ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΑΡΙΣΤΟΙ” ΤΟΥ! ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ – ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ΕΞ

    Σε κατάσταση απόγνωσης βρίσκεται αυτή την ώρα συμπολίτης μας, λόγω του οτι του έκλεισαν την επιχειρήση του στο Φαληράκι της Ρόδου για διάφορες παραβάσεις και του επέβαλαν τσουχτερό πρόστιμο.

    Ο ίδιος ζήτησε πριν από λίγο να μιλήσει στη Ροδιακή προκειμένου να ακουστούν τα αιτήματα του σε όλον τον κόσμο και ζήτησε τη συμπαράσταση όλου του κόσμου προκειμένου να μη βρεθεί και άλλος στην ίδια θέση με αυτόν.

     

    Κατέβηκε αφού τον καθησύχασαν και ηρέμησε:

    Λίγο μετά τις 11 και τέταρτο, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρόδου έφθασε στο σημείο και τα στελέχη της υπηρεσίας, εφαρμόζοντας το σχετικό σχέδιο, άνοιξαν ειδικό δίχτυ προστασίας στο έδαφος, κάτω από το σημείο που βρίσκονταν ο συμπολίτης μας. Ο ίδιος πείστηκε τελικά και μπήκε στο εσωτερικό του κτιρίου και στη συνέχεια ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία.

    rodiaki.gr
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΑΣ. ΑΡΕΕΕΕ ΡΑΓΙΑΑΑΑ ΠΟΣΟ ΣΑΝΟ ΘΑ ΦΑΣ ΑΚΟΜΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ…..

    2. Αυτοκτονία από 1ο όροφο; Ή πράγματι είναι τρελός ή κέρδισε τα 10 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν..

    3. Θα σε αυτοκτονήσουν αυτοί με τα μπολια

    4. ΧΑΡΥ ΚΛΥΝΝ: “ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ, ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ”

    5. αντι να λεει θα αυτοκτονισω να παρει ενα καλανικοφ η μια μαγκουρα εστο κι να κυνηγισει ολα αυτα τα λαμογια που διαταζουν και κουναν δαχτιλο που να τους το χωσει καποιος αυτο το δαχτυλο στο κ@λο τους βαθια μεσα

    6. Μόνο αν απειλούμε να αυτοκτονήσουμε ίσως βρούμε άκρη με ετούτο το μ@@@@@@@ο το κράτος.

    7. Στα ορια εχουν φτασει γιατι το κρατος ειναι πουλημενο. Ο κορωνοιος ειναι η αφορμη για να πινει ο Κουλης το αιμα των Ελληνων. Οι φατσες στις φωτογραφιες που δειχνετε δεν ενδιαφερονται και τοσο για τον ταλαπωρεμενο αυτον ανθρωπο. Ενας βασταει καφεδακι τσιγαρα ,κλειδια και εχει την πλατη γυρισμενη αλλος τον παρακολουθα με περιεργεια και τα χερια πιαω του σαν να βλεπει ενα κατσικι που ανεβηκε στην ταρατσα. Ο αστυνομικος δεν φαινετε με τα καλα του με ανοιχτο το στομα να κοιτα τους τοιχους. Μια αδιαφορια και αμηχανια για τα παντα που συμβαινει γυρω τους οι Ελληνες.

    8. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΗΛΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ…ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ…ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

    9. καθάρματα μπλε, πράσινοι και ροζ συριζαίοι

      1. …..και κοκκινοι της ανατολης γυφτοι….ολα τα χρωματα των ασιατων.

        1. Και φασισταριά επίσης και αρχαιολαγνοι γκει.

    Comments are closed.