ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΧΑΜΑΣ! ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ – ΝΕΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    gaza-epithesi

    Εκεχειρία τέλος. Μετά από 7 ημέρες εκεχειρίας και λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας το Ισραηλ κατηγόρησε τη Χαμάς οτι παραβίασε την κατάπαυση πυρός και εξαπέλυσε μπαραζ βομβαρδισμών στη Γαζα.

    Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε τη Χαμάς ότι “παραβίασε τη συμφωνία” και “έριξε ρουκέτες”.

    Πάνω από 60 θάνατοι και δεκάδες τραυματίες στη Γάζα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας στην περιοχή

    Τουλάχιστον 109 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε ισραηλινά χτυπήματα στη Γάζα έως τώρα μετά τη λήξη της επταήμερης ανακωχής σήμερα το πρωί και την επανέναρξη των εχθροπραξιών, ανέφερε σε ανακοίνωση το υπουργείο Υγείας του θύλακα.

    The ceasefire just ended and already over 30 Palestinians have been killed

    «Το υπουργείο Υγείας κατέγραψε πάνω από 60 θανάτους», καθώς και «δεκάδες τραυματίες μεταξύ των αμάχων στους αεροπορικούς βομβαρδισμούς», δήλωσε. Σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου, οι τραυματίες γεμίζουν τα νοσοκομεία στη Γάζα που είναι στα όρια των δυνατοτήτων τους.

    Χάρτης των IDF χωρίζει τη Γάζα σε ζώνες με ασφαλείς περιοχές για να κατευθυνθούν οι κάτοικοι
    Οι Ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις (IDF) δημοσίευσαν πληροφορίες σχετικά με την εκκένωση αμάχων της Γάζας για την ασφάλειά τους στο επόμενο στάδιο του πολέμου.

    «Ο χάρτης που δημοσιεύτηκε χωρίζει το έδαφος της Γάζας σε ζώνες.. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους της Γάζας να προσανατολιστούν και να απομακρυνθούν από συγκεκριμένα μέρη για την ασφάλειά τους εάν απαιτείται», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του IDF στην πλατφόρμα X.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Κωλοφαρα σιωνιστων που καταδυναστευει το πλανητη! Δεν χορταινει με τιποτα!
      Χρηζουν αμεσης εξαυλωσης απ το Θεο τους αν εχουν!

    2. Εχουμε δρομο ακομα οσο δεν τελειωνει η χρηματοδοτηση της χαμας απο μουσουλμανικες χωρες δεν τελειωνει
      αυτος ο πολεμος.

    3. Eβραιοι ειναι οτι γουσταρουν κανουν και λενε αλλοστε αυτοι εχουν το μαχαιρη αυτοι και το πεπονη….θελουν την Γαζα χωρις Παλαιστνιους για να ετελεσουν τα σχεδια τους με το αζημειωτο φυσικα γι αυτους……

    4. ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!! ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΕ ΙΣΡΑΪΛΙΝΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!

    Comments are closed.