ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ! ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΚΟΥΦΑ. ΌΛΗ Η ΠΟΛΗ, ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΕΤΡΑ ΟΡΘΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ MAKELEIO.GR (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    epeisodia-kapanews

    Η ατμόσφαιρα στο σημείο και στη γύρω περιοχή είναι αποπνηκτική λόγω των χημικών, ενώ κάποια δακρυγόνα έπεσαν και μέσα στις αυλές των σπιτιών
    Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα έξω από το σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μπέτυς Σκούφα στην Κατερίνη.

    Όπως αναφέρει το kapa-news.gr πάνω από 600 διαδηλωτές ξεκίνησαν πορεία από την κεντρική πλατεία της πόλης και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ για να διαμαρτυρηθεί για την σημερινή κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών

    Εκεί τους περίμενε ισχυρότατη αστυνομική δύναμη. Μέλη της πορείας πέταξαν προς τους αστυνομικούς βόμβες μολότοφ και εκείνοι απάντησαν με χρήση χημικών και δακρυγόνων. Η ατμόσφαιρα στο σημείο και στη γύρω περιοχή είναι αποπνηκτική λόγω των χημικών, ενώ κάποια δακρυγόνα έπεσαν και μέσα στις αυλές των σπιτιώ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε και τους γλυφτες και θα ψηφίσουν και τον ΣΥΡΙΖΑ καί στην Μακεδονία!!!!!!!!

    2. Όλοι οι Μακεδόνες βουλευτές (ανεξαρτήτως κόμματος) που βρίσκεστε στην Αθήνα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην επιστρέψετε ΠΟΤΕ στη Μακεδονία που προδοσατε ! Είστε πλέον ανεπιθύμητοι εδω.

    3. πετσοκοψτε τα ανθελληνικα γουρουνια τους καριολομπατσους προβοκατορες ματαντζηδες που στο Συνταγμα οταν ακουγοταν ο εθνοικος υμνος και ψιφηζαν οι προδοτες μεσα το εκτρωμα ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΑΝ ο ενας στον αλλον και ειρωνευοντουσαν παιρνοντας θεση μαχης να ριξουν τα εβραικα λοιγμενα δηλητηρια σε μικρα παιδια ……

    4. ΑΔΕΛΦΙΑ,ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ! ! ! ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΡΕ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ,ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΝΕΙΜΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ.
      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΚΘΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΝΑΣ !

    5. ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ <> ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΑΠΑ ΜΕΧΡΙ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ….ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΛΕΒΕΝΤΕΣ!!!!….Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΔΙ!!!!!

    6. Για να μην πω σε ολη την Ελλαδα και θεωρηθει ανεφικτο, θα πω μονο για την Μακεδονια οτι…..στις Ευροεκλογες τον Μαιο και στις Βουλευτικες τον Σεπτεβρη ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ. Ετσι και δω ποσοστα ανω του 2% σε Τσυριζα και Νδουλα τοτε ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!! ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

    7. Παπαρια….Μετα απο 2-3 μερες, πισω στα reality και καναπε! Δεν εχετε δει τιποτα ακομα τσιφτετελληνες μου..ας προσεχατε τι ψηφιζατε..

      1. Πες τα ρε φίλε γιατί όλοι επαναστάτες του κώλου από το πληκτρολόγιο γίνονται. Και μετά κοιτάνε να βολέψουν κανέναν της οικογενείας τους στο δημόσιο…

    8. Είστε ικανοί να κάνετε μόνιμο Μποϊκοτάζ στα ΣΚΟΠΙΑ; Και για τους Έλληνες που πάνε στο Σκόπια και για τους Σκοπιανούς που έρχονται. Ούτε να πηγαίνεται εκεί, ούτε να δέχεστε (με διάφορες νομιμοφανείς δικαιολογίες) αυτούς εδώ. Έχετε δύναμη, θα την χρησιμοποιήσετε για τα επόμενα χρόνια; ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ!

      1. μόνιμο Μποϊκοτάζ στα Συριζόνια…

    9. Για ειρήνη με τους Σκοπιανούς έλεγε ο σύριζα πως υπογράφει την συμφωνία, λες και είχαμε πόλεμο, απλά τους γράφαμε και τελικά κατάφερε τον πόλεμο με τους Έλληνες. Έτσι συμβαίνει όταν πουλάς έναν ολόκληρο λαό για να κάνεις τα χατήρια των ξένων, φυσικά με το αζημίωτο. Έχει και στον αγύριστο κότερα, βίλες και λεφτά μήπως; Δεν θα τα χαρούνε όμως όσο ζήσουν, ούτε οι ίδιοι ούτε τα μούλικα τους.

    10. Να δουμε πως θα κυκλοφορείτε απο δω και περα μουνοπανα

    11. Τσακίστε τους δωσίλογους σε πόλεις και χωριά!

    12. Πάρτε κεφάλια και για εμάς που είμαστε μακριά και δεν μπορούμε να σας φτάσουμε…. Δείξτε τους οτι το θεριο ξύπνησε!

    13. ΓΙΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑ ΟΡΜΑΤΕΕΕΕΕΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΛΑΓΓΙ

    14. Σιγά μην σπάσουν κανένα νύχι… έτσι αντιδρούν ή αλλιώς θα έπρεπε;

    15. Ετσι γ@μηστε τους μην του αφησετε να παρουν ανασα….καντε τους να μεταναστευσουν στα σκοπια τους βρομιαριδες…..

    16. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ….

    Comments are closed.