ΕΚΤΑΚΤΟ: ΝΥΧΤΑ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ – ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΚΑΙ ΡΑΠΕΝΤΩΣΑ! (LIVE)

    Κοινοποίηση:
    08_0001_20240811_npb01816_sooc1723385262-2-3-1024x683

    Οσο πέφτει η νύχτα, μεγαλώνει η αγωνία για τη φωτιά στον Βαρνάβα, το μέτωπο της οποίας απειλεί τον Μαραθώνα, όπου εκκένωσαν νωρίτερα οι κάτοικοι από το Γραμματικό.

    Τα 112 ηχούν συνεχώς με εντολές εκκένωσης και ήδη έχουν σταλεί για Βαρνάβα, Γραμματικό, Σταμάτα, Αμυγδαλέζα και Ροδόπολη. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ εστάλη νέο 112 για τον Μαραθώνα, ζητώντας από τους κατοίκους να εκκενώσουν προς Νέα Μάκρη.

    Στο Μικροχώρι, οι φλόγες έχουν φτάσει απειλητικά έξω από τα πρώτα σπίτια του χωριού. Γκρέιντερ και μηχανήματα έργου προσπαθούν να ανοίξουν αντιπυρικές ζώνες ενώ οι κάτοικοι με τις μάνικες στα χέρια υπερασπίζονται τις περιουσίες τους.

    Περισσότεροι από 100 άνθρωποι χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν.

    Οι ελπίδες όλων είναι στραμμένες στην ένταση των ανέμων, με τις εκτιμήσεις να δίνουν μείωσή τους από τις 10-11 το βράδυ και μετά.

     

    112mara8wnas.jpg

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ,ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.

    2. 50 χρονια ανομιας, παρανομιας και ατιμωρησιας. Κανενας νομος δεν εφαρμοζετε και καμμια διαθεση να γινουν πιο αυστηροι. Εκατομβες νεκρων στα οδικα ατυχηματα, παρανομη δομησης, κανενας σεβασμος για το περιβαλλον και εχετε εναν ελληνοφωνο για πρωθυπουργο που λεει ξεκαθαρα και ειλικρινα πως θελει να κανη την χωρα την μπαταρια της Ευρωπης με 23000 ανεμογεννητριες και κανενας δεν μιλαει. Καμμια λυπηση.

    3. Τα ίδια και τα ίδια, απ το κράτος του Τσίμπλα στο κράτος του Κούλη γουρλομάτη και μετά τα ίδια γελάδια θα ψηφίσουν Κασελλάκη κ.ο.κ. Οι ίδιοι οι νεοέλληνες κατέστρεψαν την Ελλάδα.

    4. Ο Μαραθώνας γλίτωσε από τους Πέρσες αλλά δεν γλιτώνει από την Κούλα.Η ανατολική Αττική είναι μεγάλο πρότζεκτ για τους νταβαντζηδες της δήθεν καθαρής ενέργειας που καλύπτονται από τους χουντοφιλελεδες.Θα κάψουν ακόμα και την θάλασσα για να εκτελέσουν τα σκοτεινά πλάνα τους.

    5. Εδώ και 50 χρόνια ιστορία επαναλαμβάνεται η καταστροφή επαναλαμβάνεται οι θάνατοι επαναλαμβάνονται και η οδύνη των παθόντων επαναλαμβάνεται. Θέλω να μάθω αν οι δημόσιοι υπάλληλοι τους οποίους πληρώνουμε εμείς κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Φαίνεται ότι δεν την κάνουν εδώ και μισό αιώνα. Αν είχατε έναν υπάλληλο που ήταν άχρηστος δε θα τον απολύατε;;;;;; Δεν θα τον μηνύατε αν σας προξενούσε ανεπανόρθωτες βλάβες; Και βέβαια αν ήταν υπεύθυνος για το θάνατο ανθρώπων ..!!! βλέπε Ηλεια Ματι Μάνδρα κα ποσα χρονια θα έμπαινε στη φυλακή.

    Comments are closed.