ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΕΜΕΛΟΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ – ΣΤΗ ΒΙΛΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ Η ΜΑΡΕΒΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΖΑΓΟΡΙΟΥ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-1

    Ο ανέμελος πρωθυπουργός μας σε νέες περιπέτειες. Αφού έκλεισε τον κόσμο στα σπίτια του, αφού του έκλεισε όλες τις εκδηλώσεις και τους μαύρισε την ψυχή, εκείνος παίρνει την οικογένεια και πάει ταξιδάκι.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στην Αρίστη Ζαγορίου όπου θα κάνει τις διακοπές του. Στο χωριό όπου βρέθηκε πριν λίγες μέρες η σύζυγός του Μαρέβα, προκειμένου να διαλέξει και να εποπτεύσει τη βιλάρα που θα ξεκουράζεται εκείνη και ο πρωθυπουργός, την ώρα που οι Έλληνες παιρνούν μαύρες ώρες.

    Σύμφωνα με το epiruspost.gr ο Πρωθυπουργός θα φτάσει πιθανότατα την Δευτέρα και θα αναχωρήσει πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Έκλεισε τα πρόβατα στο μαντρί και απολαμβάνει τον καφέ του ο παγκόσμιος αυτοκράτορας αρχιμαλακας και πουλημένο τομάρι στον εωσφόρο.

    2. Όσα ζώα ψηφίσατε νέα δημοκρατία να τον χαίρεστε καλά σας κάνει

    3. Tρώει και μπεκροπίνει εις υγείαν των κορόιδων.Να ημουνα εκει κοντά, θα πήγαινα με ντουντούκα να φωνάζω ”μητσοτάκη γαμιέσαι” και άλλα ”ωραία” ν’ αντηχεί παντού και να ψάχνονται απο πού έρχεται η ηχώ.

    4. Καλα σας κανουν,ρε…τους ηλιθιους τους πηδανε.
      Οταν ψηφιζατε τη ΜΑΦΙΑ το 19,τοτε ητανε καλα,ε ;
      Να σας παρουνε και τα σωβρακα ρε,αφου καθεστε σα μαλακες και τους κοιτατε !
      Ο πιο ηλιθιος λαος στον κοσμο,επι μισον αιωνα ψηφιζει τη ΜΑΦΙΑ και οταν τον πηδαει,βγαινει και κλαιγεται !
      Τη ΜΑΦΙΑ θελατε,βουλωστε το τωρα και σκασμος,αυτοι σας αξιζουν με τα μυαλα που κουβαλατε !

    5. Εσεις,οι πιο πολλοι που τον βριζετετε,τους εχετε ξαναψηφισει……σας εχουμε μαθει πλεον,τους βριζετε,οταν ειναι να ξαναγινουν εκλογες τους ξαναψηφιζετε,και παει λεγοντας….αυτος την δουλεια του κανει,εσεις;;;;;;;;;;;

    6. στον Πέτρο Σεπετά μήπως, τον ιδιοκτήτη της ‘Βικος’ και πατέρα του Παύλου Σεπετά που ο κούλης παρουσίασε ως παράδειγμα του brain gain επειδή επέστρεψε μετά από σύντομες ‘σπουδές’ στην Ελλάδα για να εργαστεί στο εργοστάσιο του πατέρα του;

      1. Είναι ο ξεφτίλης που “παρκάρισε” ελικόπτερο σε παραλιακό μπαρ της μυκόνου;

    7. Ομβριοι μετανάστες από την μικρά Ασία….ουστ….

    8. α γι αυτο βγηκαν τα στρουμφακια εξω στα γιαννενα… λεω κι εγω. με -2 τι κανουν εξω… πριν ερθει δεν εβλεπες πουθενα κανενα στρουμφ…

      1. Τους εκατσε το φλουρι της καντεμιας !!! Διαβολοβδομαδα για τους εκπροσωπους του νομου…η ”επισκεψη” του ”επιβητορα” τους !!! Εγω τους λυπαμαι…τους Ευχομαι Χρονια-Πολλα και καλα ”Μυαλα”!!!

    9. Έχετε υπόψην ότι η Αρίστη είναι το αγαπημένο μέρος των Εβραίων στην Ελλάδα. Είναι σαν γκέτο και δεν ζυγώνουν ούτε αλβανοί ούτε τίποτα. Ψάξτε το.

    10. ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΈΧΟΥΝ ΜΟΡΦΩΜΈΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,
      ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΕΣ ΈΧΟΥΝ ΥΠΆΚΟΥΟΥΣ.

    11. Τώρα περιμένουμε οι νόμοι να ισχύουν για τους κυβερνόντες; Δεν είναι κάτι καινούριο

    12. Στα τσακιδια να παει …μην πω τιποτα πιο χειροτερο ..θου φυλακι τω στοματι μου σημερον

    13. ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .ΖΗΤΩ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !

    14. Θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος της ανάρτησης: Ο δολοφόνος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού Κυριάκος Μητσοτάκης πάει πισωκίνητες διακοπές του κώλου!!!

    15. Μπορεί να είμαστε τυχεροί και να μην τον ξαναδούμε. Εγώ πολύ θα λυπηθώ.

    16. …..φαινεται οτι δεν γνωριζει οτι ο Ποσειδωνας ετοιμαζει για την περιοχη ”’ταρακουνημα”’ ισχυρο.

    17. Ο εβραιος με τη εβραια του διακοπουλες……………………………τη αναγκη εχουν αυτα τα σκουπηδια…….με τεττοιο λαο για τα μπαζα που εξουσιαζουν

    18. Μια καλή ευκαιρία να μαζευτούμε αυτή τη βδομάδα για βόλτα στην άριστη Πάπιγκου.ολοι όμως.ειναι ωραία.

    19. Ρε καλά να σας κάνουν. Ακόμη χειρότερα θέλετε. Όποιος δεν έχει μυαλό αυτά παθαίνει. Τουμπεκί.

    Comments are closed.