“ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΗΔΕΙΟΧΑΡΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ Τ’ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ’ΠΑΙΖΑΝ…ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ”. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΚ ΣΚ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟ ΤΣΙΠΡΑ!

    Κοινοποίηση:
    apokleistiko2

    ...Σύμφωνα με επώνυμα καταγγέλλοντες, στη Σαουδική Αραβία και στα έργα που είχαν τα δύο αδέρφια Τσίπρα, «τα εγκατέλειψαν όταν σκοτώθηκε ένας μουσουλμάνος, υπεύθυνος στα εργοτάξια! Μέσα σε 20 λεπτά είχαν φύγει! Τρέχοντας.

    Οι εργαζόμενοι, που έμειναν απλήρωτοι, τους κυνήγησαν δικαστικά. Και οι Αρχές, άρχισαν να τους ψάχνουν. Και τι έκανε ο Ηρακλής; Έβγαλε κηδειόχαρτα και τα κολλούσε στην Κυψέλη! Για τον ίδιο! Ότι πέθανε. Για να μην τον βρουν. Ξέρω πολλά! Ξέρω πάρα πολλά…».

    Αυτά και άλλα τραγελαφικά, για τις αθώες “περιστερές” της “Επανάστασης”. Την υπεράσπισή τους, επινόησαν στην θλιβερή ΕΡΤ, συγγενικά τους πρόσωπα αλλά δυστυχώς ότι γράφει δεν ξεγράφει. Πιο πάνω απ όλους είναι το αληθινό ρεπορτάζ. Τα fake news και τις μπούρδες τους, ας τα φήσουν για τους ίδιους.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν επινοεί, ψάχνει, βρίσκει και δημοσιεύει. Προς γενική απογοήτευση των κυβερνώντων. Κι έρχονται κι άλλα. Ακόμα πιο “σκληρά”. Έστε έτοιμοι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ. ΦΑΓΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΥΣ ΣΑΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΟΥΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

      ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ

      ΧΘΕΣ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΧΘΕΣ!!!

    2. Ρώτα να μάθεις ποιος ήταν αυτός που έφερε τους πρώτους μετανάστες από την Αφρική για να δουλέψουν στην Ελλάδα εργατικά χέρια επί Χούντας σκαπανέας
      Ρωτά επίσης να μάθεις πως καταστράφηκαν όταν έπεσε ο σάχης της Περσίας εκεί τα έχασαν όλα και αναγκάστηκαν να δουλέψουν για το Ισραήλ λόγω των πληροφοριών που είχαν στο Ιράν. Ιδού και η φήμη της μοσάντ

    3. Στεφανάρα …. εκπομπή ζωντανή με πολλά μπινελίκια … γινεται??? έχουμε πήξει …

    4. Χαχαχα ανεκδοτο…τι αλλο θα ακουσουμε …ουτε ο Χατζηχρήστος σε Ελληνικες ταινιες δεν τα εκανε αυτα ρε κηδειοχαρτο τι απατεωνας ηταν ο πατερας του.
      Ρε Τζανετακο της πολιτικης τι ειναι αυτα που ακουμε.

      1. Και ο Βγενοπουλος ειναι στο σοι συντροφε.

    Comments are closed.