ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ – ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    κρ

    «Να μην κτυπηθούν οικογένειες και πατέρες με μικρά παιδιά» μόνο

    Με σύνθημα «Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει» ορισμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων της ΑΕΚ απειλούν να ανταποδώσουν «τα ίσα» στους χούλιγκαν του Παναθηναϊκού που συμμετείχαν στην δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλεια έξω από την OPAP Arena.

    Οι οπαδοί της Ένωσης, μέσω social media, καλούν τους φίλους της ομάδας τους να βγουν στους δρόμους σήμερα στις 19:30 και να ξυλοκοπήσουν τους χούλιγκαν του Παναθηναϊκού που στα σημεία συγκέντρωσής τους σε Μαρούσι και Πατήσια για το ματς με τη Μαρσέιγ.

    Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με όλα τα στοιχεία των αστυνομικών αρχών, οι οργανωμένοι του «τριφυλλιού» συμμετείχαν στην επίθεση των Κροατών στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται ανάμεσα στους συλληφθέντες.

    Σε ανάρτηση σελίδας οργανωμένων φιλάθλων της ΑΕΚ, το κάλεσμα αναφέρει:

    «Σήμερα ζητάμε από όλους τους ΑΕΚτζήδες των βορείων Προαστίων να βγουν σε παρέες στους δρόμους και να ψάχνουν βάζελους που πηγαίνουν στο ματς. Κατά τις 19:30 όλοι να είμαστε στα Πατήσια όπου είναι οι περισσότεροι βάζελοι καθώς και Μαρούσι. ΔΕΝ ΒΑΡΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΕ ΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Στους γύφτους που φάγανε τον Βάκη , δεν κάνουμε μαγκιες …δεν μας παίρνει …Κο .Κο.κο.κο.κο

    2. Ειλικρινά λυπάμαι για την κατάντια…αν ειμασταν άνθρωποι θα μαζεύονται μαζί από αεκ και παναθηναϊκόυ οπαδοί να δείξουν στους χουλιγκαν ότι αυτό δεν θα περάσει…λυπάμαι για το παλικάρι που χάθηκε έτσι και ελπίζω να φύγει αυτή η κατάρα από τους Έλληνες οπαδούς…εχθρός μας δεν είσαι εσύ αεκτζη η γαυρε η παοκτζι…εχθρός είναι τα κεφάλια τα μεγάλα που όπως παλιότερα έπαιξαν ένα τάβλι και έχασε ο του παο και πήρε τον νικοπολιδι στο Πειραιάι ο του οσφπ …ξυπνατε μας έχουν κάνει πιόνια τους ξυονααατε Έλληνες

    3. μόνο απο τα σχολια καταλαβαίνεις ποσα πολλά γίδια εχει η Ελλαδα αντι να σταματήσει ο χουλιγκανισμος και ο φασισμος αμολάνε σε πόλεμο τον κάθε βλακα να πάει να σκοτώσει κανα ατυχο που δεν θα φταίει και θα είναι βάζελος.. ετσι αμαυριζουν και την μνημη του παιδιού με βια στην βια θα ξεφύγει το πράγμα

    4. Κάποιοι άλλοι θα τρέχουν…όταν ο εισαγγελέας ζητήσει άρση απορρήτου και ο κύριος Σ.Χίος δώσει τα στοιχεία σας στις αρμόδιες δικαστικές/αστυνομικές αρχές.
      Γιατί δεν είστε οπαδοί ούτε φίλαθλοι αλλά είστε ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ και η θέση σας είναι στην φυλακή παρέα με τους άλλους και αυτοί την φορά τα αφεντικά που σας πληρώνουν πιστέψτε με δεν θα σας ξελασπώσουν θα σαπίσετε μέσα στην φυλακή και που είστε προσοχή μην σας πέσει το σαπούνι και μου γίνεται οι “κυρίες” των φυλακών.

    5. ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΚΙΤΡΙΝΟ………….

    6. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ _@Μ@Ν_ ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!

      1. Εσύ κοίτα να βρεις έναν καλό δικηγόρο θα σου χρειαστεί τώρα που θα σε καλέσει ο εισαγγελέας και θα σου περάσει τα βραχιολάκια η αστυνομία και που είσαι μην τρέχεις τόσο πολύ θα ιδρώσει το κωλαράκι σου.

    7. Αν η UEFA δεν βγάλει ανακοίνωση που να λέει ότι από (5) πέντε χρόνια έως (10) δέκα χρόνια αποκλεισμό από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις τιμωρούνται όλες οι κροατικές και ελληνικές ομάδες και άμεσα διακοπή τηλεοπτικών μεταδόσεων και διαφημίσεων τότε θα πρέπει να το κάνει η ελληνική κυβέρνηση και να πει εδώ και τώρα από (5) πέντε χρόνια έως (10) δέκα χρόνια αποκλεισμό από εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις όλες οι ελληνικές ομάδες άμεσα διακοπή τηλεοπτικών μεταδόσεων και διαφημίσεων.

    8. Οι οπαδοί διοχετεύουν και εκτονώνουν μέσα από τις ομάδες τα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου. Αν δεν υπήρχαν οι ομάδες πώς θα τιθασευτούν τα αρνητικά συναισθήματα του μίσους, της οργής, των οπαδών; Αυτοί θέλουν να βλέπουν την νεολαία σε αυτή την κατάντια. Αντί να φλερτάρουν τώρα που είναι νέοι, να πάνε βόλτες με τα κορίτσια τους, να ζήσουν τη ζωή τους, σκοτώνονται για τα συμφέροντα του χοντρού, και του κάθε χοντροκέφαλου βλάκα που μετατρέπει τα νέα παιδιά σε πειθήνια όργανά του.

    9. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΧΑΪΡΕΥΤΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΖΑΒΟ ΤΗ ΚΟΥΛΑ

    10. Οι Παοκτσηδες είναι ότι ότι χειρότερο…. Αυτοί τα ξεκίνησαν όλα μαζί με τους αλλοδαπούς συμμάχους τους…

    11. Αστυνομία, Τελωνεία,Κρατική Ασφάλεια,ομάδες ,παράγοντες ,δημοσιογράφοι αθλητικοί (λέμε τώρα ) ,Μαυροβουνιοι,,Κροάτες γνώριζαν για το ραντεβού θανάτου μεταξύ Ορκ Κροατών και 30 Παναθηναϊκών και Αετζηδων .
      Θα ακολουθήσουν και άλλοι μετά από τον Άλκη και το Μιχάλη .

    12. Έδιωξε ο Οικονόμου 7 Τροχομπατσους και έναν της Αθλητικης Βίας και άφησε στη θέση του τον Διοικητή του ΑΤ Κακαβιάς. Ενώ ένας Βορειοηπειρώτης ή ένας Αλβανός τέτοιες μέρες θέλει από 3 έως 6 ώρες για να περάσει στην Ελλάδα, οι απόγονοι της Ούστασε πέρασαν σαν VIP χωρίς έλεγχο και με μηδενική αναμονη, ενώ είχαν Alert από την Interpol. Μόνο ντροπή και αίσχος.

    13. αυτα γινονται κατ επιλογη …οταν η δημοσιοτητα στο συνολο της εξυπηρετει τη μοσαντ….

    14. Τελικά ρε αλάνια όλοι οι Κροάτες είναι φασίστες; Κάπου έχετε ξεφύγει;
      Τυφλή βία από ουγκανους χωρίς καμία ιδεολογία

    15. Μουνακι…
      Σας έτσουξε το περσινό.
      Ναι για, για το γήπεδο και το νταμπλ λέω…..

    16. Το ανθελληνικό κλεπτοκρατικό τόξο βάζει τους τάχα φιλάθλους να σκοτώνονται μεταξύ τους και την ίδια ώρα φέρνει εκατομμύρια αλλόθρησκους λαθρομετανάστες που πολλοί είναι τζιχαντιστές. Φαγωθείτε ηλίθιοι για τις ομάδες του Αλαφούζου,του Μαρινάκη και του Μελισσανίδη που είναι υπέρ της λαθρομετανάστευσης!

    17. ΚΑΦΤΕ ΤΗΝ ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ!!!
      ΑΝ ΔΕ ΒΑΛΥΟΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ !!!
      ΑΛΗΤΕΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥΛΟΙ!!!

      1. Γαμω το μουνι της μάνας σου.
        Τουρκοσπορος φασίστρια ήταν η πουτανα η μάνα που σε γέννησε.

      2. ΡΕ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΕ ¨RUKUNAS TZAN¨ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ.
        ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΕΛΜΠΑΣΑΝ ΡΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΠΟΓΑΜΙΔΙ

      3. η μανα σου ,μαλακακο εγινε πουτανα εξαιτιας σου!

    18. ΠΑΛΙ ΚΥΝΗΓΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕ…. ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΒΛΕΠΩ Κ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΦΑΛΑΓΓΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΙΑ ΣΟΦΙΑ… ΕΛΕΟΣ. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΑΕΚΑΤΖΗΔΕΣ.

      1. Ία βαώ τον άργιλο στον κωλο και μευα ία σε γαμησω….
        Ρε μπουνιά φασιστοειδη έχετε τέλει σει γιατί συνεχίζεται και προκαλείται.
        Τελικά σας έτσουξε το περσινό.

    19. ΓΑΜΙΕΣ@ κάθαρμα που εβαλες τους πιο αχρηστους για
      υπουργό – αττικάρχη -αρχηγό ελ-ας …ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

    20. Είμαι Ολυμπιακός. Αλλά μαζι σας αδέρφια.
      Πρέπει η αστυνομία να προστατέψει τους Αεκτζίδες και να ρίξει ξύλο στους Παναθηναϊκούς. Η βία μόνο με βία πολεμάτε. Ήθελα να πάω στην ΑΕΚ να δω το ματς με τους Αεκτζίδες. Είμαι Ολυμπιακός, αγαπάω την μπάλα γενικά. Θα με εσβαζαν.

      1. Λογικά αλήτη ήσουν και στη Λαυρίου μαζί με το Ρουμπετη .

      2. αλλος ενας βλακας εισαι αμα θες να κανουν κακο αλλοι σε αλλον για να το ευχαριστηθείς εύχομαι να μπεις φυλακη και εσυ και αλλοι εδω μεσα που επιθυμούν την βια … εκει μεσα θα βαλετε μυαλο σκουπιδια που επιθυμούν την βια ειναι όμοιοι με τους δολοφόνους

    21. Τα ίδια έλεγαν τα άπλυτα αναρχικά σκουπίδια και πριν έρθουν οι Κροάτες και το αποτέλεσμα το είδαμε στα βίντεο. Το γράφει η έκθεση της αστυνομίας, δημοσιογράφοι, οι πάντες. Ήταν ραντεβού οπαδικό κι όχι απλά έχασαν αλλά, όπως λέγεται σε media στο εξωτερικό, μάλλον έφαγαν οι ίδιοι καταλάθος δικό τους κι ανέβαζαν φωτογραφίες ότι είναι Κροάτης…

    22. ενώ στην περίπτωση του Καμπανού είχαν λουφάξει όλοι και για την καταγωγή και για τα πολιτικά φρονήματα των δολοφόνων, τώρα όλοι μιλάνε για “Κροάτες φασίστες”, οπότε επειδή οι φασισμοί είναι κακοί ενείς δεν πρέπει ούτε να εκδικηθούμε ούτε να έχουμε φασίστες, φασίστες θα έχουν οι άλλοι να σκοτώνουν εμάς και όποτε είναι Αλβανοί θα το παίζουν αναρχικοί στην Ελλάδα επειδή πρέπει να τους αγαπάμε τους Αλβανούς και δεν είναι καλό να ξέρουμε ότι σκληροί εθνικιστές….

        1. Μουνακι…
          Σας έτσουξε το περσινό.
          Ναι για, για το γήπεδο και το νταμπλ λέω…..

    23. Εντάξει το διαβασαμε και αυτό. Οι χουλιγκανοι έγιναν ξαφνικά “φιλάθλοι”. Χαχαχαχαχαχα

    24. Οχι δεν πρεπει να δοθει συνεχεια σε τετοιες πραξεις! Φιλαθλοι.της ΑΕΚ cool blood! Δειχτε ψυχικη ανωτεροτητα οσο κι αν πονατε εν ονοματι της αδικοχαμενης ψυχης!
      Αφειστε τη δικαιοσυνη να κανει το εργο της! Η εκδικητικοτητα δινει φαι στη Κουλειο επικοινωνιακη πολιτικη! Τον βοηθατε να καπελωνει τα σκατα του σε βαρος της Πατριδας! Ζητω η Μικρα Ασια, Ζητω η Ελλαδα!

      1. πρακτοράκο θα φάνε σκληρό Βυζαντινό γ@@@@@ οι Κροάτες….

        1. ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΑΝΤΙΦΑ!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ

    25. Άμα κάνει ντου η Τουρκία δε θα βρεις κανένα από αυτούς .Για τις ομάδες όμως δεν έχουν πρόβλημα να σκοτώσουν και να σκοτωθούν .
      Και θα σκοτωθούν πολλοί ακόμα .

      1. υπήρχε κρατική έγκριση των γεγονότων θα τους είχαν σταματήσει στα σύνορα, μετά το φιάσκο Φύσσα με είχαν σταματήσει οι μπάτσοι και με έγδυσαν και μου έκαναν κήρυγμα για ένα ενθύμιο κρητικό μαχαιράκι που είχα για τα μήλα και μου έλεγαν να τα καθαρίζω με μαχαίρι που αλείφεις το βούτυρο, οι λάθρο μπορούν να κυκλοφορούν με χατζάρια χωρίς πρόβλημα

    Comments are closed.