ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 40ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ISIS

    Κοινοποίηση:
    ektakti eidisi

    Συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.), 40χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS.

    Ο 40χρονος συνελήφθη σήμερα το απόγευμα.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ίδιος είχε συλληφθεί την 7η Δεκεμβρίου 2021 από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων και είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

    Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί, πρωινές ώρες αύριο (24/12/2021), στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Πλεύρη, ρωτάω εσένα επειδή παλιά έλεγες για λαθρομετανάστες και τώρα μιλάς μόνο για εμβόλια! Και απειλείς και με απόλυση τους ήρωες γιατρούς σε αναστολή! Για δες άμα ήταν εμβολιασμένος να πάτε μαζί με βορίδη και γεωργιάδη να ζητήσετε ευνοική μεταχείρηση! Ποια τρομοκρατία, το πρόβλημα είναι ο 80χρονος που δεν εμβολιάζεται και θα του κόψετε και ένα 100άρικο από τη σύνταξη!

    2. Αφού ο λαθρομετανάστης βαφτίστηκε μετανάστης, ε τότε κι ο κλέφτης γιατί να μη βαφτιστεί επισκέπτης?

    3. Απλά πράγματα,τους ειχε υποσχεθει συνεργασία κ τους έγραψε στ αχαμνα του.

    4. Είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για τόσα αδικήματα και τον άφησαν έξω με περιοριστικούς όρους..Αντί να φτιάξουν νέες φυλακές τους ξαμολάνε έξω. Κράτος μπου…..λο. Αυτοί είναι χειρότεροι από τους τσιπρέους.

    5. Καλά να πάθουμε. Αλλοδαπούς θέλουμε, αλλοδαπούς γοδέρουμε

    6. Μετα ελευθερος με περιοριστικούς ορους μη χασουμε το ΤΕΦΑΡΙΚΙ. 900000 ευρω η μπιζνα για διακίνηση λαθροβρωμιαρηδων και ναρκωτικων 5000 ευρω η ελευθερια με περιοριστικους ορους για το μελος του ΙΣΙΣ. ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΜΙΑ για τους ΛΑΘΡΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ με τον ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗ ………

    7. Που ζεις να κάνει και 2-3 χρόνια φυλάκιση? Τίποτα αύριο σπιτάκι του θα είναι.

    8. Αυριο ελευθερος με περιοριστικους όρους. Ειναι υποχρεωμένος να παιρνει τηλ στο αστυνομικό τμήμα μία φορά το μήνα

    9. ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΑ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

    Comments are closed.