ΕΚΤΑΚΤΟ! «ΠΑΓΩΣΕ» ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΥΤΩΝ! ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΝΕΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ! ΚΥΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ: ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου Ιλαρχου πρέπει να περιέχει ένα ακόμα πτώμα – Στην περιοχή αναμένεται ιατροδικαστής για αυτοψία


    Λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι της Κυριακής ανασύρθηκε η δεύτερη βαλίτσα από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό της Κύπρου. Ένας δύτης καταδύθηκε στις 15:10 για περαιτέρω διερεύνηση των στόχων που χωροθετήθηκαν κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν με το Sonar και τη ρομποτική κάμερα και λίγα λεπτά αργότερα ανέσυρε τη βαλίτσα.

    Η κατάδυση του δύτη ήταν ολιγόλεπτη και ανέσυρε τη βαλίτσα τοποθετώντας την σε δίχτυ που ρίχθηκε στη λίμνη λίγο πριν τις 16:00. Τα πάντα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής για αυτοψία, επί της σορού που βρισκόταν εντός της βαλίτσας.

    Στην Κόκκινη Λίμνη βρίσκονται μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, καθώς και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας.

    Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του «Ορέστη», στην Κόκκινη Λίμνη βρίσκονταν άλλες δύο σοροί, της Μαρικάρ Βαλντέζ και της 8χρονης Έλενα Μπουνέα, κόρης της Λίβια Μπουνέα που πιθανώς ανασύρθηκε την Κυριακή του Πάσχα, ενώ στο Ξυλιάτο κατέθεσε ότι έριξε την 6χρονη Σιέρρα.

    Τα αποτελέσματα των όσων κατέγραψε το εξειδικευμένο σύστημα Sonar από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό μελέτησαν σήμερα οι αρμόδιοι και αποφάσισαν τα επόμενα βήματα για τον εντοπισμό τριών θυμάτων του 35χρονου «Ορέστη».

    (ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

    Ακόμη ένα μακάβριο εύρημα στη Κόκκινη Λίμνη. Πτώμα σε αποσύνθεση και στη δεύτερη βαλίτσα που βγήκε από τον βυθό.

    Η εκτίμηση είναι πως είτε ανήκει στην 8χρονη κόρη της άτυχης Μπουνέα είτε 29χρονη Μαρικάρ, τις οποίες ο «Ορέστης» έχει υποστηρίξει πως δολοφόνησε.Σύμφωνα με το reporter.com.cy, πληροφορίες αναφέρουν το θύμα έφερε ρούχα και δεν ήταν γυμνό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες φαίνεται να πρόκειται για το οκτάχρονο κοριτσάκι, το οποίο ήταν σε πλήρη αποσύνθεση.

    Πτώμα σε κατάσταση αποσύνθεσης «έκρυβε» και η δεύτερη βαλίτσα που ανασύρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (05.05.2019) από το βυθό της Κόκκινης Λίμνης. Μέχρι στιγμής δεν μπορεί να ειπωθεί σε ποιο από τα θύματα του serial killer Νίκου Μεταξά ανήκει η νέα σορός. Η εκτίμηση είναι πως είτε ανήκει στην 8χρονη κόρη της άτυχης Μπουνέα είτε 29χρονη Μαρικάρ, τις οποίες ο «Ορέστης» έχει υποστηρίξει πως δολοφόνησε.
    Τις ανακοινώσεις για το νέο μακάβριο εύρημα από τη λίμνη του θανάτου έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης. Μετά την επί τόπου εξέταση που έκαναν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, προκειμένου εκεί να γίνει η προσπάθεια ταυτοποίησης.
    Στο μεταξύ, ο κ. Αγγελίδης ανακοίνωσε ότι ο «Ορέστης», που νωρίτερα εμφανίστηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, θα παραμείνει προφυλακισμένος για τουλάχιστον οκτώ μέρες ακόμα, αφού ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησής του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ΝΤΑΞ Κ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΗΝΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ Κ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΑΝΤΕ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΠΡΩΤΗ ΑΔΕΙΑ ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ Κ ΕΚ ΠΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΑΙ

    2. Εάν σε κάθε εύρημα του βάζουν μια π@@τσα στον κώλο, να δείτε πως θα θυμηθεί τα πάντα.

    3. ΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ
      ΤΟΥ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΟΣ;;;;
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ … ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΑΝ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ
      ΓΥΝΑΙΚΩΝ
      Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙ;;

      1. Γιατί, νομίζεις οτι και στην Τσίμπρον οι μβάντζοι όπως κι εδώ δεν έχουν @ρχίδια να τα ξύνουν;

    4. Εχω Κο- μουνι- στικο μισθο 309 ευρω και ψαχνω να βρω γαβμπρο στο Facebook και στο instagram με χαλουμι Καπιταλιστικοοοο….

    5. 309 € μισθο Κυπρο Στις Φιλιππινεζες Κο-μουνι-στικο…Ελλαντα 550€ Κο-μουνι-στικο
      Ειμαστε Κο- μουνι -στες. Χαχαχαχ

    Comments are closed.