ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ – ΕΤΣΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΦΟΥΣΚΩΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟ ΛΑΟ; Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ!

    Κοινοποίηση:
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το κέντρο διαχείρισης ειδών πρώτης ανάγκης της Περιφέρειας Αττικής.

    Εικόνες ντροπής αποτύπωσε ο κινηματογραφιστής και φωτογράφος Γιώργος Μουτάφης στον χώρο της Περιφέρειας Αττικής, όπου συγκεντρώνονται ρούχα, τρόφιμα και ό,τι άλλο χρειάζονται οι σεισμόπληκτοι της Τουρκίας και Συρίας.

    «Για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας. Έτσι καταλήγει η βοήθεια του κόσμου. Εκεί στο κέντρο διαχείρισης ειδών πρώτης ανάγκης της Περιφέρεια Αττικής όλα καλά; Ντροπή σας!», αναφέρει ο φωτογράφος σε ανάρτησή του στο Facebook.

    Η Περιφέρεια με ανάρτησή της χθες στα social media έκανε λόγο για 50 οχήματά της που ξεκινούν σήμερα Κυριακή από το ΣΕΦ προς αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας.

    «Πάνω από 110 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», του ΙΣΑ και των δήμων της Αττικής» ανέφερε.

    1

     

    2

     

    3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. ΕΛΛΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ -Ο ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ!!!-ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΙΣΕΩΝ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ??? ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ??? [ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ
      ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ] Υ.Γ. Η ΠΟΥ….ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ……

    2. Ελλαδισταν 2023!! Τι φωτοδοτικος πολιτισμος!!!! Και η ταμπελοποιηση των τοιχων οπως και το γκραφιτι συμπληρωνουν την πανεμορφη ελλαδιστανικη εικονα!!! Τι φωτοδοτικος πολιτι-σμος!!!! Καντε τον και εξαγωγη!! Η επενδυση και η εισροη χρηματος σιγουρη.

    3. στον χοντρελα πατουλοσκατογυφτο που κάνει κ. τον γιατρό ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΎΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΊ ΤΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ Κ. ΠΟΣΕΣ ΜΙΖΕΣ ΈΧΕΙ ΣΑΒΟΥΡΩΣΕΙ Κ. ΕΧΕΙ ΧΛΑΠΑΚΙΑΣΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΚΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΟΝΤΡΥΝΑΝ

    4. Δλδ ο Ελληνας στελνει 110 τονους ρουχα στους Τουρκους κ στους Υγειονομικους τοσους μηνες δεν ειχε στειλει ουτε 1 κιλο …..

      1. Ακριβως …αυτο λεγεται αναδελφος λαος και εμπεδωθηκε απο τον ραγια για τα καλα ..

    5. Αυτά είναι αισχρά ψέμματα!!! Συσκεύαζα εκεί κούτες όλες τις τελευταίες μέρες και αυτή η εικόνα δεν υπήρχε μέχρι χθες βράδυ. Προφανώς ήρθαν γύφτοι και άδειασαν την πραμάτια τους.

      1. γυφτοι δεν αδειάζουν πραμάτεια! οι γυφτοι που ήρθαν, αν ήρθαν σκυλεψαν τα πράγματα που κανένας δεν πρόσεχε! ή μήπως τους κάλεσαν να τους τα δώσουν για να πάρουν κανενα ψηφο γιατί δεν είχαν σκοπο να στείλουν τίποτα πουθενά..

    6. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΥΛΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!

    7. Άντε τυχεράκηδες Έλληνες, μετά τις εκλογές θα αναλάβει πάλι η Δούρου.
      Και μετά μην ξεχάσετε να γράψετε την διαθήκη σας.
      Στην Ελλάδα οι εγκληματίες πολιτικοί το έχουν κάνει σκυταλοδρομία.

    8. Πατούλη προκαλείς εμετό σε έχει ξεπεράσει η εποχή.

    9. Ρε εδώ ξεκίνησαν 50 φορτηγά του κουτιού με τη φίρμα του Πατούλου να πάνε οδικώς βοήθεια στην Αντιόχεια.
      Τα κάνανε διαφήμιση στον Κηφισσό, όλα ίδια μάρκας, ψάξτο Στέφανε από που και πόσο τα αγόρασαν για να καταλάβουμε και τι μίζες πέσανε. Να μας πει ο Πατούλος πόσο θα στοιχίσει συνολικά η μεταφορά και αν υπήρχε πιο οικονομικός τρόπος να σταλεί η βοήθεια, βέβαια το οικονομικότερο θα ήταν χωρίς διαφήμιση του μαυρογιαλούρου περιφερειάρχη. Τρώνε και πίνουν οι μπινέδες πάνω στη δυστυχία των απλών ανθρώπων.

    10. Αυτή είναι η πραγματική εικόνα του ΝΔκράτη Πατούλη, αυτή είναι η πραγματική εικόνα του ελλαδιστάν του Μητσοτάκη.
      Με τη δική σας ανοχή και ψήφο συμβαίνουν όλα αυτά νεοελληναράδες για να μην ξεχνιόμαστε.
      Η πραγματική ιδεολογία των κομματόσκυλων της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι το ρουσφέτι το βόλεμα και ο διορισμός και οι υπόλοιποι ακολουθείτε σαν τα πρόβατα νεροκουβαλητές της ΝΔ και της εγχώριας διαπλοκής.
      Πλύση εγκεφάλου σας έχουν κάνει οι βαστάζοι δημοσιογράφοι του συστήματος χωρίς να το πάρετε μυρωδιά.

    11. Ο υπεύθυνος του “kizilay” στην τουρκιά που δέχεται την βοήθεια και την μοιράζει… βγήκε και είπε ότι δεύτερο χέρι ρούχα μην στέλνετε θα πάνε στα σκουπίδια.

    12. μην δίνετε τίποτα και σε κανέναν, μόνο χέρι με χέρι είδη(όχι λεφτά) σε άτομα που είστε σίγουροι ότι δεν είναι εισοδηματίες που το παίζουν φτωχοί και άστεγοι, ειδικά όταν ζητάει το κράτος και οι ΜΚΟ πρόκειται για έμμεση φορολόγηση άσε που δεν έχετε κανέναν λόγο να βοηθάτε προαιωνίους εχθρούς και εισβολείς

      1. Ακριβως …αυτο λεγεται αναδελφος λαος και εμπεδωθηκε απο τον ραγια για τα καλα ..

    13. Καλά εντάξει χεστον τον πατουλι οι υπόλοιποι εκεί τους είναι δύσκολο να τα μαζέψουν όμορφα κάπου;;;δεν τους ενοχλεί;;

    14. Ωχου τωρα! Δεν βαριεσαι ρ αδερφε! Ζαμαν φου και πανω τουρλα! Συγχρονος Ελληνοπατουλικος πολιτισμος του Κουλισταν! Φωναχτε το… σκουπιδιαρικο να τα μαζεψει!

    Comments are closed.