ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 – ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    Έργα ΟΑΚΑ

    Με διαδικασίες express, έκλεισε χθες το ΟΑΚΑ και μόνο ως «θαύμα» μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς μιλούν πλέον για κατασκευαστικό πρόβλημα!

    Αμέσως μετά χθεσινή τη σύσκεψη στο Μαξίμου, εκδόθηκε μια ανακοίνωση από μέρους του ΟΑΚΑ που με…διπλωματική γλώσσα περιγράφει ακριβώς το πρόβλημα.

    «Στη μελέτη αναφέρεται ότι οι μεταλλικές κατασκευές του στεγάστρου του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου δεν ανταποκρίνονται στα κανονιστικά επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας», αναφέρεται συγκεκριμένα.

    Με απλά λόγια, οι μεταλλικές κατασκευές έχουν standards υποδέεστερα των αναγκαίων που διασφαλίζουν στατική επάρκεια

    Σύμφωνα με τους επιστήμονες το «λουκέτο» προκύπτει μετά την ελλιπή συντήρηση που παρατηρήθηκε.

    Η είδηση, όμως, δεν ήταν «βόμβα» αλλά κάτι το αναμενόμενο, με τη διαφορά ότι η απόφαση για το κλείσιμο του ΟΑΚΑ άργησε 4 χρόνια, ενώ εκ θαύματος με τόσα παιχνίδια και χιλιάδες ανθρώπους μέσα στο γήπεδο δεν είχαμε κάποια νέα εθνική τραγωδία.

    Ειδικότερα, το 2019, η κυβέρνηση της ΝΔ ζήτησε έκθεση από το υπουργείο Υποδομών που παραδόθηκε το επόμενο έτος. Η έκθεση διαπίστωνε σειρά προβλημάτων στο στέγαστρο τα οποία έπρεπε να αντιμετωπιστούν άμεσα, αλλά όλα έμειναν στο… συρτάρι.

    Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του 2019 και του 2020 από την μελέτη που είχε το Υποδομών εντοπίστηκαν τεράστια προβλήματα στις εγκαταστάσεις και πολύ μεγαλύτερα από του αναμενόμενου.

    Το 2018 είχαν παρατηρηθεί ταλαντώσεις σε κερκίδες κατά τη διάρκεια αγώνα, οι οποίες είχαν γεννήσει ήδη από τότε σειρά ερωτημάτων για τη στατική επάρκεια της εγκατάστασης.

    Πώς αντέδρασε το Twitter

    Πρώτο trend στο Twitter/x έγινε το κλείσιμο του εμβληματικού σταδίου που έχει φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 καθώς και άλλες σημαντικές διοργανώσεις.

    Ένα αρκετά μεγάλο μέρος των χρηστών αντέδρασε έντονα σχετικά με τις πρόσφατες διοργανώσεις που φιλοξένησε ο χώρος οι οποίες ήταν μάλιστα και ιδιαίτερα πολυπληθείς και αναρωτήθηκε «πώς δεν θρηνήσαμε θύματα;».

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΟΧΗ-ΝΤΑΝΙΕΛ-ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ-ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ-ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ 50.000 ΠΑΙΔΙΑ;
      ΠΟΙΟΥ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΣ, ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΤΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΔΥΝΕΥΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΜΕ;;;;;;;
      ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ Ο “ΚΑΛΑΤΡΑΒΑΣ” ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ;

    2. Αυτό είναι το περιβόητο στέγαστρο καλατράβα το οποίο φάγανε πάρα πολλά λεφτά εκατομμύρια ευρώ για να φτιάξουμε αυτό το στέγαστρο το οποίο δεν χρειαζόταν να γίνει αλλά Κάποια λαμόγια πολιτικής του ΠΑΣΟΚ τότε φάγαν Χοντρό χρήμα αυτά πληρώνουμε τώρα

    3. Αυτή η γαμημενη μίζα έχει όνομα ΓΙΆΝΝΑ ΑΓΓΕΛΌΠΟΥΛΟΥ Κ ΣΊΑ κακόμοιρηδες Έλληνες θέλατε και “Athens 2004” τα κοράκια σκέπασαν τον ουρανό με μίζενς……
      Πόσο έχει κοστίσει η Ολυμπιάδα των κλεφτών ουδείς γνωρίζει ακόμα κ σήμερα. C4i σύστημα ασφαλείας εκατομμύριων σαπίζει στην αμυγδαλέζα, siemens – Χριστοφοράκος- πολιτικά λαμογια # Γερμανία #οι κλέφτες που εβαλαν την χώρα μαζί με της κυβερνήσεις διεφθαρμενων πολιτικών σε μνήμονια και κατέστρεψαν έναν λαο.
      Ενας καταδικασμενος λαός, δολοφονημένος από πολιτικούς μαφιόζους.

    Comments are closed.