ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ! ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ – ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ “ΠΟΥΛΗΣΕ” ΔΕΝΔΙΑ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Κοινοποίηση:
ΕΓςΕΓΓ

Πριν από λίγο ο σφαγέας Ερντογάν, ευρισκόμενος στα κατεχόμενα, έκανε την ακόλουθη, πρωτοφανή δήλωση – αποκάλυψη:

«Πρόσφατα, δυστυχώς, ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας έκανε και πάλι παράλογες δηλώσεις.

 Συναντηθήκαμε με τον κ. Μητσοτάκη στο εξωτερικό και τους είπαμε «Στις 20 του μήνα θα είμαστε στη Βόρεια Κύπρο. Άκουσα ότι θα είσαι και στο νότο. Υποθέτω ότι δεν θα μας κοροϊδέψεις όπως ο Δένδιας από εκεί».

Είπε (ο Μητσοτάκης στον Ερντογάν) ότι δεν σκέφτηκε να κάνει κάτι τέτοιο! Είπαμε: «Αν δεν σκέφτεσαι κάτι τέτοιο, δεν πειράζει», οπότε συνεχίζουμε τον δρόμο μας».

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει επίσημη διάψευση από το στόμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρά μόνο από κάποιες ανώνυμες πηγές του υπουργείου εξωτερικών.

Θα το επαναλάβουμε, όταν ο Τούρκος πρόεδρος διατυπώνει τέτοιον ισχυρισμό, οφείλει να τον διαψεύσει δημόσια ο ίδιος ο πρωθυπουργός, για να είναι έγκυρη η διάψευση. Οτιδήποτε άλλο συνιστά υπεκφυγή, υποκρισία και ουσιαστικά, επιβεβαίωση.

Σε κάθε περίπτωση, οι σχέσεις του Μητσοτάκη με την Τουρκία, δεν είναι απλώς ύποπτες, αλλά εθνικά επικίνδυνος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Τι γίνεται ρεεε με τον προδότη?Το 41% που το ψήφισε τι δεν καταλαβαίνουν ακόμα?Φοβούνται για την ρεσφετοκαρεκλίτσα του δημοσίου?

  2. ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΤΟΥ WEF ΣΒΑΜΠ ΚΑΙ ΣΟΡΡΟΣ

  3. ρε ακομα ζει ο μητσοτακης ??? επρεπε ηδη να ειχε βιαστει αυτοςε κ τα παιδια του κ πρωι δημοσιο λιντσαρισμα. που ειναι η δικαιοσυνη?

  4. Κάνεις λάθος? Έχουμε ΥΠΕΞ τον απίστευτο ΡΑΓΙΑΠΕΤΡΙΤΗ που στις ΒΑΘΙΕΣ ΕΠΙΚΥΨΕΙΣ είναι ΑΣΥΝΑΓΏΝΙΣΤΟΣ.

  5. Και τι δεν θαδινα να δω τον Κουλη στην πρωτη γραμμη.Προφανως θα φορουσε πανες για την ακρατεια.Και χεσμενες.

  6. Ε τοτεςηρθε η ωρα. α το κρεμασουμε το κρητικο σκουληκι

    1. Να τελειώνει αυτή η καραμέλα παρακαλώ..Εβραίος όχι Κρητικός

  7. Ποιός να το πάρει χαμπάρι όλοι αυτοί οι ηλίθιοι που πάνε στις παραλίες και ξεβρακωνονται… έτσι και πέσει τουφεκιά στα σύνορα οι μισοί κάτοικοι Αθηνών θα πεθάνουν… όρθιοι.

  8. Ο ΛΟΑΤΚουλης μοιάζει πλέον με κωμικό. Η χώρα είναι ακυβέρνητη και στην εξωτερική πολιτική τρώει σφαλιάρες από παντού και το γουστάρει!!

Comments are closed.