«ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΩΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ 83ΧΡΟΝΗ ΤΥΦΛΗ ΜΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ ΓΙΟΥ ΤΗΣ» – ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥΡΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ – Η ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ, ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΟΛΑ»

    Κοινοποίηση:
    φγηεη

    Όλα όσα μας διηγείται αναγνώστης για την 83χρονη μητέρα του και τα όσα τράβηξε μέσα στο ίδιο της το σπίτι που είδε να παραβιάζεται και να τη σέρνουν σαν κοινή εγκληματία, στο αστυνομικό τμήμα, δεν έχουν προηγούμενο.

    Αν όλα όσα περιγράφονται αληθεύουν, τότε αστυνομικοί, δικαστικοί επιμελητές και βέβαια οι υπεύθυνοι της εισπρακτικής, πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή.

    Τα στοιχεία των καταγγελλόντων είναι δημοσιοποιήσιμα, άρα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη ταυτότητά τους.

    Εικόνες από την Ισπανία που σε λίγο θα δούμε και στην Ελλάδα του Μητσοτάκη
    Εικόνες από την Ισπανία που σε λίγο θα δούμε και στην Ελλάδα του Μητσοτάκη

    «Ονομάζομαι Αδριανός Κρουμπούζος και με την οικογένεια μου κατοικώ στη Βέροια. Θα ήθελα όμως αν είναι εφικτό να αναδείξετε ένα περιστατικό που συνέβη την Παρασκευή 26/7/2024 το μεσημέρι με τη μητέρα μου η οποία είναι 83 ετών τυφλή, με αδυναμία κίνησης και σοβαρό ψυχιατρικό ιστορικό. Η μητέρα μου κατοικούσε μέχρι τότε στα Καμίνια του Πειραιά με τον αδελφό μου που είναι βιοπαλαιστής – μικροπωλητής. Την Παρασκευή λοιπόν δικαστικός επιμελητής με τη συνδρομή της αστυνομίας παραβίασαν τη πόρτα του σπιτιού, που εκείνη τη στιγμή ήταν μόνη της η μητέρα μου, για να εκτελέσουν έξωση.

    Εικόνες από την Ισπανία που σε λίγο θα δούμε και στην Ελλάδα του Μητσοτάκη
    Εικόνες από την Ισπανία που σε λίγο θα δούμε και στην Ελλάδα του Μητσοτάκη

    Η μητέρα μου με όση διαύγεια μπορούσε να έχει, ρώτησε που θα κοιμηθεί, τι θα κάνει, που θα πάει. Αφού μίλησε με τον αδελφό μου και της είπε ότι επιστρέφει για να δει τι θα γίνει και να περιμένουν έξω, θεώρησαν λογικό να της φορέσουν χειροπέδες και να τη βγάλουν δια της βίας έξω και να τη προσάγουν στο κρατητήριο γιατί ρώτησε που θα κοιμηθεί! 83 ετών με τόσα προβλήματα υγείας για χάρη ενός fund να πάρουν το σπίτι Παρασκευή μεσημέρι, σε δύο ανήμπορους ανθρώπους. Λυπάμαι που έχουμε αυτό το κράτος και ζούμε σε αυτή τη κοινωνία. Αξίζει να σημειωθεί στο κρατητήριο έμειναν οκτώ ώρες μέχρι να έρθω εγώ οδικώς από την Βέροια. Στο Α.Τ. Καμινίων ο Αξιωματικός Υπηρεσίας μου είπε επειδή δεν ήξεραν πώς να αιτιολογήσουν την προσαγωγή τους, στο Τμήμα έγραψαν για τον αδερφό μου μέθη, αλλά αυτό είναι απολύτως ψευδές. Μετά το Τμήμα πήγαμε μήπως πάρουμε τουλάχιστον ρούχα αλλά δεν μπορέσαμε να μπούμε. Τη μητέρα μου την πήρα εγώ μαζί μου, στο δρόμο της επιστροφής στην Βέροια. Το δάνειο για το σπίτι ο αδερφός μου είπε το είχε συνάψει με την Eurobank ενώ για το fund δεν είμαι 100% σίγουρος αν πρόκειται για την INTRUM HELLAS».

    Εικόνες από την Ισπανία που σε λίγο θα δούμε και στην Ελλάδα του Μητσοτάκη
    Εικόνες από την Ισπανία που σε λίγο θα δούμε και στην Ελλάδα του Μητσοτάκη

    Ρεπορτάζ εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. αν τηρηθεί κατά γράμμα ο νόμος που αποφάσισε το ΣτΕ για τους πλειστηριασμούς τότε είναι αδύνατο να γίνει ο πλειστηριασμός, αυτό είναι το μόνο που πρέπει να απαιτήσει ο δικηγόρος του δανειολήπτη, επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις ο δανειολήπτης έχει πληρώσει πολλά περισσότερα από το κεφάλαιο αλλά κάποια στιγμή αδυνατούσε και η τράπεζα ήταν υποχρεωμένη να το αναπροσαρμόσει, επίσης με βάση την ανακεφαλαιωποίηση έπρεπε όλα τα δάνεια να έχουν περάσει στην τράπεζα της Ελλάδος, είναι ήδη 3 φορές πληρωμένα ενώ οι τράπεζες δεν πλρώνουν φόρους για 30 χρόνια σύμφωνα με την αναβαλόμενη φορολογία

    2. …..ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ…ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΩΡΟΕΥΡΩ….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…..ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ…..

    3. Τώρα σε αυτή την περίπτωση είναι δύσκολα τα πράγματα.Άλλο να οφείλεις από δόσεις ένα ψυγείο ή ένα φούρνο ή ένα κινητό σε μία τράπεζα και άλλο να οφείλεις ένα δάνειο των 80.000 ευρώ ή των 150.000 ευρώ κτλ.Τα λεφτά είναι πολλά και η τράπεζα δεν κάθετε με σταυρωμένα xέρια.Το ίδιο θα έπρεπε να κάνει και στους πολιτικούς που μέσω κομμάτων οφείλουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ αλλά εκεί η νομοθεσία είναι άλλη ότι αυτοί κλέβουν ελεύθερα.

    4. Ας έρθουν να μου κάνουν έξωση, εκτός ότι έχω γδύσει όλο το σπίτι απο συσκευές και έπιπλα, έχω ξυλώσει και τα πλακάκια και τους σωλήνες αλλά και όλα τα ηλεκτρολογικα. Ας έρθουν να το πάρουν πάνω από το πτώμα μου. Έχω προμήθειες για ένα μήνα και αμ τα καταφέρουν να μπούν τότε θα τους κάψω ζωντανούς αφού όλο το ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ είναι παγιδευμένο. Να δω τα παληκάρια πόσο μάγκες είναι. Όσο για τα fund μπάζα και καμμένη γη θα πάρουνε

    5. Γίδι το δάνειο όμως της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τα πληρώνεις χωρίς να πεις κάτι αλλά από γίδι τι περιμένεις. Πιστεύω ότι θα είσαι από τα κομματοσκυλα των κομμάτων που βούλιαξαν την Ελλάδα

    6. Καρκίνος να σας βρει, παλιάνθρωποι κωλόμπατσοι. Άλλο έξωση και άλλο βασανισμός με χειροπέδες σε τυφλό. Βρωμάνθρωποι αλήτες. Καλά κάνουν και σας σαπίζουν οι ανάρχες στην Αθήνα όπου σας βλέπουν. Πούστης κι’ ο εισαγγελάκος ο Δ.Υ. που δεν σας μάζεψε μέσα για παράνομη βία, βασανισμό, κατάχρηση εξουσίας, παράβαση καθήκοντος και βάναυση προσβολή της προσωπικότητας του θύματος. Άλλο τα χρέη και άλλο η ανθρωπιά. Κτήνη.

    7. Κράτος Δικαίου με μεγάλη ανάπτυξη…. ..
      Αρλούμπες ΚΟΥΛΗ….
      Λαός φτωχοποιημενος….
      Χωρίς τροφή
      Με πανάκριβα καύσιμα αγαθά διοδιοδια χωρίς άμυνα χωρίς υγεία και μπασταρδεμα με λαθραιους φονιάδες αγράμματους βιαστές δολοφόνους …Αυτός είσαι ρε ΚΟΥΛΗ….Μας αποτελειώσει…Η αχρηστία σου με τους κλέφτες που κυβερνάς…..
      Ντροπή σου…. Ντροπή σου….

    8. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΔΟΣΕΩΝ,,,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΗΣ ΗΤΑΝ

      1. Στις τράπεζες χάρησες 200ΔΙΣ δάνειο ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    9. ΕΙΣΑΙ βιοπαλαιστής – μικροπωλητής ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟ? ΠΩΣ ΤΑ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ,,ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ,,,,ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ.

      1. Γίδι το δάνειο όμως της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τα πληρώνεις χωρίς να πεις κάτι αλλά από γίδι τι περιμένεις. Πιστεύω ότι θα είσαι από τα κομματοσκυλα των κομμάτων που βούλιαξαν την Ελλάδα

    10. ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΗΣΜΕΝΑ ΚΟΜΑΤ Α ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ Ν.Δ & ΤΟΥ ΒΡΩΜ Ο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ & ΤΟΥ ΒΡΩΜΟ ΣΥΡΙΖΑ ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑ ΦΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΨΥ ΧΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΛΑ ΣΗ

    11. ρωτηστε την αποψη της κΥΡΙΑΣ κουρκουλου που το παιζει ψυχοπονιαρα…. και το τρωτε …. εχω χασει επεισοδια? της οικογενεια της δεν ειναι η τραπεζα αυτη???

    12. Ειμαι υπερ των εξωσεων.Καλα τους εκαναν.Γιατι να μη πληρωσουν το δανειο? Δε καταλαβα? Εμεις που το αποπληρωσαμε στα 25 χρονια χαζοι ειμασταν? Και δεν πηγαμε να τους κλεψουμε με κατι νομους Κατουγκαλου κλπ κλπ ? Οταν περνανε τα δανεια και αγοραζαν σπιτια πανω απο αυτο που μπορουσαν ηταν καλο ? Ασε που οι πιο πολλοι εκαναν και κομπινες με τις τραπεζες δηλωνοντας πιο πολλα απο την αξια του σπιτιου για να πανε και 10 μερες Μυκονο . Αφηστε τα λοιπον αυτα και πληρωστε τωρα. Αλλιως εξω ρε που δωσατε και 80% στα συστημικα κομματα με 41% στο Κουλη?

    13. Να εξηγήσετε στον υιό ότι δεν πρόκειται για απλή έξωση-διότι δεν ήταν ενοικιασμενο το διαμέρισμα, αλλά για αποβολή από το ακίνητο που αγόρασε άλλος με αναγκαστικό πλειστηριασμό και στον οποίον πλέον ανήκει διότι έγινε ιδιοκτήτης του διαμερίσματος

    14. προστατευουμε και κανουμε τα στραβα ματια στους ισχυρους (πχ οπλοφορια Σαββιδη με νανατσολη χαβαλε) και κλωωτσαμε τους αδυναμους ..μπραβο μας

    15. Τελικά ξέρετε τι έχω καταλάβει; Πως εχθροί μας δεν εινα8 τόσοι πολιτικοί, αυτοι έτσι κι αλλιώς μας μισούν και το ξέρουμε, δυστυχώς όμως εχθρός μας είναι ο αδελφός μας, ο συμπατριώτης μας, ο φίλος μας, που για το προσωπικό του συμφέρον ψηφίζει ότι πιο ανθελληνικό υπάρχει, χωρίς να νοιάζεται για τίποτα και για κανέναν. Δεν ξερει βλέπετε το βουρλο, πως καααποια στιγμή θα έρθει και η δίκη του σειρά. Είναι τόσο εγωιστής που δεν μπορεί να σκεφτεί πως είναι απλώς ένας χρήσιμος ηλίθιος και όταν η χρησιμότητα του πάψει να υφίσταται, θα τον πετάξουν όπως την τρίχα από το ζυμάρι. Επειδή τρώει τώρα, νομίζει πως ετσι θα συνεχίσει. Γί´αυτο λέω πως επειδη στα χωριά όλοι γνωρίζονται, ξέρει ο καθένας τι ψηφίζει ο αλλος. Λοιπόν, περιφρόνηση, απομόνωση και φτύσιμο στο εδαφος οταν περνάτε δίπλα τους. Αυτό τους πρέπει.

    16. Και εχεις τους λαθρο εισβολείς να καρπώνονται δωρεαν σπίτια

      1. Που είδες καπιταλισμό στην Ελλάδα; 50 χρόνια Σοσσιαλισμό ψηφίζετε, και έχει χαθεί οποιαδήποτε μορφή πραγματικού ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ της ελεύθερης αγοράς από την Ελλάδα γι αυτό είστε ένα βήμα από το να ψοφίσετε στη πείνα.

        Σας πουλάνε την κρατικο-μονοπωλιακή εταιριοκρατία των καρτέλ ως “καπιταλισμό” και ψηφίζετε συνεχώς την πιο στυγνή μετατροπή του σε φεουδαρχία. Το ίδιο καθεστώς με τη Σοβιετική Ένωση έχει η Ελλάδα πλέον και πάει τρέχοντας για Φεουδαρχία με Κινέζικο πρόσημο.

        Αλλά τόσο καταλαβαίνεις εσύ και όλοι οι ηλίθιοι ψευτοαριστεροί όπως και οι ψευτοδεξιοί της ΝΔ/ΝΙΚΗ,

        Σε βρωμερή καπιταλιστική χώρα ζω και εργάζομαι 25 χρόνια. Το κράτος δεν είναι νταβατζής στη τσέπη μου, με αποτέλεσμα να έχω δημιουργήσει ανενόχλητος μία περιουσία (δεν έχω σχέσεις με το κράτος) και να έχω ένα εισόδημα που είναι παντελώς άπλισίαστο για το 99,7% των Ελλήνων (στοιχεία της ΑΑΔΕ βάση δηλωθέντων εισοδημάτων).

        Και όμως στη χώρα που ζω ανήκω στο 20%. 1 στους 5 που βγάζουν 6ψήφιο εισόδημα κάθε χρόνο που δεν προέρχεται από σχέσεις με το κράτος. Όπως γίνεται στην Ελλάδα.

        Ξυπνάτε ρεεεε. Ο Καπιταλισμός δεν είναι το πρόβλημα. Η μλκ και το σανό που σας ταϊζουν είναι και στηρίζετε επί 50 χρόνια ένα καθεστώς ολοκλήρωτικό που σας πίνει το αίμα και δεν έχει μεγάλη διαφορά από φεουδαρχία.

        1. Ειπες τα Αληθινά πράγματα. Μπράβο Ευλογημένε.Πρίν έναν χρόνο,εν όψει των εκλογών η Μαριονέτα της ΝΔ,ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε πάρει σβάρνα τους τηλεσταθμούς,κάνοντας την προπαγάνδα υπέρ της ΝΔ,ξεστομίζωντας “ή Κυριάκος ή κράτος ράκος”.Οσο για την απόφαση του Αρείου Πάγου για τους δανειολήπτες σκαρφίστηκε και πουλούσε την θεωρία,ότι “οι δικαστές είναι χειραγωγημένοι απ’το ΔΝΤ”.Και η ΕΥΠ μας με τον μηχανισμό υποκλοπών να μην ξέρει πως να ξεπαστρέψει την ξένη,κακοποιό επιρροή;! Ο τύπος πουλήθηκε στο καθεστώς.

    17. ψοφο στους μπατσους που τη βγαλαν κ σ ολους τους υπευθυνους

      1. εάν έχεις χρήματα να πλήρωνες εσύ το χρέος του γιόκα, που έβαλε την μάνα του στο σπίτι εκείνη να βγάλει το φίδι από την τρύπα

    18. Eλλαδα 2.0 : ταδε εφη Κυριακος Μητσοτακης του Κωνσταντινου.

      1. Σίγουρα του Κωνσταντίνου είναι, οχι το Τέρυ, ακούστε με και ‘μενα, έχω βγάλει κοτζάμ ΙΕΚ.

    Comments are closed.