ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ! ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ! ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ (EUROKINISSI/ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ)

    Ο Δήμος Λαρισαίων καλεί τους πολίτες να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους.

    Λόγω της υπερχείλισης του Πηνειού, εκκενώνονται τρία χωριά στη Λάρισα.

    Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων, εξαιτίας των πλημμυρικών φαινομένων που εξελίσσονται στην περιοχή λόγω της πρωτοφανούς κακοκαιρίας που έπληξε τη Θεσσαλία, θα πραγματοποιηθεί εκκένωση των χωριών Φαλάνη, Δασοχώρι και Κουλούρι.

    Η ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Αυτό που έχει σκεπάσει δεν είναι το απλό πάρκο είναι μαζί κ τα αντιπλημμυρικά έργα όλα πάνε ρολόι φράγματα από χώματα. Κάντε κάνενα άλλο γήπεδο τωρα

    2. ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥ;

    3. ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ . ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΗΝΑ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 60%

    4. Πηγε ο γουρλωματης στην Καρδιτσα να κανει καμακι στη διασωστη του ΕΚΑΒ…..Ποσο ποιο ανεπαρκης και γελοιος ποια??

    5. Γιατί δεν έβγαλαν Daniela την κακοκαιρία αντι Daniel? Τουλάχιστον θα ήταν πιο λουγκρα το όνομα ,πιο πιασαρικο ,σαν τον μητροπολίτη που τον φωνάζουν στην ΙΣ.

    6. 41 ΤΑΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΙ ΤΑΚΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΑΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΚΟΥΛΑ

    7. εεγκρινω και εγω τα ιδια τους λεω απο το πρωι μεχρι το βραδυ τα ιδια λεω και για τους δημαρχεστους

    8. Στην Λάρισα αν θυμάμαι καλά ξεχάσανε τα Τέμπη και δώσανε στον άχρηστο 45% . Δεν χαίρομαι προς θεού, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα ρουσφέτια και τα κολητιλίκια με τους αλήτες πολιτικούς δεν έχουν πάντα καλό αποτέλεσμα. Τι να το κάνω να με διορίσει κάπου για να παίρνω ένα μισθό και να μην μεριμνά για το γενικό καλό.Τώρα αν θα χάσω όλη την περιουσία μου από την πλημμύρα και θα μείνω με τα ρούχα που φοράω το ρουσφέτι δεν με βοηθάει πουθενά. Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία και να έχουμε ως γνώμονα το γενικό καλό πάμε εντελώς κατά διαόλου.

    9. Χαχαχαχαχαχα ετσι λαμογια βρωμολαρισαιοι σκατοβλαχοι μιζαδωροι πουστροανωμαλα καθαρματα !!!!! Ολοι με το ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ , Ο ΕΛΛΗΝΑΣ , Ο ΦΤΩΧΟΣ , ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΡΕ ΚΩΛΟΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ !!!!!! Παρτε την ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΡΑΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ , ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!! Πρωτα τα καιμε ολα κ μετα ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ !!!!! Κανενας ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!! ΔΩΣΕ ΣΥΜΠΑΝ ΔΩΣΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!

    10. πλημμυρα ειναι προκαλεσε η καταιγιδα DANIEL.σε 1μηνα ολα θα βελτιωθουν και ο κοσμος θα γυρισει στα σπιτια του.υπομονη τα χειροτερα περασαν. την γη σας την εχετε.ΔΕΝ περασε η ΛΑΙΛΑΠΑ Ο ΤΟΥΡΚΟ ΑΤΤΙΛΑΣ να σας την παρει.

    11. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ; Λ Ο Υ Σ Τ Ε Ι Τ Ε ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΙ.

    Comments are closed.