ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ: 4.100 ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΖΙΚΟ ΤΟΥ – ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΜΑΣ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ

    Κοινοποίηση:
    ΓΑΖΑ

    Με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu να απορρίπτει κάθε πρόταση για εκεχειρία και κατάπαυση πυρός, ο ισραηλινός στρατός, ο οποίος έχει περικυκλώσει και βομβαρδίζει ανελέητα την πόλη της Γάζας, υποστηρίζει ότι είναι έτοιμος να εισβάλλει.
    Παρά το έγκλημα και το χάος που έχουν προκαλέσει οι 35.000 τόνοι εκρηκτικών που έχουν ρίξει οι Ισραηλινοί και που έχουν οδηγήσει στον θάνατο πάνω από 10.000 ανθρώπους, εκ των οποίων τα 4.000 είναι παιδιά, Ισραηλινός υπουργός δεν απέκλεισε την ιδέα ρίψης μιας ατομικής βόμβας στη Λωρίδα της Γάζας έτσι ώστε να … σκοτωθούν όλοι.
    Αν και οι δηλώσεις αυτές καταδικάστηκαν από το Ισραήλ και ο υπουργός τέθηκε εκτός κυβερνητικού σχήματος, δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να προμηθεύσουν το Ισραήλ με … έξυπνες βόμβες.
    Ο Netanyahu υποστήριξε πως είναι πολύ πιθανό μετά την εξόντωση της Hamas, το Ισραήλ να αναλάβει για ένα αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα τη διακυβέρνηση και την «συνολική ευθύνη για την ασφάλεια» στη Λωρίδα της Γάζας.
    Πρόκειται για μια λύση που μάλλον θα έρθει να δημιουργήσει νέα αδιέξοδα.

    Ισραήλ: Καμία κατάπαυση πυρός

    Το Ισραήλ θα αναλάβει τη «συνολική ευθύνη για την ασφάλεια» στη Λωρίδα της Γάζας επ’ αόριστον αφού τερματιστεί ο πόλεμος με την Hamas υποστήριξε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu, ο οποίος μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News και ερωτηθείς για το ποιος θα αναλάβει τη διακυβέρνηση του παλαιστινιακού θύλακα μετά τον πόλεμο, είπε «αυτοί που δεν θέλουν να συνεχίσουν στον δρόμο της Hamas».
    «Το Ισραήλ θα αναλάβει, επ’ αόριστον, τη συνολική ευθύνη για την ασφάλεια στον παλαιστινιακό θύλακα.
    Καθώς είδαμε τι γίνεται όταν δεν την έχουμε.
    Όταν δεν έχουμε την ευθύνη για την ασφάλεια, βλέπουμε την έκρηξη της τρομοκρατίας της Hamas σε κλίμακα που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε» υποστήριξε ο Netanyahu, ο οποίος απέρριψε την ιδέα κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας εάν προηγουμένως δεν έχουν αφεθεί ελεύθεροι οι όμηροι.
    Πάντως, δεν απέκλεισε μικρές παύσεις στις στρατιωτικές επιχειρήσεις για να διευκολυνθεί η διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας και η αποχώρηση των αμάχων από την εμπόλεμη ζώνη.

    Έτοιμοι για εισβολή

    Ο ισραηλινός στρατός έχει περικυκλώσει την πόλη της Γάζας, την οποία εξακολουθεί να βομβαρδίζει αδιάκοπα.
    Όπως υποστηρίζει, έχει αποκόψει τη βόρεια Γάζα από την υπόλοιπη περιοχή και δηλώνει έτοιμος να εισβάλλουν οι δυνάμεις του πεζικού, σηματοδοτώντας μια ακόμα πιο αιματηρή φάση του πολέμου που έχει ήδη ξεπεράσει τις 30 ημέρες.

    Σενάριο ατομικής βόμβας

    Εν τω μεταξύ, αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί η δήλωση του Ισραηλινού υπουργού Amichai Eliyahu, ο οποίος υποστήριξε στο ραδιοφωνικό σταθμό Kol BaRama ότι θα μπορούσε να είναι μια επιλογή η ρίψη ατομικής βόμβας στη Λωρίδα της Γάζας για να σκοτωθούν όλοι.
    Οι δηλώσεις αυτές που προκάλεσαν οργή σε όλο τον αραβικό κόσμο, προκάλεσαν και την αντίδραση των ΗΠΑ, οι οποίες έκαναν λόγο για απαράδεκτες δηλώσεις και κάλεσαν όλα τα εμπόλεμα μέρη να απέχουν από τη χρήση «ρητορικής μίσους».
    «Ο πρωθυπουργός Netanyahu και η ισραηλινή κυβέρνηση αποκήρυξαν αυτές τις δηλώσεις, τις οποίες κι εμείς βρίσκουμε εντελώς απαράδεκτες» ανέφερε εκπρόσωπος του State Department.
    Σημειώνεται πως η κυβέρνηση του Ισραήλ ανακοίνωσε πως αναστέλλεται η συμμετοχή του ακροδεξιού υπουργού σε «κάθε κυβερνητική συνεδρίαση» μέχρι νεοτέρας.

    Hamas: Δεν σταματάμε

    Από την πλευρά της η Hamas υποστηρίζει ότι δεν πρόκετιαι να απελευθερώσει τους ομήρους και ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να μάχεται στη Λωρίδα της Γάζας.
    Σύμφωνα με την Hamas, εκτόξευσε 16 πυραύλους προς την Nahariyya και τη νότια Haifa.

    Παραδοχή Barak (Ισραήλ): Να τελειώσει η επιχείρηση στη Γάζα σε 2 με 3 εβδομάδες

    Να τελειώσει την επιχείρηση στη Γάζα μέσα στις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες καλεί τον πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ, Ehud Barak υποστηρίζοντας πως η πλήρης ήττα της Hamas θα απαιτήσει πολλούς μήνες, ίσως και έναν χρόνο.
    Σε δηλώσεις του στο Politico ο Barak υποστηρίζει πως η επιχείρηση πρέπει να ολοκληρωθεί σύντομα λόγω της αυξανόμενης δυσαρέσκειας της Δύσης, και ιδιαίτερα των ΗΠΑ.
    «Το παράθυρο ευκαιρίας κλείνει και είναι σαφές πως οι τριβές με τους Αμερικάνους για την επίθεση θα αυξηθούν.
    Η Αμερική δεν μπορεί να υπαγορεύσει στο Ισραήλ τι να κάνει, αλλά δεν μπορούμε να τους αγνοήσουμε» λέει ο Barack, επισημαίνοντας τον ρόλο των ΗΠΑ ως βασικό εγγυητή της ασφάλειας του Ισραήλ.
    «Πρόσφατα η ρητορική των Αμερικάνων αξιωματούχων έχει αλλάξει και οι εκκλήσεις για ανθρωπιστική παύση των εχθροπραξιών ακούγονται όλο και περισσότερο» υποστήριξε ο Barak, τονίζοντας ότι το Ισραήλ δεν έχει στη διάθεση του πάνω από δύο ή τρεις εβδομάδες για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των ΗΠΑ.
    Όπως είπε, η υποστήριξη της Δύσης στο Ισραήλ μειώνεται λόγω του αριθμού των θανάτων αμάχων στη Γάζα και του φόβου ότι η εκστρατεία του Ισραήλ μπορεί να προκαλέσει έναν ακόμα πιο μεγάλο και πιο καταστροφικό πόλεμο στην περιοχή.
    Σύμφωνα με τον Barak, μετά τη στρατιωτική επιχείρηση του Ισραήλ, οι πολυεθνικές αραβικές δυνάμεις θα πρέπει να πάρουν τον έλεγχο της περιοχής της Γάζας.
    2_127.jpg
    Έξυπνες βόμβες

    Πάντως, δημοσίευμα της Wall Street Journal αναφέρει πως η κυβέρνηση Biden ενημέρωσε το Κογκρέσο των ΗΠΑ ότι σχεδιάζει την παράδοση στο Ισραήλ «έξυπνων βομβών», εκτιμώμενης αξίας 320 εκατομμυρίων δολαρίων.
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αμερικανική κυβέρνηση ενημέρωσε στις 31 Οκτωβρίου το Κογκρέσο σχετικά με τη σχεδιαζόμενη παράδοση βομβών τύπου SPICE (Smart, Precise Impact, Cost-Effective).
    Πρόκειται για βόμβες που χρησιμοποιούνται για αεροπορικά πλήγματα χειρουργικής ακρίβειας.
    4_94.jpg
    Τραγικός απολογισμός – Πάνω από 10.000 οι νεκροί

    Κατά τον τελευταίο απολογισμό των θυμάτων από το υπουργείο Υγείας της Hamas, τουλάχιστον 10.022 άνθρωποι, επίσης στην πλειονότητά τους άμαχοι, συμπεριλαμβανομένων 4.104 παιδιών, έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας.
    7_45.jpg
    Κανείς δεν είναι ασφαλής

    «Οι χερσαίες επιχειρήσεις των ισραηλινών στρατιωτικών δυνάμεων και οι συνεχείς βομβαρδισμοί χτυπούν πολίτες, νοσοκομεία, στρατόπεδα προσφύγων, τζαμιά, εκκλησίες και εγκαταστάσεις του ΟΗΕ, συμπεριλαμβανομένων των καταφυγίων.
    Κανείς δεν είναι ασφαλής» είπε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Antonio Guterres, τονίζοντας ότι «την ίδια στιγμή, η Hamas και άλλοι μαχητές χρησιμοποιούν τους αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες και συνεχίζουν να εκτοξεύουν ρουκέτες αδιακρίτως προς το Ισραήλ».
    6_46.jpg
    Προ των πυλών η μεγάλη επιχείρηση στα τούνελ της Hamas

    Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη επιχείρηση στα τούνελ της Γάζας, όπου έχουν καταφύγει και κινούνται τα μέλη της Hamas στην πόλη της Γάζας και εκτός αυτής, έχει ξεκινήσει για τον ισραηλινό στρατό.
    Οι Ισραηλινοί φέρονται να έχουν συγκεκριμένο σχέδιο για την εξουδετέρωση των ενόπλων της Hamas μέσα στον λαβύρινθο των τούνελ, στην πόλη της Γάζας και είναι πλέον θέμα χρόνου να ενεργοποιηθεί.
    Οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει τη Γάζα από κάθε κατεύθυνση και προχωρούν ολοένα και βαθύτερα προς το κέντρο της πόλης.
    Στόχος, όπως όλα δείχνουν, είναι να εγκλωβίσουν τα μέλη της Hamas μέσα στα τούνελ, δίχως νερό και τρόφιμα και να τους αναγκάσουν να αφήσουν ελεύθερους τους ομήρους και ή να παραδοθούν οι ίδιοι ή να εξαναγκαστούν σε άτακτη έξοδο από τις στοές, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις δυνάμεις του Ισραηλινού στρατού.
    Τη Δευτέρα, το μέτωπο της Γάζας βρέθηκε ο διοικητής της Νότιας Διοίκησης του Ισραηλινού στρατού, ο υποστράτηγος Γιαρόμ Φίνκελμαν, ο οποίος επιθεώρησε τις δυνάμεις και την κατάσταση που έχει καταγραφεί στο δίκτυο των τούνελ της Χαμάς.
    Στην αξιολόγηση συμμετείχε και ο αρχηγός του Σώματος Μηχχανικού Μάχης, στρατηγός Ido Mizrahi, ο οποίος ανέλυσε όλες τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι στρατιώτες του για τις στοές της Χαμάς στη Γάζα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ούτε οι μεν , ούτε οι δε με ενδιαφέρουν, να φαγωθούν όλοι μαζί , να εμπλακούν και λοιπά μεμέτια και να σβήσουν απο τον χάρτη να καθαρίσει το τοπίο.
      Φανατισμένοι υπάνθρωποι είναι όλοι τους.

    2. Η Χαμάς χρησιμοποιεί τους ομήρους και τους Παλαιστινίους. Δεν τους ενδιαφέρει κανένας από αυτούς. Η σωστή λύση για να σωθεί κόσμος είναι να παραδοθεί η Χαμάς. Διαφορετικά το Ισραήλ θα επιμένει μέχρι να εξοντώσει και τον τελευταίο από την Χαμάς.

      1. Μα ο απώτερος σκοπός τους δεν είναι η Χαμάςς ρε τενεκέ. Ο τελικός στόχος είναι η έλευση του γαμωμεσσία τους

    3. ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!! ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΦΑΞΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΣΚΙΝΟ ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΠΟΛΛΟΙ…. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ….
      ΤΟΤΕ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΙΣΘΕΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ….

    4. ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…. Η ΣΙΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΦΑΖΟΥΝ!!!!!

    5. ΑΛΛΙΩΣ ΑΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…..
      ΑΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΣΕΛΟΠΟΥΣΤΑΡΑΣ!!!!!

    6. ΤΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!!!
      ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΩΣ ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΩΣ ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ….
      ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΣΟΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ….
      ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…..
      ΟΥΔΕΤΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!!!

    7. ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΒΓΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙ, ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ….
      ΤΟΤΕ, ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΣΒΟΛΗ…. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ….
      ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ???????
      ΗΔΗ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ… ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ…
      ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΟΣΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ….
      ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΟΙ ΧΑΜΑΔΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΓΕΝΑΙΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ!!!!!
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ….
      ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΕΝΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ!!!! ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ!!!!!

    Comments are closed.