ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ: ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩ – ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ – ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ! Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΓΥΨΟ!

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Κως: Γυναικολόγος διαχειρίστηκε έμφραγμα(!) – Πάλι χωρίς καρδιολόγο το νοσοκομείο – Για 1 μήνα «προσέλαβε» ο Γεωργιάδης τον ιδιώτη

Πραγματοποιήθηκε αεροδιακομιδή του 69χρονου στην Κρήτη
Στάχτη στα μάτια φαίνεται ότι έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Κω, καθώς το νοσοκομείο του νησιού είναι πάλι χωρίς καρδιολόγο! Τα περιστατικά καλείται πλέον να τα διαχειριστεί… γυναικολόγος. Αυτό που έγινε την Πέμπτη, 15 Αυγούστου, είναι αποκαλυπτικό της κατάστασης που υπάρχει στο ΕΣΥ.

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε 69χρονος με έμφραγμα. Την υποδοχή και διαχείριση του ασθενούς έκανε ο γυναικολόγος του νοσοκομείου, καθώς δεν υπήρχε καρδιολόγος. Μάλιστα, ο ασθενής χρειάσθηκε να μεταφερθεί στο Ηράκλειο επειδή στο ΠΑΓΝΗ υπήρχε καρδιολόγος. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΠΑΓΝΗ, πραγματοποιήθηκε αεροδιακομιδή του 69χρονου στην Κρήτη.

Υπενθυμίζεται ότι το Νοσοκομείο της Κω έχει μόλις ένα καρδιολόγο, γεγονός που δημιούργησε πρόβλημα στην περίθαλψη ασθενών –μέχρι και εισαγγελική εντολή τού έστειλαν για να νοσηλεύσει ασθενή. Με αφορμή το Νοσοκομείο της Κω η κυβέρνηση Μητσοτάκη ψήφισε την επιστράτευση των γιατρών του ιδιωτικού τομέα.

Αποδείχθηκε όμως ότι ήταν για τα μάτια του κόσμου. Ο ιδιώτης καρδιολόγος της Κω που «επιστρατεύθηκε» (με αμοιβή 4.500 ευρώ το μήνα όπως λέγεται) από τον νόμο Γεωργιάδη ήταν για έναν μήνα. Και είχε αποχωρήσει από το νοσοκομείο πριν από 1 – 2 ημέρες, οπότε κανείς δεν τον ενόχλησε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Είναι τόσο τραγικό στο νησί του Ιπποκράτη, του πατέρα της ιατρικής να μην υπάρχει ιατρικό προσωπικό. Το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας είναι αξιοθρήνητο….Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ούτε σε βασικές λειτουργίες…

  2. Ε μα μην είστε και αχάριστοι, δεν πρόλαβε ο Αδωνάκις διότι ετοίμαζε τα εμβόλια για τους πιθήκους….

  3. Ο ΑΣΕΠ ακόμα να βγάλει τα αποτελέσματα της υγείας; Πέρασαν 8 μήνες από την προκήρυξη

  4. Εδω υπαρχουνε γιατροι που αφηνουνε την χωρα τους και πανε σε αλλες χωρες για να παρουνε κανενα φραγκο παραπανω…και λενε απιστευτες δικαιολογιες λες.και τους ζορισανε να σπουδασουνε….ηθελες και σπουδασες σε κανε ανθρωπο αυτο το κρατος…και εσυ σηκωνεσε και φευγεις για μερικα ευρο.

  5. Καλά να πάθετε ηλιθιοι της ΝΔ. Εκεί να ψοφησετε όλοι οι γέροι που στηρίζετε τον ΚΕΡΑΤΟΚΟΥΛΗ. Οι νέοι ψοφατε από τα μπολια. Οποτε σε λίγα χρονια δεν θα υπάρχουν ψηφοφόροι του Κουλη

  6. ισως θα πρεπει οι ιατρικες, παραιατρικες και σχολες νοσηλευτικης να λειτουργουν οπως οι στρατιωτικες σχολες. να μπαινουν στις σχολες γνωριζοντας οτι θα υπηρετησουν το δημοσιο συστημα υγειας με βαρειες ποινες αν στη συνεχεια αρνηθουν. μετα το πτυχιο αμεσος διορισμος σε νοσοκομεια τομυ και κ.υ.

  7. Όλα καλά 41 τακατό γελάδια ψηφοφόροι μου.
    Η ομορφιά συνεχίζεται για άλλα 3 χρόνια.
    Φιλάκια!!

Comments are closed.