ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ “ΙΜΠΡΑΗΜ”, ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟΨΕ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    τηρακομακεδονεσ 1

    Καθόλου καλά, δεν εξελίσσονται τα γεγονότα περί της πύρινης λαίλαπας στην περιοχή της Βορειοδυτικής Αττικής.

    Η λαίλαπα, εισήλθε στους Θρακομακεδόνες. Στα πρώτα σπίτια και στους πρώτους δρόμους.

    Δείτε και ακούστε τι περιγράφει αναγνώστης μας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Είναι αλήθεια πως πήγαν εθελοντικά υδροφόρες να σβήσουν την φωτιά στους Θρακομακεδόνες και δεν τους άφησαν οι αστυνομικοί ;

    2. Την Τριτη μπηκε η φωτια στη Βαρυμπομπη και εφτασε το Σαββατο στους Θρακομακεδονες. Αν πραγματικα φυσουσε θα εχει φτασει την Τεραρτη-Πεμπτη… αυτο ειναι ενδικτικο οτι καηκαν τα παντα με απνοια δηλαδη τα αφησαν να καουν.

    3. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΙ ΙΟΝΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΠΝΑ

    4. Άρχισε τις προβοκάτσιες και τα ψέματα ο χρυσοχουντιδης για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο λόγω της ανυπαρξίας τους.

      Προσοχή, έχουν αρχίσει τις προβοκάτσιες, με δήθεν αναρχικούς, ξένους, Τούρκους , ζαιους κλπ να στρέψουν τον κόσμο να πλακωνεται μεταξύ του. Πάγια τακτική να κρύψουν το χάλι τους. Τα δε κανάλια φταίει η κλιματική αλλαγή.

      Όταν σε ένα κράτος το μόνο που ασχολούνται είναι τα πρόστιμα για τις μάσκες κι αν θα κάνουν οι πολίτες το μπολι, που χρόνος να σχεδιάσουν πλάνο πυροπροστασίας.

      Μητσοτάκη γ @μ !€$@!

    Comments are closed.