ΕΑΝ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ! ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΜΗ ΑΡΕΣΤΟ ΤΑΞΙΑΡΧΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΝ ΤΑ RAFALE ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΚΟΡΙΟΥΣ;

    Κοινοποίηση:
    ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

    «Άκουγαν» τον Γενικό Διευθυντή Εξοπλισμών Αντιναύαρχο ε.α Α.Αλεξόπουλο και όπως αποκαλύπτουν οι Reporter United Ταξίαρχος αποστρατεύθηκε επειδή δεν ήταν αρεστός στην πολιτική ηγεσία, ο επικεφαλής της οποίας ΥΕΘΑ, έχει τελικά κουμπαριά με κομβικό πρόσωπο της υπόθεση των υποκλοπών, τον Γ.Λαβράνο!

    Άκουγαν τον διευθυντή Εξοπλισμών ποιοι και γιατί; Ο κ.Αλεξόπουλος κλήθηκε να «βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά», όταν η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά από παλινωδίες αποφάσισε νε «τρέξει» τα προγράμματα των Rafale και των φρεγατών του ΠΝ. Κι αν για τα πρώτα τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα για τις φρεγάτες είναι γνωστό ότι δόθηκε πολύ μεγάλη «ναυμαχία» μέχρι τελικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη να καταλήξει στη γαλλική πρόταση.

    Όσο για την αποκάλυψη ότι Ταξίαρχος αποστρατεύθηκε από τη θέση του διευθυντή Αμυντικών Επενδύσεων και Τεχνολογικής Έρευνας του ΥΠΕΘΑ; Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε ότι νιώσαμε έκπληξη. Δεν είναι ο πρώτος που αποστρατεύθηκε με «απαίτηση έξωθεν»…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει και ούτε ποτέ θα το καταλάβουμε ότι είμαστε υπόδουλοι στους εβραιομασωνους.

    2. Μεγαλη ψ@λα η Μαρεγκα και μεγαλη φουσκα ο Κουλης

    3. εδω η ελλαδα ειναι μπανανια η εε δεν πρεπει να τον καταδικασει , δλδ ειλικρινα για ποιον λογο ειμαστε στην εε

    4. Γελάω με την κατάντια του Έλληνα.Αντί να επαναστατήσει κλείνει την θέρμανση ώστε να μην πληρώσει και τους ρωτάς μα πώς θα μείνεις μέσα στην παγωνιά και λέει θα ανοίγει το μεσημέρι το παράθυρο να μπει λίγο ήλιος θα πάρει sleeping bag θα μείνουν σε ένα δωμάτιο όλοι θα έχουν και κεράκια ( έτοιμη η πυροσβεστική ) θα κάνει το ένα και θα κάνει το άλλο.Και όλα αυτά για να μην αντισταθεί.Πάρε και ένα αντίσκηνο Έλληνα πρόβατο 🐑 και βάλτο μέσα στο σπίτι και κοιμήσου εκεί δούλα και ραγιά των 300ων.

    5. Μητσοτάκη παραιτήσου, γινήκατε όλοι βουρδούλιο

    Comments are closed.