ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ 17ΧΡΟΝΟ ΡΟΜΑ

    Κοινοποίηση:
    ρομα

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρουτς αφέρθηκε ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον θάνατο του 17χρονου Ρομά το βράδυ του Σαββάτου.

    Ο αρχιφύλακας πέρασε την πόρτα του ανακριτή στις 11:45 το πρωί, με σχεδόν δύο ώρες καθυστέρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ στην απολογίας του ισχυρίστηκε ότι αντιλήφθηκε την επικινδυνότητα της κατάστασης αφού στην πόρτα του αυτοκινήτου βρισκόταν ένα αιχμηρό αντικείμενο, μια μεγάλη λάμα, ενώ στη θήκη του συνοδηγού υπήρχε ένα κατσαβίδι, το οποίο δεν εξηγείται από τις δραστηριότητες τόσο του θύματος, όσο και του αδελφού του.

    Σημειώνεται πως ο αστυνομικός έχει τεθεί ήδη σε διαθεσιμότητα ενώ αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και παράνομη εκτέλεση πυροβολισμού εξουδετέρωσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Καλά το έκανε το κωλογυφτίδι,μια κατσαρίδα λιγότερη,εκπλήσσομαι που η ανύπαρκτη δικαιοσύνη έδρασε με λογική μια φορά.

    2. Αστυνομικος και μαλιστα σε τετοια μοναδα και εφτασε το σ@ατό στην καλτσα; Πλακα, μου κανετε;

    3. Ας πρόσεχετο γυφτ@κι Πολύ τηλεόραση εβλεπε Ο μπάτσος γιαυτο οπλοφορει Και πρέπει να αυξηθούν οι αρμοδιότητες τους να σφιξουν λίγο οι κ@λοι των παραβατικών

    4. Το κακο είναι ότι μετά από τόσα περιστατικά ακόμα με σφαίρα στην θαλάμη κυκλοφορούνε και μάλιστα σε όπλο που δεν έχει ασφάλεια (glock) οι γιδομπατσοι

    5. ΚΟΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΣΕΡΙΦΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ PS4 “CALL OF DUTY” ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΤΖΑΜΙΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ …..

    6. Εισαγγελέας και ανακριτής με αρχίδια, να περάσει ο επόμενος γύφτουλας.

    7. Να αφοπλιστούν οι αστυνομικοί.

    8. Του έδινε ξύλο με το πιστόλι στο χέρι.ο άλλος δεν σταμάτησε κ τον καταδίωξης,ήταν νύχτα.αυτη η στάνη αυτό το τυρί βγάζει.ο ένας ας μην είχε το όπλο στο χέρι πριν τις μάπες κ ο άλλος ας σταματούσε στο σήμα.επεπε κ οι 2 να προσέξουν.
      Τώρα αφού βρήκαν λάμα κ κατσαβίδι τι σημαίνει κ πότε πρόλαβε να τα δει μασ το σκοταδι?τι είμαστε κμας τα λένε,βλακες?

    9. Η λογική έχει καταργηθεί στους αναγνώστες τού Μακελειό… Ο Αστυνομικός κυριε .αλάκα ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ: Αυτό σημαίνει ότι: Αν αύριο την δεί εκνευρισμένος, μπορεί να φάς μιά μπιστολιά!!!!

      1. Αν είσαι γιούφτος,μπορεί,δεν το κάνουν σε όλους μούλε

    10. Που το πάτε ρε άχρηστοι; Εσείς δικαστές προσέχετε να κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Καταντήσαμε σ’αυτη τη χώρα να φοβάται η Αστυνομία τους εγκληματίες; Οι πολιτικοί & οι διάφοροι του συστήματος απαιτούν προστασία. Τον λαό που σας πληρώνει ποιος θα τον προστατεύση αν απαξιωσουμε την Αστυνομία;

    11. ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΘΑΝΑΙ…ΠΑΛΥ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ

    12. Βρε ραδίκια ο Αστυνομικός την δουλειά του έκανε, ας δώσουνε στα Αστ όργανα της τάξης αντί για όπλο μερικές ανθοδέσμες να τις πετάνε στους εγκληματίες. Σας παρακαλούμε πολύ σταματηστε τον αυτο-εξευτελιζμό σας.

    13. ….Αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο, θα του δημιουργήσετε στα καλά καθούμενα ψυχολογικά προβλήματα. Παίρνει ο κάθε ανεύθυνος ένα αυτοκίνητο και όταν τον σταματάνε για έναν τυπικό έλεγχο κάνει τα τρελά του και όποιον πάρει ο χάρος. Ο Αστυνομικός είναι υπευθυνος για την ασφάλεια των πολιτών και πάει να κάνει σωστά τη δουλειά του και θα πρέπει να βρεί το μπελά του; Γίνανε όλοι ψευτόμαγκες μεταγράζοντας τη λέξη Δημοκρατία= κανω ότι γουστάρω.

        1. …Είσαι από αυτούς που δεν θα πάθουν ποτέ εγκεφαλικό γιατί είσαι ανεγκέφαλος εξ ου και παλικουμούνι του κερατά

      1. ποιον ανθρωπο ρε γελοιε. ενα ανεκπαιδευτο γιδι με οπλο και μονοψηφιο iq ητανε. σε εργοστασιο χοιρινων ισως καλυτερη καριερα να εκανε. εχει γεμισει η αστυνομια με επικινδυνα λαχανα. εξυγιανση ΤΩΡΑ

        1. Αν αγαπάς τους γύφτους,πάτους σπίτι σου!παντρεψου και γυφτισσα!από μακριά όλοι τους αγαπάνε!!

    Comments are closed.