ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.

    Κοινοποίηση:
    ΕΚΤΑΚΤΟ

    Στο Νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς” προκειμένου να υποβληθεί σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση εισήχθη την Τετάρτη ο πρώην Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

    Ο Νίκος Φίλης έκανε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση από τους έμπειρους γιατρούς της Γ’ Χειρουργικής Κλινικής του Γ. Γεννηματάς. Το χειρουργείο πήγε καλά σύμφωνα με πληροφορίες και στην συνέχεια ο Νίκος Φίλης μεταφέρθηκε προληπτικά για ένα βράδυ στη Εντατική.

    Ο Νίκος Φίλης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πηγαίνει καλά μετεγχειρητικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Οχι ρε πουστη μου ζημια.
      Τι θα τα κανω εγω τωρα τα κοντοσουβλια;

    2. Α ρε Αρη ,ααα ρε Αρηηηη δεν προλαβες να καθαρισεις την σπορα των ηητημενων του 45 τοτε και να σημερα εχουμε κατι κομπλεξικα εγγονια και δισεγγονα μαυραγοριτών,χιτων,και ταγματασφαλητων ναζιστοφασιστων . Και τον χιτλερ σας ο ΣΤΑΛΙΝ τον γαμησε ρε, Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ ΡΕ !!!!

    3. Σκαστε σκατοψυχοι ,μπορει να μην συμφωνείτε ιδεολογικα μαζι του αλλα δεν χρειαζετε το μισος, δεν αλλαζει κατι ,περαστικα στον ανθρωπο λοιπον.

      1. Τι λες μωρε;; Καταλαβαινεις τι λες;;; Ειναι δυνατόν να αγαπάς καποιον που σε μισεί;;; Οι ανθρωποι αυτοι μας μισούν οπως μισούν και την Ελλαδα. Οχι, οταν καποιος με μισεί, εγω δεν τον αγαπάω. Μας εχουν καταστρέψει, το πήρες είδηση;;;; η μπαααα!!! Δηλαδη τόσοι Ελληνες που αυτοκτόνησαν μετα απο τις πράξεις οοολων αυτών, δεν ηταν ανθρωποι;;;; Εκτος του οικονομικού μας πρόδωσαν.

    4. Σκέφτομαι τη νοσηλεύτρια που του έκανε κλυσμα χαχχαχα

    5. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ

    6. Κρεβάτι στην εντατική???? Τι βύσμα έχει???? Εμείς ψάχναμε μια νύχτα ολάκερη για ένα κρεβάτι είτε σε δημόσιο είτε σε ιδιωτικό και τελικά χάσαμε τον άνθρωπο μας σε 6κλινο δωμάτιο. Μπράβο στον κ. Υπουργό με το σύστημα υγείας που είναι αξιοκρατικά. Φυσικα δίχως βύσμα ψόφησες στο ΡΑΝΤΖΟ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΌ ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΈΣ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ!!!

    7. Να πεθανει,να πεθανει τωρα ο σιχαμενος ανθελληνας,σημερα,οχι αυριο.Κακο ψοφο να χεις ρε γυφτουλα

    8. ψόφο στόν παιδοβούβαλο αμόρφωτο π. υπουργό παιδείας … ΛΟΛ

    9. Ζηλεψε, απο τον Καμμενο και θελει και αυτος, να γινει, κομψος! Πατε, στοιχημα;;;

    10. Ναι ο σκατοσακουλος εβαλε δαχτυλίδι για του χρόνου να βγει στις παραλίες

    11. Να ψοφήσει ο μπουχέσας. Γαμώ τον ΣΥΡΙΖΑ και το μουνόπ@νο τον Τσίπρα.

    12. Σημερα μας στεναχωρησες και δεν θα μπορεσουμε να φαμε.

    Comments are closed.