ΕΔΩ ΒΗΣΣΑΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. “ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ”. Ο ΜΟΥΛΑΝ ΑΛΤΙΝ, ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΑΣΙΣ ΡΑΜΑ, ΕΦΑΓΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 39ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΤΑΓΗΣ”. Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    kola-nekros3

    Η Αλβανία του Ράμα και του Μπερίσα, το μόνο που παράγει ως χώρα είναι το χασίς και οι ηγετίσκοι του καθεστώτος γνωρίζουν πολύ καλά πως αν σταματήσουν αυτήν την … κάνουλα, οι πεινασμένοι θα ξεσηκωθούν και θα συμβεί λαϊκή εξέγερση όπως το 1997 με τις παρατράπεζες.

    Έτσι, τους αφήνουν να καλλιεργούν την ινδική κάνναβη ως το εθνικό τους προϊόν, αφού υπάρχει η ζήτηση της εξαγωγής λόγω της χαμηλής τιμής και παρόλο που το εμπόρευμα θεωρείται χειρίστης ποιότητας γιατί ως γνωστόν στη χώρα του Χότζα, … φυτρώνουν μόνο πέτρες! Το αστείο της υπόθεσης είναι πως όποιος ηγεμονάκος πέφτει από την εξουσία των Τιράνων, κατηγορεί τον επόμενο ως «λαθρέμπορο ναρκωτικών».

    Απ΄ την άλλη οι «μεταφορείς» γνωρίζουν πως η «κατοχή ναρκωτικών» στην Ελλάδα, επισύρει ποινή κάθειρξης έως τα ισόβια και θεωρούν φυσικό και επόμενο να κάνουν χρήση των Καλάσνικοφ για να μη πέσουν σε Ελληνικά αστυνομικά χέρια. Εξάλλου, εκεί που διαδραματίζονται τέτοιου είδους συναλλαγές, με δυο δρασκελιές μπορούν κάλλιστα να επιστρέψουν στο φιλόξενο και γνώριμο Αλβανικό έδαφος.

    Στη Βήσσανη Πωγωνίου, όπου επακολούθησε η συμπλοκή το απόγευμα της Πέμπτης, το σούρουπο μπέρδεψε τους λαθρέμπορους πως αυτοί που πάνε να παραλάβουν τους σάκους που ήταν πρόχειρα κρυμμένοι στα βάτα, δεν είναι αστυνομικοί αλλά κυνηγοί, έτσι τους πλησίασαν προτάσσοντας τα Καλάσνικοφ. Ο Μουλά Αλτίν, γνωστό κακοποιό στοιχείο του Δελβίνου, πυροβόλησε τον σαραντάχρονο αστυνομικό πλησιάζοντας πολύ κοντά και για να μπορέσει να διακρίνει με ακρίβεια τους «κλέφτες-κυνηγούς». Η βολίδα διαπέρασε το τζάκετ του αστυνομικού κάτω από την υψωμένη δεξιά μασχάλη. Ο 39χρονος Μουλά, βλήθηκε με το εννιάρι πιστόλι του αστυνομικού στο θώρακα μια φορά. Το τραύμα, ήταν διαμπερές αφού η απόσταση δεν ξεπερνούσε τα πέντε μέτρα.

    Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για τους ναρκοβαρόνους Μπερίσα και Ράμα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδος με μια ιστορική προσφορά αξίας: Η Δίκη των Έξι, οι εκτελέσεις και η κατάρρευση του μετώπου.

    (Φωτό αρχείου. Το πτώμα του Αλβανού κακοποιού, Μάριον Κόλα, μετά από αναμέτρηση με τις Μονάδες της Ελληνικής ΕΚΑΜ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Aφού ήταν ναρκέμπορος και τράβηξε πιστόλι, ο αστυνομικός δεν είχε άλλη επιλογή από το να τον φάει!

    2. ΔΕΝ ΕΞΥΒΡΙΣΑ ΚΑΜΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΤΡΟΛΛ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. Ο ΣΟΡΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ο ΣΟΡΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΟ. ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ..ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. H ΦΥΜΩΣΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ..

    3. Καλα,μ’αρεσει που τα μνμτα πρεπει να εγκριθουν απο συντονιστη.Πως ειναι δυνατον να εγκριθηκε τετοιο μνμ απο πλευρας”Βλανταν δρακουλα” προς την “κυρια Μαρια”;Λογω υπαρξης μιας ΑΙΩΝΙΑΣ καταστασης παραδεισου κ κολασεως κ λογω λατρειας προς Τον Πανυψιστο Χριστό μας,ε,η γυναικα ειναι λιγο παραπανω ευαισθητη με την απωλεια της καθε ψυχης.Εγω φεριπιν δεν θα το’κανα για το αλμπανι οσο κι αν υπεραγαπω Τον Παντοκρατωρα.Ομως οκ,αυτη το εκανε.Επρεπε αυτος ο παπαρας να της μιλησει ετσι;Δεν της αρμοζει!

      1. Ασε μας ρε και συ που σ’ έπιασαν η ευαισθησίες σου.
        Που ήταν η κυρα Μαρία να πάρει θέση για τα 99 άτομα που χάθηκαν στο μάτι,
        που ήταν για αυτούς που χάθηκαν στην Μάντρα,
        που ήταν για τον Κατσίφα ????
        Δεν έχουν λύπηση τα άθρησκα αλμπαναριά,
        και δεν δεν έχετε καταλάβει ζαγάρια οτι ο εχθρός βρίσκεται εντός των τειχών !!
        ζαγάρια, κοιμισμένα ζαγάρια, γι΄αυτό είχαμε 400 χρόνια σκλαβιά !!
        ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΩΝ ΑΛΠΑΝΑΡΙΩΝ και όλων των λαθροεισβολέων !!!!!!!!!!
        και σειρά έχουν οι προδότες της πατρίδας μας !!!
        Εχει φτάσει η ώρα και δεν πάει άλλο…. η τώρα ή ποτέ !!
        ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΆΔΑ !!
        ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!
        ΖΗΤΩ Η ΚΑΤΕΧΌΜΕΝΗ ΗΠΕΙΡΟΣ !!

        1. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!! ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ Κ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ, Η ΓΕΡΟΝΤΟΒΑΣΙΛΩ Ψ@@ΛΟΒΑΣΙΛΩ, ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΚ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΩ/ΤΡΑΒΕΛΩ!!
          ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΚΛΗΡΙΣΕ ΤΟ ΑΛΜΠΑΝΟ!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!
          ΓΙΝΑΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΩΡΕΕΕΕ;;;;;;;;;;
          ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!
          ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!!
          ΖΗΤΩ Η ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΗΠΕΙΡΟΣ!!!
          ΖΗΤΩ ΣΤΟΝ Η Ρ Ω Α ΚΑΤΣΙΦΑ!!!!!!!

          Ο Ξ Ω ΤΑ ΑΛΜΠΑΝΑ/ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ/ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ/.ΜΟΥΛΙΚΑ!!!! ΟΞΩ!!!

    4. Τελικα αποδειχτηκε ολ’αυτα τα χρονια μ’αυτους τους πρωτους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,πως η μονη ηλιοθεραπεια που τους αξιζει στην πατριδα μας,ειναι σαν αυτη της φωτο!

    5. Ανοχή τέλος με τους κωλοαλβανούς.Να τους πάρει το μουνόπανο ο πρεζέμπορας Έντυ Ράμα στην χώρα της μαδημένης κότας.Σαλί Μπερίσα κλέφτη και απατεώνα άντε και γαμήσου και εσύ και η οικογένειά σου και οι αλήτες κατσαπλιάδες συμπατριώτες σου.Αφήστε άθαφτο το μουνόπανο τον Αλβανό δολοφόνο.Οι Έλληνες γαμάμε της μανάδες και τις γυναίκες των Αλβανών.Πήδαγα μιά Αλβανίδα την Άννα που ήταν στην Ελλάδα χωρισμένη με τα τρία παιδιά της.Στο τέλος από τις πολλές πίπες που της είχα δώσει είχε αρχισει να σφυρίζει όταν μίλαγε.Γαμώ την Αλβανία σας Τουρκόσποροι μουνόπανα κωλοαλβανοί.Ζήτω το πατριωτικό Ελληνικό Μακελειό και ο Έλληνας Στέφανος Χίος, πραγματικός δημοσιογράφος και όχι κολαούζος του συστήματος.

    6. Εξω όλοι οι βρωμιάρηδες εγκληματίες. Μόνο ζημιά είναι για το κράτος και τους πολίτες. Μην τους δίνετε δουλειές ούτε μεροκάματο.Σταματήστε να τους νοικιάζετε σπίτια.Είναι ένας τρόπος αντίδρασης για να υπερασπιστούμε ότι απέμεινε.

    7. Η γνωστη σε ολους μας ΣΙΑ αναφερει την Αλβανια ως σταυροδρομι ναρκωτικων στα βαλκανια

    8. Κρίμα βρε παιδιά ,μην μιλάτε ετσι ψυχούλα είχε και αυτός,αμαρτία είναι.ολοι είμαστε παιδιά του Χριστού.ας προσευχηθούμε για αυτόν μηπως και τον συγχωρέσει ο κύριος!

      1. Κυρα Μαριώ…πάνε φτιάξε καμία πίτα και μόλις τελειώσεις…βγάλε την μασέλα και κάνε και καμία πίπα ΧΑΧΑΧΑ γέλασα ΚΑΛΑ

        1. Δεν ντρέπεσαι βρωμιαρη που μιλάς ετσι;μπορεί όντως να είναι μεγάλη γυναίκα.Κσλα κάνουν και σε κράζουν ετσι εδώ μέσα…

      2. Παιδιά προσευχηθήτε υπέρ σωτηρίας ψυχής του ναρκέμπορα παρακαλώ ! Κυρά Μαρία το σκυλί σ το βγαλες βόλτα ;

      3. ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟΜΑΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΑΔΙΚΑ ΟΙ ΦΩΝΙΑΔΕΣ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΙ ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΟΥΤΕ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΤΕ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΜΑΣ Ο ΗΡΩΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΤΕ .ΚΑΛΟΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΑΔΕΛΦΕ

    9. Απέλαση ΟΛΩΝ των τηγανοκέφαλων αλμπανών απο την Ελλάδα να ξεβρομίσει ο τόπος !!

    10. Παλι καλα που δεν διατάχθηκε ΕΔΕ για τον αστυνομο που εστειλε στον σγυριστο το αλβανικο σκουπιδι

    11. Ετσι !
      Να μην μπει ζωντανος στην χωρα μας κανενας αλβανος ναρκεμπορος !!!!
      Κανενας μαστροπος εμπορος οπλων ληστης βιαστης δολοφονος ηλικιωμενων
      Κανενα αλβανικο κοπροσκυλο ζωντανο !!!!!
      Φτου σας εγκληματικα καθαρματα!!! , ειστε η ντροπη της υφηλιου.
      Φτου σας ! Το ονομα σας ειναι βρισια διεθνως.

    12. Ελα Ραμα…παει το εμπορευμα….τι μπαφους θα στρηψεις τωρα….σου ποιασανε και την κοκα στην Ιταλια….παει το παραμαγαζο …..Εχεις να δεις πολλα ακομα…θα φορεσεις βραχιολακι…..για να θυμασαι τον Κατσιφα….

    13. Ξεφτιλισμένοι ανθέλληνες πολιτικοί εδώ και χρόνια !!
      2 δίς στοιχίζουν στο Ελληνικό κράτος οι μαιμού συντάξεις που παίρνουν οι 400.000 αλμπανοί με 5 χρόνια ΙΚΑ !!
      Αμεση απέλαση όλων των τηγανοκέφαλων απο την Ελλάδα και σφράγισμα των συνόρων να ξεβρομίσει ο τόπος !!

    Comments are closed.