ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 17ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ: «ΜΠΑΜΠΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ, ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΣΑΝΙ». ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    im_egklima

    Ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στο Περιστέρι μίλησε για την απώλεια της κόρης του και ανέφερε ότι έμαθε λεπτομέρειες για το φονικό, όταν του έστειλε μήνυμα η άλλη κόρη του.

    Ο άνδρας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και ανέφερε ότι η 17χρονη δεν είχε κάνει ποτέ παράπονο από την σχέση που διατηρούσε με έναν 21χρονο άνδρα. «Δεν είχε κάνει παράπονα για αυτή την σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη», είπε χαρακτηριστικά.

    Στη συνέχεια, ανέφερε ότι έμαθε τα τραγικά νέα από τις ειδήσεις, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε ένα γραπτό μήνυμα από την άλλη κόρη του, το οποίο περιείχε λεπτομέρειες για την υπόθεση.

    «Έμαθα τα νέα το πρωί στις ειδήσεις. Εκεί που έβλεπα, μου έστειλε μήνυμα η μικρή η κόρη και έγραψε “Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι”, ο σύντροφος της. Εγώ σοκαρίστηκα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    54 Σχόλια

    1. Απανθρωποι και….ελεεινοί σχολιαστές…Εσείς είστε η ονειρεμένη Ελλάδα?…

    2. ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ…ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΝΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ…
      ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ…ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΣ….
      ΣΚΟΥΠΙΔΙ…

    3. Όπως και τόσα άλλα εγκλήματα μίσους εναντίον των Ελλήνων θα ξεφουσκώσει για τον πολύ απλό λόγο ότι μας κυβερνούν προδότες και ο Έλληνας συνεχίζει και τρώει σανό.

    4. Η μάνα στέλνει στο σπίτι έναν από την Συρια , να δει τι κάνει η κόρη με τον Πακιστανο ….. βγάλτε συμπεράσματα για τις νοοτροπίες της μάνας . ο Πακιστανός θέλει κρέμασμα … η’ η μάνα ;;;;;;;;;;

    5. Οι γονείς είναι για κλωτσιές,μπουνιές και παλούκωμα.Συμμαθητές δεν είχε αυτή η κοπέλα;Με τον Πάκι βρήκε να τα φτιάξει;Και ο εισαγγελέας πρέπει να τους χώσει μέσα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.17 χρονών ήταν η κοπέλα,πως την άφησαν να συζεί με οποιονδήποτε;

    6. Aντε βρεστε τον τωρα.Αυτος εχει χωθει αναμεσα στα μιλιουνια των λαθροπακιστανων και ψαχτε να τον βρητε.Χαθηκαν οι Ελληνες? Αλλα φαινεται οτι ο πακιστανος εκανε καλο σεξ και αυτο μετραει σημερα.
      Δεν παει να αντιδρουσε η μανα της, αυτη το δικο της.Αυτα ειναι τα συμπτωματα της εισαγωγης “επενδυτων” οπως λεει και ο μιζοτακης για να λυσει το δημογραφικο μ’αυτους

    7. Έτσι!!!!!! Γευθείτε Έλληνες… όσοι ακόμη μπορείτε να αντιληφθείτε τι αφήσαμε και γιγαντωθηκε…..
      Γευθείτε Έλληνες υον Παναριστερισμο με τα οφέλη του….ανθρωπισμο….αντιρατσισμο κλπ

    8. 17 χρονών συζει? Και με πακιστανο? Και μετά τι κανουν την κλαίνε? Ε δεν είναι στα καλά τους οι άνθρωποι!!

    9. Οικογένεια ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Αφησαν την ανήλικη κόρη τους να συζεί με έναν λαθροπίθηκο μουσουλμάνο. Και απ’ ότι φαίνεται η παρέα της κόρης τους ήταν όλα πιθήκια (Σύριοι ….)
      Αυτούς τους δολοφόνους θέλουν να εντάξουν τα δημοκρατικά κόμματα στη πατρίδα. Αρχηγός του η κυρά πρόεδρος της σκατοδημοκρατίας τους. Καλά κάνουν αφού εμείς καθόμαστε και τους βλέπουμε να καταστρέφουν την πατρίδα. Ξαναψηφίστε δημοκρατία. ΖΗΤΩ οι ΕΛΛΗΝΕΣ

    10. ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΡΚΟΥΔΟΓΥΦΤΑ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ

    11. Οπως και να’χει αυτό το κάθαρμα του Πακισταν πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί για παραδειγματισμό,….αν είμαστε σοβαρή χώρα….

    12. Ρε σεις Έλληνες φίλους δεν έχετε? Πακιστανός ο φίλος της ΑΝΉΛΙΚΗΣ κόρης τους και πήραν τηλέφωνο Σύριο φίλο τους να πάει να ελέγξει αν όλα είναι οκ. Τι να πω? Κριμα στο κοριτσάκι. Όσο για τους γονείς…….

    13. ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Η ΤΕΡΑΣ; ΓΙΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ

    14. Ο/Η Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών άνευ βολευτών και εκλογών. λέει:

      Αφού την έβρισκε με πάκι, καλά της έκανε.
      Δεν ήταν Ελληνίδα στην ψυχή, επομένως τι την κλαίμε;
      Όλες οι Ελληνίδες που δέχονται τα λαθρο-ορκ είναι υποψήφιες για τα ίδια αφού για αυτούς η γυναίκα είναι αντικείμενο.

    15. Ο γκομενος Πακιστανός, οι φιλοι της Συριακης καταγωγής και η μανα της να την ψαχνει μες τους Σύριους. Ο πατερας της στα π@π@ρια του…δεν δινει δικιο στον Πακισταανο φιλο της αλλα τώρα δεν του αρεσει η χωρα τους. Αν μεγαλυτερος ο γκομενος του την ξεσχ@ζε καθε βραδυ, αυτο βεβαια δεν τον απασχολούσε τοσο καιρό.
      Τι να πω?

    16. παιδες ο τυπος ειναι στην κοσμαρα του , δεν εχει καταλαβει μαλλον οτι εχασε παιδι!!! ενας πραγματικος πατερας θα εβγαινε στην καμερα συντετριμενος και οχι ετσι! ειναι της φασης ενταξει μωρε τι να κανουμε τωρα εγινε.. η ζωη συνεχιζεται.. εχουμε αλλα 3 παιδια !!! ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤ!!!!

    17. Και η πολιτεία έχει τις ευθύνες της .η μάνα καταδικασμένη γιατί αυτή η κοπέλλα βιάστηκε από έναν Αλβανό και έναν Έλληνα παππού.δικαστηκε αλλά τοσκασε και την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών την πήραν οι παππούδες οι οποίοι όμως άφησαν τα κοριτσάκια να είναι με τη μαμά. δεν υπήρχε και καμμιά αντίδραση από σωματείο για κακοποιημένα παιδιά που τα παρακολουθούσε.κριμα

    18. Αφού ήθελε για γαμπρό του τον Σάνι τον πακιστανο, καλά να πάθει…. Ξεφτίλα και ξεπεσμός….. Ραγιάδες οι γονείς σας, ραγιάδες και εσείς, ραγιάδες και τα παιδιά σας δυστυχώς…..

    19. εντωμεταξυ αυτος μιλαει λες και δεν εγινε τιποτα , στα παπαρια του ολα

    20. Αυτο που με εκνευρίζει αφάνταστα ειναι οτι τα βοθροκάναλα εχουν πάρει εντολές οτι δολοφονία συσχετίζεται με αλλοδαπούς να μην αναφέρουν την εθνικοτητα τους..ειναι τοσο ανθέλληνες εύχομαι εδω και τωρα πραξικόπημα αλλιως παει η χωρα χάθηκε με τα μουσουλμανια και την κολο φαρα των Αλβανών δυστυχώς.

      1. Ποιος θα κάνει πραξικόπημα οι προδότες κότες Στρατηγοί των Ένοπλων Δυνάμεων που κοιτάνε πώς να γίνουν υπουργοί;

      2. Πραξικόπημα από ποιους; τους αρχ…γλείφτες των ξεπουλημένων πολιτικάντηδων; δε γίνεται τίποτα.

      3. χα χα χα ανοητε θες και πραξικοπημα….. :))))

      4. Αναφερεται σε ολα τα καναλια ο Πακιστανος ως Πακιστανός (δες το βιντεο εδω στο μακελειο οπου αναφερεται αμεσα στον ΑΛΦΑ) αλλα εσυ εισαι τοσο κολλημενος που δε βλεπεις ολο το ρεπορταζ και βγαζεις ανοητα συμπερασματα . Οσο για το πραξικοπημα . . . καντο μονος σου!

    21. Βουρλο γιατι να μην εστιασουμε στην εθνικοτητα του δραστ? Θα του θιξουμε το μπουρδ@λο ? Το Πακισταν ? Αν σκοτωνε Ελληνας Πακιστανη στο Ισλαμαμπατ τι θα γινοταν ? Τη γνωριζετε την ποινη βουρλα δημοσιογραφισκοι του κ@λου?

    22. Τι να πεις ο καθένας και η καθεμιά όπως έστρωσε θα κοιμηθεί .
      Τι δουλειά έχουν αυτά τα ζώα να μένουν σε χώρες που μένουν άνθρωποι ;

    23. ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟ ΠΑΚΙ ΜΟΛΙΣ 17 ΕΤΩΝ….ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ….ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ….ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ….

    24. Καμαρωστε ενα μ.. που αφηνε την κορη του με αυτο το σκουπιδι και τωρα το παιζει κλαμενος !
      Οι γονεις της ειναι για πολυ μα πολυ ξυλο !
      Τι δουλεια ειχε ρε ηλιθιοι 17 χρονων κοπελα με αυτο το σκουπιδι ;
      Εσεις τι κανατε ρε μ.. γονεις,παιζατε το π… σας ;

      1. Κ αυτή αλβανίδα ήταν στην πατρίδα της θ τν θάψουν

    25. Παπαδοπουλο λετε και κλαιτε ,άιντε χαϊβάνια νεοέλληνες.

      1. Δυστυχώς ο Παπαδόπουλος φταίει για αυτά που ζούμε.
        Αν είχε καθαρίσει όλα τα αριστερόστροφα ανθελληνικά σκουπίδια και ο ίδιος δεν θα πέθαινε στη φυλακή και η Ελλάδα θα ήταν αλλιώς. Αλλά και ο γιος του ήταν κουμούνι, τι μπορούσε να κάνει;
        Οι αυτοκράτορες της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας είχαν τη συνταγή.

    26. Ρε παιδιά τι γίνετε εδώ??? Τους παίρνουν την ψυχή αλήθεια???? Τι στον πο@τσ@??? Αυτός που μιλάει είναι Πατέρας????? Ο Χριστός και η Παναγία

    27. Από την φωτογραφία φαίνεται πολύ άσχημος ο σκατόδερμος. Τι του βρήκε;
      Ο πατέρας φταίει 100%. Μάλλον ηλίθιος συριζέος.
      Δεν λυπάμαι καθόλου. Πατέρας και κόρη με δηλητηριάζουν.

    28. Τώρα θα τους μαζέψουν. Κατά δήλωση τους ένα εκατομμύριο επτακόσιες χιλιάδες πάκια έχουν μαζέψει οι αντινατιβιστές χώρια οι υπόλοιπες φυλές. Μόλις τους κουβάλησε το φουτανάκι της αριστεράς ψήφισε στο καπάκι και τον αντιρατσιστικό. Μετά ήρθε ο αντινατιβιστής που θα μας πατάξει. Ξαναψηφίστε τους λαλάκες.

    29. Ο πατέρας στα @ρχ@δ@@ του κιόλας. Σαν να μιλάει για το ποδόσφαιρο.

    30. Πέσαμε απ’ τα σύύύννεφα! Βάζω αμέσως να δω την πολύ-πολιτισμική ταινία του Π@π@κ@λι@τη να γιατρευτώ από την πραγματικότητα.

    31. Aχρηστε πατέρα εσύ πήρες στο λαιμό σου την ανήλικη κόρη σου παλιό ξεφτίλα που βγαίνεις και στα βοθροκαναλα με τις άρρωστες απόψεις σου.Εκθεση ανηλίκου λέγετε αυτό.

    32. Που είναι οι Refugees welcome? Που έχουν χαθεί αυτά τα παιδιά?

    33. Χαπακομενος είναι ο συριζοπ@π@ρας ! Δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει ακόμα ο ηλιθιος.

    34. Μπραβο μ@λ@κα δωσε και την άλλη σου κόρη σε λαθρομουσλιμι να στην σφάξει για να μην είσαι ρατσιστής.

    35. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΕΝΟΣ

    36. Ο/Η Κοψτε φατσα πατέρα... ουστ βρωμομεθύστακα-πρεζάκια λέει:

      Το γυαλί σε μάρανε βρωμοπρεζάξια… στον αγύριστο να πάτε γονείς κτήνη, έχουμε παιδιά και μας έρχεται εμετός 🤮🤮🤮 στη σκέψη οτι αυτή η κοπέλα ήταν με αυτό το μιάσμα, σίχαμα, βρωμιαρη

    37. ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΙΣΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ… ΧΑΧΑΧΑΑ….ΕΤΣΙΙΙΙΙ

      ΓΥΦΤΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ…ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ… ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΘΕΛΑΤΕ …ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ..

      ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ

    38. ΞΕΥΤΗΛΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ Γ@@@ΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΣ .
      ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ .

    39. Ο/Η Απλυτοι συριζαιοι γονείς ειστε υπεύθυνοι για τον φονο λέει:

      Αλληλεγγύης μ@λ@κας εισαι ρε ,εχεις και μουτρα να βγαίνεις και στην τηλεόραση τρομάρα σου.

    40. ΜΑΛΛΛΙΙ ΓΥΑΛΛΛΙΙΙΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΛΛΙΙΙΙΙΙ

    41. Τι στο δι@ολο γίνεται… τι δουλειά είχε 17 χρονών κοπέλα… ελληνίδα κιόλας να συζεί με βρωμοπακιστανό… πάμε καλά ρε τομάρια… τι γονείς είναι αυτοί που άφησαν το παιδί τους με τον βρωμιάρη; Να την ξεφορτωθείτε θέλατε, ου να χαθείτε τώρα βγαίνετε και το παίζετε δράμα

    Comments are closed.