(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΕΞΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 15ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥ – ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ – ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΑΝΗΛΙΚΑ

    Στη σύλληψη έξι 15χρονων για το βιασμό ανηλίκου προχώρησε η υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών. Δύο ακόμη ανήλικοι έχουν ταυτοποιηθεί για την υπόθεση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είναι όλοι Έλληνες και είναι συμμαθητές με το θύμα. Βιντεοσκοπούσαν το βιασμό και διακινούσαν το πορνογραφικό υλικό. Στις κατ’ οίκον έρευνες κατασχέθηκαν στα κινητά τους με το υλικό.

    Σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

    Επί ένα μήνα

    Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος ανηλίκου.

    Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Παρακμη…αυτοι είναι οι νεοέλληνες της μεταπολιτευσης του επιβήτορα του Ευταξια…Αυτοι σε λίγα χρόνια θα ψηφίζουν κιόλας.

    2. Αν μπουν μέσα έστω για κανα χρόνο και να πάθουν τα ίδια και χειρότερα από αυτά που έκαναν στον συμμαθητή τους. Αν ήταν δικό μου παιδί πρώτα θα καθάριζα τους γονείς των σατανόπαιδων και μετά τα ίδια τα μουλοσπέρματα

    3. Αν όλη μέρα ακούς τραπ και καπνίζεις χασίσια και πρότυπό σου είναι ο Σνικ,τί περίμενες;Να διαβάζεις Ελύτη και πατερική θεολογία;

        1. Αμόρφωτε νεοραγια νεοδουλε… Ελύτης, Ρίτσος, Παπαδιαμαντης,Σεφέρης, Λουντέμης,Καζαντζάκης, Σολωμός, Κάλβος και πολλοί άλλοι ήταν χουντικοί;; Εσύ μάλλον θα διαβάζεις το great reset και τα νεοταξιτικα του ομοφυλόφιλου Harari, το βιβλίο του Ντανου και της Τζένης Χειλουδακη έτσι; Αντί κινηματογράφο και παλιό πραγματικό θέατρο, σίγουρα play station και καμία τσόντα όταν δεν θα βλέπεις τον αγαπημένο σου τουρκοσκαι και survivor. Καλές “αρπαχτές” λόγω των ημερών στην Συγγρού και στην υπογα του γνωστού κτηρίου και στην λεωφόρο κατά τις νυχτερινές και μεταμεσονυχτιες ώρες.

    4. Συγχαρητήρια στους γονείς τους, έκαναν πολύ καλή δουλειά! Ξεφτιλες που κοιτάνε που να παρκάρουν τα παιδιά τους για να περνάνε αυτοί καλά. Και ιδού τα υπέροχα αποτελέσματα! Αι στο διάολο σιχαματα πια!!!

    5. Ελλάδα : χώρα ψυχασθενών , βάλτε και τους κάφρους αλλοδαπούς και το μείγμα είναι εκρηκτικό!

    6. Η συμμορία των 15χρονων ήταν ομοφυλόφιλοι ή δεν πρέπει να το λέμε;

    7. Δεν αξίζει να κάνεις παιδιά σ’αυτήν την χώρα. Δεν φταίνε σε τίποτα.

    8. ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕ τα σκατοψυχα 15χρονα μπάσταρδα.
      ΑΥΤΆ ΘΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΥΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΑΡΓΌΤΕΡΑ.
      ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ, ΈΤΣΙ Κ. ΓΙΑ ΣΥΝΕΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΏΝ ΣΑΤΑΔΩΝ

    9. Στη ψειρου παραυτα και τα μουλικα κι αυτοι που τα σπειρανε και λεγονται “γονεις”!
      Δεν παει αλλο κυρα Κουλα! Ως εδω! Θες και ψηφαλακια μαζι με τον κυρ Αλεκθη απο μια…. μεταλλαγμενη κοινωνια του Μπουρδελισταν!

    10. παλι ψεματα λενε
      αναρχοκομουνστες συν γυφτοι ειναι δεν ειναι ελληνες

    11. Το “Έλληνας” είναι λίγο φλου σήμερα. Αν είναι τίποτα Πάκια ή Νηγιριανοί, Έλληνες αποκαλούνται από το σύστημα πλέον.

    12. Η θολοκουλτουριαρικη πολιτικη της γεννιας του πολυτεχνειου δεν κατεστρεψε μονο τη χωρα αλλα και την κοινωνια ολοκληρη.Μονο μια Εθνικη κυβερνηση και με πολυ κοπο θα μπορεσει να επιστρεψει τη κοινωνια εκει που ηταν μεχρι το 74

    13. Η δεξιά και ο φασισμός που επικροτεί τον καπιταλισμό, οδηγούν σε αυτά τα αποτελέσματα.

      1. Ενώ οι αναρχοαριστεροι μεροκαματιαρηδες του καπιταλιστικου κατεστημένου, είναι όλα φτωχοπαιδα από τα Βόρεια προάστια κυρίως!!

    14. Στείλτε τους γονέας1 και γονέας2. Γιατί αυτά τα μουλοσπερματα δεν έχουν πατέρα και μάνα.

    15. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ;;;ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ;;;;;Ή ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ;;;;ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ

    16. Εδω βρε σεξουαλικά πεινασμένα οντα στην αυστρια δεν συμβαίνουν αυτα αφου οι αυστριακές εχουν μαθει το μουνι να μη το εχουν για εκμεταλλεύσου αυστριακοι λοιπον ειναι πλήρως σεξουαλικα ικανοποιημένοι. στην ελλαδα και νομιζω ειναι το μοναδικο μερος που οι αντρες εχουν προβλημα σεξουαλικής επιβιωσης.. Οι κοπελες εκει ειναι διεστραμμένες ανώμαλες οι περισσότερες αφου η μανα τους εχει περασει το μουνί σου και τα ματια σου.. εδω και οι μουσουλμανες απελευθερωθήκαν σεξουαλικα.. Δεν ειναι τυχαιο λοιπον που στην ελλαδα γαμει ο ένας τον αλλο γαμουν κατσικες μωρα κορες . Ασε που αν την παίζεις συνεχώς καποια στηγμη η μηχανη θα μεινει απο ενέργεια απο καυσιμα και κατοπιν εχεις αλλα προβληματα.Γιαυτο λοιπον οι νεοι προσπαθούν να ικανοποιηθούν οπως και οπου λαχει

    17. Όταν έλεγε κάποιος μεγάλος πολιτικός ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ τον χλεύαζαν.Τωρα θα τα υποστούμε όλα.Κατακαημενη Ελλαδιτσα τη σου μελε να πάθεις.

    18. Τα βρίσκουν και τα κάνουν στο κράτος της ατιμωρησίας,. Και ερωτώ, τα προσωπάκια τους θα τα δούμε?

      1. Τι μαλακιες λες βρε αυστριακε απ την τραχανοπλαγια ; ανώμαλους παντού εχει και στην Αυστρία σου ρε ανθελληνα ναζι ,μέχρι και μπουρδελα με κοτες και κατσίκες έχουν.
        Αντε πουλα αλλου τα παραμύθια σου καραβλαχε.

    19. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΙΞΗ……. ΓΚΛΕΤΣΟΥ – ΤΡΑΠ
      ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…… ‘ΑΥΤΟΙ’ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ… ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ……..
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΑΜΨΟΥΣ……. ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΡΩΝ. ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

    20. Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ……..
      Κ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ-ΤΖΙΟΒΑ….
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΕΛΑ Ν ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ… Ι
      ΣΩΣ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ…ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ.. ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.. ΜΠΟΡΕΙ Κ ΠΟΤΕ….
      ΓΚΛΕΤΣΟΙ Κ ΟΡΕΣΤΗΔΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ….. ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΕΜΕ.
      ΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΛΕΟΝ….

    21. Ποιον εισαγγελέα. Στους γονείς του παιδιού παραδώσετε τους.
      Τελικά πιστεύω πως έχουν …κατέβει…δαιμονικες ψυχές. Δεν εξηγείται αλλιώς όλη αυτή η σαπίλα ακόμα και σε μικρά παιδιά, όπως τα 15χρονα.

    22. Κρίμα που σε ένα χρόνο το πολύ αυτά τα ρεμάλια θα είναι πάλι έξω για να καταστρέψουν και άλλες ζωές. Κωλοχώρα, κωλοκράτος, κωλοδικαιοσύνη.

    Comments are closed.