“ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜ…ΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ”! ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΣΗ ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΝΩ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Στα Πετράλωνα η αστυνομία έσπασε την πόρτα σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, προκειμένου να προχωρήσει έξωση λόγω χρεών, με τους γείτονες να διαμαρτύρονται έντονα και δύο άτομα να προσάγονται στο τμήμα!

    Έξωση λόγω τραπεζικών χρεών σε ζευγάρι ηλικιωμένων έκανε η αστυνομία στα Πετράλωνα, με την παρουσία δύο δικαστικών κλητήρων.

    Όπως αναφέρει, μάλιστα, το thepressproject.gr, οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα για να βγάλουν τους ανθρώπους έξω από το σπίτι τους…

    Όταν, δε, γείτονες συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την έξωση, οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε δύο προσαγωγές στο τμήμα Ακροπόλεως.

    2

    1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    46 Σχόλια

    1. Ρε μπετοβλακα οι ιδιοκτήτες που αναφέρεις και μάλιστα ντροπή τους όπως λες είναι η τράπεζα. Για τραπεζικά χρέη τους πιάσανε. Θα πήραν τα παπούδια κάνα δάνειο και όπως μας Κατάντησαν δεν θα μπορούσαν να πληρώσουν.

    2. Εγώ απλώς θέλω να ρωτήσω: δεν βρέθηκε κανένας συνδικαλιστής αστυνομικός να τους πει να μην τους πετάξουν στον δρόμο; ή έστω να μην συλλάβουν τους γείτονες; καλά αυτοί οι συνδικαλιστές μπάτσοι μόνο για αναρχικούς και για τρομοκράτες νοιάζονται; συγχαρητήρια μπασκήνες και εις ανώτερα!!! Από περιέργεια, θα ήθελα να μάθω, το σπίτι στον παπαδημούλη θα το δώσουν;

    3. Β’Τιμ.Α’7 «ου γάρ έδωκεν υμίν Ο Θεός πνεύμα δειλίας αλλά δυνάμεως καί (εν Χριστώ αγνής) αγάπης (όχι τήν κατά διαβόλου η οποία ωθεί τήν μαριονέτα ανθρωποειδή νά προβαίνει πρός ζημία τών Πατριωτών καί συνανθρώπων του) καί σωφρονισμού». “Έως θανάτου αγώνισαι περί τής Αληθείας (καί βεβαίως δικαιοσύνης) καί Κύριος Ο Θεός πολεμήσει υπέρ σού»(Σ.Σειρ.Δ’28, Β’Μακκαβ.ΙΓ’10-15, Ιερά Αποκ.Β’10). Οι Άγιοι Τρείς Παίδες ευχαρίστως απεδέχθησαν νά ριχτούν εν τή πυρακτωμένη καμίνω εν βαβυλώνι ίνα μή προσκυνήσουν τό ξώανο, οι Άγιοι Μακκαβαίοι Παίδες ευχαρίστως εμαρτύρησαν ίνα μή γευθούν ειδωλόθυτα, αμέτρητοι Άγιοι Μάρτυρες ηρνούντο νά θυσιάσουν εις τά είδωλα καί κατεκαίοντο αι χείρες των εκ τών πυρακτωμένων ανθράκων (κάρβουνων), αλλά ΔΕΝ υπέκυπτον (όπως αναφέρει ο Απ.Παύλος εις Εβρ.ΙΑ’ καί όπως διαβάζουμε εις βίους περί τών Αγίων τής Καινοδιαθηκηκής περιόδου). Όταν όμως ο άνθρωπος αποστατεί εκ Θεού, καταντά δίποδο ανθρωποειδές καί μπαλάκι εις χείρας τού διαβόλου, καί συνεπώς ασυνείδητος καί δειλός, ως εκ τούτου ευχαρίστως καί άνευ αντιρρήσεων εκτελεί χρέη δημίου καί κάθε είδους σατανικάς βουλάς, αι οποίαι πηγάζουν απ’τά ανδρείκελα (τού όχι απλώς καρκινο-βουλίου αλλά) τού σατανο-βουλίου. Αι σατανικαί αύται βουλαί καί αποφάσεις, διαχέονται πρός όλα τά πειθήνια δαιμονιώδη, άδικα καί δειλά όργανά των (είτε δικαστικά, αστυνομικά, στρατιωτικά, εκκλησιαστικά, εκπαιδευτικά κλπ.) πρός καταστροφή καί αφανισμό τού Ορθόδοξου Χριστιανισμού καί Πατρίδος. Τόν αιώνιον λάκκον των σκάβουν όλοι αυτοί οι άδικοι καί δειλοί, υπήκοοι τού σατανά καί κάθε αδικίας πρός τόν συνΈλληνα.

      1. Αγάπη καταφερνεις να το διαβάσεις όλο πριν
        το δημοσιεύσεις?Πάντως του βγάζω το καπέλο σε ότι αφορά την ορθογραφία άριστος.Τα μισά τα αντιγράφει και πάνω στην
        αντιγραφή αυτοσχεδιάζει.Ενας πολύ κακός
        εσωτερικά άνθρωπος που ντύνει την κακία
        του με Χριστιανικό δηθεν λόγο και πίστη για
        να μη φανεί η μποχα κι η δυσωδία που κρύβει
        μέσα του.

    4. Κλειστε τους μεσα παλιανθρωποι. Τα γεροντακια ειναι Ελληνες, Για τους λαθρο? Υπαλληλοι της Ευρωπης ειστε και οχι υπηρετες του εθνους πολιτικοι της δεκαρας

    5. Και θα σου πούνε μετά οι αμόρφωτοι χωροφύλακες Δ.Υ. ότι το μόνο που έκαναν ήταν η δουλειά τους. Δεν διαφωνώ καθόλου, επαγγελματίες μπράβοι είναι, αυτή ακριβώς είναι η δουλειά τους, το έμμισθο νταηλίκι δηλαδή. Κανένα πρόβλημα, πάμε παρακάτω, ο μισθός του Ιουλίου μπήκε, μετά την υπηρεσία (έτσι λέγεται στη γλώσσα τους το μπραβιλίκι και υο χαφιεδιλίκι) πάμε για φρέντο να πάρουμε μάτι καμία χαζογκόμενα κακομοίρα που θα της κουνήσουμε… τον σταθερό μισθό μπας και μας κάτσει. Ε.., όκεϋ, δύο ακόμα άνθρωποι στον δρόμο και σήμερα, δεν λέει κάτι, συμβαίνουν αυτά μωρέ, εμείς να είμαστε καλά και χαλαρά, μας έβαλαν να το κάνουμε, πήραμε εντολή, δεν φταίμε εμείς, ο νόμος το λέει και οι χαρτογιακάεςοι δικαστικοί Δ.Υ. και η κυβέρνηση, εμείς δεν φταίμε.

    6. Λοιπόν τώρα βρήκα ένα video του Στέφανου
      που έλεγε στον Τσίπρα ότι καυλωνουμε θα
      δείχνουμε.Ομολογω δε την είχα ξανακουσει
      τη συγκεκριμένη λέξη από το Στέφανο.
      Μετά όταν λέω ότι αυτός με ελκυσε έχω άδικο?

    7. Γ ΠΕΣ ΜΟΥ elenius ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΔΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΛΔ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ Γ ΠΕΣ ΜΟΥ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ 80 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ Κ ΠΕΤΑΓΕΣΕ Κ ΛΕΣ Τ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Κ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΑΛΛΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Κ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

    8. Μα τι λεβέντης είναι αυτός με τα κόκκινα;Η μασκότ της επιχείρησης ειναι;

    9. ΧΙΟ ΔΕΝ ΕΓΗΓΕΙΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕ ΣΑΔΙΣΤΗΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΡΘΡΑ Κ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΙΚΕΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ Τ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΡΔΟΝΕΣΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΕΙΝΑΕΙ Κ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΓΤ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΟΡΔΟΝΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕ ΕΛΛΗΝΕΣΣΣΣΣΣ!

      1. Σιγα ρε μαγκα, την μια δηλωνεις πρωην ΟΥΚας την άλλη πρωην αστυνομικος ,μηπως εισαι και νυν αστροναύτης; Μου θελεις και εξεργερση με οπλα ,κατσε εκει παρε τα υπογλωσσια σου και πιες τον καφε σου ρε παππου.

    10. Όλοι αυτοί με πλήρη εξοπλισμό πήγαν για να πεταξουν εξω δύο ηλικιωμενους;εύγε τους ,κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει ενα ασθενοφόρο γιατί σε τετοια βαρβαρότητα σίγουρα άνθρωπος δεν αντεχει,ντροπή σε όλους οσους συμμετειχαν σε αυτηντην επιχειρηση

    11. Ti σχέση έχει αν κυβερνάει η ΝΔ ή ο Σύριζα ή οτιδήποτε άλλο για την έξωση? Και τι φταίνε οι αστυνομικοί που εκτελούν εντολές? Η διαδικασία είναι στάνταρ για όσους έχουν χρέη στη τράπεζα. Καλύτερα να βρίζετε τις τράπεζες και όχι τα κόμματα και τους αστυνομικούς, έλεος δλδ.

      1. Οι εισπρακτικές δεν είναι καλλιτερη λύση?
        Να μη κουράζονται τα παιδιά.

      2. Κουικ και όμορφονια (ο Θεός να την κάνει) δεν χρωστάνε εκατομμύρια;

    12. Που είσαι ρε Παπαδόπουλε να δεις πως κατάντησαν το έθνος…

      1. o Παπαδοπουλος δηλαδη αφηνε ανενοχλητους τους τσαμπατζηδες?

        1. Και που ξέρεις ότι είναι τζαμπατζήδες Εσυ;
          Εκτος κ αν είσαι ψηφοφορος της νδ.
          Ο μεγάλος Παπαδόπουλος, χάρισε χρέη. Ακόμα κ άδικα χρέη.
          Ο ηγέτης είναι μεγαλόψυχος, αντίθετα από κάτι ανθρωπάκια που μόνο κακοβουλία βλέπουν.
          Που είσαι ρε Παπαδόπουλε να δεις ποσο κακόψυχοι εγιναν αρκετοι από το έθνος σου..

          1. Ο Παπαδόπουλος δεν πληρωνε τα χρεη από την τσεπη του,αυτα τα χρεη που ειχαν οι πολιτες τα φορτωνε στο κρατος μαστορα,δηλαδη εσυ θελεις να πηγαίνεις να παιρνεις δανεια και μετα να μην τα εξοφλας αλλα να ερχεται ενας Παπαδόπουλος και να σε ξεχρεωνει ετσι; και ας τα φορτωσει τα δικα σου χρεη στο κρατος ,τι σε νοιαζει εσενα την τσεπη σου να κοιτας , καλος Ελληναρας εισαι και του λογου σου! Για αυτό μια ζωη μας κυβερνουν λαμογια και αλητες μαστορα εσεις τους ψηφίζατε παντα για τετοια που σας εταζαν και τους πιστευατε εε; και αφου εσφιξαν οι κωλοι από το 2010 λετε που σαι ρε Παπαδοπουλε!!!!

            1. Πρέπει να είσαι παιδάκι ή πασοκος. Ίσως απλά βλάκας.
              Αυτό με τα χάρισμα έγινε ΜΙΑ φορά και χωρις να το ξέρουν εκ των προτέρων.
              Έπιασα ο Παπαδόπουλος άφησε χρέος μηδενικό. Κάτι σαν εσένα δλδ.
              Κανεις δε φορτώθηκε τπτ. Αντιθέτως αυτοί που ψηφίζεις τόσα χρόνια μας έφεραν εδώ.
              Και όχι τώρα, πάντα επικαλούμαι τους μεγάλους ήρωες.
              Λεωνίδας, Μέγας Αλέξανδρος, Κολοκοτρωνης, Μεταξάς, Παπαδόπουλος.
              Υγ. Δε χρωστάω ούτε ένα ευρώ σε κανέναν. Κατάλαβες τεμπέλη ανθέλληνα κομματόσκυλο;

    13. Θα βάλουν τουρκομάνους ψευτοσύριους μέσα σ’ αυτά τα σπίτια…ζήτημα αν αντέξει άλλα 5 χρόνια η χώρα μας με όλα αυτά τα λαθροταλιμπάνια…

    14. Το σύστημα καλά κρατεί. Είναι καλά μελετημένο.
      Είναι οι 300 στη βουλή και οι παρατρεχάμενοι τους
      Είναι οι Αστυνομικές δυνάμεις που τους προστατεύουν
      Είναι οι Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι κλπ και οι παρατρεχάμενοι αυτών επίσης
      Είναι οι Δημόσιες υπηρεσίες και οι παρατρεχάμενοι τους
      Είναι οι Συνδικαλιστές (και αυριανοί υπουργοί) και το συνάφι τους
      Είναι ο γείτονας, ο αδερφός, ο ξάδερφος, ο φίλος…
      ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ, ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΟΜΕΛΕΤΑ

    15. Καταρχήν δε φταίνε οι αστυνομικοί που πήγαν να κάνουν την έξωση. Επιπλέον, η πόρτα δεν είναι σπασμένη… Και δε νομίζω οι αστυνομικοί να έχουν καμία διάθεση να σπάνε πόρτες. Φτάνει πια τόσο μένος και προπαγάνδα απέναντι στους αστυνομικούς, για τους “κακούς” αστυνομικούς. Άνθρωποι είναι και κανένας δε πιστεύω να χαίρεται να βγάζει από το σπίτι τους ανθρώπους που έχουν τόσο έντονα οικονομικά προβλήματα και δη ηλικιωμένους. Ντροπή στους ιδιοκτήτες τους σπιτιού που δε σεβάστηκαν και δε σέβονται τις δυσκολίες των ηλικιωμένων και έστειλαν τους κλητήρες να πετάξουν τους παππούδες έξω από το σπίτι. Πρώτα πρώτα αυτοί φταίνε… Ας αρχίσουμε να ρίχνουμε τις ευθύνες εκεί που πρέπει σιγά σιγά..

      1. Και αυτοι που πεθαινουν στους πολέμους δεν φταινε αλλα δυστηχως πεθαινουν φιλε , παντα υπαρχουν απωλειες

      2. Ρε μπετοβλακα οι ιδιοκτήτες που αναφέρεις και μάλιστα ντροπή τους όπως λες είναι η τράπεζα. Για τραπεζικά χρέη τους πιάσανε. Θα πήραν τα παπούτσια κάνα δάνειο και όπως μας Κατάντησαν δεν θα μπορούσαν να πληρώσουν.

    16. ….Η ΕΛΛ.ΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ Ο ΝΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑ-ΝΟΣΤΡΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ!!!

    17. Όποιος δεν κατάλαβε την διαφορά ΚΟΥ-ΛΙΝ και ΤΖΙΦΡΑ ΕΊΝΑΙ ΜΑΚΑΚΟΥΛΗς.
      Κατά τα άλλα σε διένεξη με τραπεζικό υπάλληλο που είχα προ ημερών ως έντιμος και ειλικρινής πολίτης του συνέστησα την προσοχή όταν αρχίσουν να πέφτουν τα πρώτα αναμμένα στουπιά….
      Όσο για τα ΜΠΑΣ ΚΛΑΣ παιδάκια που η μαγκιά τους βγαίνει στό φιλότιμο και στην υπομονή του νομοταγή πολίτη βαστάτε πισινές….ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ….
      Και όταν λέω ΜΠΑΣ ΚΛΑΣ ενοώ όλη την κλίκα των μαφιόζων…..δικαστικών…κλητήρων…αστυνομικών…ματατζήδων….αλλυλέφρουφρου…και φυσικά των ανεπάγγελτων βουλευτών….

    18. Μπράβο παληκάρια, ήθελα να ΄ξέρα, θα κοιμηθήτε ήσυχα το βράδυ;

    19. Σε ολα τα σπιτια δεν θα βρουν τους ιδιους ανθρωπους….η συνεχεια θα ειναι δραματικη γι αυτα τα τσογλανια

    20. Φιρι φιρι το πανε για εμφυλιο , θα ξεκινησουμε απο τους προδοτες της ΕΛ.ΑΣ.

      Σειρα θα εχουν οι αλληλεγγυοι.

        1. Βούλωστο ρε κωλόμπατσε και τράβα στο ΑΤΜ να δεις αν σε επιβράβευσαν με κάνα κόκκαλο. Βλάκα ΑΖΟΡ

      1. εμφυλιος μεταξυ ποιον, οι ναζι ειστε μια χουφτα ανθρωποι

    21. Ο/Η Μαγκιές στα φτωχόσπιτα. Τις βίλες στη μύκονο θα τις πειράξετε; λέει:

      Κοίτα οι μοσχαροκεφαλές, οι πουστ@μπατσοι με τι απάθεια βλέπουν να καταστρέφεται η ζωή δύο απλών ανθρώπων. Φιλλιπινέζες των τραπεζιτών με αρχιφιλλιπινέζα τον Χρυσοχοϊδη. Ξεκίνησαν οι εικόνες που βλέπαμε απ΄την Ισπανία γ@μώ τα σπίτια τους. Και για να χουμε καλό ρώτημα τι χρέη έχουν στις τράπεζες; Οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ σε όλους εμάς που μας κλέψαν 50 δις απ΄τον τζόγο που κάναν στα τοξικά ομόλογα και μας βάλαν να τις ανακεφαλαιοποιήσουμε ετσιθελικά με το μαχαίρι στο λαιμό.

    22. ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ….
      Ε ΡΕ ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ “ΩΡΑΙΑ ” ΣΟΥ…
      ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΥΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ…..

    23. Να χαίρονται οι γονείς τους τέτοιους αστυνομικούς, που ορκίστηκαν να προστατεύουν τον πολίτη. Οι αστυνομικοί που δε μπορούν να πιάσουν τους μπάχαλους που ρημάζουν την Αθήνα, σε ρόλο μπράβων των τραπεζών. Εύγε!

      1. Φίλε μου αριστομενη αν όντως έσπασαν την πόρτα οι αστυνομικοί ήταν λόγο εντολής εισαγγελέα για βίαιη έξωση μην ξεχνάς ότι είναι κρατικοί υπάλληλοι του εκάστοτε κόμματος δεν είναι ιδιώτες άρα ακολουθούν οδηγίες και εντολές για 800ε αν δλδ ήσουν εσύ τι θα έλεγες δεν την σπάω στον εισαγγελέα ?
        Όταν εσένα στην εργασία σου ο προϊστάμενος σου αναθέτει κάποια εργασία λες δεν την κάνω δεν βαριέσαι ?
        Αυτοί που φταίνε είναι οι πολιτικοί του εκάστοτε κόμματος που κρατάνε τις τράπεζες στα πούπουλα τις ανακεφαλαιώνουν κάθε τόσο και βγάζουν στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων να βάλουν τα λαθρο μέσα
        Όσο για την κυβέρνηση του Κουλη αν και δεν ψήφισα κανένα κοπρόσκυλο της βουλής καλά να πάθουμε λες και δεν ξέραμε τι θα έκανε και αυτός και ο επόμενος από αυτόν πρέπει να καταλάβουμε ότι οι πρωθυπουργοί μας εδώ και καιρό είναι υπάλληλοι των μεγάλων δυνάμεων
        Αν το καταλάβαινε ο Ελληνας δεν θα ψήφιζε κανένα κοπρόσκυλο και θα αναγκάζαμε να είμαστε με οικουμενική κυβέρνηση πάντα ώστε να μην περνάει κανένα νομοσχέδιο και καμιά εντολή από έξω

      2. Αριστομενη πως θα πιασουν τους μπαχαλους αφου πισω απο τις μασκες ειναι οι ιδιοι κοροιδευουν τους πολιτες. εδω θελει ενα οπλοπολυβολο και να δουλευει ασταματητα μονο κανη να αλλαζεις και να τους στειλεις στα θυμαρακια οτι και οποιοι ειναι

    24. τι εγινε αδειαζουν τα σπιτια μας για να βαλουν μεσα λαθρεποικους.Μπραβο Κουλη στα χναρια του Τσιπα και συ..και των προδωτων..Μασονακι…Πηρες τις εντολες σου σημερα απ τη Μερκελ?

    25. αφου ψηφιζαν μια ζωη νουδουλα τα χαφταλα καλα να παθουν

      1. συριζα για παντα δωρεαν σπιτια νερο ηλεκτρικο σε ελληνες και .. προσφυγες αδερφους μας

    Comments are closed.