ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΠΩΣ ISIS ΚΑΙ ΝΑΖΙ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ 18+ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!! ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!! ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ [ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

    Κοινοποίηση:
    image-173

    Μια Iσραηλινή στρατιωτική μπουλντόζα που οδηγεί στρατιώτης της Τσαχάλ συνθλίβει με την φαγάνα και τις ερπύστριες της έναν Παλαιστίνιο πολίτη που κείτεται στο έδαφος στη Γάζα. Είναι σκηνή που θυμίζει ΙSIS όταν οι τρομοκράτες της συνέθλιβαν με τις ερπύστριες των τανκ Σύριους στρατιώτες.

    Η ισραηλινή μπουλντόζα πάτησε εσκεμμένα το σώμα ενός Παλαιστίνιου αμάχου.

    Σύμφωνα με ευρήματα από το Euro-Med Monitor, το άτομο προσπαθούσε να ξεφύγει από την ισραηλινή επιθετικότητα μέσω του καθορισμένου «ασφαλούς διαδρόμου» της οδού Salah al-Din, του κύριου δρόμου στη Λωρίδα της Γάζας, που υποτίθεται ότι προορίζεται για βίαια εκτοπισμένους Παλαιστίνιους πολίτες που κατευθύνονταν νότια από την πόλη της Γάζας και τις γειτονικές βόρειες περιοχές.

    Ο άνδρας πυροβολήθηκε θανάσιμα και στη συνέχεια πολτοποιήθηκε σκόπιμα από στρατιωτικό όχημα, όπως αναφέρει η οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    Η οργάνωση δήλωσε ότι «έχει τεκμηριώσει πολυάριθμες βάναυσες ισραηλινές παραβιάσεις, συμπεριλαμβανομένου του ακρωτηριασμού των σορών νεκρών Παλαιστινίων με παρενόχληση πτωμάτων στην κάμερα, σέρνοντάς τα, ούρηση πάνω τους, ακόμη και ακρωτηριασμό των μελών τους».

    Δείτε το αισχρό βίντεο που εντόπισε η ιστοσελίδα dimpenews.com

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΟΙ “ΝΑΖΙ” ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ..”ΠΑΝΕ ΜΕ ΟΛΑ” ΟΠΩΣ Η..”ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ” !!! ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ “ΦΩΤΟ”,ΟΠΟΥ ΟΙ “ΝΑΖΙ”.. ΠΑΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑΝΚ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ “ΦΩΤΟ”, ΟΠΟΥ, ΤΟ “ΤΑΝΚ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ”.. ΠΑΤΑΕΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ! ! ! ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΟΙ “ΝΑΖΙ”, “ΠΟΙΟΥΣ” ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ 50.000.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ? ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ? ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ? ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ? ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΜΩΟΥΣ ? Η’ ΜΗΠΩΣ.. ΤΟΥΣ “ΑΓΓΛΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ/ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ” ??? ΕΕΕ?

    2. “Ζικος”.. Οι ναζι, ηταν και ειναι,διαφορων Εθνικοτητων, ο Α.Χιτλερ, ηταν Αυστριακος.. Εσυ, θελεις να μας πης την..δικη Σου?

    3. εχει απολυτο δικιο οι εβραιοι ειναι ο χειροτερος λαος και κατι ηξερε ο αλλος που τους κυνηγαγε αφου και ο ιδιος ο σωρος προδιδε εβραιους στους γερμανους που και αυτος εβραιος ειναι τι ψαχνετε τωρα και στο φιναλε οι εβραιοι τους κυνηγανε απο το 1948 που πηγαν και εκαναν κρατος στην χωρα των αλλων

    4. Oι ναζοι και ειδικα ο Χιτλερ τη εθνικοτητας ηταν?

    5. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΙSIS ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΙ???ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΑ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ

    6. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ… ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ… ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΩΩ ΠΟΠ ΚΟΡΝ

      1. Θιασώτης του Χίτλερ είσαι, τι θα έγραφες εκτός από αυτό…Σε λυπάμαι…

    7. Και αυτοί πριν ένα μήνα κόβανε τα κεφάλια των ισραηλινών με Γκαζμάδες..Ισραήλ μη σταματάς εξαφάνισε τους και άσε όλους τους άλλους να βρίζουν γραμμένους τους έχουμε..

    Comments are closed.