«ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ, ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΗ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ;» – ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ – ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟ ΕΣΥ

    Κοινοποίηση:
    georgiadis_final-1024x682

    «Πυρά» από την Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών κατά του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή τους μισθούς του υγειονομικού προσωπικού. Μάλιστα, η ΟΕΝΓΕ δημοσίευσε και σχετικά εκκαθαριστικά για να απαντήσει στους ισχυρισμούς του υπουργού.

    «Πέφτεις σε λάθη, τι έχεις πάθει;», διερωτήθηκε με νόημα η ΟΕΝΓΕ απευθυνόμενη στον Γεωργιάδη με στίχους του Βασίλη Τσιτσάνη, σημειώνοντας ότι του αφιερώνει το τραγούδι.

    «Οσο για τα κροκοδείλια δάκρυα για το μισθό που παίρνουν οι συγγενείς και οι φίλοι μας, μη γιατροί, μισθωτοί στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, οι συνταξιούχοι γονείς μας κλπ ξέρουμε καλύτερα από τον Άδωνη», τόνισαν στη συνέχεια.

    «Αν θέλει να πει κάτι για μισθούς ας μας πει για τα 2,93 δις ευρώ μερίσματα των εισηγμένων στο χρηματιστήριο εταιριών για το 2023.

    «Στο δια ταύτα λοιπόν:

    Ο πίνακας που ανάρτησε ο υπουργός και οι καταστάσεις μισθοδοσίας από την ΕΑΠ των γιατρών. Ενδεικτικά:

    • Διευθυντής ΕΣΥ με 21 χρόνια προϋπηρεσίας 1976,64
    • Επιμελητής Α ΕΣΥ με 20 χρόνια προϋπηρεσίας 1840,99
    • Επιμελητής Β ΕΣΥ με 13 χρόνια προϋπηρεσίας 1349 ευρώ».

    «Κάποιος λέει ψέματα… Η Εθνική Αρχή πληρωμών ή ο Υπουργός Υγείας;», σημείωσε με νόημα η ΟΕΝΓΕ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. αν θελετε να τους αφιερωσετε ενα τραγουδακι το ιδανικο θα ηταν το διαταγμα του αειμνηστου Γιωργου Ζαμπετα

    2. – Θέλω να δώ μέχρι που θα φτάσει η αναισθησία σου;
      – Ε, μέχρι που θα φτάσει θα βάλω λουκέτο σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία, για να πηγαίνετε στα ιδιωτικά και θα τελειώσει!

    3. Σωστοτατος ο Sebastian! Αμα μιλας πολυ προδινεσαι οτι λες δοσιλογες μ…….!
      Τι δουλεια εχει ο “πτυχιουχος γαβ γαβ” αναμεσα στους γιατρους αλλουνου παπα ευαγγελιο! Η Υγεια κυρ Πιπη ειναι αγαθο αδιαπραγματευτο!

    4. Στα χρόνια της πανδημίας πολλά παλιοτόμαρα από εσάς του υγειονομικούς βάλατε πλάτες και στήσατε κ@λ@ς στη νοδούλα…σκοτώσατε αθώους ανθρώπους, τώρα τι? δεν σας αρέσουν τα ψέματα της νοδούλας?

      1. Πες τα Χρυσόστομε…το μόνον που τους αξίζει είναι ένα χειροκρότημα στα μπαλκόνια.

    5. Ο Σπυρίδων Γεωργιάδης στην πραγματικότητα πρέπει να περάσει άμεσα σε ψυxιατρική θεραπεία.Επειδή ως γνωστό όμως στην Ελλάδα δεν δουλεύει τίποτα μπαίνουν μέσα στην βουλή από μόνοι τους ως πιόνια της Παγκόσμιας Ελίτ.Και έτσι οι από έξω δυνάμεις εκμεταλευονται το ότι είναι και ψυxάκιες και προδότες και τους καθοδηγούν.Για αυτό ξύπνα από τον λήθαργο Έλληνα.

    Leave a Response