ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΤΖΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    kotzias_skai

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του palaiofaliron.gr , τις προηγούμενες ημέρες είχαμε ένα περίεργο περιστατικό απέναντι ακριβώς από την κατοικία του Νίκου Κοτζιά στο Παλαιό Φάληρο.

    Συγκεκριμένα στην αρχή της εβδομάδας, (την  Τρίτη  5-11-19) Γεωργιανοί διαρρήκτες εμφανίστηκαν με ενοικιαζόμενα, όπως αποδείχτηκε αυτοκίνητα και επιχείρησαν διάρρηξη σε πολυκατοικία που βρίσκονται απέναντι ακριβώς από το σπίτι του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

    Οι άνδρες της αστυνομίας και της Ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου έδρασαν άμεσα με αποτέλεσμα να καταφέρουν να συλλάβουν τους 2 από τους 3 Γεωργιανούς διαρρήκτες.

    Η αστυνομία κατάσχεσε τα διαρρηκτικά τους εργαλεία καθώς και το όχημα που χρησιμοποίησαν το οποίο όπως αποδείχτηκε ήταν νοικιασμένο.

    Αυτή είναι μια νέα μέθοδος που χρησιμοποιεί η πανίσχυρη Γεωργιανή σπείρα, νοικάζουν δλδ οχήματα ώστε σε περίπτωση που συλληφθούν και αυτά κατασχεθούν να τους είναι αδιάφορο…

    palaiofaliron.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Μέσα σε τρεις μήνες άσπρισαν τα μαλλιά του,
      ευχομαι σε τρεις μήνες να ψοφήσει ο εαμοβουλγαρος.

    2. Δύσκολες ώρες; Και εγώ νόμιζα πως ψοφάει…

    3. Αυτους τους φυλανε καλα οι αστυνομικοι που πληρωνει ο εληνικος λαος. Οι ελληνες ειναι απροστατευτοι. Ολα τ πολιτικα σκουπιδια στον καιαδα μαζι μ τους ξενους τους λαθρο γεωργιανους λαθροαλβανους λαθρο πακιστανους….

    4. ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝΕ , ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ , ΟΤΙ & ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ , ΟΥΣΤ

    5. ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ..???…ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ!!!

    6. Ποσα φραγκα εχει αραγε στις Καναριους νησους;

    7. Γουρούνι, παχύδερμο να νιώσεις όπως νιώθουμε εμείς οι μακεδώνες

    8. Ε πρέπει να είμαστε και λίγο στην επικαιρότητα να μη δίνουμε στόχο.Ο άλλος ο χοντρός είναι στη Καραϊβική και ροκανίζει με τις πουτανες τα ευρωπουλα που κέρδισε με την υπογραφή του .Αυτός ο χοντρός είναι κουμουνι και δε θέλει να δώσει στόχο γι’αυτό κάθεται ακόμη στο Φάληρο σε λίγο θα λακισει κ αυτός και συ γιδι Έλληνα περίμενε τον παράδεισο της προ μνημονίων εποχης

    9. ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑ ΤΗ ΚΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ …………………….

    10. Σε λαθος σπιτι πηγαν να κανουν τη δουλεια τους,επρεπε να πανε στο απεναντι του κοτζια και να τον εκαναν να χεσει τη βρακα του!!!
      Αρε μαλακες γεωργιανοι!
      Το τι τρολαρισμα θα ετρωγε δε περιγραφεται.

    11. Κρίμα που δεν μπήκαν στο σπίτι του για να του πατήσουνε ένα στα γρήγορα. Έτσι… Για την Μακεδονία.!

      Όχαααααα Γουρούνι , fucking dog.

    Comments are closed.