ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ 47 ΕΛΛΗΝΕΣ – ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    IMG_20221223_151614

    Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 47 Έλληνες σημειώθηκε στη Ρουμανία. Τραγικός απολογισμός ένας νεκρός και 23 τραυματίες.

    Παράλληλα, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας έχει ανακοινώσει ότι δύο άτομα βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ο ένας εκ των οποίων σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

    «Και οι τέσσερις άνθρωποι που είχαν παγιδευτεί έχουν απεγκλωβιστεί, δύο γυναίκες και δύο άνδρες. Δύο από αυτούς βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ο ένας μάλιστα σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή» δήλωσε ο Daniel Vasile στο Digi 24.

    bucuresti

    Η ανακοίνωση της Αστυνομίας της Ρουμανίας:

    Σήμερα, 23 Δεκεμβρίου, γύρω στη 1:30 μ.μ., η Τροχαία ενημερώθηκε για ένα τροχαίο στην είσοδο της Pasajul Unirii, με κατεύθυνση από το Bd. Tineretului προς την πλατεία Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο οδηγός ενός πούλμαν προσέκρουσε στην πύλη του περάσματος Unirii.

    Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν αρκετοί άνθρωποι. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου. Προς το παρόν, η κυκλοφορία είναι περιορισμένη στην περιοχή του ατυχήματος.

    IMG_20221223_151609 IMG_20221223_151742 IMG_20221223_151923 IMG_20221223_151931

    Διαβάστε επίσης:

    Ρουμανία: Η ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ για το δυστύχημα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Λένε ότι έτρεχε και τον οδηγούσε αυτή η χαζομάρα το γκουγκλ. Αν τύχει και πιάσετε κουβέντα με τους νεαρούς οδηγούς βαρέων οχημάτων, οι πιο πολλοί από αυτούς δηλώνουν ότι είναι οδηγάρες και ξέρουν την συμπεριφορά και το όχημα από έξω και ανακατωτά. Περαστικά στους ανθρώπους και Θεός σχωρεστον το θύμα

    2. και γιατι βαζουν τετοιες πυλες οπου περνας οριακα στους δρομους

    3. ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ? ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    4. Η πινακίδα γράφει το επιτρεπόμενο ύψος.Ο οδηγός δεν γνώριζε το ύψος του λεωφορείου που οδηγούσε; Δέν σκέφτηκε ούτε να περάσει πολύ σιγά κάτω απο το εμπόδιο ώστε αν χτυπούσε μπροστά να προλάβει σταματήσει άμεσως πριν γίνει τόσο μεγάλη ζημιά; Η οδήγηση λεωφορείου είναι πολύ σοβαρή εργασία και δεν είναι για ημιμαθείς και άσχετους.

      1. Το όχημα χτύπησε με το κλιματιστικό.
        Ο οδηγός ήξερε το ύψος του οχήματος, χωρίς να υπολογίσει το κλιματιστικό, δηλαδή οροφή συν σαράντα πόντους.

        1. Το κλιματιστικό φίλε Τάσο, είναι εκ -κ α τ α σ κ ε υ ή ς- το υψηλότερο μέρος της οροφής του οχήματος και είναι ακριβώς αυτό που καθορίζει το ύψος του. Δεν είχε τοποθετηθεί εν αγνοία του οδηγού το προηγούμενο βράδυ.
          Απλούστατα, ούτε καν πέρασε απο το μυαλό του ότι η σήμανση (αν την είδε) τον αφορούσε, ασχέτως αν γνώριζε το ύψος του ή όχι.

    Comments are closed.