“ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ” ΕΙΠΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΗ ΓΡΙΟΥΛΑ ΤΗΣ ΓΑΥΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ;

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-gavdos

    Πολύ χαρούμενοι λένε τα συστημικά Μέσα ήταν οι κάτοικοι της Γαύδου που είδαν μπροστά τους τον αρχηγό της κυβέρνησης μαφίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν μας είπαν μόνο πόσα χρήματα ή τι έταξαν στην γηραιότερη μόνιμο κάτοικο για να πει τα… καλύτερα για τον παλιάνθρωπο.

    «Εχάρηκα πολύ που ήρθες. Να έχεις καλή υγεία γιατί είσαι καλός κυβερνήτης και κυβερνάς καλά την Ελλάδα. Αν έλειπες θα γινόταν πόλεμος» είπε στον πρωθυπουργό η γυναίκα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να την ευχαριστεί για τα καλά της λόγια.

    Μάλιστα, η γιαγιά κρατούσε στα χέρια και μια φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πατέρα του Κωνσταντίνο.

    Κατά την επίσκεψή του στη Γαύδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμα ότι «η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις για το πώς θα ασκήσει την κυριαρχία της και τα κυριαρχικά της δικαιώματα».

    «Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε δύναμη ειρήνης, αλλά ταυτόχρονα είμαστε και μια δύναμη αυτοπεποίθησης. Γνωρίζουμε ότι με γνώμονα το Διεθνές Δίκαιο μπορούμε να λύνουμε τις όποιες διαφορές μας ειρηνικά. Το έχουμε εξάλλου αποδείξει οριοθετώντας Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη με την Αίγυπτο και με την Ιταλία. Γνωρίζουμε, επίσης, ότι αυτός είναι ο δρόμος στον οποίο πρέπει να πορευτούμε προκειμένου να επιλύσουμε και τις όποιες άλλες διαφορές έχουμε με τους γείτονές μας» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

    Κάλεσε, δε, όλα τα γειτονικά κράτη της Ελλάδος και συγκεκριμένα τη Λιβύη «να προσέλθουν σε μια γόνιμη και ουσιαστική διαπραγμάτευση με την πατρίδα μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να οριοθετήσουμε Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες με τους γεωγραφικούς μας γείτονες. Όπως το κάναμε με την Αίγυπτο, μπορούμε να το κάνουμε και με τη Λιβύη, από τη στιγμή που θα προκύψει στη γείτονα χώρα μια κυβέρνηση η οποία θα έχει την εξουσιοδότηση να συνάψει τέτοιες διεθνείς συμφωνίες».

    «Με αυτό τον τρόπο, λοιπόν, και σε αυτό το δρόμο θα κινηθούμε και θα πορευτούμε ως δύναμη ειρήνης αλλά και αυτοπεποίθησης, δύναμη σταθερότητας σε μια περιοχή όπως η Ανατολική Μεσόγειος, η οποία αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη γεωπολιτική σημασία» κατέληξε στο μήνυμά του από τη Γαύδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    76 Σχόλια

    1. “Έλληνα” “Γερμανίας” (δεν ξέρω σε ποιο από τα δύο να βάλω εισαγωγικά) πάψει να τρολάρεις και πήγαινε για αρμπάιτ. Δεν πείθεις.

    2. ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΑΙ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ

    3. ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΡΜΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Κ.Κ.Ε. ΚΟΥΒΕΝΤΑ . ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΓΗ. ΕΚΤΩΣ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!!!!! ΠΕΣΜΑΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΗΣ …..

    4. Ωραια τα λετε ολοι το ερωτημα ειναι Ποιος θα μας σωσειΕαν δεν γινει κατι συγκλονιστικο δεν γλυτωνουμε απο αυτα τα κτηνη

    5. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι Σκοπιανικής καταγωγής.
      Μου το είπε ένας παππούς που ήξερε την οικογένειά τους καλά.
      Η καταγωγή του είναι από Βόρεια Ελλάδα είχε πολλούς Σκοπιανούς εκεί πριν τον πόλεμο.
      Κατεβήκανε Αθήνα οικογενειακός μπήκαν στην κολυμπίθρα και βαφτίστηκαν ψευτοδεξιοί πατριώτες και ανέβαιναν τα σκαλοπάτια με τη χούντα με τη χούντα με το Καρατζαφέρη το επόμενο βήμα με τον Καρατζαφέρη μετά με τη ΝΔ με τη ΝΔ.
      Και έγινε μέχρι και υπουργός.
      Το Tourkaigean οι Τούρκοι το κατοχυρώσαν οι Τούρκοι επί υπουργείας του το δικό του υπουργείο ήταν υπεύθυνο και για να δικαιολογηθεί είπε πως έφταιγαν οι υπάλληλοι του υπουργείου του.
      Η Ελλάδα είχε περιθώριο τρεις μήνες να κάνει ένσταση και να μην περάσει η κατοχυρώσει Tourkaigean αλλά δεν έγινε τίποτα.
      Ο Άδωνις και ο Μητσοτάκης και από αυτό μίζες πήραν από τους Τούρκους και εσάς σας πουλάνε πατριωτισμό με την οκκά και την ίδια στιγμή ξεπουλάνε ότι πουλιέται για να κονομήσουν.
      Και εσείς οι χαλβάδες τους πιστεύετε γιατί είστε πανέξυπνη άλλωστε αυτό φαίνεται.
      Ψηφίσατε ξανά αυτούς που σας χρεοκόπησαν επειδή έτσι σας είπαν των αφεντικών τους τα κανάλια.
      Εύγε σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα με το σπαθί σας το κερδίσατε.
      Άξιοι

    6. ποιοσ ξερει θα τισ ειπαν , πωσ ηρθε ο καπποδιστριασ στο νησι η ο ρουβασ
      γιαγουλα μια χαρα τετρακοσια τα χεισ βλεπω

    7. Φιλε Ελληνα απο Γερμανια.Εμεις οι Ελληνες του εξωτερικου πρεπει να δωσουμε ενα ηχηρο χαστουκι στις επομενες εκλογες.Στην Ελλαδα ειναι η προπαγανδα των ΜΜΕ και οι διορισμοι και οι βολεμενοι.Ετσι κυβερνουν τα προδοτικα κομματα στη Πατριδα μας.Πρεπει ολοι οι Ελληνες αποδημοι να ψηφισουμε .Μονο ετσι θα παρουν το μυνημα οι ανθελληνικες κυβετνησεις.Ψηφιζουμε ΕΛΛΗΝΕΣ

    8. Να σας δώσω και μια άλλη πληροφορία που με έχει εξοργίσει εδώ στη Γερμανία γεωπολιτική αναλυτές Γερμανοί λένε πως ο Μητσοτάκης ζήτησε από τους Γερμανούς μεσολάβηση για τα ελληνοτουρκικά ώστε να βρεθεί μια λύση που θα περιλαμβάνει συνεκμετάλευση του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου με τους Τούρκους!!
      Αυτά κάνει ο Μητσοτάκης πίσω από την πλάτη σας.
      Τα κανάλια στην Ελλάδα σας δουλεύουν ψιλό γαζί στο κόλπο είναι όλοι τους και οι εφοπλιστές

    9. Εδώ κάνατε υπουργό των Άδωνι το γυφτοσκοπιανό που σας πουλάει πατριωτισμό με την οκκά δεν θα κάνατε πρωθυπουργό τον Κούλη που έχει αγορασμένα πτυχία με τα λεφτά σας;
      Έλεγαν τα κανάλια για το βιογραφικό του και εσείς ανοίγατε το στόμα σαν ροφός.
      Τέτοιο δούλεμα που σας έριξαν δεν λέγεται.
      Ευτυχώς έχετε κλούβιο εγκέφαλο και δεν χρειάστηκαν μεγάλη προσπάθεια.
      Εδώ στη Γερμανία κάτι τέτοιοι θα καθάριζαν το μετρό και αυτό με επίβλεψη γιατί ο Κούλης είναι εντελώς ηλίθιος.
      Εσείς τον κάνατε και πρωθυπουργό μπράβο συγχαρητήρια εδώ σας άξιζε ένα χειροκρότημα.
      Τέτοια απίστευτη βλακώδες ανοησία μόνο ένας υπερηλίθιος λαός θα το έκανε.
      Εδώ στη Γερμανία τα άρθρα πέφτουν βροχή για το πόσο ευάλωτη είναι η ελληνική οικονομία σας ετοιμάζουν κουστούμι με νέα μνημόνια.
      Άσχετα αν η μαφία ΝΔ σας τα παρουσιάζει όλα μια χαρά μαζί και τα κανάλια τους.
      Ο Μητσοτάκης και τα κανάλια όταν μιλάνε για την οικονομία εννοούν την πάρτη τους.
      Εσείς ξέρετε εκείνη την ημέρα να πάτε για καφέ και παραλία ας πάνε άλλοι να ψηφίσουν για εσάς.
      Αντε ρε τούβλα.
      Πάνω από όλα θα, έχετε την τιμή και ευχαρίστηση ότι συμβάλλατε και εσείς στο να αυξηθούν οι λογαριασμοί του Μητσοτάκη.

    10. Χαλαρώστε…..Τον είπε κυβερνήτη γιατί νόμιζε ότι ήταν ο Καποδίστριας…….

    11. τα κολληματα σας… αντι να ενωθουμε ολοι μαζι ξεκατινιαζομαστε….κριμα -παντως η γιαγια για κυβερνητη ενοουσε τον μιζοτακη ως πουτανακι του biden..52os governor of usa..ε δεν ειχε και αδικο

    12. Κάποτε θα το θυμάσαι σαν ένα όμορφο όνειρο ότι ήσουν κάποτε πρωθυπουργός και αυτοί που σε υποστηρίζουν το ιδιο.Όσο για σένα γιαγιά δε βλέπω να τη βγάζεις άλλο χρόνο.

    13. Σας τσούζει; ;;ζητω η Νεα Δημοκρατια ,ζητω ο Κυριακος Μητσοτακης.
      Είμαστε πια καθεστως θα κυβερνάει για δεκαετίες ακόμα.

      1. Εσύ φαίνεται τρως καλά από τη ΝΔ σε ταΐζει καλά ο Μητσοτάκης οι άλλοι όμως γιατί κάνουν τους νεροκουβαλητές σας;
        Για τρώτε καλά εσείς;

    14. Ωχ, δεν τη βλέπω τη γιαγιούλα να ξανακάνει Χριστούγαννα.

    15. Η γιαγιά είναι μέλος της τοπικής της νουδούλας;Ή μήπως τον πέρασε για τον Ελευθέριο Βενιζέλο ή τον τέως βασιλιά;Ή τον Μεταξά ίσως.

    16. Εχω βαρεθει τους μαλακες ριψασπιδες και δειλους που φυγανε στο εξωτερικο ειδικα στις χωρες που μας καταστρεφουν να ασκουν κριτικη. δεν ξερετε οτι οι δημοσιοι υπαλληλοι βγαζουν το αποτελεσμα των εκλογων αφου ολοι οι αλλοι δεν συμμετεχουν; καθιστε στις νεες σας πατριδες και βουλωστε το γιατι δεν αγαπησατε αυτα τα χωματα για να παλεψετε εδω.

      1. Σώπα ρε φίλε αλήθεια;
        Να αφήσουμε τη Γερμανία που έχουμε στρωμένη ζωή και τα παιδιά μας σπουδάζουν χωρίς βύσμα και γνωριμίες και φροντιστήρια και αβέβαιο μέλλον και να έρθουμε στην Ελλάδα να παίρνουμε 600 ευρώ μισθό.
        Σώπα ρε φίλε για κορόιδα ψάχνεις.
        Αν είχες την ευκαιρία για μια πολύ καλύτερη ζωή στο εξωτερικό εσύ θα καθόσουν Ελλάδα να κάνεις τι;;
        Όταν έρχομαι Ελλάδα το καλοκαίρι όλοι οι συγγενείς μου μες τα χρέη είναι και στη μιζέρια να ζω έτσι δηλαδή και εγώ;
        Όχι φίλε να είσαι καλά ευχαριστώ.
        Καταστρέψατε εσείς την Ελλάδα ψηφίζοντας συμμορίες ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ για το ρουσφέτι και το βόλεμα σας λεηλάτησαν σας χρεοκόπησαν και μυαλό δεν βάλατε τους ξαναδώσατε ευκαιρία να σας ξσνακλέψουν και φταίμε εμείς για αυτό;
        Να σου δώσω και μερικές πληροφορίες εδώ στη Γερμανία γεωπολιτική αναλυτές Γερμανοί λένε πως ο Μητσοτάκης ζήτηση μεσολάβηση των Γερμανών για τα ελληνοτουρκικά και πως συζητάνε συνεκμετάλευση του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου με τους Τούρκους.
        Αυτά συζητάει ο Μητσοτάκης πίσω από την πλάτη σας που τρέξατε να βγάλετε πρωθυπουργό.
        Μπράβο αδερφέ σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ένα χειροκρότημα.
        Βάλατε το λύκο μες τη στάνι.
        Λες και δεν ξέρατε ποια είναι η ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες μια ζωή προδότες.
        Ο πατέρας Μητσοτάκης έκανε αποστασία αφού τα πήρε χοντρά έριξε την κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου και άνοιξε το δρόμο για τη χούντα που πήρε πίσω τη βαριά μεραρχία που έστειλε η τότε κυβέρνηση και άφησαν τον Τούρκο να ολοκληρώσει την εισβολή στην Κύπρο αμέσως μετά ο άλλος προδότης ο Καραμανλής στον Αττίλα 2 είπε η Κύπρος κείται μακράν και φτάσανε οι Τούρκοι να αρπάξουν το 39% της Κύπρου.
        Εσείς βέβαι τα ξέρατε όλα αυτά αλλά ψηφίσατε ξανά Μητσοτάκηδες και τον σκοπιανό Άδωνι Γεωργιάδη που σας πουλάει τον πατριωτισμό με την οκκά και τώρα σας κλέβει από παντού.
        Λαιμός και κεφάλι δεν ξεχωρίζει στον Άδωνι έπεσε μάσα χοντρή.
        Όσοι φύγαμε από Ελλάδα φύγαμε με μαύρη καρδιά αλλά τελικά ευτυχώς κάναμε την καλύτερη επιλογή για μας και την οικογένειά μας.
        Η Ελλάδα δεν είναι για όλους και εγώ κομματόσκυλο και απατεώνας δεν θα γίνω ποτέ για να επιβιώσω.
        Μια τελευταία κουβέντα θα σου πω και σταματάω εδώ αν ήξερες τι ποιότητα ζωής και τι ευκαιρίες έχεις σε σοβαρές ευρωπαϊκές χώρες σε σχέση με την Ελλάδα θα είχες φύγει ήδη.
        Λυπάμαι που θα το πω αλλά ειδικά η νέα γενιά είναι κυριολεκτικά καταδικασμένη.

        1. Εγώ με 16 εξάμηνα σπουδών στο εμ μηχανολόγος μηχανικός και μεταπτυχιακό στην ρομποτική στη Γερμανία μου έδιναν 4500€ σε γνωστή εταιρεία.. Προτίμησα να δουλέψω στην Ελλάδα με 900 γιατί είμαι πατριώτης και εμπιστεύομαι την κυβέρνηση Μητσοτάκη..

    17. Είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός ολων των εποχών… ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ΚΥΡΙΕ ΧΙΕ ΝΑ ΑΝΕΒΆΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΜΟΥ

      1. Θα τριζουν τα κοκκαλα του Καποδίστρια με τις μαλακίες που λες, ΗΛΘΙΕ ΡΑΓΙΑ.

    18. Ο/Η Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΛΠΩΝ - Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΤΟΥ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ λέει:

      Ο Κούλης τα βρήκε σκούρα και πήγε να ζητήσει βοήθεια από τον στρατό των απέθαντων ως νέος Aragorn.

    19. Αντε η γιαγια του εκανε το κεφι..! Εκεινα τα δυο ανθρωποειδη οντα, που χαμογελουν σαν χανοι? Μηπως απο τη χαρα που βγηκαν φωτογραφια μ΄εναν χαζοχαρουμενο που νομιζει οτι ειναι πρωθυπουργος, δεν κοιμηθηκαν το βραδυ?Βγηκατε φωτο με τον γιο της διαβολικης-σατανικης Ντορας και νομιζετε οτι γινατε πλανηταρχες.Να μου χαθειτε αρουραιοι……………..

    20. συμφωνω με το σχολιο του ελληνα της γερμανιας . θα προσθεσω ομως οτι και τα υπολοιπα κομματα του κοπρου του αυγειου ειναι ακριβως τα ιδια με το κομμα που κυβερνα. ελπιζω να συμφωνει ο φιλος απο την γερμανια.

      1. Σαν τη συμμορία ΝΔ δεν υπάρχει και απορώ τι συγκρίνεις.
        Δεν υπάρχει καμία σύγκριση φίλε.
        Τι να πρωτοθυμηθούμε υποκλοπές.πανδημία μπάχαλο 30.000 νεκρούς, κλέψιμο, σκάνδαλα, παιδεραστές,Siemens, Novartis, υποκλοπές τι θέλεις διάλεξε.
        Χειρότερο κόμμα από τη ΝΔ και τους Μητσοτάκηδες δεν υπάρχει.
        Εδώ στη Γερμανία γελάνε μαζί του άσχετα αν δεν λένε τίποτα τα κανάλια.
        Τα λέω όλα αυτά γιατί οι γενικεύσεις δεν μου αρέσουν όλοι ίδιοι είναι κτλ όχι αδερφέ δεν είναι όλοι ίδιοι.
        Αυτή η κυβέρνηση είναι η χειρότερη κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση και μετά.
        Οι δε Μητσοτάκηδες είναι μαφία, ναρκωτικά, μίζες από όλα και δολοφονίες και αν δεν τα ξέρεις φρόντισε να τα μάθεις γιατί αν γενικεύεις και λες όλοι ίδιοι είναι τότε είναι σαν να τους δίνεις συγχοροχάρτι για τα εγκλήματα που έκαναν και κάνουν.

    21. Με τις υποκλοπές τι γίνεται ρε νεοελληναράδες το κατάπιατε και το χωνέψατε και αυτό;
      Ο Φλώρος καλός αξιωματικός είναι και αυτός έκανε το κορόιδο αρκεί να πάρει καμία μίζα και αυτός.
      Αξιοπρέπεια μηδέν.
      Άντε καλή χώνεψη.
      Να ψηφίσετε πάλι ΝΔ που είναι πατριώτες και καλοί χριστιανοί.
      Ρε τι δούλεμα σας ρίχνουν οι πατριδοκάπηλοι οι απατεώνες και οι κλέφτες;;
      Τόσο ηλίθιοι ρε;;

      1. Δεν υπάρχει ελπίδα για τον καθυστερημένο τον νεοέλληνα, δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ΑΚΟΜΑ; Έλα, τώρα… Αφού το ξέρεις κατα βάθος.

    22. Τα γερόντια και οι νεολληνες θα ψηφήσουν πάλι κούλη ,της γιαγιάς τις δώσανε κανένα 20 ευρω αύξηση στήν συνταξη της και τον έκανε κούλη σωτήρα , αρε το αλτσχάημερ δουλειά που την κάνει

    23. Αυτή τη στιγμή μας κάνουν σουρωτήρι μεταξύ Θάσου, Σαμοθράκης και Λήμνου με κατασκοπευτικά ΑΤR

    24. Φιλε,εχεις απολυτο δικιο σε οσα λες και το ξερεις.
      Αυτο ειναι το ελλαδισταν,μονο προς το χειροτερο μπορει ν’αλλαξει.
      Δεν υπαρχει πιο ηλιθιος λαος απο τον νεοελληνα ειναι το νο1 και εξαιτιας του ειμαστε σε αυτη την αθλιοτητα τοσες δεκαετιες τωρα.Μην ασχολεισαι καθολου,η κατασταση ειναι παγιωμενη,τα γιδια δεν ξυπνανε με τιποτα.
      Το ελλαδισταν ειναι τελειωμενο και ο νεοελληνας ηδη αντικαθισταται ταχυτατα με αφρικανους και ασιατες λαθρο.
      Κι εγω αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα θα εφευγα απ’το μπουρδελο,δεν υπαρχει ελπιδα με τον νο1 ηλιθιο λαο στον κοσμο…

    25. Εχεις απολυτο δικιο φιλε.
      Αυτος ειναι ο νεοελληνας εδω και δεκαετιες και δεν προκειται να αλλαξει.
      Ολα οσα λες ειναι απολυτως σωστα,δυστυχως αυτη ειναι η κατασταση στο ελλαδισταν.

      1. Φίλε μου εγώ δεν τα λέω για να κοροιδέψω τους Έλληνες και κακός παρεξηγούνται κάποιοι.
        Με πόνο ψυχής τα λέω και λυπάμαι για όλη αυτήν την κατάντια του νροέλληνα.
        Έχουμε έναν ευλογημένο τόπο αλλά με την πολιτική συμμορία ΝΔ που ψηφίζουν οι Έλληνες τι περιμένουν;
        Περιμένουν να τους σώσουν και να δουλέψουν σωστά αυτοί που τους χρεοκόπησαν;;
        Μυαλό δεν βάζουν;

        1. To ξερω οτι δεν τα λες για να κοροιδεψεις.
          Το προβλημα ομως ειναι οτι ο λαος ειναι εντελως βλακας και με iq νηπιου.
          Δεν παιρνουν χαμπαρι τιποτα φιλε,η κατασταση ειναι δυστυχως παγιωμενη και μη αναστρεψιμη.
          Το ελλαδισταν εχει τελειωσει λογω της ηλιθιοτητας του νεοελληνα,που ψηφιζει μαφιοζους και κλεφτες επι μισο αιωνα.Δεν υπαρχει ουτε καν συνειδητοποιηση της καταστασης απο τον νεοελληνα και βεβαια καμμια απολυτως διαθεση για αλλαγη νοοτροπιας.Οι 9 στους 10 ειναι με διανοητικο επιπεδο νηπιου στην κυριολεξια και ανικανοι να κατανοησουν εντελως βασικες εννοιες.
          Γι’αυτο μην ασχολεισαι,η χωρα εχει τελειωσει οριστικα σε εικοσι τριαντα χρονια,οι νεοελληνες θα εχουν αφανιστει και αντικατασταθει πληρως απο τα εκατομμυρια των ασιατων και αφρικανων λαθρο που σκοπιμα οι κυβερνησεις-τσιρακια των νεοταξιτων φερνουν στη χωρα,εφαρμοζοντας το Great Reset.

    26. Ρε συ γιαγιάκα δεν ερxόσουν σε μένα να σε πάω άμεσα στο Super Market να πάρεις ότι θες και αγαπάς και να στα κάνω εγώ δώρο.Για ένα 50ρικο και 100αρικο να καμαρώνεις τον Κούλη το Ανθελληνικό προδοτικό ων τον δράκουλα που σου πήγε την σύνταξη 300 ευρώ;

    27. …ΣΤΕΦΑΝΕ ΘΕΛΩ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ….ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ….ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ!!…ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ…

    28. Στην τελικη οι γριες τον εβγαλαν ….Σχεδον ολες εμβολιασμενες και ενα βημα πριν το θανατο.

    29. AΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΜΠΑΦΟ ΣΤΟ ΜΑΣΤΟΥΡΟΝΗΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΟΥΝΔΙΑ ΤΑΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΜΕΓΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ….

    30. Ολα τα πληρωμένα κομματόσκυλα τα στήλανε στήν Γαύδο για προπαγανδήστικους λόγους λόγω εκλογών , την γριούλα να το είπανε καλά το ποιήμα να το λέει τι κάνει και αυτή οτι της πετάνε το τρώει

    31. Η καημένη μπορεί να έχει και άνοια, απλά να ευχηθούμε να βγάλει τη χρονιά, γιατί όταν συναντάς μιζοκούλη, είναι σαν να συναντάς το Χάρο !

    32. Ο ΣΤΗΣΑΣ, ΤΟΥ ΣΤΗΣΑΝΤΟΣ, ΤΟΝ ΣΤΗΜΕΝΟ, Ω ΣΤΗΜΕΝΑ

    33. Κριμα….που δεν του ειπε….και του χρονου πλανηταρχης…🤪🤪🤣🤣🤣😂😂😂

    34. Η κοκονα διπλα του μοιαζει με την κουκουμαυκα του, αλλά τελεικα δεν ειναι…μαλλον μια ατραπε ειναι γιατι ειναι ξεμπακος απο την συνοδοιπορο της ζωης του 😵‍💫

    35. Κάτσε στην πατρίδα σου που συνεχίζει να καταστρέφει την δικιά μας πατρίδα εδώ! 100 άνθρωποι μείναμε και πολεμάμε κάθε μέρα…πρόσεχε πώς μιλάς σε μας που αγωνιζομαστε και που δεν πήραμε τον κωλο μας να φυγουμε για να σώσουμε το τομάρι μας…ναζιδι

      1. Την Ελλάδα την καταστρέψετε εσείς με τους κλεφταράδες που ψηφίζετε γιατί και εσείς κλέφτες και λαμόγια είστε.
        Γελάει όλος ο πλανήτης μαζί σας.
        Ευτυχώς καταλάβαμε νωρίς τι σημαίνει Ελλάδα και Έλληνες και φύγαμε στη Γερμανία.
        Ναζί δεν είναι κάποιος επειδή ζει στη Γερμανία, ναζί και φασίστες είναι αυτοί που ψήφισαν ένα κόμμα που έχει υπουργούς ναζιστής και χουντικούς (Άδωνι, Βορίδη, Πλεύρη κτλ) κλέφτες βουλευτές (Πάτση κτλ) παιδεραστές κομματικούς και συμβούλους του Πρωθυπουργού (Λιγνάδη, Γεωργιάδη, Μίχο, Πέτρο Δούκα κτλ) Πρωθυπουργό γιο αποστάτη και συνεργάτη των ναζί και που ο ίδιος έπαιρνε μίζες από Siemens, Novartis, εξοπλιστικά προγράμματα, δημόσια έργα και δημόσιες σύμβασης.
        Άστα μεγάλε μέσα στο βόθρο ζείτε και ούτε που το έχετε πάρει μυρουδιά.

        1. Δεν μας ενδιαφερει ρε Μητσο, αν ειναι Χουντικος η αν ειναι Ναζι.. Μας ενδιαφερει να ειναι αξιος Καπετανιος!

      2. Την Ελλάδα την καταστρέψετε εσείς και οι πολιτικοί που ψηφίζετε για το ρουσφέτι και το βόλεμα.
        Εξαγορασμένος λαός είστε χωρίς αξιοπρέπεια.
        Τι πολεμάτε ρε κακομοίρη που σας δουλεύει ψιλό γαζί ένας πανηλίθιος Κούλης;
        Ξύπνα μπούφε όλη η Ευρώπη γελάει μαζί σας.
        Ψηφίσατε ΝΔ για το ρουσφέτι και το βόλεμα και τελικά θα χρεοκοπήσετε πάλι και θα έχετε μνημόνια ξανά χωρίς μνημόνιο.
        Κατέβηκα το καλοκαίρι για διακοπές και τόσο σαράβαλα και παλιά αυτοκίνητα βλέπεις μόνο στην Αφρική.
        Οι νεοελληναράδες άξεστοί,αγενείς, κλέφτες και λαμόγια βλαχοβαλκάνιοι που ονειρεύονται ότι κάποιοι είναι λόγω της αρχαία Ελλάδας λες και έχετε καμία σχέση εσείς με αυτούς.

    36. Aντι να την λυπαστε την κατηγορειτε Η κακομοιρα τι εχει παθει στα στερνα της Τι κριμα…..

    37. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑ

    38. Κλείστε τους γέρους μέσα την ημέρα των εκλογών γιατί πάλι θα μας κάψουν με τα λαμόγια που ψηφίζουν.

    39. Υπάρχει τεράστια διαφθορά στον νομό Χανίων και γενικώς στην τέως λεβεντογένα Κρήτη.
      Το 1977 ο Μητσοτάκης μαζί με Παύλο Βαρδινογιάννη συνέστησαν ευκαιριακά το Νεοφιλελεύθερο Κόμμα με συνδυασμούς στις 34 από τις 54 εκλογικές περιφέρειες.
      Έλαβον 1,07% εξέλεξαν όμως δύο βουλευτές τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με 26%, πρώτος στον νομό Χανίων!!!
      Ο Βαρδινογιάννης δεύτερος με 21% στον νομό Ρεθύμνης μετά τον άρτι συμπέθερο του Ιωάννη Κεφαλογιάννη και την Όλγα ενός έτους.

    40. Oλοι οι πολιτικοι ειναι για φτυσιμο. Ειναι ντροπη να εχει η Ελλαδα τετοιους πολιτικους.

    41. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ ΤΟΣΑ ΚΑΤΕΕΙ ΤΟΣΑ ΛΑΛΕΙ..ΠΑΛΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.. ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΕΙΑ ΤΗΣ..ΑΥΤΗ ΤΑΦΑΓΕ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΗΣ..ΑΛΙΣ Κ ΤΡΙΣ ΑΛΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΠΙΑ!!!

    42. Αποκλεισμένη στο νησί είναι, η τηλεόραση της πιάνει μόνο Ευαγγελάτο.

    43. Καθυστερημένος λαός που προκαλεί μόνο γέλιο.
      Σας λυπήθηκα και σας υποστήριξα τον καιρό τον μνημονίων όταν εδώ στη Γερμανία υπήρχε πολύ εχθρικό κλίμα για την Ελλάδα αλλά τελικά νεοελληναράδες σας αξίζουν τα χειρότερα.
      Μόνο ντροπή νιώθουμε για εσάς πλέον.
      Ο άλλος ο σύμβουλος της κυβέρνησης τι είπε ρε;;
      Ψηφίστε ΝΔ γιατί είναι επαγγελματίες κλέφτες;;
      Καλά τόσο ηλίθιους σας θεωρούν;
      Αναρωτιέμαι ποιοι θα ψηφίσουν ΝΔ στις εκλογές.
      Θέλω να δω ποσοστά που θα πάρει η ΝΔ για να αποφασίσω πόσο ηλίθιοι είστε τελικά και να μην ξανασχοληθώ μαζί σας.

      1. Τα αποτελέσματα τα βγάζει η σινγκιουλαρ. Αααλλο ψηφίζει ο λαός και άλλο βγάζουν. Ποιος μπορεί να τους ελέγξει; Όχι πως οι νεοέλληνες δεν ειναι ηλίθιοι η φιλοτομαριστές και ψηφίζουν βάση της τσέπης τους, αλλά ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι. Δυστυχώς όμως όπως προανέφερα η σινγκιουλαρ βγάζει ότι συμφέρει στο σύστημα.

        1. Ηλέκτρα δυστυχώς η πλειοψηφία των νεοελλήνων είναι φιλοτομαριστές παρτάκηδες και ηλίθιοι.
          Και τη ΝΔ την ψηφίζουν για ένα και μόνο λόγω για το ρουσφέτι και το βόλεμα.
          Μπορεί να ζούμε στη Γερμανία χρόνια αλλά ξέρουμε τι γίνεται στην Ελλάδα.

        2. Κανείς πολύ μεγάλο λάθος. Δυστυχώς τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις έχουν τελικά σώσει τους πολλούς και ας λέμε κάποιοι να έρθει κάποιος να φτιάξει το πράγμα. Το 60% είναι μια χαρά με τις καταθέσεις τους, τα σπίτια τους, και τα αυτοκίνητα τους τα καινούρια. Είμαστε μικρός πληθυσμός και η Ελλάδα είναι μεγάλη σε έκταση και με πολλά νησιά. Αλλά επειδή στην Αθήνα που ζούμε εφαρμόζονται όλα τα μέτρα οι μεροκαματιάρηδες και οι χαμηλοσυνταξιουχοι φωνάζουμε. Αμ Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Στην επαρχία για ότι κάνουν παίρνουν και μια επιδότηση, ο τουρισμός μεγάλη μπίζνα, αν είσαι και στο δημόσιο έχεις χρόνο να κάνεις και μια δυο άλλες δουλειές. Για αυτό τους ψηφίζουν και επειδή όσες φορές ήμουν εφορευτική επιτροπή ότι αποτέλεσμα έβγαινε στο εκλογικό κέντρο ακριβώς το ίδιο έγραφε και η singular. Αφήστε λοιπόν όποιος αμφισβητεί τον πλούτο της Αθήνας ας ανέβει στο Λυκαβηττό και όσο κόβει το μάτι του σπίτια και καταστήματα ας αναλογιστεί ότι ανήκουν σε ανθρώπους που τους εξασφαλίζουν άνετη ζωή. Για αυτό δεν αλλάζει τίποτα γιατί άλλωστε να αλλάξει.

        3. Καλά Ηλέκτρα το 60% το έχουν σώσει τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις. Με τις καταθέσεις τους τα σπίτια τους και τα αυτοκίνητα τα καινούρια. Δουλίτσες, μίζες, επιδοτήσεις, διορισμούς, αναθέσεις έργων, μαύρο χρήμα, σιγά μην δεν τους ξαναψηφίσουν. Κοίτα γύρω σου πόσες χιλιάδες σπίτια και καταστήματα φέρνουν χρήμα στις τσέπες κάποιων. Πήγαινε επαρχία ειδικά στα νησιά να δεις έξι μήνες το χειμώνα αραγμα που πέφτει και καλά κάνουν. Για αυτό δεν αλλάζει τίποτα και άσε τις βλακείες με τη singular . 4 φορές εφορευτική επιτροπή ότι αποτέλεσμα έβγαινε στο εκλογικό κέντρο ακριβώς το ίδιο έδινε και η κάθε εταιρεία 40 χρόνια τώρα.

          1. Σωστός ο Κεφαλονίτης.
            Θα διαφωνήσω μόνο στο ποσοστό των καλοπερασάκηδων και τα λαμόγια είναι πολύ λιγότερα απλά όλοι αυτή η οικονομική κρατικοδίαιτοι ελίτ έχει στα χέρια της όλα τα ΜΜΕ σε όλο το πανέρι και τον νεοέλληνα το παίζουν για πλάκα και τον κάνουν ότι θέλουν.
            Ο νεοέλληνας δεν είναι αυτό που λέμε σκεπτόμενος πολίτης είναι ένας κουτοπόνηρος βλαχοβαλκάνιος που παριστάνει τον ευρωπαιο.
            Το σύστημα έχει καταφέρει να αδρανοποιήσει πολλοί κόσμο και ο άλλος δεν πάει καν να ψηφίσει και νομίζει ότι έτσι του πολεμά και τους απαξίωση στην πράξη όμως τους βοηθά για να κυβερνάνε Μητσοτακηδες και όλα αυτά τα αρπακτικά.
            Για ένα φυσιολογικό λαό η χρεοκοπία της Ελλάδας και τα μνημόνια θα ήταν ένα καλό μάθημα αλλά από τη στιγμή που δεν κατάλαβαν ούτε τότε και ξσναψήφισαν αυτούς που τους χρεοκόπησαν τότε ο νεοέλληνας σημαίνει πως είναι εντελώς ηλίθιοε.
            Βολεμένος κόσμος υπάρχει στην Ελλάδα με διάφορες λαμογιές για αυτό και τους ψηφίζουν αλλά όχι πιστεύω 60% είναι λιγότερο.
            Απλός οι περισσότεροι που ψηφίζουν ΝΔ είναι οι νεροκουβαλητές τους άλλοι τρώνε και κλέβουν κανονικά και άλλοι χορταίνουν με ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα βολευτούν και αυτοί και θα έρθει η σειρά τους στο τραπέζι.
            Μόνο που έτσι η Ελλάδα θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
            Όταν πριονίζεις το κλαδί που κάθεσε στο τέλος θα πέσεις κάτω.

            1. Φιλαράκο όντως οι Έλληνες είναι λαός μειωμένης γομωσεως ! Xαχαχα. Αλλά και συ ρε φίλε που μένεις στη χώρα της άσπρης καλτσας και του τρίτου Ράιχ πρέπει να είσαι κορόιδο ολκής ! Xαχαχαχα

      2. Δε μάς χέζεις ρε νταλάρα, που μάς απειλείς κιόλας ότι δε θα ξανασχοληθείς;;; Μη σώσεις ξεφτιλισμένε…

        1. Δεν απειλώ κανέναν μπούφε απλός ντρέπομαι που καταντήσατε την Ελλάδα τριτοκοσμική.

      3. 👏👏👏👍👍👍👍 τελειοτατος !!!!! Σωστοτατος !!!!!! Επιτελους !!!!!! Μιλαμε τάχελες…σβεμπικα

        1. Σε ευχαριστώ Μαρία.
          Τάχελες και σβεμπικα τι σημαίνει;

      4. Έτσι για την ιστορία μικρέ, δεν υπάρχει το “Έλληνας Γερμανίας”, Γκούντα Γερμανίας εννοείς;

        1. Και το γιουβέτσι σκέτο είναι αδερφέ εσύ όμως είσαι σκέτος μαλάκ@ς.

          1. Κι εσύ μ@λακας Γερμανίας να υποθέσω;

      5. ο μπαμπας ηταν δοσιλογος ή η μαμα ηταν δεσμοφυλακας των ες ες? παντως πιο φιλοτομαριστης απο εσενα δεν ειμαστε εμεις εδω στη ελλαδα. εσυ βρε σιχαμα ελληνοφωνα (γιατι ελληνας δεν εισαι), κανεις το υπηρετη στους δολοφονους του παππου και της γιαγιας σου. μαζευεις την μυξα τους απο τα πιατα που πλενεις και τα ψωλοχυματα απο τους καμπινεδες που καθαριζεις ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. και βγαζεις ολη την κακια σου για την καταπιεση που υφιστασαι απο τους χιτλερικους, σε εμας που μενουμε στην πατριδα και παλευουμε να βαλουμε μυαλο στους δοσιλογους και παρτακηδες σαν εσενα που δεν καταφεραν να φυγουν στην γερμανια, και με την ψηφο τους μας δενουν στα μνημονια της χιτλερικης γερμανιας.

        1. Μεγάλε δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
          Τα έχεις κάνει αχταρμά μέσα στο κεφάλι σου.
          Για τη χρεοκοπία της Ελλάδας δεν φταίνε οι Γερμανοί αλλά εσείς που ψηφίζατε και ψηφίζετε ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ για το ρουσφέτι και το βόλεμα.
          Θέλατε να πάρετε και εσείς μέρος στο πλιάτσικο αλλά αυτά δεν είναι για όλους και σίγουρα όχι για τους νεροκουβαλητές τους.
          Τα 400 δις χρέος δεν σου τα έκαναν οι Γερμανοί ούτε τα θαλασσοδάνεια της ΝΔ που είναι 400 εκατ σου φταίνε οι Γερμανοί.
          Οι Γερμανοί δεν σου φταίνε που για να διοριστής στην Ελλάδα χρειάζεσαι μέσων ρουσφέτι.
          Ούτε τον Λιγνάδη το Μίχο και τον Γεωργιάδη παιδεραστή τον επέλεξαν οι Γερμανοί.
          Εσείς τους επιλέξατε.
          Εδώ κάνατε υπουργό το γυφτοσκοπιανό Άδωνι Γεωργιάδη που σας πούλησε πατριδοκαπηλία και τώρα σας τα τρώει χοντρά.
          Το πρόβλημα βρίσκεται ακριβώς μέσα στον εγκέφαλο σας που έχει άχυρο αντί για μυαλό.
          Το πως ζω εγώ στη Γερμανία άστο δεν το ξέρεις και ούτε θα κάνω ανάλυση σε ένα μπλοκ.
          Μια χαρά είμαστε και δουλειά έχουμε και λεφτά βγάζουμε και δεν σκεφτόμαστε το αύριο γιατί είναι εξασφαλισμένο.
          Εσύ κοίτα να ξαναψηφίσεις Μητσοτάκη για να σας σώσει θα σας σώσει αυτός που σας χρεοκόπησε τόσο μυαλό έχετε.
          Τρέξατε να ψηφίσετε Μητσοτάκη επειδή αυτό σας είπαν τα κανάλια.
          Αυτοί τώρα τρώνε με χρυσά κουταλιά και εσείς δεν ξέρετε τι σας ξημερώνει.
          Συγχαρητήρια για την εξυπνάδα σας.
          Εδώ στη Γερμανία τα άρθρα για την ευάλωτη ελληνική οικονομία πέφτουν βροχή σας ετοιμάζουν και άλλα μνημόνια και τα ελληνικά κανάλια σας υπνωτίζουν σαν την κόμπρα στο πανέρι.
          Και μυαλό δεν βάζετε.
          Μετά να μην το παίζετε θύμα εσείς φταίτε για όλα η συμμορία ΝΔ και τα κομματόσκυλα τους τη δουλειά τους κάνουν.

          1. Ναι ρε κουραμπιέ Γερμανίας δε βγάζει λεφτά το χιτλερικό κράτος από τα δάνεια που δίνει. Για πλάκα δανείζει. Ούτε ήξερε ότι δε μπορούμε να τα ξεπληρώσουμε !Η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Πρώτα θα διαλυθεί το νεοταξικο και διαβολικό κράτος που διαμένεις και μετά η Ελλάδα ! Xαχαχαχα

    Comments are closed.