ΕΔΙΩΞΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ – “ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ” ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    aristotelous

    Πολλά και διάφορα συνέβησαν πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη.


    Αν και σχετικά “ανώδυνα” εξελίσσεται η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, εντούτοις δεν έλειψαν και τα απρόοπτα.

    Οι αστυνομικές δυνάμεις μάλιστα έφτασαν στο σημείο μέχρι και να αδειάσουν από κόσμο την πλατεία Αριστοτέλους, καθώς από εκεί θα πέρναγε ο πρωθυπουργός προκειμένου να μεταβεί στο παρακείμενο ξενοδοχείο “Electra Palace”.
    Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το τοπικό thesstoday, απομάκρυναν από τη στάση «πλατεία Αριστοτέλους» επί της Μητροπόλεως τους πολίτες που περίμεναν μέσα στη βροχή αστικό του ΟΑΣΘ, ενώ σφοδρές ήταν οι διαμαρτυρίες από πολλούς εξ αυτών για την ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται.

     

    Η κίνηση αυτή της αστυνομίας προκάλεσε κύμα οργής την τελευταία ώρα στα social media.

    Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως από αγανακτισμένους πολίτες στην Αριστοτέλους ακούστηκε και το γνωστό σύνθημα “Μητσοτάκη Γ@….”.

    Διαμαρτυρία υγειονομικών

    Δεκάδες ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, μετά το πέρας της κινητοποίησής τους στην 3η – 4η ΥΠΕ μετακινήθηκαν προς το Electra Palace, όπου βρίσκονταν ο πρωθυπουργός και πραγματοποιούσε συνάντηση με φορείς της πόλης και φώναξαν συνθήματα

    «Παραιτήσου Μητσοτάκη» και «πάρε πίσω τις αναστολές» ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν κάτω από το ξενοδοχείο στο οποίο βρισκόταν μέχρι λίγο πριν τις 16:00 κλεισμένος ο πρωθυπουργός:

     
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Αν τα νιατα δε ξεσηκωθούν άσπρη μέρα δεν ξαναβλέπουμε. Και όχι μόνο εδώ, παντού στον κόσμο.

    2. Αφού οι δημοσκοπήσεις λένε ότι είναι ο καταλληλότερος
      για πρωθυπουργός!!!!! Γιατί δεν βγαίνουν οι δημοσκοποι στο δρόμο να κάνουν μια δημοσκοπηση!!!!!! Ξυπνάτε Έλληνες. Σας έχουν πήξει στο παραμύθι τα λαμόγια.

    3. Καλυτερα που απομακρυνθηκε ο κοσμακης.αν και αθελα του,σε καλο του βγηκε,εμεινε μακρυα απο εναν βρωμιαρη ανθρωπο,αντιχριστο,ανικανο και ανθελληνα πρωθυπουργο.λερα!!!!!!

    4. Ο Κουλης θα φυγει οτι και να γινει γιατι αυτο ειναι το πλανο , να φυγουν ολοι οι πολιτικοι στις χωρες (πολλοι αν οχι ολοι) που ειναι πιονια και να πας στην παγκοσμια κυβερνηση . …ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ (σχεδον) ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΙΟ ?? FAKE ALIENS ”2022” (2018) – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΓΗ… , ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ… ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (η στημενα για να μην καταλαβαινει ο κοσμος τι παιζει) . …Να πουμε (ξανα) ..3 πραγματα και οποιος καταλαβει καταλαβε ..οι αλλοι θα ξυπνησουν το ”2022” θελουν δε θελουν (θα βγουν πολλα αν οχι ολα) με νεα ψεματα… . 1ον_Το 2020 βγηκε στις ειδησεις βιντεο με ufo απο το πενταγωνο της αμερικης, θα ερθουν fake aliens (”2022”) . 2oν_Δεν εχουν δει ποτε πλανητη σε αλλο ηλιακο συστημα ειναι ολα υποθεσεις αρα δε γυριζει η γη γυρω απο τον ηλιο . 3ον__Μετα την παγκοσμια κυβερνηση θα ερθει ο αντιχριστος μετα θα πεσει (μετα θα γινουν κι αλλα ) ολα γι αυτα γινονται οχι για εναν ιο , ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες… . …Οποιος θελει ας πατησει 3 ειδησεις.. 1. Το πενταγωνο της Αμερικης εδωσε στη δημοσιοτητα βιντεο με ufo (2020) .2. ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ (2019) .3. ..Έγγραφα του FBI για τα UFO περιλαμβάνουν «σκάφη που τρέχουν με 45.000 χλμ/ώρα» καθώς και «… πτώματα εξωγήινων» (2021) ..αρα αφου δε θα ειναι εξωγηινοι θα ειναι μαριονετες στη σπηλια του Πλατωνα (FAKE ALIENS ”2022”) .

    5. ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ ΤΟΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΡΙΑ……….

    6. αφού είναι ο Μωυσής..μπορεί να σταματήσει την βροχή, να καθαρίσει το χιόνι, να δέσει τα παπούτσια του…οχι όμως να κυβερνήσει μια χώρα

    7. Λουλη ο ηγετης απ οπου κι αν περναει γινεται δεκτος με επευφημιες! Δεν βαρεθηκες πια το χεσιμο που τρως καθημερινα η πρεπει παση θυσια να αντεξεις στη βοθροκαρεκλα σου να φερεις σε περας τη καταστροφη του Ελληνισμου?
      Ακολουθεις πιστα τους εντολοδοχους σου ναζι με οποιο κοστος φαινεται!

    8. ΑΝ Ο ΜΙΣΩ-ΤΑΚΗς ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΔΥΠΛΑ ΑΠ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ???ΤΙ ΦΟΒΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ??

      1. ειναι πολυ λαοπροβλητος ο γκαντεμης και προσεχει για να εχει……..

    9. Το τραγούδι είναι γνωστό για σένα χουντοκούλη…
      Το τραγουδάει όλος ο ελληνικός λαός.
      ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@@@@@Σ@@!!!!!!!!

    10. Περνάει το Κούλη. Απαγορεύεται κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα.

    11. Και ποιος είναι ο κάθε αμόρφωτος μπασκίνας Δ.Υ. που θα διώξει τον κόσμο από τη στάση των Μ.Μ.Μ. και από τον δημόσιο δρόμο και την πλατεία; Μετά φταίνε… οι ρουβίκωνες..;

    12. θα κάνει και αυτός εγκαίνια στο ΜΕΤΡΟ όπως και ο άθεος ???

    13. Ξέρει τί κάνει για αυτό φυλάει τον κ@λο του. Ξέρει πόσο μ@λάκας είναι ο αλήτης. Τον φόβο του λαού να έχεις και να ζήσεις με αυτόν.

      1. Πολύ σωστός…. Φυλάγεται αυτός που έχει κάνει εγκλήματα και κακό σε ανθρώπους κάποιος που δεν έχει κάνει κακό δεν έχει λόγο να Φυλάγεται.

    14. Μητσοτάκη η αδικία είναι αυτή που προκαλεί την οργή του Θεού και οι αδικημένοι είναι τα αγαπημένα Του παιδιά. Θα το καταλάβεις κάποια στιγμή στη μίζερη και προσκυνημένη ζωή σου

    15. Ο κανονισμός λέει καθαρά πως όταν ξεφεύγει κανείς από το θέμα, μπορεί ο πρόεδρος να διακόπτει και να του αφαιρεί τον λόγο. Ε, δεν το κάνουμε αυτό. Υπάρχει μια παράδοση εδώ στη Βουλή που μπορεί ένας να ξεφεύγει από το θέμα και να επεκτείνεται» έλεγε ο ίδιος τον Ιούνιο.

    Comments are closed.