Παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρόεδρος του Α1 Τμήματος του ανωτάτου δικαστηρίου Χρήστος Τζανερίκος, μετά τις επικρίσεις που προκλήθηκαν για τη δημόσια δήλωση του με την οποία ασκούσε σκληρή κριτική σε διάταξη της κυβέρνησης για το κόμμα Κασιδιάρη.
Ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου που επρόκειτο να προεδρεύσει του Α1 Τμήματος που θα κρίνει τη νομιμότητα συμμετοχής στις εκλογές, όλων των κομμάτων, και του κόμματος «Ελληνες» που έχει ιδρύσει ο Ηλίας Κασιδιάρης, προχώρησε σε παραίτηση μετά τις αντιδράσεις καθώς δημόσια πήρε θέση για την ρύθμιση της κυβέρνησης, ενώ ο ίδιος επρόκειτο να κρίνει και να ψηφίσει επ΄αυτής.
Ειδικότερα, ο Χρήστος Τζανερίκος χαρακτήρισε με δήλωση του την ρύθμιση της κυβέρνησης που ανέθετε στο σύνολο των δικαστών του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου την κρίση για το κόμμα Κασιδιάρη – και τα άλλα κόμματα ως πρωτοφανή παρέμβαση στο έργο του ανωτάτου δικαστηρίου, ενώ ανέφερε ότι η εν λόγω ρύθμιση ήταν δηλωτική δυσπιστίας και έλλειψης εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του.
Μετά τις εξελίξεις αυτές, την προεδρία του Α1 Τμήματος θα αναλάβει η αρχαιότερη αρεοπαγίτης η κυρία Ευδοξία Κιουπτσίδου η οποία και θα προεδρεύσει της σύνθεσης των δικαστών που θα κρίνουν για τη νομιμότητα της συμμετοχής των κομμάτων στις προσεχείς εκλογές και πρωτίστως για την εκλογική τύχη του κόμματος Κασιδιάρη.
Σημειωτέον, ότι η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου που παρέλαβε την παραίτηση του αντιπροέδρου θα την κρατήσει καθώς υπάρχει από τον νόμο προθεσμία ενός μηνός αν ο παραιτηθείς ανώτατος δικαστικός θελήσει να ανακαλέσει.
Πάντως, στο τέλος Ιουνίου ο Χρήστος Τζανερίκος συνταξιοδοτείται.
Ξευτιλιστε τον τραβελάκια όσο μπορείτε, εκεί στο μακελειό. Καμία λύπηση για κανέναν…
Λογικά ο Ηλίας θα δώσει γραμμή τι να ψηφίσει ο κόσμος αν τον αποκλείσουν…..Βέβαια δεν είναι εύκολο γιατί μπορείς να κάνεις έφεση και να ακυρωθούν οι εκλογές . .Πάντως να ξέρετε δεν θέλουν όλες οι δυνάμεις να αποκλειστεί ο Ηλίας ….Πχ οι Άγγλοι που βγήκαν από την ΕΕ ….και θέλουν να διαλύσουν την Ευρώπη ,θέλουν τον Ηλία ….γιατί ξέρουν ότι με Ηλία η Ελλάδα θα βγει από την ΕΕ . Το ίδιο και ο βασιλιάς . Ξέρει πολύ καλά οτι με Ηλία στην βουλή θα γίνει χαμός και πιο εύκολα θα επιστρέψει η βασιλεια στην Ελλάδα . Πλέον είναι μια σκακιέρα με γερό στομάχι . Προσδεθειτε στην θέση σας και ο θεός Βοηθος
Ο κ. Τζανερικος δεν θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί αλλά από την άλλη ο κάθε άνθρωπος έχει τις αντοχές του απέναντι σε μαφιοζικες εγκληματικές οργανώσεις. Θεός ξέρει τι απειλές θα δέχτηκε. Η Ελλάδα είναι μια χώρα όπου οι δικαστές παίρνουν αποφάσεις που υπαγορευονται από το Μέγαρο Μαξίμου. Ο Βοριδης τους έδωσε την εντολή του τι ακριβώς πρέπει να αποφασίσουν . Οπότε τι απόφαση περιμένετε να πάρουν λέτε? Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ολοκληρωτικά ελεγχόμενη
Σύνταξη τον Ιούνιο. Δεν καθόταν 1 μηνα ακόμα μέχρι τις εκλογές να τους μπει στο μάτι; Τώρα τους άνοιξε το δρόμο
Στέφανε βάλε πρωτοσέλιδο ,ότι πάμε για πολιτειακή ανωμαλία . Και ότι μάλλον θα ακυρωθούν οι εκλογές . Για εκεί πάει η δουλειά ….πάμε σε αχαρτογραφητα νερά…..ο Ηλίας λένε παίρνει πάνω από 15%……
Μακελειό κάνε πρωτοσέλιδο το εξής:
Βάλε φωτό αλλοδαπών υποψηφίων του γαμω δημοκρατικού τόξου…κάτι Αλτιν Κοτζαι …κάτι άλλων φρούτων που δεν θυμάμαι τα αλλοδαπα ονόματα τους κι από την άλλη του Ηλία Κασιδιάρη!!!
Αυτοί μπορούν να είναι υποψήφιοι…ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ …
Bαλε και φωτό του Τζανερικου κάπου..
Καλά έκανε,τί να κάνει μέσα στο κωλοχανείο του ψευτορωμαίϊκου;Να τρώει σφαλιάρες από πολιτικούς λούγκρες και παιδεραστές;
Κεφαλονίτη είναι γνωστό το ποιόν σου. Η συσπείρωση των Ελλήνων έγινε. Οι μάσκες έπεσαν. Το σύνθημα θα δοθεί μετά την έγκριση των κομμάτων από τον Άρειο Πάγο. Εμείς οι Έλληνες είμαστε θεότρελοι και κάποιο μικρό και τίμιο πατριωτικό κόμμα θα πάρει 25% και όλοι οι ανθέλληνες θα ψάχνονται. Κατάλαβες ανθέλληνα;
Ποιο 25% . Αν είχες πολιτική εμπειρία θα ήξερες ότι ακόμα και οι συνεχείς νόμοι αποκλεισμού που ψηφίζουν λειτουργούν κατά του Ηλία. Δεν ξέρεις τον Έλληνα ψηφοφόρο. Νομίζεις ότι αυτός που δίνει ψήφο διαμαρτυρίας είναι οπαδός του Ηλία. Απ’το μαντρί της ΝΔ έχουν φύγει οι περισσότεροι και δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν ΈΛΛΗΝΕΣ όχι ότι θα το κάνουν αν στραβωσει κάτι στην πορεία. Θα έρθει η στιγμή υγεία να έχουμε θα τα λέμε όλοι εδώ μέσα και θα θυμάται ο καθένας από εμάς τι έλεγε πριν και κατά πόσο δικαιώθηκε μετά.
λαγος και στημενος ο εισαγγελεας για να παραιτηθει…επιτηδες τουπαν απτο μαξιμου να υποστιριξει τον ηλια για να υπαρξει και καλα η αντιθετη παραλογη φωνη γιαυτους…ολα ειναι θεατρο
Εάν δεν είχε παραιτηθεί, θα τον έβλεπαν από το Μαξίμου σαν λαγό και θα έστελναν κυνηγούς!! Καταλαβαίνεις!! Εξαλου όσοι εισαγγελείς ψηφίσουν αυτό που τους είπε προχθές ο Βοριδης να κάνουν, είτε φοβούνται για την ζωή τους είτε είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Αλήθεια, τώρα που πιάσανε τον Μιχο , ποιος στέλνει παιδάκια 12χρονα στους νέοδημοκράτες? Θεωρείς πως λέγεται κάποιος άνθρωπος όταν ψηφίζει κόμμα που διορίζει στελέχη ανθρώπους που κακοποιουν βιάζουν και είναι μαστρωποι παιδιών? Νοιώθεις ασφαλής όταν νέοδημοκράτης κοιτάζει ένα μικρό παιδί? Δεν σε πιάνει ρίγος?
Φίλε γίνανε ρόμπα οι γαλάζιοι συριζαίοι να βγαίνει να τους κράζει ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου ότι φέρανε φωτογραφική διάταξη. Γιατί άλλο να το λέει όλος ο λαός και άλλο ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου που θα δίκαζε την υπόθεση! Δεν ήταν στημένος ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, αξιοπρεπής ήταν. Απλά είναι δεδομένο ότι δεν άντεξε ο άνθρωπος να τον απειλούν και να τον βρίζουν μέχρι και ο Βενιζέλος που εμφανίστηκε πάλι και την προηγούμενη φορά οδήγησε το κλεφτοπασόκ άτω και από το 5%! Έπρεπε να μείνει να ψηφίσει ο Αντιπρόεδρος αλλά ήταν απέναντι του το ανθελληνικό τόξο και δεν άντεξε ο άνθρωπος. Όμως, ο Εισαγγελέας Κανελλόπουλος δεν κάνει πίσω, όπως και τα εκατομμύρια που τον ακολουθούμε πιστά!
θα σαπισετε ρε ανωμαλοι του αποκομματος στην φυλακη !!! οδηγητε τον κοσμο σε γεγονοτα που δεν πρεπει να επαναληφθουν !!!!!
Αναγκάστηκε να παραιτηθεί ο άνθρωπος γιατί απείλησαν να τον δολοφονησουν?? Η νέα σύνθεση του δικαστηρίου εάν δεν ψηφίσει όπως τους υπαγόρευσε ο Βοριδης, ίσως απειληθουν με δολοφονικες ενέργειες. Έχει γίνει πραξικόπημα μέσα στον χώρο της δικαιοσύνης αλλά φοβούνται να το καταγγειλλουν επειδή δέχονται απειλές από την ζωή τους??? Η θα ψηφίσεις ενάντια στο κόμμα Έλληνες ή θα πεθάνεις? Η απόφαση πάντως έχει βγει από το Μαξίμου και μοιράζεται στους εισαγγελείς της νέας σύνθεσης ίσως και με το πιστόλι στον κρόταφο. Κυριολεκτικά όμως.
Βρομιάρηδες ,πολιτικοί αυτή είναι η δημοκρατίας σας??????
Σου λέει κάτσε να φύγω μην έχω και εγω την τύχη των μαρτύρων του Noor1 και με βρουνε σε κανένα χαντάκι !!! Ή κανένας ελεύθερος σκοπευτής με βρει στο κεφάλι !!!! Και δεν χαρώ και τη σύνταξη μου !!!! Χαχαχα
Μπούχτισε ο άνθρωπος, αποφάσισε να πάρει σύνταξη ως αντιπρόεδρος και να μην τους βλέπει στα μάτια του. Προφανώς του τα έπρηξαν και δεν μπορούσε να περπατήσει. Δεν ήταν μόνο ο Βορίδης, θυμηθείτε την συνάντηση που είχε με τις ηγεσίες της δικαιοσύνης η πρόεδρος της δημοκρατίας, ως μη όφειλε βέβαια να πραγματοποιήσει, ήταν λίαν εξωθεσμική η κίνηση της. Μην ξεχνάτε τη θέαση του δικαστή, με τον καθηγητή βοηθό του Μητσοτάκη και γαμπρό μεγαλοεργολάβου, τον υπουργό επικράτειας. Εάν ήμουν εγώ θα έλεγα, άει σιχτίρ μαλακ@ς λιγδιάρηδες, πάω σπίτι με ψηλά το κεφάλι μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας στη δικαιοσύνη.
Κατάλυση της Δημοκρατίας = Εμφύλιος
Δειλός. Δεν έπρεπε να παραιτηθεί. Να κάτσει να τους αντιμετωπίσει.
Τους ξεφτίλησε ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και παραιτήθηκε. Και στους γαλάζιους συριζαίους έμεινε ο …Ψαριανός, ο πρώην αρχηγός της κνε …θεοδωρικάκος, ο …χρυσοχοίδης που δεν διάβασε το μνημόνιο και ο …Ανταρσύα των λαθρομεταναστών που ζητάει να μην κατέβει ο Ηλίας και να κατέβουν Πακιστανοί υποψήφιοι!!!! Που να φαντάζονταν οι πρώην μαξεδονομάχοι ο βορίδης, ο πλεύρης και ο γεωργιάδης ότι θα υπερασπιζόντουσαν τις θέσεις…ανταρσυα των λαθρομεταναστών για να μην κατέβει ο Ηλίας!Εισαγγελέα Κανελλόπουλε, ξεφτίλησε το προδοτικό τόξο και ζήτα να πληρώσουν τα 600 εκατομμύρια ευρώ που χρωστάνε στις τράπεζες, οι μιζαδόροι του ανθελληνικού τόξου.
Δεν έχει να κάνει με τον Κασιδιάρη, η κατάσταση που δημιουργήθηκε φανερώνει το επίπεδο δημοκρατίας που έχουν οι άριστοι. Εδώ ξεβρακώνονται τα ανίκανα ανθρωπάκια, δέκα τροπολογίες έφεραν για να φιμώσουν έναν φυλακισμένο. Όμως, δημιούργησαν τεράστιο μπάχαλο, ο θεσμός της δικαιοσύνης βρέθηκε στο επίκεντρο, οι δε πολίτες χάνουν την πίστη τους στη δημοκρατία.
Και γιατί παραιτείσαι ρε;ΓΙΑΤΙ;
Όλα τα ακροδεξιά κατακάθια βρίσκονται στα σώματα ασφαλείας και σε υψηλές θέσεις της δικαιοσύνης.Μετά αναρωτιόμαστε γιατί κυκλοφορούν ελεύθεροι παιδεραστές,δολοφόνοι,κτλ.
Υπάρχει εναλλακτική αν τελικά αποκελιστούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ????
Θα δωσει γραμμή να ψηφισουν οι 300000+ ψηφοφοροι των ΕΛΛΗΝΩΝ ?
τι λετε??
Ρε μεγάλε αφού σε 2 μήνες θα παίρνεις σύνταξη κι άρα δεν μπορούν να σου κάνουν επαγγελματικά κάτι…γιατί δεν καθισες μέχρι τέλους να τους ξευτιλισεις???
Μάλλον φοβήθηκες φυσική εξόντωση δική σου ή οικείων!!!!
Είτε εντός είτε εκτός δικαστικού σώματος οφείλει να τους ξευτιλίσει διεθνώς και να τους διασύρει και εις δίκες και εις δημοσιεύσεις
τον εαυτο του διεσυρε, γιατι το επαιξε επαναστατης 2 μηνες πριν συνταξιοδοτηθει :))
οχι μεγαλε βγηκε να πει την αληθεια και εφυγε με το κεφαλι ψηλα αν ησουν εσυ οσα χρονια ειναι αυτος στο δικαστικο σωμα και ειχες το κουτελο καθαρο δεν θα καθοσουν να σε αμαυροσουν ολοι αυτοι που βαλαν και τα μμε να του ασκησουν πολεμο
Είτε εντός είτε εκτός δικαστικού σώματος οφείλει να τους ξευτιλίσει διεθνώς και να τους διασύρει και εις δίκες και εις δημοσιεύσεις
Και κάποιοι περιμένουν τους δικαστικούς να τα βάλουν με το σύστημα για να απονείμουν «δικαιοσύνη».
Ένα φυλακισμένος Κασιδιάρης τους έκανε να χοροπηδάνε.
αντιθετως, τον χρησιμοποιησαν και τωρα τον πετανε σα στυμμενη λεμονοκουπα. Ολοι αυτοι που θα τον ψηφιζαν τωρα θα κανουν ακυρο-αποχη, δηλαδη μεγαλυτερο ποσοστο για τον Κουλη
Αν το ποσοστό του Ηλία π.χ. είναι 8% και τον άφηναν να συμμετάσχει τότε δεν τους βγαίνουν τα κουκιά, αν τον αποκλείσουν τότε ξέρουν ότι το 4% θα επιστρέψει στο μαντρί,οι υπόλοιποι αποχή που συμφέρει περισσότερο την όποια κυβέρνηση ανέκαθεν. Εγώ έχω πει ότι αν τον αποκλείσουν και θέλει να τους κάνει πράγματι να πέσουν απ’τις καρέκλες τους να δώσει γραμμή όλοι να ψηφίσουν, δηλαδή να συμμαχήσουμε με το διάβολο για μια μέρα, και οι ψήφοι να πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ . Ότι πιο τρελό, απρόσμενο, πονηρό και ύπουλο χτύπημα κάτω απ’τη μέση, όπως δηλαδή συμβαίνει τώρα με τις τροπολογίες που ψηφίζουν. Αλλά αυτό προϋποθέτει να μην είσαι θερμοκεφαλος αλλά ωραίος τρελός.
Κεφαλονίτη είναι γνωστό το ποιόν σου. Η συσπείρωση των Ελλήνων έγινε. Οι μάσκες έπεσαν. Το σύνθημα θα δοθεί μετά την έγκριση των κομμάτων από τον Άρειο Πάγο. Εμείς οι Έλληνες είμαστε θεότρελοι και κάποιο μικρό και τίμιο πατριωτικό κόμμα θα πάρει 25% και όλοι οι ανθέλληνες θα ψάχνονται. Κατάλαβες ανθέλληνα;
Έτσι μπράβο
Η Χ Ο Υ Ν Τ Α ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ CIA ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ , Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΛΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΙΔΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΗ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
Μίλησε γιατί παίρνει σύνταξη…
Έστω κι έτσι πλ καλά. Αλλιώς τους φοβούνται με τόσα που κάνει η Καμόρα
Το σύνθημα δόθηκε. γνωρίζουν τι να πραξουν οι αξιότιμοι Αρεοπαγίτες.
Κουλα ελα αρχιτσατσα σειρα σου να φας κλωτσά
τριτοκοσμική κόλαση
Να προταθεί στον κύριο τζαννερικο η πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατειας των Ελλήνων
‘Επρεπε να μείνει να υπερασπιστεί την γνώμη του, η παραίτηση είναι πιο εύκολη.
ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ??? ΑΡΑ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ !!!!! ΑΡΑ… ΤΟ ΚΚΕ, ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΩ !!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!
Γτ τι πρόβλημα έχει το καταστατικό ΚΚΕ;
Το καταστατικό του κκε, χαρακτηρίζει ως καταλληλότερο μέσον για την κατάληψη της εξουσίας, τον ένοπλο αγώνα και όχι τις εκλογές.
Κακος παραιτήθηκε ,οι αγωνες δινονται μεχρι το τελος.
Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά. Είναι δυνατόν να έχουμε ανεξάρτητη Δικαιοσύνη όταν οι ανώτατοι δικαστικοί επιλέγονται από την Κυβέρνηση; π.χ. Σακελλαροπούλου. Τι ανεξάρτητη είναι , ο κάθε πρωθυπουργός βάζει τους δικούς τους παιδία , και αν δεν υπακούσουν τους πετάνε έξω , τέτοια αθλιότητα υπάρχε δείτε πχ την κατάντια τους ……….ο γιος του ντογιάκου είναι μετακλητός στο γραφείο του Καραμανλή…. Τι να περιμένουμε?
Ο ΤΣΑΝΕΡΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΕΧΡΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ , ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ Η ΛΕΥΚΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΩΝ
οχι, δεν θα οφελησει σε τιποτα αυτο, συριζα για να φυγει η χολερα
Ναι μωρή Λουκρητία, οι Συριζάιοι που αποκαλούν ναζιστές τους ψηφοφόρους του Κασιδιάρη και προδώσαν τη Μακεδονία θα πάρουν τη ψήφο μας Ουστ σκουπίδι.
Δε πας καλά που θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ για να τιμωρήσω ΝΔ. Ένα μικρό πατριωτικό κόμμα πρέπει να πάρει τη ψήφο μας. Αυτό θα τους τσούξει. Όχι για να τιμωρήσω ΝΔ θα ευνοησω ΣΥΡΙΖΑ. Πάτε καλά;
Όχι, μένεις και υποστηρίζεις αυτό που πιστεύεις εκτός και αν σου είπε κανένα πουλάκι ότι σε θέλουν για αρνί το Πάσχα.
ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΣΥ…….
ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕ……………..
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ,,,,
ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΞΕΡΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ…..
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ…..ΤΟ ΣΙΩΠΑΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ,,,,
ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ.
ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ,,,,,ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ,
Οχι εισαγγελεα μου (που πολλοι θα σε πουν και ηρωα), οχι δεν επραξες σωστα. Επρεπε να μεινεις, να πεις τα επιχειρηματα σου στη συνεδριαση, να τσακωνοσουν κιολας με κανενα απο τα υπολοιπα γιουσουφακια, και να ψηφισεις αναλογα. Αυτο ειναι ηρωισμος…
…..Ανεξαρτητη δικαιοσυνη βλεπετε! Τουλαχιστον ο ανηρ ετιμησε τον ορκο του!
Μπράβο στον αδέκαστο δικαστή.
Όλοι οι υπόλοιποι επιορκοι που θα ολοκληρώσουν το πραξικόπημα του Τραβελου Βοριδη να ξέρουν ότι θα δικαστουν και θα καταδικαστουν. Τα γεγονότα τρέχουν.
Ο καιρός γαρ εγγύς.
Τελειώσατε, τουρκόσποροι Νουδούλοι.
φεύγει ένας από τους τελευταίους δικαστές εις τα Αθήνας
Παραιτηθηκε ή τον παραίτησε η γαλαζια καμόρα??