ΕΚΡΗΞΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ – ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΓΑΝΙΑ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ – ΜΕ ΠΑΓΑΝΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ – ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΔ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ

    Κοινοποίηση:

    Μέχρι και την Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί 2.194 πλειστηριασμοί όλων των κατηγοριών. Οι 904 εξ’ αυτών αφορούν σε κατοικίες, οι 41 καταστήματα και 5 ξενοδοχειακές μονάδες.

    Σύμφωνα μάλιστα με τα επίσημα στοιχεία οι 233 είναι έτοιμοι προς διενέργεια.
    Σύμφωνα με τους δικηγόρους που δραστηριοποιούνται στον τομέα πέρυσι, όλο το έτος οι πλειστηριασμοί ήταν 52.000 περίπου. Φέτος το πρώτο τρίμηνο είναι 30.000. Άρα μιλάμε για πάνω από 120.000 πλειστηριασμούς μέσα στο έτος.

    Τώρα έχουμε 2.000 πλειστηριασμούς που είμαστε σε προεκλογική περίοδο.

    “Επίσης αυτό που ακούστηκε πως δεν γίνονται πλειστηριασμοί κατοικιών δεν ισχύει, γίνονται κανονικότατα πρώτης κατοικίας. Σήμερα Τετάρτη, βγαίνει ένα ακίνητο στον πλειστηριασμό, 85.000 ευρώ σε μια λαϊκή συνοικία. Ο ιδιοκτήτης αυτός έχει κάνει τα πάντα για να σώσει το ακίνητό του και δεν τα έχει καταφέρει”.
    Βέβαια υπάρχουν κάποια εργαλεία που μπορεί ο καθένας από εμάς να χρησιμοποιήσει. Υπάρχει ο εξωδικαστικός μηχανισμός ο οποίος όμως δεν χρησιμοποιείται λόγω τω ρυθμίσεων ή την “άρνηση” των τραπεζών να εντάξουν δάνεια.

    Το πρόβλημα είναι οι προκαταβολές. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση μιας γυναίκας που κλήθηκε να πληρώσει 50.000 ευρώ προκαταβολή!

    Όσον αφορά τους servicers τα κέρδη είναι τεράστια. Το 2019, μια εταιρεία κέρδισε 19 εκατομμύρια ευρώ και το 2022, 89 εκατομμύρια ευρώ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Ταδικα τους δανεια δεν θα τα εξοφλησουν ποτε γιατι περασαν στην βουλη νομοσχεδιο που λεει οτι τα πηραν για εθνικο συμφερον Τα Ακουτε η οχι Αυτοι ειναι Μονο το προσωπικο συμφερον κοιτανε Εσυ αμα χρωστας 10000 σου παιρνουν το σπιτι Αυτοι χρωστανε εκατομυρια και τους τα εχουν με το νομοσχεδιο χαρισει ΨΗΦΙΣΤΕΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΑ

    2. Τα κέρδη των fans είναι τεράστια τους καλύπτουν δε τα συστημικά κόμματα και ο Αρειος Πάγος που είναι εναντίον των Ελλήνων.Το κατάλαβες Πελασγέ αλλά είσαι τόσο χονδροκέφαλος δεν περιμέμω και πολλά από σένα.

    3. Καλά κάνουν στους αριστερούς, κατά συνείδηση, μπαταχτσήδες με πλούσιες τσέπες.

    4. Αυτοι που χρωστανε τοσα οι μεγαλοεπιχειρηματιες γιατι δεν τους κατασχετουν τιποτα; Ειμαστε ενας κοιμισμενος βολαψακιας λαος γιατι αν δεν ημασταν θα τους ειχε παρει και θα τους ειχε σηκωσει με τον τροπο που ειχαν οι προγονοι μας.Δεν εχουν καταλαβει πως ειδικα τον ελληνα απο μωρο που ειναι με τοσα εμβολια που πρεπει να του κανουν του αλλαζουν σιγα σιγα το DNA και στα αρσενικα τις ορμονες.Που ξερει ο καθε γονεας τι εχουν μεσα βαλει ;;; Η πορεια το δειχνει μετα το ολο αυτο πακετο της καταστροφης.

    5. Δεν νοιάζει τα funds να μαζέψουν 800 εκατομμύρια που χρωστάνε νδούλα και πασόκ; Να πάνε στα γραφεία των κομμάτων. Όλο και κάποια βαλίτσα θα υπάρχει από την προδοσία των Πρεσπών, από τα εμβόλια, από τα rafale, από το Κατάρ! Μετά πετάγονται και από συριζα που χρωστάει λιγότερα μήπως βρουν τίποτα απο τις βαλίτσες του σορος και των μκο για τα ανοιχτά σύνορα που θέλουν και από τις Πρέσπες που ψήφισαν! Έρχεται ο Ηλίας μιζαδόρικα ανθελληνικά ανθρωπάκια. Και κανένας Αρεοπαγίτης δεν θα τα βάλει με 1.000.000 Ελληνες

    6. Με βεβαίωση ευάλωτου δανειολήπτη και δεν έγινε δεκτή από την κυρά τοκοφλύφα do value και διενεργέιται κανονικά ο πλειστηριασμός Α΄κατοικίας .Δεν εχουμε σωτηρία

    7. Οι πλειστηριασμοί ακολουθούν τις κατασχέσεις.
      Κατάσχεση σημαίνει απώλεια κυριότητος, μένει η νομή και η κατοχή, μέχρι να σε πετάξουν έξω από το σπίτι σου.

    8. καλα τους κάνει. να τα πληρώνουν. Εαν δεν έχεις ενοικίασε το. εγώ δεν έχω σπιτι και προσπαθώ να αγοράσω γιατί είμαι στα ενοίκια των 600 ευρώ. Τσογλάνια.,

    9. Αυτοί που την πληρώνουν πάντα είμαστε όσοι δεν δανειστηκαμε ποτέ καί δεν χρωστάμε ούτε ένα ευρώ στην εφορία.Οι περίφημοι δανειολήπτες καί όσοι χρωστάνε στην εφορία φάγανε 250 δις.ευρω καί τα φόρτωσαν στους άλλους καί κάνουν τούς καημένους από πάνω.Τα μισά να πλήρωναν η Ελλάδα δεν θα είχε κανένα πρόβλημα.

    10. Τα κομματα τα καναλια και οι μεγαλοεπιχειρηματιες που χρωστανε δισεκατομμυρια γιατι δεν βγαινουν. στον πλειστηριασμο οι περιουσιες των στελεχων τους?

    11. Όσοι χρωστούν χάνουν τα σπίτια τους, όσοι τα εξόφλησαν οφείλουν το μισό μισθό τους στους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας. Εάν οι πολίτες δεν δώσουν τα μισά τους εισοδήματα στους ολιγάρχες ενέργειας, κινδυνεύει και το δικό τους σπιτι που είναι και εξοφλημένο. Η ζωή έγινε πολύ δύσκολη από τον Μητσοτάκη, με γύρισε στη δεκαετία του 1950.

    12. Το τυρακι στη φακα που ριξανε οι τραπεζες, το φαγανε τα ποντικακια μετα μνημονια και πεινα , δανεια μη εξυπηρετουμενα επομενως και πλειστηριασμοι υπερ ολιγαρχων! Καραοργανωμενο Σημιτικο σχεδιο οπως του χρηματιστηριου που ουτε ο Καραμανλης ο β δεν το πηρε εγκαιρα χαμπαρι!

    Comments are closed.