ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ – 10 ΠΛΟΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΠΟΡΘΗΤΗ”

    Κοινοποίηση:
    ΣΕΔΡΕ3333

    Δέκα πλοία της Τουρκίας έχουν αναπτυχθεί στην ανατολική Μεσόγειο και έχουν δημιουργήσει ένα δίχτυ προστασίας στο ερευνητικό πλοίο «Μπαρμπαρός» και το γεωτρύπανο «Πορθητής», σύμφωνα με το τουρκικό ‘Σπούτνικ’, βασιζόμενο σε δημοσιογραφικές πληροφορίες.

    1

    Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του OPEN TV Μαρία Ζαχαράκη, τα πολεμικά πλοία έχουν αναπτυχθεί σε Κυρήνεια, Αμμόχωστο και Μερσίνα και είναι έτοιμα να επέμβουν οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί, όπως αναφέρεται.

     «Έχει δημιουργηθεί μία ατμόσφαιρα πολέμου στην περιοχή», όπως σχολιάζει το «Σπούτνικ».Εκτός των πολεμικών πλοίων, η Τουρκία έχει θέσει σε ετοιμότητα και υποβρύχια

    Επισημαίνεται ότι το τουρκικό γεωτρύπανο βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη εντός της Κυπριακής ΑΟΖ.

    Ο πρόεδρος της Τουρκίας δήλωσε πως η χώρα του αναμένει από το ΝΑΤΟ να υποστηρίξει τα δικαιώματά της στην ανατολική Μεσόγειο, αφού οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση εξέφρασαν ανησυχίες για τα σχέδια της Άγκυρας να πραγματοποιήσει εργασίες γεώτρησης στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Ο ημιτρελλος μεμετης εχει κοτσια ….και αγωνιζεται για την ευημερια των τουρκων

      Τα δικα μας τσουτσεκια ,μονο την τσεπη ,την φαμιλια ,και τον περιγυρο τους …..αυτη την σκυλοφαρα πληρωνει χρονια ο απλος λαος …

      ποσο ακομη θα τους ανεχομαστε ?

    2. τούρκαλάδες να προσέχετε ….
      γιατί εμείς εχουμε πρόεδρο …δημοκρατίας τόν πάκη …ο οποίος ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ….
      θα σάς αρχίσει στίς γνωστές του ΜΠΟΥΡΓΟΛΟΓΙΕΣ κ ΠΑ@ΑΡΙΕΣ του κ θα τρέχετε μετά ….πιό γρήγορα απ τόν θανάση βέγγο

    3. Ο κλασιδιαρης των αυγων τι εχει να πει για ολα αυτα?

      1. Τι θελεις να πει ρε κεφτε δεν ειναι στην κυβερνηση, ο δικος σου τι ειπε η Κυπρος ανηκει στην
        Κυπρο; Ειπε ομως ενα ωραιο, οτι σου αρεσουν τα ΞΥΝΑ.

      2. Φιλαρακο ο “κλασιδιαρης” τα λεει και ειναι ο μονος που τα λεει.Αυτοι που ψηφιζεις εσυ,οι τσιπροκουληδες, δεν λενε τιποτις παρα στηνουν μονο κωλαρακια ροζουλι.

    4. Να το θυμάστε οι Τούρκοι θα τα κερδίσουν όλα. Έχουν ηγεταρα. Και στην Αθήνα να θελήσουν να μπουν σε δύο μέρες θα είναι εδώ.

    5. Πως θα κανουμε επιθεση αφου οι ιθυνοντες και οι επιθετικοι μας ειναι ΑΜΕΑ στην ψυχη, στο
      μυαλο και εχουν το συνδρομο του, ασε καλυτερα ας μην το γραψω.

    6. Δεν υπάρχουν ούτε πολιτικοί ουτε στρατιωτικοί ηγέτες. Είμαστε τελειωμένοι σαν χωρα. Απο τη στιγμή που και ο λαός είναι ανύπαρκτος τοτε …Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια χώρα έλεγαν Ελλαδα.

    7. Επαναλαμβάνω:έχουμε το στρατηγικότατο πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού….Οι Μογγόλοι έχουν”ζυγίσει” και σταθμίσει(εσφαλμένως…)τις αντιδράσεις μας με τις συνεχείς υποχωρήσεις της πολιτικοστρατιωτικής ηγεσίας μας κ ΕΝΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ,”ΧΤΥΠΗΜΑ” που σαφώς έχουν”εκπονήσει κ καταστρώσει”Οι Επιτελείς μας”για την”περίπτωση”,δεδομένης κ της”μετά πραξικοπήματος”της 16ης /7/2016 κατάστασης των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων(να γιατί έχουμε ένα”καταλυτικότατο” επιπλέον πλεονέκτημα στρατηγικής…)θα”ανασχέσει”καθοριστικά την ιταμή προκλητικότητα των”επιγόνων”του”Αττίλα”… .Διαφορετικά οδεύουμε προς ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ Πολιτικοδιπλωματική-“Στρατηγική”-Στρατιωτική Ήττα και σε ΑΥΤΟΦΙΝΛΑΝΔΟΠΟΙΗΣΗ(“μετρώντες” νεκρούς σε καιρό ειρήνης και “χάνοντες” εδάφη…)!!!Τα Έθνη ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ(ἐν προκειμένῳ:στις επαίσχυντες και ὦν οὐκ ἔστι{ν}ἀριθμός …πολλῳ δε μᾶλλον Η ΕΛΛΑΣ…)ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΘΡΑΣΙΜΙΩΝ ΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ!!!… .”…μόνος οὗτος ὁ πόλεμος εἰρήνης κρείττων ἐστίν…)Ἀνεῤῥίφθῳ ὁ κύβος…

    8. Σε περίπτωση πολέμου να πάνε οι μπουγατσομακεδονομάχοι και οι πατριωταράδες να μετατραπούν σε μίγμα σκατού και αίματος από τις τουρκικές ρουκετάρες. Τυλιχτείτε με τις σημαίες όπως κάνετε στα συλλαλητήρια και βουρ για εξαύλωση.

      Οι υπόλοιποι δεν πιστεύω να σας χαλάσει αν την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια από Κέρκυρα – Αλβανία κτλ. Αν και βλέπω και πολλούς δήθεν πατριώτες με έτοιμα σχέδια διαφυγής… Βρε βρε

      1. Συ είπας… .Να γιατί ο τόπος πηγαίνει κατά”τσίπρα μεριά”… .Αμ δε θα προλάβεις να φύγεις γιατί οι τουρκαλάδες τους πισωκούμπουρες ανοιχτοκώληδες θα κοιτάξουν να(ΣΑΣ)σκίσουν ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΣΕΣ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΥΣ,ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΤΣΙΠΡΟΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΥΣ,δλδ… .Αφού δεν θα μπορέσετε να το αποφύγετε ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΥΓΟΣΤΡΑΣΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΙΣΩΚΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩΛΟΥΡΗΔΕΣ,αδερφάρες του ελέους!!!ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ”ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ”στο οποίο είστε εθισμένοι,βεβαίως βεβαίως!!!ΚΑΛΑ Γ@Μ@Σ@@ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΟΥΡΑΔΟΚΟΦΤΕΣ!!!!

        1. Γιατί αγχώθηκες πατριωταρά μου; Η μέγιστη τιμή δεν είναι για σένα να γίνεις μια άμορφη μάζα σκατού, υπέρ πίστεως και πατρίδος στο πεδίο της μάχης;;;

          1. Το να γινει μια αμορφη μαζα “σκατου” για την πατριδα του ειναι τιμη του και υποχρεωση καθε αντρα που φοραει ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ αλλα το να ειναι μια αμορφη μαζα σκατου εν καιρω ειρηνης και ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ οπως εισαι εσυ , ειναι η μεγαλυτερη ξεφτιλα …..καταλαβες εθελοδουλο γιουσουφακι ?

          2. Εσύ γατάκι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΙΑΣ ΤΡΙΧΑΣ ΑΠΟ ΤΑ @ΡΧ@Δ@Α ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΡΟΥΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΟΦΤΕΡΟΥ!!!ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΙΗΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΗΛΥΠΡΕΠΗ ΑΝΘΥΠΟΤΙΠΟΤΑ ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ(αγράμματη ούσα και φτερού συριζοφτερού!!!….).Άσε το πατριωτισμό στη μπάντα!!!ΟΙ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΕΣ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΔΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΦΤΕΡΟΥΔΕΣ και Ψ@Λ@ΡΠΑΧΤΡΕΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ !!!

          3. Θα την κάνεις κατά Αλβανία μεριά μωρή λούγκρα… .Θα γυρίσεις όμως ξανά πίσω στο λάκο με τις ψωλές των ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;

      2. Εγραψε για πηδηματακια που τις αρεσουν η 5η Φαλαγγα. Λες και δεν το ξεραμε οτι εισαι στο
        Στρατηγειο Μετ-οπισθεν και εισαι και πολυ οπισθογεμεις.

    9. Μόνο με τσαμπουκά καταλαβαίνουν τα Μογγολια …. Άλλα μας κυβερνούν μαλακες,χεστες,κλεφτες προδότες και αδερφές…

    10. Αυτοι στελνουν τον “Πορθητη” κι εμεις στελνουμε τον “Πορδητη” τον Κατρουγκαλο.

    11. Μονο με Χρυση Αυγη θα ξαναγινει η ψευτοελλαδα ΕΛΛΑΔΑ και οι ψευτονεοελληνες ΕΛΛΗΝΕΣ

      1. Αν περιμενεις ΧΑυγες η οποιον αλλο κομμα περιμενεις να σε σωσει ξεχασε το .
        Η μονη λυση και το μεγαλυτερο οπλο εναντιον σε αυτους που κυβερνουν ολο τον κοσμο ειναι η πραγματικη Πιστη στον Δημιουργο μας ααυτον φοβουνται και εχουν απολυτο δικιο γιατι θα ερθει και θα τους καψει

        1. Αστα κουμπαρε,oδεοντας για τα μπαζα ψαλλοντας το “Τη Υπερμαχω Σρατηγω…”.Zωη στα κατσκομουλαρα σας.

    12. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΗΤΕΥΗΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΠΙΔΗ ΛΕΕΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ, ΑΡΕΕΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΣ ΤΡΕΙΠΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    13. Δε βάζουμε μυαλό ως Έλληνες!!!Έχουμε το πλεονέκτημα ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΜΠΟΛΟΥΜΕ,ΥΠΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΓΚΥΡΑΣ!!!Η καλύτερη άμυνα είναι η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΕΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΝΑΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

      1. Ο Τσιπρας η ο Κουλης θα δωσουν το μαθημα στους τουρκους? το ποταμι μηπως, το κκε η το κιναλ?
        Ειμαστε για κλαματα!

        1. Τό ΛΑΕ & Ρουβίκωνας θα δώσουν μαθήματα στους τούρκους πώς να τους κάνουν Οθωμανικό …

    Comments are closed.