ΕΚΤΑΚΤΟ: ΟΙ ΧΟΥΘΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ – ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ – ΜΕ RPG ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΒΑΠΟΡΙΟΥ

    Κοινοποίηση:
    e3c2c03f-Sounion

    Το ελληνόκτητο τάνκερ MT Sounion της εταιρείας Delta Tankers δέχθηκε χτύπημα από από τους Χούθι στα ανοικτά της πόλης Χοντέιντα της Υεμένης.

    Το χτύπημα που δέχθηκε το πλοίο με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά, πιθανότατα προήλθε από όπλο τύπου rpg πλήττοντας το μηχανοστάσιο σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό.

    Το πλοίο χτυπήθηκε στη δεξιά πλευρά και έχασε την ισχύ του.

    Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες για την ώρα.

    yEMENE-768x438

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Ασφαλισμενο το καικι και το φορτιο υποθετω οποτε ασχοληθειτε καλυτερα με τη τρομαρα που πηρανε οι ναυτικοι!

    2. ME TOYΣ ΧΟΥΘΙ!!! ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ!!! ΟΛΟΙΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝΕ!!! ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΟΚΑΛΟ…ΟΥΣΤ ΡΕ….

    3. Σε λίγο το ίδιο θα κάνουν στο Αιγαίο οι τούρκοι με τα ελληνικά πλοία και εσείς παραπονιέστε για την ερυθρά θάλασσα. Ελληνες ξυπνήστε γιατί σε λίγο θα χρειάζεστε διαβατήριο για να πάτε διακοπές στην Πάρο.

      1. Υποστηριζεις τους μεγαλυτερους απατεωνες του πλανητη καταστροφεις της Ελλαδας Ολιγαρχες ;;; Σιγουρα δεν ζεις εδω . Ξυπνα πρωτα εσυ κ μετα μιλα για εμας Ραγια . Δοξα στους Χουθι κ ο Θεος να τους δινει δυναμη να καταστρεφουν τα κωλοπλοια των γαμημενων Ολιγαρχων . Αμην .

    4. Ποιο ελληνικό πλοίο… Αυτοι είναι προδότες και όχι Έλληνες… Καλα το έκαναν βυθίστε τα όλα χουθι… Όσοι υπερασπιζονται την δύση και την ΝΠΤ είναι προδότες… ΕΛΛΑΣ ΡΩΣΙΑ ΣΕΡΒΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ

    5. Μας έχει βάλει σε μπελάδες ο Κούλης, χειρότερα απ τον Τσίπρα

    6. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΟΙΚΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΕΡΔΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    Comments are closed.