ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΦΡΟΥΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΝΛΙΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ – ΕΠΕΣΕ “ΣΥΡΜΑ” ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΑΡΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! ΑΝ ΕΚΑΙΓΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ; (BINTEO & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    5afc25ee52232

    Η ΑΕΚ βρίσκεται αντιμέτωπη με τον ενδεχόμενο τιμωρίας από την διοργάνωση του Basketball Champions League, καθώς οι φιλάθλοι της έκαψαν σημαία του Ισραήλ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ το βράδυ της Τετάρτης (18/12) στο ΟΑΚΑ.

    Κίνδυνο βαριάς “καμπάνας” αντιμετωπίζει η ΑΕΚ καθώς στον αγώνα της Τετάρτης (18/12) με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο ΟΑΚΑ για το Basketball Champions League, φίλαθλοί της έκαψαν σημαία του Ισραήλ, με το περιστατικό να καταγράφεται σε video και τη διοργανώτρια αρχή να κινεί πλέον διαδικασίες όπως ανακοίνωσε επίσημα το μεσημέρι της Πέμπτης (19/12).

    Συγκεκριμένα η διοργανώτρια αρχή έκανε ανάρτηση στο twitter αναφέροντας: “Σχετικά με τα χθεσινά γεγονότα στο ΟΑΚΑ, η διοργάνωση συλλέγει τις σχετικές εκθέσεις και θα τις υποβάλλει, σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κανονισμό, στον Δικαστή του Basketball Champions League για εξέταση”.

    ΑΕΚ: Καταδικάζουμε το κάψιμο της σημαίας του Ισραήλ

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
    «Φίλες και Φίλοι,

    Η “Βασίλισσα” πέτυχε χθες μία σημαντική νίκη στο BCL επί ενός σπουδαίου αντιπάλου, και συμβολή σ’ αυτό είχαν και οι χιλιάδες οπαδοί της, οι οποίοι με τη φωνή και το πάθος τους ενίσχυσαν τις αγωνιστικές αρετές της Ομάδας μας.

    Στα πέντε χρόνια επιστροφής μας στην κανονικότητα, εκεί όπου η ΑΕΚ ιστορικά και νομοτελειακά ανήκει, έχουμε καταφέρει θριάμβους και εκτός παρκέ, γεγονός, που κατέστησε ξανά τον οργανισμό πανίσχυρο και φερέγγυο στα πέρατα της Οικουμένης. ΑΕΚ BC και κόσμος έχουν παραδώσει μαθήματα φιλοξενίας και καλής συμπεριφοράς σε όλους τους Αγώνες της Ομάδας μας, σε όποια διοργάνωση κι αν συμμετείχε, από την Αθήνα έως το “Παγκόσμιο” Ρίο Ντε Τζανέιρο. Διοργανώσαμε στην προσωρινή έδρα μας, το 2018, το πιο επιτυχημένο Φάιναλ Φορ (BCL) όλων των εποχών στη χώρα μας, με τρόπο άψογο και υποδειγματικό, και πανηγυρίσαμε βεβαίως και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου. Για όλα αυτά, για τις επιδόσεις αλλά και για τις συμπεριφορές μας, “εισπράξαμε” τα εύσημα από τη διεθνή κοινότητα.

    Ένα μεμονωμένο περιστατικό, όπως αυτό χθες στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση με Χάποελ Ιερουσαλήμ, με υπαίτιους ελάχιστους οπαδούς, δεν μπορεί να αμαυρώσει τη γενικότερη εικόνα μας, δεν μπορεί να αλλοιώσει το φίλαθλο πνεύμα της πλειονότητας των οπαδών μας, οι οποίοι ειδικά στους αγώνες της Ευρώπης έδωσαν εξετάσεις και τις πέρασαν με άριστα. Η φιλοξενία συνιστά για την ευρύτερη οικογένεια της ΑΕΚ ιεροτελεστία και ιερό καθήκον μαζί.

    Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτό το περιστατικό, το οποίο δεν εκφράζει τη διαχρονική φιλοσοφία του Συλλόγου μας και είναι απέναντι στις αρχές και στις αξίες μας. Τα ληφθέντα μέτρα τάξης και ασφαλείας σε άλλες περιπτώσεις χθες και σε μία αναμέτρηση ειδικών συνθηκών λειτούργησαν άψογα.

    Ζητούμε συγγνώμη από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, και θέλουμε να πιστεύουμε, ότι αυτό το ατυχές συμβάν δεν θα “γκρεμίσει” τις αγαστές σχέσεις, σχέσεις φιλίας και συνεργασίας, που “κτίσαμε” τα τελευταία χρόνια.

    Πρόδηλο είναι, ότι θα δρομολογηθούν από την ΑΕΚ BC όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για να μην επαναληφθούν τέτοια συμβάντα.

    Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους χιλιάδες οπαδούς μας, για την ανταπόκριση και στήριξη στην Ομάδα μας, σ’ αυτή την κομβική αναμέτρηση.

    Προχωράμε σοφότεροι. Προσηλωμένοι στο στόχο.

    ΑΕΚ BC».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Βρωμαει προβοκατσια…εγω ξερω οτι στην αεκ οι περισσοτεροι ειναι αριστερων ηθων…
      Εχουμε πολυ πρακτοραντζα στη χωρα μας και θα πρεπει να προσεχουμε

    2. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο…. όταν επι ΣΥΡΙΖΑ οι άπλυτοι έκαιγαν Ελληνικές σημαίες ο Ραβίνος Φριζης έβγαζε αφρούς και τους κατακεραυνωνε με ακόμα περισσότερη οργή.

    3. Αρκετά με τους Τούρκους πράκτορες που προσπαθούν με αστεία τερτίπια να προκαλέσουν έχθρα και διχόνοια στον άξονα Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ-Αίγυπτος. Δε θα τους περάσει. Είμαστε μια γροθιά.

    4. ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ 85% ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΟΠΟΤΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΛΛΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ Η ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΥΤΑΖΟΥΜΕ ΑΠΕΝΝΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΡΑ.

    5. Οπως οργιζομαι κ κλαιω στη θεαση της Ελληνικης που ριχνουν στη φωτια τα ανεγκεφαλα διποδα κτηνη,ετσι ακριβως αισθανεται καθε ανθρωπος οποιασδηποτε χωρας οταν βλεπει να καιγεται η σημαια της καρδιας του.
      Πρεπει να ποινικοποιηθει ως κακουργημα αυστηροτατα ο βανδαλισμος κ το καψιμο οποιασδηποτε σημαιας κρατους.Αμαν πια!

    6. Ρε παλιό μασονάκια του κερατά τα παληκάρια απλώς βάλανε ένα ωραίο στοίχημα. Πώς αν νικήσει Η ΑΕΚ θα κάψουμε του αντιχριστου τη σημαία. Εδώ μάγκες μου, αρουραίοι Ευραίοι θα παίρνετε πούλο, γιατί από σας η Ελλάδα και ολόκληρος ο πλανήτης πάει εκεί που πιστεύετε.
      Λοιπόν, εδώ αυτό ήταν μονάχα η αρχή. Εδώ στην Ελλάδα δεν σας επιτρέπεται καν να κάνετε κουμάντο όπως συνηθίζετε να κάνετε πάντοτε. Δεν είστε καθόλου καλοδεχούμενοι και είστε βρωμοευραίοι Ιουδαίοι προδότες όπως πάντα αυτό κάνατε και αχάριστοι, με το μοναδικό σας ρητό και σύνθημα, πως για τα λεφτά (αργύρια) θα πουλήσω την ψυχή μου και την μάνα μου στον διάολο. Εδώ όμως έχουμε πρόβλημα και δεν θέλουμε τέτοια στην χώρα μας στην δική σας που ναι εκτός των συνόρων μας κάντε και ανθρωποθυσίες δημόσια ύπουλοι Ιουδαίοι. Εδώ θα πάψετε να κάνετε κουμάντο θέλετε δεν θέλετε. Λοιπόν, Άντε εκεί που πιστεύετε τώρα.

      1. Αλλα λογια να αγαπιομαστε,εισαι σθνδεδεμενος με τον εγκεφαλο σου

      2. Δεν έχεις διαβάσει πραγματικά τίποτα απο όλα αυτά που λες. Στα έχουν πει προφορικά άλλοι. Αλλιώς θα γνώριζες ότι Εβραίοι-γράφετε έτσι και όχι ευραίοι.

    7. Τουρκάκια ανάμεσα στους φιλάθλους .Κάψιμο με πολιτικές προεκτάσεις

    Comments are closed.