ΕΒΡΟΣ: ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΒΑΡΕΛΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΕΚΘΕΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ! ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ…

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο – ντοκουμέντο με τη δράση διακινητών λαθρομεταναστών στον Έβρο.

    Στα πλάνα από θερμική κάμερα φαίνονται ομάδες λαθρομεταναστών να επιχειρούν να διεισδύσουν από τα σύνορα της Τουρκίας στο ελληνικό έδαφος μέσω του Έβρου ποταμού, υπό τις οδηγίες διακινητών.

    Πρόκειται για δύο ομάδες λαθρομεταναστών που κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες προσπαθούν να εισέλθουν στο ελληνικό έδαφος ελπίζοντας ότι η στάθμη του ποταμού είναι χαμηλή ώστε να τον διασχίσουν κολυμπώντας, όπως αναφέρει το ThessToday, το οποίο και έφερε στο «φως» το βίντεο.

    Ο διακινητής προηγείται της ομάδας που αποτελείται από έξι λαθρομετανάστες, δείχνοντάς τους το δρόμο. Με τα χέρια του, τους κάνει νοήματα για το πώς θα κινηθούν. Σε όλη τη διαδρομή, τους κάνει σήμα είτε για να πέσουν στο έδαφος, είτε για να παραμείνουν ακίνητοι, είτε για να τρέξουν. Βήμα-βήμα, τους οδηγεί ολοένα και πιο κοντά στα σύνορα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Δεν υπάρχουν μετανάστες ούτε πρόσφυγες αλλά εισβολείς αφροασιάτες.
      Είναι πόλεμος. Πρέπει να μιλήσουν τα όπλα…

    2. τις οικογενειες τσιπρο-μητσοτακο-καραμλο-σαμαρο-παπανδρεο-ανδρουλο σακτακηδες τους πιάσανε ή ακόμα;
      Οι βουλευτες-προδοτες ειναι φυλακή;
      ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ; ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ

    3. Που ειναι οι περιφημοι συνοριοφυλακες που προσελαβαν;;;;; Η χωρα ειναι ενα ξεφραγο αμπελι , ειτε απο τον Εβρο , ειτε απο την θαλασσα!! Δεν εννοουν οι λαθρολαγνοι να αλλαξουν τους νομους και να σκληρηνουν την σταση τους οσον αφορα την λαθροδιακινηση , με αποτελεσμα οι διαφοροι διακινητες να….αλωνιζουν χωρις να φοβουνται τιποτα!! Οσο κυβερνουν την Ελλαδα Τσιπρες και Μητσοτακηδες , η χωρα θα παψει να εχει Ευρωπαικη εικονα , ηδη περιοχες της Αθηνας ειναι γκετο των λαθρο!!

    4. Το μόνο που μπορεί να σώσει την κατάσταση είναι νάρκες. Όλα τα άλλα είναι για να έχουμε να ασχολούμαστε.

    Leave a Response