ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ! ΑΓΩΝΙΩΔΕΣ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ – ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ

    Κοινοποίηση:
    photovolid


    Όλη η Ελλάδα είναι στο πλευρό του Γιώργου, του παλικαριού που χαροπαλεύει μετά την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε. Ένας λεβέντης που δεν έφταιξε σε τίποτα και για μερικές εκατοντάδες ψωροευρώ κινδυνεύει να βυθίσει στο πένθος τους γονείς, τα αδέλφια και τους συγγενείς του.

    Τα τελευταία λεπτά στο Διαδίκτυο υπάρχει ένα συγκινητικό κάλεσμα για να βοηθήσουμε όλοι το παλικάρι αυτό των μόλις 31 ετών.

    received_7173428189346066(2)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Γιατί δεν αναφέρεται ,σε μεγαλες διαδηλώσεις κ πορείες ποιοί υποκινούν τα επεισόδια ? Γιατί δεν το αναφέρει κανείς κ 2ον πότε περιμένετε να διαλυθούν οι σύνδεσμοι? Ολων των ομάδων .

    2. Να πάνε τα 300 γομάρια να δώσουν αίμα που μας πίνουν το αίμα

    3. Πριν λίγες μέρες η σκατιανα με τη ξωτικουλοβελιωτενα ξεσήκωναν τους ρομα εναντίον της αστυνομίας, κ πήραν πολύ κόσμο στο λαιμό τους ένθεν κ ένθεν.

    4. Πλάκωσαν στο ξύλο τον κόσμο στην πώληση της Μακεδονίας στο εμβόλιο στην διαμαρτυρία κατά της οικονομικής κρίσης σε ότι Ελληνικό.Δεν θα στηρίξουμε τους προστάτες των 300ων σε τίποτα ως πολίτες.Οι πολιτικοί απατεώνες να στείλουν τα παιδιά τους να βοηθήσουν ο λαός έπαψε να είναι μαλάκας.Να πάει η κόρη του Κουλη ο γιος του Κουλη ο γιος του Αδωνι του κάθε Τσίπρα ή του Παπανδρέου κτλ να βοηθήσουν.

    5. Στέφανε άνοιξε λογαριασμούς να βοηθήσουμε το παλικάρι

    6. Που ειναι ολοι οι βολευτες του κοινοβουλιου να τρεξουν να δωσουν;

    7. πόσους τόνους αιμα χρειαζεται ενας ανθρωπος..δηλαδη στα νοσοκομεια δεν εχουν αποθηκευμένο αιμα για ενα ατομο και χρειαζετε να βγαλουν ανακοινωση λες και εχουμε πόλεμο
      αμα ενας οχι αστυνομικος χρειαστει αιμα δεν εχουνε;;
      παραξενα πράγματα

    Comments are closed.