ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ! ΕΔΕΙΡΑΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ OPEN ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ [ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ]

    Κοινοποίηση:
    γφγφδδφφ

    Απαράδεκτη και σοκαριστική η ενέργεια κατοίκων στους Θρακομακεδόνες που, όπως ακούστηκε ζωντανά στον αέρα του OPEN, επιτέθηκαν στη ρεπόρτερ του OPEN, Ελευθερία Σπυράκη. Ακούγοντας την περιγραφή της πρώτης που βρισκόταν σε τηλεφωνική ζωντανή σύνδεση, κάποιοι τραμπούκοι επιτέθηκαν αρχικά στο αυτοκίνητο του σταθμού χτυπώντας τα τζάμια και μετά προφανώς υπήρξε εισβολή μέσα σε αυτό. Οι φωνές της συναδέλφου κόβουν το αίμα. Αναμένουμε πληροφορίες για το αν είναι καλά οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί ενώ είναι επιτακτική η σύλληψη των τραμπούκων.

    Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή:

    Νεότερες πληροφορίες: 02:30

    Μεγάλο θέμα δημιουργείται από την απρόκλητη επίθεση εναντίον δύο ρεπόρτερ του OPEN και συγκεκριμένα των συναδέλφων Ελευθερία Σπυράκη και Κώστα Αλατζά. Η πρώτη μετά την επίθεση που δέχθηκε, βρήκε το κουράγιο και με τρεμάμενη φωνή ξαναβγήκε στον αέρα και περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμής που έζησε. Είπε ότι ο συνάδελφος Αλατζάς γρονθοκπήθηκε απρόκλητα, πέταξαν την κάμερα κάτω και επιτέθηκαν άνανδρα σε μία γυναίκα – δημοσιογράφο. Μάλιστα, εδώ έχουμε και κλοπή αφού, σύμφωνα με την κ. Σπυράκη, οι τραμπούκοι έκλεψαν το τσαντάκι του οπερατέρ με προσωπικά αντικείμενα μέσα. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο άνθρωπος δεν έχει λεφτά ούτε να γυρίσει σπίτι του. Το πλέον αισχρό είναι ότι, σύμφωνα με την περιγραφή που ακούσαμε πριν από λίγα λεπτά, ακριβώς απέναντι από το περιστατικό υπήρχαν αστυνομικοί που δεν κούνησαν ούτε το δαχτυλάκι τους. Είναι επιβεβλημένο να δοθεί απάντηση από το υπουργείο και τον Χρυσοχοΐδη. Εφόσον ευσταθεί η καταγγελία, οι αστυνομικοί αυτοί τουλάχιστον πρέπει να τεθούν σε διαθεσιμότητα. Οι τραμπούκοι αναζητούνται…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. ΕΧΕΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΙΔΗ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΥΡΙΞΕΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΙΛΩΣΕΙΣ.ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΣΚΛΥΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΗΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΕΣΠΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΠΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ ΑΡΤΟ

    2. Εκεί δεν έχουν καταφύγει οι ρομά από το Μενίδι; Αυτοί θα μπορούσαν να βοηθήσουν, ζητήστε την συνδρομή τους!

    3. ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕΕΕ. ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΥΣΕΙ ΑΙΜΑ.

    4. ΤΑ κανάλια έδειξαν παρατεταγμένα ΜΑΤ, αλλά όχι τους αντίπαλους τους ούτε επεισόδια. Η δημοσιογράφος ούτε ένα πλάνο από τους τραμπούκους, αλλά μόνο ηχητικά ντοκουμέντα. Μήπως έχουμε μια επιχείρηση παραπλάνησης; μήπως ψάχνει ο Μητσοτάκης και με πληρωμένα βοθροκάναλα αντιπερισπασμό, για να καλύψει και δικαιολογήσει την ανικανότητα; είδαμε σε καμία κάμερα καμία επίθεση; μήπως σε λίγο τα ρίξουν σε αναρχικούς ή ανεμβολίαστους;

    5. Σπειρατε ανέμους, ήρθε η ώρα να θερισετε θύελλες.

    6. Όσο τα κ#λ@καναλα παίζουν το παιχνιδάκι του Κούλη και ΣΙΑ Α.Ε τόσο ξύλο θα τρώνε ..νομίζουν πως είναι εξουσία αλλά τους πληροφορούμενος ειναι μια τρίχα από τα π#π@ρια μας …θα συμβούλευα να κάνουν σωστή δουλειά και τα δωράκια των κυβερνώντων να μην τα δέχονται διότι στο τελος θα καταλήξουν να αγοράζουν γάζες και ιώδιο από το ξύλο που θα πέφτει .

    7. Στο σκαι χθες σε ένα ρεσιτάλ ρουφιανιάς χαφιεδισμου που θυμίσει έντονα πρακτοριστικες τακτικές ψυχολογικών επιχειρήσεων (έχουν πείρα από προπαγάνδα οι λέγαμενοι), ο πορτοσαλτε προσπάθησε να σπείρει στον κόσμο λέγοντάς πως οι κάτοικοι στο Μάτι…… λένε πως δεν τους νοιάζει πού καίγονται άλλες περιοχές ενώ η αλήθεια είναι ότι πως πολλοί άνθρωπο από το Μάτι που βίωσαν την τραγωδία βοηθάνε από την πρώτη στιγμή. Ίσως να έχει να κάνει με τον αληταρα αυτόν η επίθεση σε δημοσιογράφους.

    8. Οταν πηγαν να σκοτωσουν τον Χιο κανεις σας δεν ετρεξε .

      Τωρα ειναι αργα.

    9. οταν κραζει ο κοσμος παντου τον μητσοτακη ολα τα καναλια βαρανε μαυρο με την μια ενω το οπεν που δειχνει τα παντα και αυτο τους εχει φρικαρει … το παρακρατος ειναι εδω , και αυριο μεθαυριο θα εχουμε τα ιδια με τους ανεμβολιαστους που μιλανε… ο Π Γ που μας κυβερναει ειναι αδιστακτος

    10. Είναι λυπηρό γεγονός η άσκηση ωμης βίας και μάλιστα εναντίον γυναικών. Ο δημοσιογράφος λέει δεν είχε λεφτά ούτε για να γυρίσει σπίτι του.
      Όμως κύριοι δημοσιογράφοι, θυμηθείτε ότι πριν μόλις λίγες μέρες, πανηγυρίζατε την χουντική απόφαση του Κούλη να απολύει εργαζόμενους επειδή απλά δεν θέλουν να κάνουν ένα πειραματικό και εκ του αποτελέσματος αναποτελεσματικό εμβόλιο.
      Αυτό δεν είναι βία κύριοι των καναλιών; Αυτοί οι άνθρωποι, όχι μόνο λεφτά για λεωφορείο δεν θα έχουν, αλλά ούτε για να ταΐσουν τα παιδιά τους.
      Συνεπώς, συμαζευτείτε, διότι αν ο τηλεοπτικός ανθρωποφαγησμος που προαγετε από τα κανάλια σας φτασει στο πεζοδρόμιο, πολύ φοβάμαι πως θα ακολουθήσουν πολύ χειρότερα.

    11. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΩΝΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΜ ΑΕΡΑ…….

    12. Σε λυπάμαι κανέναν. Μόνο τη φυση

    13. Ποιος και Γιατί να θέλει να χτυπήσει δημοσιογράφους του Open που μέσα από τις κάμερες τους έβγαινε όλες αυτές τις μέρες κυρίως το σύνθημα Μητσ* Γαμι* ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Η δημοσιογράφος αναφέρει ότι η αστυνομία ήταν δίπλα και δεν έκανε τίποτα !

      Χρυσοχουντίδη Γαμι*

    14. ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΕΔΕΙΝΕ ΜΙΚΡΩΦΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΙΜΩΣΟΥΝΕ !

      ΠΙΟΙ ΑΡΑΓΕ ???????????????????????????

    15. Ο συνοικισμος των θρακομακεδονων δεν εγινε μονος του , εσυ εξυπνε που βριζεις ασυστολως!!!
      Η αδεια δοθηκε το 1956 επι λεγομενου εθναρχη ουτως ωστε ο οικοδομικος συνεταιρισμος θρακων και μακεδονων να στεγαστει.
      Προυποθεση ηταν οι κατοικιες να ειναι καλαισθητες και αρχιτεκτονικα σχεδιασμενες.
      Αρα η πρωτη καταπατηση του δασους εγινε με την σφραγιδα του κρατους τοτε οπως και η αλλη καταπατηση του κρατους το 1974 παλι επι λεγομενου εθναρχη στην λεγομενη ιπποκρατειο πολιτεια!!!
      Πριν βρισουμε λοιπον και αμολησουμε κοτσανες ας μαθουμε πρωτα!!!

    16. Εεεεε….τι νομίζατε, θα την βγάζατε καθαρή;

      1. ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ. ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ??? ΚΑΙ Ο ΧΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΝΤΕ ΚΟΥΡΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ.

        1. Η μεγαλύτερη δυστυχία, πληγή, επιδημία και κακοδαιμονία για τη χώρα είναι οι ευρισκόμενοι σε νοητική καταστολή, τύπου γατόπαρδου, που δυστυχώς για αυτή τη χώρα, ψηφίζουν. Έτσι ανακυκλώνεται επί δεκαετείες ο πολιτικός βόθρος.

    17. Δυστυχώς τα λοκνταουν τρέλαναν τον κόσμο ! Εμείς τα λέγαμε, αλλά κάποιοι δολοφόνοι λοιμοξιολόγοι μας τα παρουσίαζαν ως επιτακτικά ! Μητσοτάκη γαμιέσαι σε πούστη !

    18. Δεν ήταν τραμππούκοι. Ηταν παρακρατικοί που δεν θέλαν να τους ακολουθουν οι δημοσιογράφοι για να κάνουν ότι θέλουν στον εγκατελειμένο οικισμό μαζι με τα τους μπάτσους. Οι μπάτσοι δεν έκαναν τίποτα απλά κοίταγαν. Τους χαλάει να δείχνει η τηλεόραση ζωντανά τι γίνεται και το open κάνει την καλύτερη κάλυψη μέσα στη φωτια.Εχουν στείλει τα οπκε να διώχνουν τους δημοσιογράφους τα καθίκια για να μην ξερει ο κοσμος τι γινεται.

      1. Παίζει να είναι και έτσι.Τιποτα δεν αποκλείεται.

      2. ΤΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ??? ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΑ @@ ΤΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΚΩΛΟΤΣΙΓΓΑΝΑΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΚΟΒΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ.

    19. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΣΑΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΤΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ??? ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ??? ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ?? ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΡΕΖΟΝΙΑ.

    20. Δεν είμαι υπερ τέτοιων φαινομένων αλλά ρε φίλε……οταν βαράνε τα παιδιά του Σκάι όμως…. όλα μέλι γάλα.
      Είναι δημοσιογράφοι πρώτης κατηγορίας όπως ειπε και ο Κυρ Στέφανος ο οποιος έχει πάντα δίκιο.
      Τα σημεία των καιρών ήρθανε.
      Όπου να ναι τους βλέπω να κάνουν ντου και στα στούντιο.
      Κλειδωθειτε εσείς λοκνταουν τώρα ,οι πολίτες κάτσανε πολύ λοκο ντάουνι μέσα στο σπίτι και αποτρελαθηκαν.Ε πόσο πια!

    21. ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ…ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ…2 ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ…ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ…ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ…ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    22. ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΣΠΙΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ. ΓΙΑ ΔΕΙΞΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΣΠΙΤΑ ΣΑΣ. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ?? ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ. ΣΤΑΧΤΗ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΑΣ.

      1. ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΑ…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ

        1. Και άλλος με νοητική καταστολή. Ξύλο σε κάθε πολιτικό απόβλητο. Πλέον τους ξέρουμε όλους. Κανένας μας δεν έχει δικαιολογία. Εδώ είναι η προσωπική μας ευθύνη. Να μην καταφέρουν αυτοί οι βόθροι να συγκυβερνήσουν. Να μη τους βγαίνουν τα νούμερα.

    23. Ελληνες ετοιμαζουν προβοκατσια.Θα στρεψουν Ελληνα εναντίων Ελληνα για να σωσουν το τομαρι τους.Θα ακουσουμε και θα δουμε απιστευτα πραγματα.Βαζουν παρακρατικους και χτυπανε το open γιατι αφήνει να ακουγονται οι ευχες στον Μητσοτακη αλλα θα πουν αλλα.Προσεξτε τι θα ακουτε τις επομενες ημερες και να το φιλτραρετε.Το καλυτερο θα ηταν να βγει ο στρατος να παρει την κατάσταση στα χερια του και μετα να παμε σε ξρεμες εκλογες.

    Comments are closed.