ΔΥΣΤΥΧΩΣ… ΜΟΝΟ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ ΩΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΒΡΑΝΟ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟΡΙΟ ΡΟΥΜΠΑΤΗ – ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΥΡΩΝ ΒΑΝ; – ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑΪΒΑΖ ΚΑΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΙΟΥ

    Κοινοποίηση:
    Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως, σύμφωνα με το άρθρο 143 του Κανονισμού της Βουλής, με πρωτοβουλία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  κ. Αλέξη Τσίπρα, σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων "για τις παρακολουθήσεις από την υπαγόμενη στον Πρωθυπουργό ΕΥΠ πολιτικών αντιπάλων του και δημοσιογράφων" Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022  (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EYROKINISSI)

    Μόνο ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε το θάρρος να πει όλη την αλήθεια για την υπόθεση των υποκλοπών. Ξετίναξε τους Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας πως όχι μόνο γνώριζαν και οι δυο αλλά και ήταν “συνέταιροι” του Γιάννη Λαβράνου, πρωτεργάτη των παρακολουθήσεων.

    «Ήθελα ξεκινώντας να κάνω ένα ρητορικό ερώτημα προς όλους διότι προκαλεί θυμηδία η σημερινή συζήτηση. Σε ποια σοβαρή χώρα θα έκαναν αυτή τη συζήτηση στο κοινοβούλιο τους, για τη ΜΙΤ και τη CIA; Αυτά οι σοβαρές χώρες τα έχουν λυμένα. Δυστυχώς αυτή η χώρα ούτε μπορεί να θεωρηθεί σοβαρή ούτε είναι. Απόδειξη αυτών που λέω είναι τα όσα έγιναν στην επιτροπή Θεσμών και διαφάνειας όπου συνάδελφοι βουλευτές ήταν ανταποκριτές ραδιοφωνικού σταθμού και μετέδιδαν απευθείας.

    Αυτό που είπε ο Διοικητής ο νέος διοικητής δυστυχώς είναι μία αλήθεια. Όλοι  παρακολουθούμαστε. Αυτό σημαίνει δημοκρατία τέλος.

    Οι παρακολουθήσεις γίνονται μέσω των παροχών κινητής τηλεφωνίας με άλλου είδους εφαρμογές. Έρχεται εδώ όμως το ρητορικό ερώτημα: παρακολουθείτε εμένα; Αυτό σημαίνει κάνετε και ακρόαση της γυναίκας μου, του παιδιού μου. Αν είστε πραγματικά με τη νομιμότητα έπρεπε να απαγορευτούν όλες οι παρακολουθήσεις. Δεν μπορούν να υπάρχουν υποκλοπές σε μία δημοκρατία. Εδώ υπάρχει ένα οργανωμένο εγκληματικό σχέδιο παρακολούθησης πολιτικών και πολιτών. Αυτό δεν συνάδει με το δημοκρατικό πολίτευμα θυμίζει εποχές Στάζι.

    Θέλω να θέσω ένα ερώτημα στον πρωθυπουργό ο οποίος δεν είναι εδώ, έχω μπροστά μου το ΦΕΚ: ο κύριος Κουκάκης έχει διοριστεί από τη Νέα Δημοκρατία στο Υπουργείο Παιδείας; Και θα σας πω και μία αλήθεια: Η ΕΥΠ έχει μετατραπεί επί όλων των κυβερνήσεων, θα χρησιμοποιήσω μία έκφραση που χρησιμοποιείται από τους ίδιους τους υπαλλήλους της, έχει μετατραπεί σε ρουφιάνο-μάγαζο της κάθε κυβέρνησης. Κάνατε θεσμικούς παράγοντες και υπηρεσίες όργανα εναντίον των αντιπάλων σας.

    Καταθέτω αίτημα στην ΑΑΔΑ να μου πει αν παρακολουθείτε από το τηλέφωνό μου. Για να ρωτώ κάτι ξέρω παραπάνω. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για παρακολουθήσεις 17 βουλευτών; Ποιοι είναι αυτοί και γιατί τους παρακολουθούν;

    Δεν υπάρχει ΕΥΠ, θα σας πω εγώ όπως πρέπει να λέγεται: κυβερνητική Υπηρεσία Πληροφοριών. Έτσι την κάνατε όλοι σας, για να μην την πω Υπηρεσία Πληροφοριών Μαξίμου. Όλα τα κόμματα, όλοι έχετε το ίδιο ακριβώς μερίδιο ευθύνης. Πού οφείλεται αυτό; Θεωρείται το κράτος λάφυρο, είναι μεγάλο λάθος το πολιτικό προσωπικό της χώρας να θεωρεί ότι μπορεί να χειραγωγεί το ελληνικό κράτος».

    Ο ελληνικός λαός δεν ενδιαφέρεται για τις υποκλοπές, ενδιαφέρεται για την πείνα που έρχεται και αυτή έχει ονοματεπώνυμο: Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ.

    “Αν ο εκπρόσωπος του ελληνικού λαού δεν γνωρίζει ποιός είναι ο άνθρωπος πίσω από το predator με ενοχλεί (όταν τον ρώτησε ο Μητσοτάκης ποιος είναι ο Λαβράνος). Ψάξτε λίγο παραπάνω” είπε ο Βελόπουλος και πρόσθεσε: “Σαφώς και παίρνουν όλα τα κράτη μηχανήματα για υποκλοπές, θέλω να ρωτήσω αν έγινε επίδειξη μηχανημάτων επί ΣΥΡΙΖΑ. Οταν έγινε επί Νέας Δημοκρατίας ζητήθηκε να χακαριστεί το τηλέφωνό μου, ναι ή όχι;”

    Συνέχισε: “Κύριε Πρωθυπουργέ ποιός φωστήρας σάς συμβούλευσε να πείτε ότι φταίνουν Αρμενία και Ουκρανία; Δύο χώρες πού άδειασαν τη χώρα μας και μετά δείξαμε τη Ρωσία. Πόσο σοβαρή μπορεί να είναι;”

    Νωρίτερα, στην αρχή της ομιλίας του, ο Κυριάκος Βελόπουλος ρώτησε τον πρωθυπουργό γιατί δεν εξιχνιάστηκε η υπόθεση της δολοφονίας Καραϊβάζ αλλά και η απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου.

    Πάντως, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα ρωτώντας μάλιστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη: “Πώς γίνεται να είστε υπερασπιστής της κλιματικής λύσης και να ιδιωτικοποιείται το νερό;”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Μπράβο στον Βελόπουλο και στο Μακελειό. Η Αλήθεια να λέγεται πάντοτε.

    2. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ”ΠΑΙΞΕΙ” ΟΛΙΓΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΜΗΠΩΣ ΔΡΕΨΕΙ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ (ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ) ΤΟΥ .
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ , ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΝΙΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΚΕΚΤΥΠΑ…

    3. Τελικα ο βελο εχει πει και πολλες αληθειες π.χ. για τα πετρελαια οταν γκαριζε το 2009 ο γαπ επεμενε οτι δεν υπαρχει και τελικα ειχε δικιο ο κηραλοιφάς βεβαια εχει πει κι ενα καρο αρλουμπες αλλα σημασια εχει οτι προσπαθει το ψαχνει εχει ιδεες

    4. Βελοπουλος και ξερό ψωμί! Και με τις κρέμες του αν θέλετε!

      1. Κ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙ ! ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΔΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    5. Θεωρώ ότι το πολιτικό σύστημα έφτασε στο τέρμα, δεν πάει πιο κάτω. Πολιτικά ο Κούλης έχει τελειώσει. Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος. Πάμε σε οικουμενικη κυβέρνηση με Στουρνάρα η Σχοινά μαριονέτα πρωθυπουργό. Η χώρα έχει λεηλατηθεί από μεγαλοκαρχαριες η νταβατζηδες όπως έλεγε ο Κώστας Καραμανλής. Δεν υπάρχει προοπτική σε κάποιο κόμμα, αυτό με θλίβει ως Έλληνα να του δώσουν μια ελπίδα.

    6. Μόνο αλήθειες ο βελοπουλος, άλλωστε έχει και τις χειρόγραφες επιστολές τού Ιησού μάς και τις πούλαγε και σε τιμή ευκαιρίας 😂😂😂

    7. Ο Βελοπουλος εκανε το κομματακι του για να βγαλει εκτος κοινοβουλιου με τις δηθεν εθνικες πεποιθησεις του τη ΧΑ! Απ τη μια κατηγορει το Μητσοτακη για εθνικη καταστροφη και ανεμογεννητριες οταν ο ιδιος στο καναλι του προβαλλει συνεχως μια ενεργειακα αυτονομη Ελλαδα με ανεμογεννητριες και σπιτακια της ΔΕΗ! Ενα δεκανικι της Κουλας ειναι και τιποτα περισσοτερο !
      Για να παρει τη θεση του Κουλη να πεσει στα…τεσσερα κι αυτος οπως το 15 κατι γιαλαντζι τσαμπουκια Τσιπρας και Μπαρουφας του δεν….πλερωνω!
      Σανο τερμα…ακριβυνε πολυ κκ 301 του Ελληνικου Θεατρου που μετατρεψατε το κοινοβουλιο!

      1. Να βάλουμε κ ανεμογεννητριες είπε ο άνθρωπος αλλά όχι όπου να ναι κ μάλιστα καταστρεφοντας δάση.

    8. Δεν εχει σημασια που θα ψηφισω Κασιδιαρη, ο Βελοπουλος τα λεει πολυ ωραια. Οταν μπουν στην βουλη αναγκαστικα θα συνεργαστουν γιατι λενε τα ιδια πραγματα. Ενταξει η Ηλιας ειναι πιο καθαρος αλλα και ο Βελοπουλος βοηθαει με τον τροπο του.

    9. Ειναι αυτο που ειπε κάποιος κάποτε βγάζουν οι μασόνοι δήθεν! κράχτες τούς, δήθεν! να κατηγορούν το σύστημα αλλα ειναι προσκυνημένοι σε αυτό διότι πρέπει να κλέψουν τους ψήφους από τους(δεν θα πω αφελείς) αλλά ανίδεους…..

    10. Καθάρματα Αλήτες τώρα όλα φανερονονται για αυτό συνέχεια έχουμε οικονομικά προβλήματα.Μπασταρδοι παρακολουθείτε και κλέβετε τις δουλειές μας για να πεινάμε!
      Θα πεθάνετε πουτανες!
      Η Ελλάδα τελείωσε!

    11. Μπράβο στον Βελόπουλο, ο μόνος που λέει αλήθειες μέσα στη βουλή και τρώει πόλεμο από το σύστημα. Βλέπουμε από αυτά που γράφουν κάποιοι εδώ. Πάρτε το χαμπάρι, δεν θα συγκυβερνήση με τη ΝΔ. Σας έχει καεί ο εγκέφαλος λέμε!

    12. Τα παντα κανει το συστημα για ψαρεψει ψηφους ο βελοπουλος απο τον Εθνικιστικο χωρο. Αλλωστε εκλογες πλησιαζουν.Αυτος που ψηφισε μνημονιο και εδωσε αφεση αμαρτιων στο συριζα για την προδοσια της Μακεδονιας δεν εχει θεση στον Εθνικιστικο χωρο.

      1. Έτσι ακριβώς, πατριδέμπορας και μνημονιακός ας πάρει απο τώρα τις κρέμες του γιατί θα τις χρειαστεί…

    13. Ρε κοιτα να δεις τι γινεται στον κοσμο. Ο Βελοπουλος εβγαλε ραβινο στο καναλι του και ξαφνικα αρχησε να λεει αληθειες. Φοβερα πραγματα απο τα παιδια του αβρααμ.

    14. Το δεκανίκι του Κούλη και του συστήματος είναι ο “κυραλοιφάς” Βελόπουλος , αν δεν ήταν του συστήματος τώρα θα τον είχαν στόν Κορυδαλλό , τα υπόλοιπα είναι γιβ να αρπάξει κανένα ψηφαλάκι απο τα δεξιά του Κούλη και όποιος κατάλαβε καλά κατάλαβε

      1. Καλα, τραβα ψηφισε Κουλη και Αλεξη να σε πηδανε και να χαιρεσε. Δεν εχω ψηφισει Βελοπουλο αλλα ειναι ο μονος που τους τα χωνει και πληρωνει το κυνηγητο τους. Οσο για τις κηραληφες.. δεν εχω χρησιμοποιησει καμια αλλα δυο φιλοι μου “βαμμενοι” δεξιοι οσον αφορα τις κηραλοιφες του πινουν νερο στ’ ονομα του. Κοματικα γιδια, δεν σας νοιαζει το συμφερον του τοπου αλλα μονο η παρτη σας. Ζωα

    15. ΠΟΙΟΣ Ο ΒΔΕΛΟΠΟΥΛΟΣ;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Η ΠΟΝΤΙΚΟΟΥΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;;; ΞΥΠΝΆΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΌΨΑΡΟΥ!!!!

    16. Ισόβια στους δολοφόνους Χίου και Καραϊβάζ, αλλιώς Πραξικόπημα ! Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει

    17. Μπράβο στο Βελόπουλο!Φάπες σε όλους τους επικριτές!

    18. Ποιος βελοπουλος το δεκανίκι του συστήματος??Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ο ο πατριδοκάπηλος Κουλης του συνεταίρου Κουλη μιζοτακη.Δεν τσιμπάμε συναγωνιστή Στέφανε.
      ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.

    19. Ο Βελόπουλος παίζει μπάλα για να αρπάξει τους ψήφους από Κασιδιάρη..μόνο που δεν ειναι αληθινος και έρχεται συγκυβέρνηση σύντομα…….Ας βγει να το πει αν αύριο βγω πρωθυπουργός τους βαζω φυλάκια…Κυριάκο τα παν και άλλοι αυτά.10 χιλιάρικακια το μήνα παίρνετε να τα γυρίσετε στο λαό και να παίρνετε ένα χιλιάρικο

      1. Θες ψέματα?Δε θα συμμετάσχει πει ο Βελόπουλος .Μπορείς να πιστεύεις το Φυλακοβιο,Ναζί, Παγανιστη αλλά όσο υπάρχει η Βουλευτική Ασυλία και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών τζάμπα τα λέει…Αλήθεια το Μπαξογιαννη τον έβαλε φυλακή με τις μηνύσεις του?Ρε σταματήστε να τρώτε Σάνονννν…Ξύπνα ρε Έλληνα επιτέλους

      2. Συνεχεια λεει οτι δεν θα γινει δεκανικι του Κουλη και του καθε Κουλη, παρακολουθηστε λιγο τι λεει στη Βουλη, ποσο τους τα χωνει, τι προτεινει – γελανε – και μετα λενε τι μαλακια καναμε που δεν τον ακουγαμε. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, απλα με νοιαζει ο τοπος και βλεπω πως μεχρι τωρα οι ΝΔ-Συριζα-Πασοκ μονο για την καρεκλα νοιαζονται και μας κοροιδευουν λες και ειμαστε ζωα (με καθε σεβασμο προς τα ζωα).

    20. Μην πλανευεστε από τον απατεώνα θα πει και κάνα δυο αλήθειες για να διαφημιστεί και να κλέψει ότι ψήφους μπορεί είναι συνένοχος έχει ψηφίσει το πρ το μνημόνιο και ακόμα είναι καραφλας η κεραλοιφες δεν κάναν δουλειά για τις επιστολές του Χριστού που έλεγε ότι του τις έδωσε ο ίδιος ο Χριστός δεν λέω τίποτα απλά είμαι ένα ξεφτίλας τους συστήματος και αυτό ….ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!!ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΛΑΝΕΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΎ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΨΗΛΆ ΣΑΝ ΤΑ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ!!!!!

    21. Μπράβο Βελόπουλε, και μπράβο Στέφανε που το δημοσιευσες.

    22. Ο/Η Βελόπουλε κάνε όνειρα αν νομίζεις οτι θ σε ψηφίσουμε λέει:

      Άλλη καρικατούρα κι αυτός… μακελειό, προφανώς επειδή το πάει ο Ανωτνιάδης γ@μιώντας κι αυτόν τον ξεφτίλα και φοβάται μην δεν μπει στην βουλή, γι αυτό το γύρισε σήμερα και έκανε αυτες τις ερωτήσεις

    Comments are closed.