνηση και ψηφοφόροι είναι υπόλογοι για εγκληματική ενέργεια κατά τουρίστριας. Η Ιντερπόλ τι θα παι….Κούλη είσαι υπόλογος και όσοι κυβερνήσετε.

    9. τοσα χρονια ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ….ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ.

    Comments are closed.