ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ Α.Τ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ! ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

    Κοινοποίηση:
    at-akropoli

    ΕΚΤΑΚΤΟ!

    Επίθεση ΤΩΡΑ στο Α.Τ Ακροπόλεως με μολοτοφ! ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ…

    Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου, λίγα λεπτά μετά τις 23.00,  το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως.

    Ομάδα ατόμων εμφανίστηκε ξαφνικά ρίχοντας στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος βόμβες μολότοφ.

    Μετά την επίθεση οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται από την αστυνομία.

    foto-eurokinissi

    at-akropoli2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΤΟΥΣ ΕΚΦΟΒΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΑΚΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ.ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΙΧ.ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…..

    2. Πλήρωσε ο μπαμπάκας Σόρος τα παιδιά του πάλι κάτι παραπάνω γιατί γιορτάζει το αρχιλαμόγιο του ο Τσίπρας, έχουμε καρναβάλια, είναι η εποχή του ψέματος και της μάσκας. Χρόνια κακά και βασανιστικά, πρωθυπουργάρα μας! Ας αλλάξουν καμιά κασέτα γιατί το ίδιο έργο με τους παρακρατικούς συνέχεια έχει καταντήσει αηδία.

    3. ΚΑΤΙ ΣΑΡΑΒΑΛΑ ΚΑΨΑΝΕ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ… ΑΛΛΟΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΧΛΟΙΔΑΤΑ ΝΤΖΙΠ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΛΟΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ……. ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΤΑΙ ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΥΒΕΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΚΕΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ…………..ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΞΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΨΑΝΕ ΑΛΛΟΣΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΗΤΑΝ……..

    4. Αστυνομικοί είστε οι μεγαλύτερες ξεφτίλες αυτή τη στιγμή στη χώρα !

    5. ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ , ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑ . Η ΓΕΡΟΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΡΑΠΑΠΑΚΩΣΤΑ , ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ . ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΝΑ ΠΑΙΦΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ .

    6. Ένστολοι είναι αυτοί; Σε λίγο θα στηθούν στα τέσσερα να τους μαμήσουν… Η ρίψη μολότοφ είναι δολοφονική επίθεση. Η μολότοφ θεωρείται από το νόμο όπλο. Γιατί δεν απαντούν λοιπόν και οι ένστολες κότες με τα όπλα τους; Είναι κράτος αυτό; Που αλλού συμβαίνουν αυτά; Έλεος πια. Τι φοβούνται οι ένστολες κότες; Μη τους τρέχουν; Ας τους τρέχουν. Προτιμούν τα 800 ευρώ το μήνα και να τους κάψουν ζωντανούς; Γαμώ το κέρατό μου δηλαδή πια.

    7. Ενστολοι, δειξτε κι αλλη ανοχη σε αυτους και σε λιγο θα σας ξεπαστρευουν κιολας !

    Comments are closed.