ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΗ, Η ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ, ΟΤΑΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΑΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ “ΜΠΡΑΒΟ” ΣΑΣ

    Κοινοποίηση:
    ntora-mpakogianni- MAKELEIO

    Ο 23χρονος οδηγός της μηχανής, που φορούσε κράνος όπως κάνουν λόγω οι πληροφορίες, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο καθώς υπάρχει επιθυμία των γονέων του άτυχου νέου να γίνει δωρεά των οργάνων.

    Η Ντόρα Μπακογιάννη εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στη Βουλή, όπου ήταν σε εξέλιξη η ώρα του Πρωθυπουργού, ενώ το υπηρεσιακό όχημα επέστρεφε από κάποια δουλειά πίσω στο κοινοβούλιο.

    Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη την Παρασκευή έξω από τη Βουλή όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο facebook.

    Η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως είναι συντετριμμένη και πως η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν.

    Στην ανάρτησή της η κ. Μπακογιάννη σημειώνει: Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη.
    Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    64 Σχόλια

    1. oi μπατσοι που γλυφουν που@τες κυβερνοτων και μ@@νια

    2. ΧΑΘΗΚΕ Η ΗΘΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΡΑ

    3. Μήπως ήτανε σουρωμένος ο οδηγος της, η είχε πάρει τίποτα κοκες;;;…. Του κάνανε αλκοτέστ και τοξικολογικες εξετάσεις;;;…. Αν ήτανε η ακατανομαστη μέσα στο όχημα πρέπει να δώσει κατάθεση και να πάει μάρτυρας στο δικαστήριο… Πρέπει η αστυνομία να ερευνήσει και μήπως υπήρχε δόλος και φοβήθηκε ο οδηγός-μπράβος κανενα τρομοκρατικό χτύπημα και ενεργήσε έτσι…

      1. Καλα που ζεις εσυ νομιζεις σε ελευθερη χωρα με νομους και δημοκρατικο πολιτευμα???

    4. συντετριμμένη γιατί χτύπησε το κεφάλι της στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου και χάλασε η φράντζα. Διατί να το κρύψομεν άλλωστε!

    5. Η Ντορα έχει χάσει τον ύπνο της και ούτε τρώει ούτε πίνει εξ αιτίας αυτού του ατυχήματος, χαχαχα. Αλλά έχει γραμμένους όλλους τους Έλληνες στη μ@@ν@@α της. Τι;;;;; Δεν το πιστεύετε;;;; Ψηφήστε την και ακρηβοπληρωστε την. Να την χαίρεστε.

    6. Πολυ συντετριμμενη η κηρια Βοργια μηπως χαλασαι το μαλλι απο το κομμωτηριο κατα την διαρκεια του συμβαντος…..ω τη κρημα σε λυπαμαι φουκαριαρα φανταζομαι δεν θαχεις και τη δυναμη να πας στις τοσες και τοσες βιλες σου ανα την Ελλαδα να γιορτασεις τα Κουλουμα ω τη κρημα…….α ρε κωλοφαρα σκοτωνεται και για την πλακα σας τωρα……και 23χρονα παληκαρια…..φτου σας

    7. Έπρεπε,αν είχε φιλότιμο,να βουτήξει τη μουρη της στα σκατά!
      Που είσαι Θεέ μου;.. Να τής ανταποδώσεις δύο φορές από το ποτήριο της εκδικήσεως σου.
      Εκδικησου Κύριε, τό αδικοχαμένο παιδί.
      ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ ΣΤΗΤΩ.
      ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΠΟΔΑ? Απίστευτη συμπεριφορά!
      Εκθέτουν ,χωρις να τους νοιαζει(!), ολο το Βουλευτικό Σωμα.
      Ο Πρωθυπουργός, έπρεπε να είχε παρέμβει με τον πιο αποφασιστικό και δίκαιο τρόπο.
      Ντροπή και αισχος, είναι πολύ λίγο για να περιγράψουν ότι συνέβη. Ποιος Λιγναδης και ποιός Σαμπρέλας?..
      Μου είναι αδύνατο νά..να..να χωνέψω ότι έγιναν τέτοια πράματα!

    8. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Είναι τόσο συντετριμμενη που δεν μπορεί να φάει ούτε σοκολατακι

    9. Η οικογένεια του θύματος πρέπει να ζητήσει το βίντεο από την είσοδο της Βουλής για να διαπιστωθεί αν βρισκόταν το χοντρό ζώον μέσα στο αμάξι. Πολύ δύσκολα ο οδηγός μόνος του θα έκανε τέτοιου είδους παράβαση αν δεν είχε κάποιον να τον “πιέζει” από πίσω…Αν βρισκόταν μέσα στο αμάξι η χοντροθεοδώρα Μητσοτάκη τότε αλλάζουν τα δεδομένα…

    10. Κυρανάκη υποκείμενο , το όνομα του δολοφόνου αστυνομικού θα το δημοσιοποιήσεις τώρα ? Η μήπως αυτό το παιδί δεν είχε μάνα ?

    11. ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΣ ΣΟΥ;

    12. 50 χρονια οικογενεια Μητσοτακη…ουτε οι Κορλεονε στην Σικελια δεν κυβερνουσαν τοσο

    13. Από τι δουλειά ακριβώς επέστρεφε το όχημα “ασφαλείας”; Μήπως είχε πάει να κάνει τα ψώνια της κυρίας Ντόρας; Καλό θα ήταν να υπάρχει πληροφόρηση.

    14. ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΣΤΡΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    15. Συντετριμμένος να ειναι ο Ελληνικός λαός, που τόσα χρόνια ψηφίζει τις ίδιες φάτσες

    16. θα το κουκουλωσουν και αυτο…………………………….γι αυτο Σαββατιατηκα η οικογενεια μαφια ειχε διαβουλεψεις στα γραφεια τους εν μεσο τριημερου………

    17. Αυτά Δε θα τα δίετε σε καέα καάλι μόο στο διαδύκτιο!!! Καταλάατε γιατί ο Κούλης θέλι α κλείσει τα Μέσα Κοινωνικής Δικτίωσης;; Οσο για τη Ντόρα βγηκε μετά 2 μέρες να δηλώσει συντετριμένη;;; Κρίμα στο νέο παιδί που εφυγε άδικα….

    18. Εχει βουηξει ο τόπος ότι η Ντοροθεα ήταν μέσα στο αμάξι .Άρα αυτήν θα είπε στον αστυνομικό στρίψε .Ωχ,ωχ τι παίζει εδώ?

    19. Η Ντόρα ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.
      Για αυτό έφυγαν άρον άρον για αυτό συτή η συγκάλυψη εξ αρχής.
      Ντόρα συνεχίζει ψεύδεται και να αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο αδίστακτα τομάρια είναι.

    20. Περίμενε από την Παρασκευή μπας και καταφέρουν να το συγκαλύψουν.
      Και μετά από 48 ώρες και αφού έγινε γνωστό και πέθανε και το παλικάρι βγήκε να εκφράσει την οδύνη της.
      Στάχτη στα μάτια των ιθαγενών.
      Χωρίς τσίπα αδίστακτα καθάρματα.
      Αυτή είναι η κανονικότητα του Μητσοτάκη.

    21. Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΦΩΝΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ.ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ.

      1. Μπατσος ειναι μαντροσκυλο βολεμαινο στιν Βουλη ειναι λογικο να γαυγιζει για τα αφεντικα του………………………κατα τα αλλα τα βρωμοκαναλα μας ταχουν πριξει με τον ξυλοφορτωμενο μπατσο της Νεας Σμυρνης σαν δεν ντρεπονται που και ζει και αναρρωνει μια χαρα ενω ο 23 παει για το χωμα και δεν εχουν πει λεξη στα δελτια τους…………

      2. η ειναι τοσο ηλιθιοι η πολυ σιγουροι φανταστηται τον τραβαει καμερα και αυτος τον χαβα του…….

    22. Και πριν 6 μήνες ο φρουρός του ανηψιου σας Γρηγόρη δημητριάδη παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και παραλίγο να σκοτώσει άνθρωπό και οταν διαμαρτυρήθηκε το θύμα ξυλοκοπήθηκε, αυτη η ανοχή απο απο προέρχεται απο εσάς, μηπώς τους παροτρ’υνεται κιόλας να το κάνουν:;;;

    23. Μπράβο π το βγάλατε πρωτοι πήγαν να το κάνουν γαργαρα

    24. Ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ στο ΜΑΚΕΛΕΙΌ, διότι ανέδειξε πρώτο το θέμα, που άλλοι πήγαν να κουκουλώσουν!!!

    25. που είναι οι μεγαλοδικηγόροι;
      πρέπει να πληρώνει φράγκα το κάθε κάθαρμα σαν τον κουφοντίνα και τον λιγνάδι για να τους υπερασπιστούν;

    26. της εύχομαι να μην ξανακλείσει μάτι απο τους εφιάλτες!

    27. ΟΙ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ

    28. Ο τροχονόμος προσπαθεί να τρομοκρατήσει και να φιμώσει τον μάρτυρα . Να επέμβει εισαγγελέας.

    29. Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΣΤΙΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ………………………..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…………………………….

    30. Προσευχές προς ποιον θα κάνει μια άθεη που ”και με τον διάβολο θα πάω για να σώσω την πατρίδα μου” ;
      Όσο πιο γρήγορα απαλλαγούμε από το σατανοσόι τόσο το καλύτερο για όλους μας

    31. δεν θα σταθω ουτε στη ντορα ουτε στον οδηγο που κτυπησε το παιδι, μπορω να δεχτω ότι και ο οδηγος εκανε ενα λαθος. Αυτο το μο@νι ο τροχονομος που μιλαει με τοση αναιδεια στον αυτοπτη μαρτυρα γιατι βλεπεις λεει την αληθεια και εκθετει τον συναδελφο του και δεν του αρεσει, και λεει στον μαρτυρα σηκω εξαφανισου, δεν υπαρχει ενας γ@μημενος εισαγγελεας να τον κατσει στο σκαμνι και να τον στειλει απο κει που ηρθε; Ενας γ@μημενος εισαγγελεας;; Γ@μω τα πανεπιστημια σας και τις σπουδες σας και τα ντοκτορα τους και τους τιτλους και τους νομους σας ρε σιχαμενα τερατα καθηκια…

    32. το καθικι ο μπατσος που ηταν μπροστα τι ειπε στον οδηγο? σηκω φυγε? και το μουνι που εφυγε και αυτον που τον καλυψε………περιμενετε να γινει η εδε………..τιποτα οπως παντα στο τελος….το φαγε το παληκαρι…..

    33. Εννοείται τα κανάλια δεν ξέρουν τίποτα εδώ και δύο ημέρες

    34. Γιατι δεν απαγορεύουν τήν στροφή αριστερά πρός τήν Βουλή τών κατερχόμενων αυτοκινήτων στήν ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ; Να κανιυν τόν γύρο και να ανέβουν από τά λουλουδαδικα γιά νά στρίψουν δεξιά. Τό ίδιο γίνεται καί μέ τήν στροφή πρός την Ηρωδου Αττικου κατά τήν κάθοδο τής Βασιλίσσης Σοφίας. Οι δέ αμέτρητοι αστυνομικοί τροχονόμοι καί μή, στήν γωνία παίζουν μέ τά κινητά τους στήν μάντρα τού Βασιλικού Κήπου ή είναι αραγμένοι στις μόνιμα σταθμευμένες στήν Ηρωδου κλούβες !

    35. Αλητοοικογένοια…ο ένας χειρότερος από τον άλλο.. εύχομαι και στα παιδιά τους τα ίδια..

    36. Παμε μια βολτα στα Χανια Ντορα, να κανουμε μπανια και βολτες στο λιμανι, να πιουμε δυο τσικουδιες να πανε κατω τα φαρμακια

    37. το μο@νοπανο ο τροχονομος βριζει τον αυτοπτη μαρτυρα και του λεει να εξαφανιστει. Α ρε γ@μω το σπιτακι σας κολοπαιδα..

    38. Βρε κάτι πράγματα. Επί τρεις μέρες δεν ήταν συντετριμενη, μόλις το θέμα αρχίζει και παίζει στα μμε ξαφνικά την έπιασε ο πόνος. Να τη κυνηγήσει η οικογένεια του παιδιού δικαστικά ή να της πάρει όσα ποιο πολλά μπορεί να. Έχει πολλά φράγκα τι βρωμοσογο, δεν θα πάθουν τίποτα. Εξαλου το πρόγραμμα ήλιος για τους μετανάστες που είναι μπλεγμένη δουλεύει πολύ καλά. Πολλά τα φράγκα, γερή κονόμα με ενοικιάσεις σπιτιών σε μετανάστες.

    39. Ντορακλα βαλε τα φιλιππινεζομπατσακια σου πουχεις και για σοφερ να πηγαινουν και να εχονται και λιγο με τα ποδαρακια τους για τις δουλειες του γραφειου σου δεν ειναι κακο…αφου δεν τους κοβει τους τραιλενεις και στα πηγαινε ελα και οριστε τα αποτελεσματα………..την εχουν δει σερηφιδες του δρομου και οι δικοι σου και του λαθρογιαννη γιου σου…

    40. Η Ντορα ήταν στο αυτοκίνητο και όχι στη Βουλή!

    41. Γιατί δεν λέτε ότι και η Ντορα ήταν μέσα στο αυτοκίνητο;
      Λέει πως ήταν στη Βουλή. Υπάρχουν κάμερες και στη Βουλή,ας μας αποδείξει ότι ήταν στη Βουλή και όχι στο αυτοκίνητο.Δηλαδή η ντορβά ήταν στη Βουλή και ο οδηγός της είχε πάει βόλτα; Για χαζούς μας έχετε;Οφείλετε να γράψετε την αλήθεια!Η ντορβά ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και έδωσε εντολή στον οδηγό να φύγει από τον τόπο του εγκλειματος!

    42. Ο τροχονόμος τρομοκρατεί και διώχνει με απρεπές φρασεολόγιο
      τον αυτόπτη μάρτυρα του θανατηφόρου τροχαίου.
      Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα θα τον έθεταν τουλάχιστον σε διαθεσιμότητα.
      Προφανώς πρόκειται για βύσμα κάποιου αλητήριου βουλευτή.

    43. Το παιδί είναι με μηχανική υποστήριξη όπως γράφετε και η ξεφτιλισμενη ούτε ένα τηλέφωνο δεν έχει πάρει. Βρωμοσογο, πάλιάνθρωποι λαμογια και μιζαδοροι. Αλλά όλοι στο μητσοτακεικο έχουν και από μια μκο γιατί λυπούνται τους κακόμοιρους τους μετανάστες!!! Τι λεφτά τρώνε ρε φίλε?

    44. τα αμουστακα ζαβαδια απο την Κρητη πουχεις για οδηγους εχουν βγαλει διπλωμα οδηγησης η ετσι τους εχεις???να νε δημοσιοι κινδυνοι……

    45. θα ριξει φραγγα στους συγγενεις του ατυχου μοτοσυκλετιστη και ουτε γατα ουτε ζημεια ετσι δουλευουν αυτοι…..

    46. Αυτη δεν εχει ιεριο ειτε οσιο……καλο θα ειναι να μειωσει λιγο τον αρηθμο των δουλων της που την πανε και την φερνουν γιατι ειναι αχρηστοι και εποικυνδηνοι για το δημοσιο συνολο…και δεν χωραναι ποια στους αδειους δρομους της Αθηνας…..κηρα ΝΤΟΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΘΕΣ…..ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΑΙ…..ολοι της Αγιας οικογενειας……………….

    47. ….ως γνωστόν οι ασφαλιτες – σεκιουριτι, δεν τηρπυν ουτε νομους οταν οδηγανε ουτε τιποτα,
      Εχουν το “ελευθερο της “πουστο-πουτανιας” τους.
      Σε αυτον θα απγγελθουν κατηγοριες για εσκεμμενη δολοφονοα; σκοτνωνουν τους ελληνες και ” δεν τρεχει τιποτα”
      … τα δημοσιακια……ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ! ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ !!!!
      …..

    48. Γρουσουζοοικογενεια το μητσοτακεικο άνευ προηγουμένου…

    49. ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΖΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ..

    50. δώστε τον οδηγό και την Ντόρα την μάνα του πρωθυπουργού στον λαό!!!!!

    51. αυτοφορακια θα βάλουν. Δεν θέλουν να μαθευτεί το όνομα του οδηγού.

    52. Μωρη κλωσσα δυο ημερες χρειαζεται η ευαισθησια σου για να παρει μπροστα ????

    53. Ουστ μωρή καμόρα, δεν κοιμάσαι τα βράδια απο ”αγωνία.” Αυτή η γριά καμόρα κάνει κουμάντο και ο Κούλης εκτελεί

    54. Ξέρετε, πόσο καιρό, εκτός του τραυματσμού, θα ξατρέχεται ο νεαρός για να δικαιωθεί;Μη σας τύχει ατύχημα με περιπολικό και οτιδήποτε κρατικο.

    55. Φυγαδευσαν τον δολοφόνο – οδηγό για να μην μάθουμε ότι είναι και στην ασφάλεια γνωστού εφοπλιστη. Γίνεται χαμός τώρα. Σκαει μεγάλη βομβα

    Comments are closed.