12 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ – ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΝΕΚΡΟΣ 56ΧΡΟΝΟΣ – ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ Η ΛΙΣΤΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΘΕΣΣΑΛΙΑ

    Στους 12 έχει ανέλθει ο τραγικός απολογισμός των απωλειών από τις πλημμύρες που «έπνιξαν» την Θεσσαλία και την Μαγνησία. Το πρωί της Κυριακής βρέθηκε 56χρονος που αγνοούνταν από τον Άγιο Δημήτριο. Ο άντρας ήταν στη λίστα των αγνοουμένων από χθες, 9 Σεπτεμβρίου.

    Εντοπίστηκε σήμερα από drone ανάμεσα στις περιοχές Άγιος Δημήτριος και Πετρινό.

    Νωρίτερα βρέθηκε η σορός ενός άνδρα που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Τουρκονέρι της Εύβοιας, αναγνωρίστηκε πως πρόκειται για 77χρονο αγνοούμενο από την κακοκαιρία από την περιοχή Πάλτση Πηλίου.

    Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία στις 5 Σεπτεμβρίου βρέθηκε ένας 42χρονος στην Αγία Αικατερίνη Βόλου, στις 7 Σεπτεμβρίου βρέθηκαν δύο Αυστριακοί (πιθανόν ζευγάρι, αγνώστου ηλικίας) στα Ποτιστικά Πηλίου.

    Στις 9 Σεπτεμβρίου ένας άνδρας βρέθηκε ανάμεσα στους οικισμούς Άγιος Δημήτριος και Πέτρινο Καρδίτσας. Την ίδια ημέρα βρέθηκαν και δύο άτομα (μια ηλικιωμένη 85χρονη και ο γιός της 65χρονος)  στην περιοχή Μεταμόρφωση Καρδίτσας.

    Συνολικά 4,250 διασώσεις – απομακρύνσεις ατόμων, που μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία, έχουν πραγματοποιηθεί από τις 7 το πρωί της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου, έως τις 7 το πρωί σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής. Παράλληλα, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 9.047 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Τους παράνομους πακιστανούς που δούλευαν στα χωράφια θα τους μετρήσουν στους νεκρούς ή θα γίνει ότι και στη Μάντρα;

    2. Οι λόγοι που συμβαίνουν όλα αυτά…Μάτι, Τέμπη, σεισμοί αλεπάλληλοι, τόσες πολλές φωτιές, Θεσσαλία πλημμύρες κ.τ.λ εκτός από την ανικανότητα του αφορεσμένου, του Αλ6 και όλης της συμμορίας, είναι καθαρά ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ γιατί απομακρυνθήκαμε από τον Θεό ….
      Εδώ στην ΔεΘ ο αφορεσμένος αλητάμπουρας θα ετοιμαζόταν να ανακοινώσει τους ” γάμους ” των αρσενοκοιτών και των Ρούλιδων…..
      Οπότε καταλαβαίνετε τι έπεται ακόμη μάγκες !!!!

    3. Παρακαλώ μην γράφετε και εσείς τα επίσημα . Δεν μας ενδιαφέρουν τι λένε τα υποτακτικά των κατακτητών .
      Οι νεκροί είναι εκατοντάδες και το γνωρίζουμε όλοι μας .

      1. Την άλλη την κοπέλα διαβάζω την συνέλαβαν στα Ιωάννινα για διασπορά ψευδών ειδήσεων.Επειδη έγραψε το πλήθος των νεκρών…… Έχουμε δικτατορία ολκής.Οταν βγαίνουν κάτοικοι της περιοχής και λένε στην κάμερα είδαμε νεκρούς να επιπλέουν στους δρόμους, άλλοι ξεβράστηκαν από το Πήλιο στην Εύβοια φανταστείτε τι έχει γίνει και πόσος είναι ο πραγματικός αριθμός των νεκρών….Κούλη γαμι.σαι.,καθικια δεξιοί σατανολατρες εβραιολάτρες πηδιεστε και κουνιέστε μπάσταρδοι φασίστες τουρκαλβανόσποροι κεραταδες

    4. Και τι είναι οι νεκροί για να τους κρύψουν, δεν έχουν συγγενείς; Εκτός εάν μέσα στην καταστροφή τους κάποιοι τους τάζουν πράγματα αρκεί να μην μιλήσουν.
      Σου λένε μουγκα ούτως ή άλλως η καταστροφή έγινε οι άνθρωποι δε γυρίζουν πίσω τουλάχιστον εκμεταλλευσου το. Το σύστημα είναι βρώμικο και ξέρει καλά το παιχνίδι. Στα Τέμπη πόσοι ήταν οι νεκροί; Ή μήπως οι αγνοούμενοι πιστεύει κανείς ότι είναι ζωντανοί και πίνουν καφέ όλοι παρέα. Αγνοούμενος μετά από καταστροφή είσαι μία μέρα άντε μια βδομάδα, μετά έχεις ταξιδέψει. Δεν ντρέπονται όλοι.

    5. θα πέσουν και τα τσιμεντα οοως στα τεμπη για ναμην εμφανιστουν οι πνιγμενοι και μεγαλωσει το νουμερο……
      Θα οργώνουν σε 4-5 χρόνια και θα τους βγαζουνε δεκα-δεκα

      1. Μια και ανάφερες τα τέμπη,,,με εντολή του περιφερειάρχη Θεσσαλίας που βιαστικά είχε δώσει την εντολή για να τσιμενταριστεί όλο εκείνο το μέρος για να κρύψουν…διάφορα που δεν κάνει να τα μάθουμε εμείς ποτέ…
        Παρόλα αυτά όμως είχε ακουστεί πως το εμπορικό τρένο μετέφερε και ”ξυλόλιο”
        που είναι εύφλεκτο και επικίνδυνο τοξικό υλικό,,,,
        αυτό που έμεινε κάτω από το τσιμέντο δλδ στο χωμάτινο έδαφος,,πέρασε 100% στον υδροφόρο ορίζοντα,,,και με όλο αυτό τον χαμό που έγινε τώρα φανταστείτε το που κατέληξε αυτό το ”άγνωστο υλικό”’ που κρύφτηκε κάτω από το τσιμέντο.

    6. Είπαν και τα αριστερά λέσα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους…. καταγγέλοντας ότι στις πληγείσες περιοχές υπάρχουν αθώα θύματα… Πακιστανοί, μπαγκλαντεσιανοι κ.α. εργάτες γης!!! Ρε ουστ βοθρολυματα του Στάλιν.

    7. τρώνε με 19 μασέλες. Τώρα θα γίνει της μιζοκομπίνας με τα “εργα” και τους “διαγωνισμους”

    8. Το ανθελληνικό δημοσκατικό τόξο,θα κρύψει για άλλη μια φορά την αλήθεια από τον λαό.Αλλά αυτό μας αξίζει,μόνο ψέματα

    9. ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.
      ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ….ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.
      ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.

    10. Οι ντοπιοι εκει λενε οτι σε καθε σπιτι παρα σπιτι,επιπλεει τουλαχιστον 1 πνιγμενος μεσα,τι 12 λετε ….Βεβαια τωρα θα τους εχουν μαζεψει και στην χωματερη σαν αγνοουμενους για να μην ανακαλυφθει το μεγεθος της καταστροφης και πληγει η κυβερνηση!

    11. Που ειναι αυτοί που τα σπάνε και τα καίνε ολα αναρχοκομμουνιστές αριστεροί γκει κτλ στο να δημιουργείτε προβλήματα και χάος είσαστε πρώτοι στο να προσφέρεται όμως στα @@ σας.

    12. Ειναι προφανές οτι και να πνιγόμασταν οι περισσότεροι Εισαγγελέας δεν θα επέβαινε.

    13. Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου τι κάνει; Που είναι;

    14. Στέφανε μου είπε μια γνωστή μου ότι στη Θεσσαλία λένε για χιλιάδες νεκρούς αφού ολόκληρα χωριά βυθίστηκαν. Βγάλτα όλα στη φόρα Στέφανε γιατί οι ανθέλληνες κρύβουν και τους νεκρούς.

    Comments are closed.